A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hú csajok, alig bírtam olvasni benneteket...
Irtóra belejöttetek.

február
szerintem emeld az adagot 6 felülés, egy Dévisz-tenyérnyi hús, fél óra pihire :) Ja, és ezt folyamatosan :)

kata
A cigi-téma nekem is ismerős, piszok nehéz leszokni róla, de hát van az a cél, amiért még erre is képes az ember lánya

gizmixxx
lehet, hogy lemaradtam valamiről, de akkor most már hivatalosan is belerakhatlak a sárga részbe?
grillázs

Grillázs!

Még nem a pénteki vizsgálatot meg kéne várni úgy gondolom, pedig már hogy ott lennék a sárgarészbe a két mászó babóval. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostanság nagyon ritkán jösz :twisted: :twisted: :twisted:
gizmixxx

Kata,
A cigi tényleg nem egyszerű téma. Én két és fél éve, 16 év aktív füdtölés után raktam le akkor, amikor abbahagytam az antibébit...persze nagyban segített, hogy férjem is leszokott velem együtt.
persze 10 kiló felugrott, de hát ez legyen a legkevesebb.

Csajok!
írtam, hogy eszem, iszom mindenféle gyógynövényes cuccokat. Sokkal de sokkal jobban vagyok! El sem hiszem, hogy megint van energiám! :D Remélem ez sokat segít majd az áprilisban várható lombikban! :?

Gizmixx, holnap ám azonnal jelentkezni, hogy mit mondott Vassdoki!
szpandi

[quote="grillázs"]
írta:
grillázsfebruár
szerintem emeld az adagot 6 felülés, egy Dévisz-tenyérnyi hús, fél óra pihire :) Ja, és ezt folyamatosan :)

grillázs a halálomat akarja, ez már hivatalos... :lol:

Amúgy jó reggelt mindenkinek, úgy látszik, ma én vagyok itt az első.
Gizmixxx, Rókakoma hogy van?
Ági, urad szerencsésen megérkezett?
Pandi, még kívül a gumiszobán?
Noczi, Manóka, mi újság?
Szpandi, képzeld, az öcsém ismerte a porcelánbuszt...
Albi, azért néha írsz, ugye? Engem pl. érdekel, hogy mi van veled.

f.
február

hm. Szpandi beelőzött.
február

Jó reggelt!!!

Csajok, felhívtam apánkat, de nem volt bent, mert CSÜTÖRTÖK VAN!!!!! És ez a kórházi napja. Mindig elfelejtem, olyan lüke vagyok.
Így majd holnap reggel hívom és így holnap megyek uh-ra gondolom. Pedig már úgy mentem volna:)
cyprus

Szia, Cyprus! :)
február

Szia február! :lol: :lol: :lol:

Bocs, de kidobott ez a dög gép.

És reggel óta nem megya fejembe, hoyg hoyg lehettem ilyen lüke, hogy ma hívtam apánkat. Most jól megjegyzem, hoyg csütörtökön nincsen. Kép
cyprus

Sziasztok!
Feb. nem csalódtam Öcséd műveltségében:)))
Néha könnyítésként egy literes csupor túrót is lenyomhatsz...de akkor 7 felülésenként...
Majd kitalálunk valami frappánsat a fejfádra, vagy inkább a fránya cisztáéra, ha rendesen nyomorgatod a felülésekkel...

Cyprus, akkor holnap Gizmixxel együtt várjuk tőletek az eredményeket! Már csak egyet kell aludni :wink:
szpandi

Cyprus, azért még ne tégy kárt magadban... :lol:
szpandi

szia szpandi!

Hát remélem, hogy tényleg megyek holnap. Muszáj, hisz holnap már a 4. napon leszek és ha mehet tovább az inszem, akkor szombaton már be kell vennem a bogyót.

Ja és február! Tegnap este 3x12 felülést bírtam :)
cyprus

Oké:) Igyekszem úrrá lenni a felindultságomon. Az az idősebb bácsi vette fel a telefont és ő mondta. Én meg: ja, ezt teljesen elfelejtettem. Mire ő nevetve: hát ezt mindenki el szokta felejteni.

Veled mi van? Hogy vagy?
cyprus

cyprus, akkor hívhatunk mostantól kockahasnak? :wink: :D
szpandi

Abszolút:) A férjemtől meg is kérdeztem, hogy szerinted mikorra múlik el, ha csinálom a felüléseket? Ő meg azt mondta, hogy 1-2 év és csináljam csak szépen a felüléseket:)))
cyprus

Tényleg ki az a bácsi? éjjeliőr?

