A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Amit tegnap írtam,hogy megnyugtattok azt mindjárt vissza is szívtam mert most jól beparáztattatok ezzel a sok vetéléses dologgal.Szerintem ide ilyeneket nem kéne írni, erre létezik egy külön fórum.Bocsánat nem akarok senkit megbántani biztos szörnyű lehet ilyet átélni.
pillangó7

? mák, én szerintem ezt a részt kifelejtettem

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Pillangó
NO PARA! Bizti nem akart senki megrémiszteni!! Én az elejétől fogva, csak pozitívan gondolok az egész terhességre, lekopogom nem is hánytam, émelyegtem max kétszer, én úgy gondolom most is minden ok, pedig nem érzem, hogy mozog..És nekünk lombikkal sikerült csak, szóval volna miért parázni..
De gondolj arra, hogy a törpe megérzi a hangulatváltozásaidat, szóval ÍÍÍzi

KépKép

KépKép
szivvi

A mi képünk szerencsére nagyon jó minőségű, mindent pontosan lehet látni rajta egyet kivéve: a kezét. A feje , a gerince, a lába határozottan kivehető

Kép
szücsi

Bocsi, én nem akartam senkit megijeszteni!!!! Csak leírtam , én mitől félek. :roll:

Kép
Kép
christine

Hé csajok, mentetek, vagytok vagy mentek torkoskodni?

Kép
szücsi

Én most fogok!Bablevest eszem, jó erősen, utána meg kakaóscsigát.+1 alma nyuszinak. :lol:

Kép
Kép
christine

nekünk videónk van az uh-ról.doki bácsi jobban szereti ha visszük a videókazit.
képet majd 4d-ről kérünk.

nem megyünk torkoskodni itt csak pár étterem van benne ebben.abból 1 értékelhető ott meg tuti sokan vannak.

Bridzsi

Kép
esztora

Elég sokunknak sajnos rossz előzményei voltak. Egyébként is egy ismeretlen világgal (már aki az első babáját várja, de lehet hogy az is aki nem ,mert ez a babavárás más mint az előzőek) kell szembenéznünk, tehát mindenki parázik a maga módján. De mindenki előre tekint és nem hátra, azt hiszem ez nap mint nap bebizonyosodik ha elolvassuk az írásainkat. Én néha nem is írok semmit de szétröhögöm magam.
Jó hogy ilyen vidámak vagyunk és tudunk egymásnak segíteni. Hajrá csak így tovább én nagyon örülök hogy rátok találtam.

Kép
szücsi

Ja, az éttermes torkoskodás!Emlékszem, jól hangzott.Te voltál?
Ha igen, mesélj.....

Kép
Kép
christine

Nem akartam ilyen okostojás lenni csak kijött. Bocsi

Kép
szücsi

Én is örülök ám nektek, jó kis csapat van itt.

Kép
Kép
christine

Már nem tudom, ki kérdezte a wellenessezést. Én két hete a kecskeméti uszodában úsztam (amíg férjemuram a szüleimmel brügölt a melegvízben), múlt héten meg a leányfalu strandon voltam az élménymedencében. MOndjuk rajtam és férjemen kívül csak egy manusz volt benne, mert csak 28 fokos volt, mindenki más a termálmedencében volt, szóval igencsak tiszta volt. Szerintem aki nem hajlamos a fertőzésre, az nyugodtan úszhat, fürödhet, mert állítólag a babák is nagyon szeretik, amikor a mama lebeg a vízben.

Pillangó, tényleg nem érdemes ijedezni, csak nagyon oda kell figyelnünk magunkra. Nem szabad semmit sem elbagatellizálni.

Szücsi, mi 10 perc múlva indulunk torkoskodni, az Articsókába megyünk. Már nagyon várom. Picur is várja, mert éhes a mama. :lol: Nekem is magas volt az első vizeletnél a fehérje, azt mondták lehet, hogy fertőzés, ezért meg lett ismételve a mintavétel, és addigra el is múlt a baj. lehet, hogy Neked is simán elmúlik. Csak szuggeráld magadba, hogy minden OK. Nekem az nagyon sokszor be szokott jönni.

