A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Csajok! Mielőtt tyúkot ültetnétek:

Február 22. Üszögös Szent Péter napja

Ezen a napon nem lehet tyúkot ültetni, mert megfeketedik a tojás.
Nem lehet szántani, mert üszkös lesz a gabona.
Amilyen az időjárás, olyan lesz József napján is.

Kép
zölddisznó

Coca, nektek lesz egyházi esküvőtök??? :shock:

Na mentem kozmetikushoz! Pááááááááááááááá!!!!!!!!

Kép
kata05

Coca :)
Szerintem azért nem írsz nekem, mert tegnap egész délután traktáltalak MSN-en :)
sonjus

Sziasztok!

Kata, hát kár, de ezt mondja a varjú is. Tényleg ne add fel, még tesztelj majd! Hátha csak ez a teszt nem volt mérvadó!

Melcsi, vásároltam tegnap is 3 rugit, meg egy édes macis kissapit. Tudom, túlzásba esek, mert már múltkor is vettem ezt-azt a legtörpibbnek, de egyszerűen nem tudtam ellenállni. Remélem, nem lesz semmi baj, és nem fázok rá ezekre!

Puszi mindenkinek, most csak ennyi, bocsi
Vendég

Jó reggelt!!!!
Nagyon sokat írtatok..... Egy órámba tellett visszaolvasni, amit nagyon szívesen teszek, csak a munkát tudnám nélkülözni. Mindig megzavartak, hol a mobilom, hol a vezetékes csörömpöl.... :evil:

sonjus,
Édes a párod!!!Az enyém is sunyiban csinál ilyeneket, de mindig lebukik, valami okos hozzászólásával.... :lol:
Ez a vizitdíj automata dolog nagyon kemény!!! Mennyi hülye van!!!
Ha nem jó a nőgyógyászat, és a meddőségi sem, hová kell menneetk???
Edzőtábor!!!??? Akkor hajrá!!!! Fel a pocakosodásra!!!

robcsi,
Ezen az ázsiaiak betelepítése dolgon én egy kicsit megrémültem... Kicsit durván hangzik, de mi van akkor, ha teljesen el akarják tüntetni a magyarságot....? :shock: Adunk mi nekik!!!! Lányok 2-3 gyerkőcig meg sem állhatunk!!!!

kata,
Semmi gond!!! Tovább drukkolunk, mert még semmi nincs elveszve!!!++++

katica,
A fickók meg-meg hülyülnek!!! Örülök, hogy végül belátta, hogy betegen ne menj suliba!!! Gyógyulgass és igen is otthon szolgáltasd ki Magad az emberrel!!!
Ha összekevertelek Benneteket, ezer bocsi!!! :oops: Előfordul....

coca,
Ne mondj ilyet!!! Lyukasgumi.... Antibiotikumot szedek!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Feltelepítettem ezt a Massanger izét, de valami nem stimmel... Főleg, hogy munkahelyes hálózat, lehet, hogy nem engedi....

tontica,
Nagyon gratulálok a két Pirinyóhoz!!!! Már zárkózik a picurkább!!! Sokat pihengess és semmi idegeskedés!!!

klarissza,
Orvosügy.... nem semmi... Más jó orvos arrafelé???

szilcsi,
Reggelizni pedig kellene!!!! Én addig el sem tudok jönni otthonról. Ha valahová hajnali 4-kor kell indulnom, azelőtt is eszem... :oops:
Köszi az infókat!!! Azért nem kell pironkodnod, a Kiskegyed is ír okosságokat!!!

athiz,
Én is megkaptam a cuppantást!! Hasonlót Nektek is!!!!

bettike,
Azért óvatosan a sok munkával!!!

snufi,
Milyen színekben fog pompázni a kis játszóház? Játékok?? Ügyesek vagytok!!!

szezsó,
Miért menjek meddőségire??? Még kivizsgáláson sem voltunk, hisz össz-vissz 3 hónapot tudtunk aktívan próbálkozni!! Ez azért még nem olyan hosszú idő!!!??

