Gombóc,
köszi, elég nehezen vettem rá magam a motyópakolásra, fõleg, hogy ma két hete, hogy kiengedtek
Az a ruhamennyiség, amit írsz pont jó, minek még kardigán is??? Én is ezeket akarom a babára adni. Kocsiban hozzuk haza és nem tervezem, hogy órákig ácsorogjak vele útközben, szóval nyugi elég lesz.
Leszter,
ne irigyelj a motyó miatt, nemsokára Te is pakolhatsz és pedig akkor már pelenkázni fogok, így kerek a világ.
Palacsintát én is kérek, mindegy milyen csak ártson.
Heni, drukk és halgass Zsuzsira.
Kispapa leteperésén én is gondolkodom, hiszen mióta Bence megfogant nem volt részünk a jóban.
A befekvés miatt mennek a pozitív energiák+++++++++++ és kiatrtás.
Pocok,
jó beköltözést, holnap megyek a Klinikára a zárójelentésemért, majd küldök sms-t, hátha tudunk talizni.
Zsuzsi,
kókuszkocka, nyami, én is imádnám, kár, hogy egyenlõre black listen van.
Örülök, hogy jól vagytok, a baba méretei miatt pedig not panic, minden OK és még van 3hét, teljesen ki fog gömbölyödni Miki mire megszületik.
Gyuri édes lehet, bár a virágok bizti mást gondolnak.
Kamilla,
nagyon helyes Sára, gratula hozzá.
Myssnia,
tök jól néz ki a kocsi, amii kinéztél, de elég húzós ára van meg kell hagyni.
Nem tudod valakivel behozatni 0külföldrõl??? Mi az IKEÁban néztünk ki egy komódot, ami itthon 25ezer Ft, Austriában 15ezer Ft-re jön ki, szóval úgy néz ki, kispapa Németo.-ból hazafele megveszi.
Igaz, addig nincs hova tenni a gyerek ruháit, de sebaj. Kangi,
szerintem is inkább márciust mondj és akkor nem fognak nyaggatni.
Nálunk meg az elõzetes kavarás (38.héten program császár, ha gáz van a lepénnyel) miatt hiszi mindenki, hogy már megszültem, de NEM, mi még egyben vagyunk. Csütörtökön még elmegyek jogból vizsgázni, aztán azt hiszem meghúzom itthon magam
Na megyek vissza házikat írni, tegnap sajna nem igen haladtam vele.

Pusssza, jók legyetek,
Timici
38+3