Viszont akkor msot megtanultam, hogy nem az orvosom volt figyelmetlen, hogy nem mondott crl-t, hanem akkor már nem lehet mérni. Fúúúú, már ekkora Kölköm van???!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Sajna nem voltam! Elhúzodott a sok orvos és ma kellett egy privát telefont is vennem, mert holnap leadom a cégest amit már nem is tudom mióta használok.

Kép
szücsi

nenoke: jó étvágyat nektek.

Az élményfürdő csúszkálós volt? Én imádom, bár nem régóta űzöm ezt a "sportot", és először csak a kisgyerekeknek szánt csúszdán mertem lejönni, de mára már nincs elég meredek és kacskaringós amin nem jönnék le. Egyszerűen csúcsszuper érzés.

Kép
szücsi

Nenoke
Jó étvágyat nektek, kösz az úszás tippet. Most nézegetek akkor szállcsikat.

KépKép

KépKép
szivvi

Én nem szeretem az uszodákat, bár imádok úszni. Ahol én lakom nagyon sok mesterséges bányató van. Kiskorom óta ide járunk úszni, fürdeni, sőt a városiak is ide jönnek. Amióta dolgozom és (sajnos vagy hála istennek nem tudom) ilyen beosztásban nem sok időm maradt nég a tópartra sem kimenni. DE megoldottuk :!: Csináltattunk egy medencét a kertbe. Így akkor uszok amikor időm van rá, csak az a baj hogy még nem fűthető és nem fedett (arra már nem futotta), de ami késik nem múlik. És mostmár egy kisebb csúszdát is lehet venni, na de csak a baba miatt :lol:

Kép
szücsi

Nenoke: jó étvágyat!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Mi most jöttünk vissza a torkoskodásból, de csurig volt az étterem visszamegyünk 8 körül.Nehogymár kimaradjunk!
pillangó7

Hahó! Hol vagytok már megint??? Én nem tudok késő estig itt lenni mint ti ,nekünk 9-kor már aludnunk kell.

Kép
szücsi

Most volt a híradóban, hogy már 2 hete le vannak foglalva az asztalok..

KépKép

KépKép
szivvi

Légyszi néha- néha küldjetek egy olyan kis képet amit tegnap :wink: Úgy szeretem nézni őket.

Kép
szücsi

Ja és biztos nem kaptok ki érte :roll:

Kép
szücsi

Kép

Csak most, csak Neked!

Szeretünk Bori!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi: csak a kedvedért!Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsuzsi, beraktam, hogy 28 éves vagy.

Szücsi, nem ahhoz az orvoshoz kell visszamenned, aki beutalt?

kétfiús anyuka
babdorka

Ezt meg Borinak: Kép

brigi73

Szivvi, Brigi: Köszönöm szépen , nagyon aranyosak vagytok.

Babdorka: hiába megyek viszza hozzá, mivel negatív a lelet nem tud mit csinálni velem. én úgy gondolom. Vagy nem így van?

Kép
szücsi

Szücsi
De azért csak utána kell járni, nem??

KépKép

KépKép
szivvi

Csak azt gondoltam, hogy ha ez negatív lett, és nem emiatt nagyobb a fehérvérsejt, akkor küld tovább más vizsgálatra. És addig teszi ezt, amíg ki nem derül az ok.

kétfiús anyuka
babdorka

Valami lett a net-ünkkel!! Remélem sikerül még küldenem.
Szivvi: mire gondolsz az utánajárásnál? Az ok kiderítésének? Azért megyek a háziorvoshoz is el. Több orvos többet lát, elvileg.

Kép
szücsi

ja arra, némelyik dokinak rágni kell a fülét, hogy elküldjön ide-oda..