lili,
De jók is az ilyen ismerősök.... :evil: :evil: :evil: Grrrrrr!
Örülök, hogy jobban vagy!!! Csak pozitívan!!!!

melcsi,
Édi vagy!!De a ragacs majd a következő ciklusban jöjjön....! Ebben nem volt aktív próbálkozás a hfertőzésem miatt.... :(
De jó!!! már vásorolgattok a kis Pocoknak!!!! Csak a rucik hiányoznak??

hanna,
Üdv!! Nagyon szép a görbéd!

hencsi,
Magácska és a picúrok minek öltöznek be??? Vagy Te csak DJ-skedsz?? :wink: :lol:

monyó,
Akkor tetszett az idézetes ötlet??!! Végül is mire írtad/írattad??
Szép!!
Beágyazódás nem mindig látszik!!! Nyugi!!!

szirom,
Nagyon szépséges ez a görbusz!!!! Annnnnnnnnnnyira szurkolok!!!!

gaby,
Ügyesek vagytok!! Igazi kis költő páros vagytok!!!!

Hőm:
1172134562.41.doc
mfpan

Panni, tuti volt az a védekezés nálatok? Már sok olyat hallottam, hogy védekeztek, mégis bébi lett! Naggggyon gyanús! :wink: Különben is, voltak itt már csodák, nemigaz? :D
Vendég

Kata! Lesz ám. Miért?
Kellemes szépülést!

Sonjus! Áááááá! Sértédési teszten van. :wink:

Athiz! Ne aggódj, ez normális. Én már most szívesen vásárolgatnék, de nekem nem kell, mert az ismerettségi körömben már mindenki kinőtte a bábiruhákat, és félretette nekem.
Bútorokat meg úgyis mi csinálunk.

Kép
zölddisznó

Panni! Milyen antibigyót nyomsz?

Kép
zölddisznó

Teljesen megrémisztetek!!!!!! :shock:
Augmentit szedek, meg Clion kúpot használok..... :x
mfpan

Sziasztok!

Kata, ügyi vagy, hogy nem adod fel, nem is szabad, majd a szombati erős két csíkos lesz.

Panni, a legszebb az egészben, hogy tegnapra kiderült, hogy nem rémhírek voltak az ázsiaiak :shock:

Katica, köszi jól vagyunk, remélem holnap csinál uh-t a doki és szerinte is rendben vagyunk.

Coca, hogy zajlik egy ilyen leszívás, mennyi idő? Ezután mennyi a beültetés? Pontosan mikor lesz holnap?

Szirom, nagyon jó a görbéd, remélem nem csak a gyogyitól. (amennyit vártatok a babára megérdemelnétek ti is az ikreket :D )

Tontica, itt is gratula, tök jó, hogy a herpesz is elmúlt.

Sonjus, szerintem minden pasi utánanéz a dolgoknak csak nem reklámozza magáról. A férjem egyik munkatársának januárban született kislánya és mondja otthon, hogy felvilágosította a kollégát mit hogyan csináljon, mi kell a gyereknek, mikor, stb.

Gaby, ti milyen kft-t csináltok (tevékenységi kör)?

Snufi, sok sikert a játszóházhoz.

Monyóka, nekem sem volt beágyazódási esésem, ez egyáltalán nem "feltétel". nagyon szép idézetet kapott a férjed.

Melcsi én úgy szerettem, szeretek babaruhákat vásárolni, bár most már inkább kisgyerekruhák kellenek nekünk. Most is ha elmegyek magamnak ruhát venni tuti, hogy Rékának veszek valamit nem magamnak. Igazából Zsebibabának nem nagyon kell vásárolnunk, mert babakocsit nem veszünk újat, meg én előrelátólag mindent eltettem, nekem majd a kicsomagolás lesz élmény :D
olyan jó rendezgetni a kisruhákat és beleképzelni, hogy nemsokára hordani is fogja.

