sziasztok
Nyolc éve szörnyű volt a védőnőm, valahogy a kezdettől fogvatök unszimpatikus volt, valszeg én is neki, nem sokat találkoztunk... Ráadásul miután megszültem az volt a mániája, hogy bejelentkezés nélkül beállított a legváratlanabb időpontokban, volt hogy reggel fél nyolckor (még aludtunk) jött és volt hogy este hétkor(pont fürdetéskor). Negyedik ilyen látogatáskor a férjem nem engedte be, mondta neki, hogy mondja mikor kell levinni mérni a gyereket, majd ott találkozunk.
A mostani egészen más.
Bár még nem volt nálam, de nem idegenkedek tőle, hogy jönni fog.
Én most védőnőnek tanulok éppen, úgyhogy tudom nem arra kiváncsi, hogy le van e törölve a por a polcról, hanem inkább felhívja a figyelmet a helytelenül elhelyezett bababerendezéssel kapcsolatosan..... ötletet adjon abban, hogy a lakás meliyk pontjában oldjátok meg pancsizást... ilyesmi. Akár még hasznos is lehet.
Bár a tanácsadást mondván hogy szülésznő vagyok és védőnő leszek nem viszi túlzásba!

De minden kérdésre válaszol kimerítően, főleg ugye azokkal kapcsolatosan, ami kerületi sajátosság.... segített diétát is összeállítani, hogy sokkal nagyobbra már ne hízzak. Egyszóval meg vagyok vele elégedve.
Minden alkalommal csinál vizelet tesztet, vérnyomásmérést, szívhanghallgatást.
Pedig már nem pályakezdő, de úgy tűnik sikeröltmegtartania az érdeklődését.
Jah csomaggal kapcsolatosan, senki nem szedi le az ember fejét, ha úgy m,egy szülni hogy nincs összepakolva, a kórházban is van minden (hálóing, betét, pohár, törölköző helyett lepedő), szóval minden megoldható.
Csak én tudom magamról, hogy ilyen görcsölős vagyok, szeretem ha flottul megy miden, ott van minden, amire csak szükség lehet. Gergő betültött 42,. héten született, sztem ez a babucka sem fog sokkal előbb (felkészültem a legrosszabra:D, mármint hogy túlórázik odabent), úgyhogy összepakolok egy pár héten belül, és teszek a csomag tetejére egy cetlit, hogy mi az amit,majd csak akkor tudunk bepakolni.