KépKép

KépKép
szivvi

Na csajok én asszem léptem! Hapsizok egy kicsit.. :lol:
Még lehet később belesek
pussza

KépKép

KépKép
szivvi

hivott a barátnőm,kapunk ruhákat tőle ha lány többet ha pedig fiú akkor kevesebbet.

Bridzsi

Kép
esztora

Hali Lányok!

Ismét üdítőnek hatott munka után ez a szerény négy-öt oldal, amit produkáltatok, köszönöm!
Lynia: a dokim és a védőnőm is zavartak a fogdokihoz. Azt már csak akkor mentem, mire fájt. Természetesen hétvégén. Így "megcsaltam" a saját fogdokim, de megbántam. Utókezelésre is gondoltam a "hétvégi" dokihoz megyek, aki közölte, hogy menthetetlen a fogam, 150ezerért csinál nekem újat :shock:...mondanom se kell másnap felhívtam a régi dokim, kicsit hazudtam, hogy fáj (merthát csak így fogadnak azonnal) és mit tesz az Ég: fogam betömve, semmi gond!
Szóval szerintem holnap telizz és mond meg, hogy kismama vagy és fáj a ...kopogtasd végig melyik fogad érzékeny. Ja! A doki mondta, hogy a foggyulladás kihat a magzatra, azért kell kontroll.
Inkább egy kis kegyes hazugság, mint ezért még egy aggódás! (meg a nődoki lesúlytó pillantása.)

Szivvi: a Rózsa nevében én is lapoztam néha húsz oldalt egyszerre egy-egy filozófiai monológnál, de nekem nagyon tetszett.

Irigy vagyok minden mozgóbabás anyukára!!!

Jó éjt! ckat
ckat

Hali!

Volt pár kellemetlen napom. Találtam a bal mellemben egy kemény csomót. Úgy gondoltam, h biztos tejmirigy vagy vmi hasonló, de elmentem a háziorvoshoz. Szte is az lehet vagy ciszta, beküldött a radiológiára emlőultrahangra. Szerencsére minden rendben van "az emlőkben körülírt eltérés egyik oldalon sem található." :P :P
Azért izgultam egy kicsit.

Ma voltam először terhestornán, nem tom, lesz -e holnap izomlázam
:wink:

Most elkezdem olvasni az elmúlt napok termését, jó sokat írtatok.

Nem bírtam mindent elolvasni még, de végre van másik debreceni is :P :P :P :P

Szia Rózsa!!
Majd ha több időm lesz, jól kifaggatlak :wink:

Jó éjt!

Na, délutánra megdöglött a gépünk, férj újraélesztette, remélem, nem csak átmenetileg... :shock:

Jaj, Rózsa, ez nagyon rosszul hangzik. Én nem akarok hálót a hasamba :shock: .
Mitől gyenge a hasfalam? 4 év tollasozás, mellette 2 év atlétika, majd 8 év küzdősport után?! Vagy nincs összefüggés :shock: ?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Jól eltűntem megint, ám lehet ez most sajna így lesz egy darabig.

Gratula az új kukusokhoz, jó eredményekhez, egészséges kisbabókhoz!

Üdv. Hajni!

Sajnos egyre nehezebben viselem a gép előtt való üldögélést. Így válaszolok pár mailre, ide kicsit bekukkantok, aztán már írni nem tudok... Tegnap egész nap fájt a hasam, ha ültem, ha álltam, ha feküdtem... Node kisbaba mocorgott, meg most is teszi, úgyhogy gondolom baja nincs, legfeljebb csak a hasam nő, s az volt az ok.
Legközelebb két hét múlva megyek orvoshoz, remélem kiderül végre a neme. Nekem havonta kell járnom, a 24.héttől kéthetente, majda 36.tól hetente.
Márciusban az otthoni hosszú hétvége után jönnek szüleim látogatóba egy hónapra. Akkor mi is megyünk fürdőbe, ami itt igen meleg. Én majd szerintem csak a lábam lógatom a vízbe, s néha belemártózom. Eddig sem nagyon bírtam, mert alacsony a vérnyomásom, s ha sokat ülök meleg vízbe utána ájulás szinten vagyok...
Kicsit félek is tőle hogy fogok tudni akkor már 22-26hetesen mászkálni velük ide-oda. Vigyáznom kell majd magunkra azért.
Akik már 22hét körül vannak hogy bírják a "kirándulgatást"?
Tegnap előtt sütöttem én is sajtos pogit, nagyon fincsi lett, mára már semmi sem maradt belőle.
Puszi, megyek ebédelni. Vacsira marhapörkölt lesz nokedlival:)
Vendég