Bettike drága, eltemetett a munka?

Kép
Kép
robcsi03

Panni!
Szerintem is tök jó a görbéd, ha védekeztetek, ha nem :lol:

Coca!
Különben laposkúszásban és lábújjhegyen azért megsértédtem ám :lol:
No de elő a farbával! Nem félreröfögni! Hogy is van az az igazira félretett idézet?
sonjus

Sziasztok!

Görbém egyre rosszabb, nem hiszem, hogy baba lenne a dologban. :cry:

Tontica, tök jó!!! Úgy örülök!!! :lol: Két kis rosszcsont apróság... Mázlista vagy!!! :lol: :lol: :lol:
Kata, sztem lehet, hogy korai volt még a 12. dpo-n a teszt. Az már fogas kérdés, miért lett halvány csíkos az előző. Fogjuk rá, hogy rossz volt a teszt, úgyhogy sztem holnapután próbáld újra egy másik fajtával. :wink: Izgalmas a szervezkedés a lakadáréra? :lol: Én a szervezés részét nem csinálnám újra, de azt a napot bármikor! Gyönyörű volt!!! :lol:
A mi idézetünk:
"Keresek egy tökéletes párnát.
Azt hiszem, valahol a tiéd mellett van."

Coca, drukk a szippancshoz! Az nagyon fáj? :? :shock:
Robcsi, holnap hozol képet, ugye???? :D
Melcsi, hajrá vásárlás!!! :wink:
Athiz, ne aggódj, az csak árt a pöttömnek. Minden rendben lesz, megígérem neked!!! :wink:

Kép
szilcsi

Zöldike, köszönöm, akkor mégsem vagyok annyira gyogyi! :lol:

Robcsi, megbántottalak? Remélem, nem! Csak mert nekem nem nagyon írsz, bár lehet, hogy nincs számomra közölnivalód! Pocisimi neked!

Szilcsi, te már tudsz valamit? Jó lenne, ha tényleg nem lenne semmi problem, de sajna az előző terhességből tanulva, sosem lehet tudni! Egyébként a legszívesebben már minden kutyafülét megvennék! Ágyat, hordozót, stb.

Mellesleg nekünk is Szili után megmaradtak a cuccok, csak sajna átadtuk annak a rokonynak, akinek hamarabb jött a bébi, mint nekünk. Most meg nekünk nincs. Na de majd meglesznek szépen, lassan. Csak én nem a türelmemről vagyok híres, mindent azonnal szeretnék! :lol: Öreg hiba! :P
Vendég

Robcsi
kb. 100 tevékenységi kör lett felsorolva :wink: mivel csak 1 főtevékenység lehet, az a fényképészet lett, mert párom úgy gondlta, ha a filmgyártás lesz, azt többet ellenőrizhetik :roll:
végül is ez a kettő lesz főként, meg rendezvényszervezés, konkrétan nincs ilyaen teáor szám :lol: pl. sportrendezvényként minden májusban csinál bowlingversenyt az internet szolgáltatóknak. Régebben volt, hogy road showt is csinált.

Kép
gaby25

Robcsi! Ari vagy, hogy érdeklődsz! Tényleg!

Ez úgy van, hogy tegnap beadtam az utsó szurikat. (Mármint a tüszőérlelőket) Ma még 2 adag repesztószuri 22.30-kor. Aztán szombaton 9.30-kor leszoppantják Őket. Az úgy történik, hogy vénásan kábítanak, és közben a hüvelyboltozaton keresztül becélozzék a petefészkeket, és egy nem kicsi tűvel leszívják a tüszőfolyadékor - benne a petesejtekkel. Közben apa ügyködik az újságosnál (így hívjuk a spermaleadó szobát :wink: ), és utána randiztatják Őket. Másnap derül ki, hogy megtermékenyültek-e, és osztódnak-e. Akkor derül ki az embriótranszfer időpontja is.