Én most nagyon jól vagyok. Annak ellenére, hogyez az első lombik nem sikerült. Teljes erővel a következőre koncentrálok és megpróbálom felkészíteni rá magam természetes bogyókkal és holnaptól mozgással is (eddig megvolt és olyankor eléggé fájogat a hasam). Elirigyeltem tőled a felüléseket, meg egy kis szobabringát is nyomok majd megint. A három hét fekvéstől teljesen legyengültem, de most a búzafűtől, zöldárpától, céklás, vörösgyümis nő-vér tablettától és a grapefruitmag kivonattól mintha teljesen kicseréltek volna! szóval most már csak a mozgás van hátra...2 hónap aktív élet és egy kis kápileves kúra, hogy lemenjen pár kiló...
szpandi

Szpandi Kép
Lehetne, hogy inkább a cisztát temessük? :)
A túró jöhet, azt szeretem (csak gombóc formájában nem...)

Ok, cyprus, te nyertél. Én maradtam a 30-nál. Viszont valamit nem jól csinálhatok, mert semmi izomlázam nincs, pedig elhihetitek, hogy utoljára a múlt században csináltam felüléseket. Na jó, azóta is minden reggel egyet :lol:
február

Látod február, mégis csak csináltad eddig is rendszeresen :D Persze a szex is jól karban tart... :wink:
szpandi

a szobabiciklivel én is szemezgetek, de onnan nem látni a tv-t :lol:
február

Hát, most belegondoltam, de valójában reggelente sem csináltam szabályos felüléseket, mert az ilyen hirtelen mozdulatoktól ébredés után megfájdul a fejem inkább az oldalamra gördülök, ott megpihenek egy kicsit, aztán kidugom az egyik lábam a takaró alól. Konstatálom, hogy kint sokkal hidegebb van, visszahúzom, erőt gyűjtök, majd lassan, fokozatosan kidugom mindkét lábam, leeresztem az ágy mellett a földre. Ekkorra általában elfogy minden erőm, tehát ebben a pózban pihenek egyet (kicsit el is bóbiskolok, ami, valljuk be, érthető), aztán lábammal megkeresem a papucsomat, és a matrac szélébe kapaszkodva (semmi hirtelen mozdulat!) óvatosan ülő helyzetbe húzom magam. Ahol újabb pár perc pihenés következik, majd megpróbálok felállni. Ha nem sikerül elsőre, nem erőltetem!
február

Sziasztok! Köszönöm a tanácsokat az injekció + a fekvés ügyében, szót is fogadok nektek, ma elmegyek a gyógyszertárba, meg este is sétálgatok egyet. :) Csak olyan nehéz elszabadulni a Cartoon Networktől! :lol: Elvagyok, mint a befőtt!
A gép előtt nem ücsörgök sokat, megyek is... Minden jót!!!
noczi

február!!!!
azért valjuk be egy igazi hős vagy :lol:
szpandi

Hát bizony! és ezt a harcot minden reggel megharcolom!
február

mit adnak a Cartoon Networkön?
február

Sziasztok!
Február, nekem is volt cisztám, és kipukkadt magától 4 hét alatt! Úgyhogy tessék felülésezni szorgalmasan, mint Béres Alexandra!
:wink:

kata790313

Béres Alexandra! piha! mi az nekem, lekörözni Béres Alexandrát... :lol:

bár ennek a cisztának csak két hete van.
február

akkor 2* annyi felülés mint Alexandrának! :D :lol:
szpandi

Sziasztok!

Én a Kaális vagyok,de olvasgatok mindenfelé,de ma már egyszerűen nem bírtam ki,hogy ne írjak.
Februárral ellentétben,nekem már van hasizomlázam.A nevetéstől!
Olyan édik vagytok!
Sok erőt és kitartást,és bármi történjen ezt a jó kedvet mindig tartsátok meg.
Mielöbbi babásodást kívánok mindenkinek,
Üdv.,Nyulasz
Vendég

Tessék, már Szpandi is kezdi. Nyulasz, ne dőlj be, ez csak álca, itt mindenki az én vesztemre tör!

:lol:

Mi is kívánunk neked hasonló jókat, nyolc nap múlva pedig két szép kövér csíkot!
február

Sziasztok!! Február van egy rossz hírem a szobabicikli mozdítható, tehát át lehet helyezni a TV elé! :-)

Igen apa rendben megérkezett. Bár volt kis fennakadás, mert mikor hazaért a reptérről itthon derült ki, hogy nem a saját bőröndjét hozta el a reptérről. Persze a kocsikulcsunk is a bőröndben van, tehát éjjel 11 körül telefon a nővéremnek, hogy azonnal jöjjön, mert apát vissza kell vinni a reptérre. Szerencse hamar elintézték a dolgot, és így megkaphattam az ajándékomat! :-)
Kaptam apától egy házi mamuszt, aminek fapapucs formája van! :-)
Ági28

Cyprus tuti, hogy holnap estére berendel majd apánk! És jöhet a következő aktus vele! :-)

Mi eddíg a TV előtt döglöttünk apával, megnéztük a 4400 utolsó 3 részét.
Ági28

Kép
SZIASZTOK!!!!