Bocsánatot kérek, ha sokat írtm, többet nem fordul elő.Nem akartam senkit sem untatni a hülyeségeimmel. :oops: Ma este megyek uh-ra, remélem minden rendben lesz, szurkoljatok nekem.... Tiszta randi érzésem van, már korán kivert az ágy, olyan boldog vagyok, hogy láthatom a picikémet.
Mostmár inkább csak nézem , amit írtatok, nem zavarlak titeket.sok puszi mindenkinek.

Kép
Kép
christine

[img]100angela.gif[/img]

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Rózsa
Én ugyanígy vagyok! 5 óra óta fent vagyok, éjfélkor feküdtem le...Ált. 10.nél előbb nem szoktam kikeveredni az ágyból..A kutya néz rám értetlenül, nagy álmos szemekkel :D Én 11-re megyek uh-ra, már be vagyok sózva rendesen!
És csak irogass én itt vagyok!Nem bántasz senkit!

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Mary!
Örülök, hogy megvagy! Na akkor te sem fogsz unatkozni, ha mennek a szüleid! Biztos jó lesz, bírni fogod sztem!

KépKép

KépKép
szivvi

Jó reggelt Szivvi! KÖSZIKE! Édes vagy.Megmondod, honnan töltöd le a szép képeidet, olyan aranyosak, meg én is akartam nektek mindannyiótoknak küldeni, de rossul ütöttem be valamit. :lol: :lol:

Kép
Kép
christine

Biztosan már te is várod a találkozást a picikéddel.
Szoknyát vasaltam, meg szép kismama felsöt (aanak neveztem ki), de itt nálunk nagyon hideg van. Köd és sar idő, magyarán, hát azt hiszem, vasalhatok megint.... :wink:

Kép
Kép
christine

Na itt vagyok!
Itt hétágra süt a Nap, végre, mert már nagyon untam a szürkeséget! A képeknél, csak beütöm a keresőbe, hogy gif, vagy glitter ( a külföldi oldalak jobbak) aztán amit találok csak bemásolom egy mappába. Kép
Hú én nem vagyok egy szoknyás, meg csak 2 kismami nacim van, egy farmer, meg egy kord..Vasalni meg kifejezetten úútálok..Asszem nekimegyek a fürdő ganyézásnak!

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa, Debrecenben van valahol egy kismamabolt, a Nagyállomástól menni kell a Nagytemplom felé, a bal oldalban van valahol ,de arar már pontosan nem emlékszem, hol :oops: . Egy kapualjba kellett bemenni. Még a kistemplom előtt.
Ezelőtt 5 évvel legalábbis még megvolt... De azóta, hogy eljöttem, már biztos sokat változott.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

irjatok jó sokat du. jövök.szemészet,manikür,fodrász a program
szorítok mindenkinek,várom a beszámolókat!

Bridzsi

Kép
esztora

Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ahhoz képest, hogy 5,5 kiló már feljött rám, és a 21. héten vagyok, tehát 5. hónapos vagyok, nem igazán nagy a hasam. Növöget-növöget, de én úgy veszem észre, hogy sokaknak közületek már nagyobb, pedig pár héttel hátrébb is vagytok. Nem irigységből mondom!!!! Nehogy félreértsetek, csak nem tudom, ez így normális-e. Szerintetek? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka
Szerintem ez is egyén függő! Én meg ma töltöm a 19. hetet és nem érzem a mozgást!! Pedig sztem nagy a pocakom! Én alapból nagy darab is vagyok :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?