Kép
zölddisznó

:cry: leasantult a macskam :cry: ugy sajnalom.
megvizsgaltam ,nincs torese es nyilt sebe se,nem tudom mi tortenhetett.
remelem nem lett nemi eroszak aldozata :shock:

Kép
monyo83

Jaj Szilcsi, milyen az a romló görbe? Mellesleg láttam már romló görbe utáni babásodást! :wink:
Vendég

Coca
ez jó, ügyködik az újságosnál Kép osztódás energiákat küldjük majd :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi! Kiütnek, úgyhogy nem fáj!

Kép
zölddisznó

Monyó! Volt már, hogy egy jóképű kandúr ügyködése után én sem tudtam lábraállni! :wink: Hátha Vele is csak ez történt.

Gaby! Köszi, jöhet minden menniségben. De csak szombattól! Maholnap még növesztőket és szaporodókat kérek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt, jó reggelt!
felkeltem, visszaolvasok.

katica
katica30

Vazze! Mennyit aludtál kartársam?

Kép
zölddisznó

Monyóka, először nem értettem mi történt a macsekkal. Ha leasantult, akkor jobbulást neki :D

Athiz, dehogy bántottál meg, a múltkor gratuláltam Öcsibaba sztárfotóihoz. örülök, hogy már jobban vagytok. neked most a terheléses vércukor lesz a következő, vagy lesz még előtte valami?

Szilcsi, nagyon szeretném, hogy legyen uh, a baba miatt is meg hogy a méhlepény változatott-e a helyzetén. Ha lesz és kapok képek természetesen megosztom veletek. :D

Gaby, nyugi vidéki vállalkozók azért jelentkeznek be Pestre, mert ott kevésbé ellenőriznek kis cégeket, mint vidéken.

Coca, akkor nagyon izgi hétvégének néztek elébe. Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Tudod, mert megérdemled! :)

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi!
Az én előző :oops: esküvőmön is ez az idézet volt :)
sonjus

coca,
Ez azért tök érdekes dolog.. Mármint amit és ahogyan csinálják.... :shock: :shock:
Nagyon drukkolok, hogy minden, a leszívás az újságolvasás, a randiztatás, osztódás a lehető legjobban sikeredjen!!! Azért 3 elég lesz, nem??!!

monyó,
Lehet, hogy a cicusod is akarta, csak perzselőbb lett az éjszaka, mint amilyenre gondolt!!! A macskáknak 7 életük van!!! Mindent -na jó majdnem mindent - kibírnak, mit nekik egy kis sántítás!!!!

gaby,
Nagyon sokoldalú kis Kft!!! Sok sikert hozzá!!!
mfpan

Panni! Nem elég! Telhetetlen vagyok. Fagyiba is szeretnénk!!! Naaaaaa, léccciiiii!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

vhencsi: jó farsangolást!

kata: sajnálom, de nem lehetséges, hogy túl korai volt a teszt? én még mindig nagyon drukkolok neked++++

monyo: tetszik az idézet :D

melcsi: jó vásárlást jövőhétre!

áfi: ügyi vagy, hogy kész vagy a szakdogáddal! :D

szirmi: nagyon szép a görbéd. drukkolok++++

sonjus:látlak, látlak az msn-en :D :D :D

gaby: bennetek egy költő veszett el :D

jó így felkelni, hogy ennyi szép idézet vesz körbe. (akiét most külön nem dícsértem, rájuk is vonatkozik)

athiz: képet a rucikról!!!!

panni: nem lehetséges, hogy még sem esélytelen ez a hónap? :wink:

robcsi: drukk holnapra++++

szilcsi: szerintem még ne mondj le erről a hónapról! fel a fejjel!

na és a mi idézetünk volt:
"Az olyan parányi teremtményeknek,
amilyenek mi vagyunk,
a mérhetetlen teret
csak a szeretet teszi elviselhetővé"
(carl sagan)

katica
katica30

coca: na téged meg kihagytalak.... 10 órát aludtam. drukkhegyek a szippancshoz!

katica
katica30

Sziasztok.
Bekukk, nehogy elfelejtsetek.