Elmentem ebédelni, hogy legyen egy kis energym az esti felülésekhez. :)

Hát Ági, nagyon remélem, hogy apánk berángat holnap, hisz szombaton megyünk síhelni és már közben kébne bogyózgatnom. Aztán eszembe jutott, hogy milyen hülyén fogok kinézni:
havas hegycsúcs+síszerkó+napsütés+én meg a rántotthús! Hisz a pályán is ennem kell majd. Nagyon vicces lesz.:)

Látom mindenki jól van. puszi
cyprus

fapapucs formájú házimamusz! az igen!

ó, szóval a szobabicikli mozdítható. ez rossz hír, valóban. nos, jó, legyen... :wink:
február

sílécen nehéz felüléseket csinálni? :?:
február

Ági! Nekem is nagyon tetszik a mamuszod!!!:)

Február! Úgy látom a csajok lassan átmennek dévaiba és addig zaklatnak, míg át nem rángatod a bringát a tv elé:)
Egyébként nekem sincs izomlázam a felüléstől. Biztos ilyen szuper kondiban vagyunk.:)
cyprus

csak úgy lehet :)
február

Áh, dehogy nehéz!!:) Megoldom és nem adom fel, együtt szenvedek veled.OKÉ?
cyprus

NYULASZ!! SZIA!!! örülök, hogy tetszik a topikunk hangulata. Reméljük megmarad a jókedv! Minden jót neked is, és ha gondolod nyugodtan írj máskor is.
cyprus

Köszi!
:shock:
Látom cyprust, ahogy talpig sífelszerelésben suhan a havas hegyoldalon, egyik kezében bot helyett egy rúd szalámi, másikban egy hatalmas rántott hús, mindeközben felüléseket végezve a sílécen... szép kép...
február

Kép + Kép
február

:lol: :lol: ez jó!! Mi lenne , ha mindkét botot 1-1 rúd szalámival helyettesíteném? Büszke lenne rám apánk?
cyprus

OKÉ! Ígérem, hogy amint leérek majd a sípálya aljába, jöhet a felülés. Aztán míg újra felérek, megeszem a húst. Jó lesz? Kép
cyprus

igen. azt hiszem, nagyon büszke lenne... [meghatódástól egy könnycsepp elmorzsolgatása a szemem sarkában - bocs, nem találtam megfelelő képet]
február

Oké, látom magam előtt, vizuális típus vagyok:)
cyprus

szerintem ez egy elfogadható kompromisszum.
február

Szia Cyprus!

Köszi,ari vagy,maradok olvasó üzemmódban,jókat mulatok rajtatok,és drukkolok ám mindenkinek.Azt azért majd megírom nektek,ha sikerült a lombikom.
Csak úgy a statisztika miatt. :wink:

Sziasztok,
Nyulasz
Vendég

sziasztok csajok!

Jó kis hangulat van itt mostanában, arik vagytok. És tetszik a Dévai topik féle tréning tanácsadás is :D

Egyébként jól vagytok? Senki nem lett beteg? Állitólag bitang egy virus van forgalomban mostanság...

Kép
cseka

Szia Nyulasz!

Üdv nálunk! Neked ez az első lombikod? És egyébként hogy birod az otthonlétet? A Kááliban mit mondanak, mikor kell tesztelni?

Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, csak nagyon érdeklődő tipus vagyok :lol:

Kép
cseka

Tényleg, Nyulasz, mesélj magadról!
február

február! Imádom a felülős mandródat, pont úgy néz ki mint én a sárga tréningemben!

Nekem is le kell ám hozni a "raktárszobából" a szoba cangát a tv elé...már az is jó kis izommeló, lehet ma nem is jutok vele tovább :oops:

Ági! tutkó lehet a szoba "bakancs" :D
Nektek is szex stop van mi? nem csoda, hogy apa nem valami szexiszédibédi cuccot hozott neked :twisted: :lol:

Nyulasz! nagyon várjuk a híreket! és kérdésekben csatlakoznék Csekához...

Hajrá Cyprus, hajráááááááááá!!!! Csak vigyázz a szalámikkal nehogy tömegbalesetet okozz a sípályán :wink:
szpandi

nekem zöld macialsóm van (a tréningruha túl szép kifejezés rá), ettől eltekintve a hasonlóság megdöbbentő :)
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?