Csak felületesen olvastam át, de:

Toontica, hatalmas gratula a picikékhez :) :) Én is én is akarok, most és kettőt a pocimba! :)

Kata, szerintem még nem kell elkeseredni. Inkább a 14. DPOn teszteljél és akkor KI FOGJA MUTATNI!

Coca, drukkok szombathoz!

ÉÉÉÉÉS mindenkinek drukkok mindenhez :) :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

coca,
Még jó, hogy Te figyelsz!!! Figyelmetlenségem majdhogynem megbocsájthatatlan!!!! A fagyasztóban olyan hőmérséklet illetve klimára drukkolok, hogy az aztán a legtökéletesebb legyen a kis összeolvadó sejtek számára!!!
Nem válaszoltál az MSN kínlódásomra... Vagyis nem reagáltál... Mit csináljak, hogy mégis oK legyen?? Adj ötletet Te Mindenki Kis Cocája!!!

katica,
Lassan belémbeszélitek ezt a nem lehetetlenség dolgot..... :shock: :shock:
mfpan

Cikken,...Csikken...hol is hallottam róla?!
Buta tojás! Nekünk iszonyatosan jó memóriánk van!

Rolizzál ám, azt ígérted!

Kép
zölddisznó

Bocsánat, kisit bolondok háza lett idebent, most tudok görbét dobni.
A múlt havi - babás - görbém sokkal szebb volt sztem. :?

Kép

Kép
szilcsi

Most olvastam, hogy ne ültessek tyúkot vagy mit! :)
Bakter, akkor állnom kell egész nap?
Hű de mókás vagyok ma :shock:
Na mi lesz azzal a meghívós dumával Cocika?
sonjus

Szilcsi!
Nem szépségverseny :) tudod!!!!
Láttam én már brutálgörbés pocakosodást!
sonjus

szilcsi,
Végül is nincs ezen semmi csúnya. Milyen szép határozottan bedobta a pé-t!!! Nem szép görbére, hanem babára hajtunk!!!

sonjus,
Nem vagy Te tyúk!!! Ülj csak nyugodtan!!!
mfpan

Sonjus! A pipi titulus foglalt (lásd Csikken) úgyhogy nyugodtan leülhetsz!

Idézet:

"Győzött az optimizmus a tapasztalat felett..."

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Tegnap vizsgáztam, sikerült, megvan a szakvizsgám. Nincs több tanulás. Alig mertek valamit kérdezni - tekintettel az állapotomra. Gyors vizsga volt. :D

Lassan el kéne kezdeni vásárolgatni babacuccokat, még szinte semmit sem vettünk. Mondjuk a vizsgastressz eléggé megviselt, még pihenő üzemmódban vagyok. Pesten volt a vizsga, hazafelé a kocsiban már feküdtem, úgy fájt a derekam, meg a hátam. Ma is olyan érzésem volt, hogy mindjárt megszülök. :)

Kép
babancs

babancs,
HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!
Még jó, hogy nem nyaggattak!!! Bizos tudják mire képes egy kismama, ha macerálják!!! :wink: :D
Azért még ne szülj!!!!!! Had élvezze odabent a kis Manó a meleget és nyugalmat!!!!
mfpan

Babancs, gratula a vizsgához!És akkor most milyen szakinéni lett belőled? :lol:
Pihenj sokat, aztán irány a vásárlás! Jaj úgy irigyellek, meg Melcsit is!!! Ti már vásárolgattok! :D

Sonjus, de lökött vagy. :lol: Kivirultál a napsütéstől? :D

Coca, brutálisan hangzik... :shock: De hát mindent az utódért!

Áfi, ne nevess ki, de az jutott eszembe, hogy a ti babátoknak az Ajándék nevet kéne adni. :D Jó tudom, csak viccelek... :wink:

Panni, én nem akarom belédbeszélni a babát! Te tudod, mikor voltatok együtt hogy elkaptátok-e. De az tény, én a múlt hónapban a lottó ötösbe mertem volna fogadni, hogy nem jött össze, mert vizsgáztam, iszonyat feszült voltam, és a kellő időben egyszer voltunk együtt reggel, aztán rohantunk haza szüleimhez,és sikerült. Gondoltam, nem is mérek abban a hónapban, fölösleges. sajnos nem olyan vége lett, mint szerettük volna, de látod, a legváratlanabb időben sikerült, amikor nem is koncentráltam rá, amikor már az elején eltemettem azt a hónapot.

Szia Csikken! Pusza Rolinak a kis buksijára!

Kép
szilcsi

Katica, sztem kezdd el szedni az e vitamint! De azért a helyedben előbb konzultálnék a kardiodokival, biztos ami tuti, de sztem nyugodtan! :wink:

Kép
szilcsi

Babancs! Kép

Kép
zölddisznó

Babancs!
Gratula :)
Én is így tervezem az államvizsgám :) pocakosan, 2 percesre :)

Szilcsi!
Itt nem süt :(

Coca!
Nekünk van egy hűtőmágnesünk, amire az van írva, hogy a szerelem vakká tesz, de a házasság kiválóan orvosolja ezt :lol:
Lehet ezért nem akar nősülni a párom :D
sonjus

Sziasztok!

Nagyon Aranyosak vagytok!!! :lol:

Azért nálunk az a 14 hónap annyira nem kevés próbálkozásra. Én most leszek 31 éves, nem is vagyok már fiatal. :o

Az inszem előtti vizsgálatokon túl vagyunk, minden oké.
Remélem azért titokban, hogy nem lesz inszem. :lol:
Sikerülni fog ez a hónap. Kép

Köszönök minden segítséget!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Még nem nagyon foglalkoztam a hőmérőzés módszerével, de most megismerkednék vele. Szeretném tudni, hol lehet találni róla pontos leírást magyar vagy angol nyelven.

Tudna valaki segíteni?

Köszönöm előre is!

Cinke
cinke

babancs: hatalmas gratula

hanna: szép a görbéd. drukk++++

katica
katica30

Szia Cinke!

Én még új vagyok, de jönnek a Nagyok és segítenek.

Katica!

Komolyan?
Annyira izgulok. :lol:
Hátha megússzuk az inszemet.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

üdv cinke. a mellettünk levő hőmérős topicban rengeteg leírás van.
van már görbéd?

katica
katica30

Szilcsi,
Nem tudom pontosan mikor voltunk együtt..... Akkorkörül biztos.... De nem hiszem, hogy.....
Nagyon kevesen írtatok ma!!!
Nekem is!!!
Ezért holnapra Mindenkitől kérek egy mondatocskát!!!!!!
Pusszancs!!
Megyek haza!!!!
Kép
mfpan

Hahó!

Olyan sokat röhögtem, míg visszaolvastam, de nem nagyon emlékszem semmire :lol: :lol:

Miksával voltunk a dokinál, már jól van, hétfőn mehet oviba :wink:

Görbémre köszi a dicséreteket mindenkitől ám! Sajnos (vagy nem sajnos) egy darabig mindig szép...

Drukk mindenkinek, akinek szüksége van rá! Pussz! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm szépen a grat-okat!

Szilcsi!

A bizonyítvány birtokában lehetek önálló ügyvéd, közjegyző, bíró, jogtanácsos stb. attól függ, milyen területen tevékenykedek. Jelenleg az államigazgatásban dolgozok, úgyhogy gyes után leginkább jogtanácsos. De most a baba az első. :D
Mondjuk gyerek mellett biztos nehéz lett volna megcsinálni.

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?