Edit! Akkor mikor jöttök haza? Jó lenne találkozni veletek élõben!
Menta
2003.01.13 17:03
)

2003.01.13 17:18
A kendõben ringattam el zenére és mûködött. Ma estétõl újra így próbálom meg, az elõzõ fogai elõtt is ez volt a mûsor, de akkor már 8 fél kilenc körül aludt!
no akkor magam mellé vettem és aludtunk fél kilencig.
ÉS írigy vagyok, ám!
ÉS egy hõs vagy szerintem is, hogy eljöttél Coryhoz!
de Luca mégnagyobb hõs. 2003.01.13 20:25
Juli ugyanott tizedikes gimnazista, Dani meg hatodikos - felsõtagozatos. Julinak a matekórán szóltak, hogy azonnal öltözzön, menjen a helyesírásversenyre, mert nem kedden, hanem ma lesz. A gyerek úgy ahogy volt, azaz nem csizmában, hanem félcipõben rohant a tanár után a néhány utcával arrébb lévõ helyszínre. Szerintem egyszerûen disznóság, amit mûvelnek a gyerekekkel a versenyekkel kapcsolatban! Nem ez volt az elsõ eset, hogy aznap szóltak nekik, hogy akkor lesz a verseny. Különben a Fazekasnak szólnak mindig késõn, hátha mégse tud elmenni a gyerek. Na, mindegy, csak a düh szólt belõlem. De azért mégis...
Különben jó nehéz is volt, és Juli szerint nem sikerült valami fényesen neki. Igaz, ezt mondta akkor is, amikor tavaly második lett az országos angol versenyen
Ja, és szerintem mindent ért: ugyanis ma este már fél 7-kor olyan fáradt volt, mint máskor 1 órával késõbb, meg is fürdettem, vacsizott, lefeküdt és 5 percen belül aludt. Holnap nem lesz probléma a fél 6-os kelés
Szerintem a hûtõfürdõ nagyon jó és nincs mellékhatása!!! 
2003.01.13 20:58
2003.01.13 21:06
2003.01.13 21:20
okat. Most jól van, láztalan, de gondoljatok ránk holnap is, mert tegnap este is teljesen jól volt. A köhögése még mindig elég csúnya, de majd csak elmúlik
Délelõtt semmit nem evett, de délután megevett 2 banánt

2003.01.13 21:22
A dokinéni mondta csak ilyen csúnyán, hogy "felszakadt a torka" tudom, nagyon horrornak hangzik, és csúnya dolog lehetett volna belõle, de inkább nem részletezem, mert még mindig ez jár éjjel a fejemben alvás helyett
Meg magam elõtt látom a síró gíyereket, hogy orrán-száján dõl a vér.....be is fejezem inkább. De kérlek benneteket, tényleg tegyetek el mindent, aminek nyele van!!!! Vagy hosszúkás egy picit is! ceruzát is! Mindent! Nálunk most csak a 0-6 hónaposig puha játékok meg könyvecskék vannak elõl. TÉNYLEG TEGYETEK EL MINDENT LÉCI!!!!
A kórház óta velünk alszik, a múlt éjszaka már elég jó volt, de még mindig többször volt fenn, mint kórház elõtt. Viszont jön a két felsõ szemfoga, és jobb hátsó örlõ, úgy, hogy már fehéredik. Itt - ott még vagy 2-3 foga be van dagadva, de ezek vannak a finisben. Úgyhogy lehet, hogy ez is közrejátszik.
de jól hangzik
Tök jó, hogy a tied szereti a túrórudit. Az enyém 2x evett eddig, és 2x taccsolt tõle, meg a Monte-tól is.. hogy miért??
Köszi
érdekes nem? Nagyon határozottan kellene fellépned. Nekünk még nem sikerült
Multkor is egy pillanatra kisértem ki a barátját, keresem, fenn gugol az étkezõasztalon.. kész életveszély ez a gyerek
Nagyon édes lehetett Zsani, ahogy "tica"-zott
Peti egyenlõre gágog, de azt már 3 napja. Meg arra, hogy:-"mit csinál a kígyó" vicsorog, meg sziszeg
Még "halacskául" tud, meg az összes állatos kép közül kikeresi a tigrist
Na meg okos feje, pocakja, kukija hol van. Hát hiába, a lányok cserfesebbek.
Ma például átment kiskutyába, végigruhanta a lakást, (elõlem, mert rohantam utánna a bilivel) és odapisilt vagy 3 sarokba gugolva, és mutogatta, hogy ugye, milyen ügyes. Aztán visongva szaladt elõlünk, hogy el akartuk kapni, mert csupa pisi volt a zoknija, meg az alul kigombolt bodyja
A csúcs az volt, amikor a sárga szõnyeg közepén gugolva elkezdett erõlködni, és pukizni
Azt hiszem, az infantilis vénát örököltem tõle, ami sokakat idegesít (fõként anyóst) de ha a fiam is olyan jól fog szórakozni velem, mint én a mai napig anyuval (ne tudd meg, milyen idétlenségeket csinálunk ma is), akkor megérte, hogy az emberek minimum 1/3-a hülyének tart
Nagyon aranyosak vagytok
A múlt keddi baleset jelentõsen csökkentette a babaproject kedvemet
2003.01.13 21:27
2003.01.13 21:33
)). Ha valami nem megy szóljál, hátha tudunk segíteni. 
2003.01.13 21:38
amugy nekem is januar vegen kellett volna szuletnem, de kestem 2 hetet.
2003.01.13 21:48
2003.01.13 21:59
2003.01.13 22:08
2003.01.13 22:29
!) Vagy kiírom cd-re, és vmikor találkozunk és odaadom.
, én szépen visszamegyek, lefektetem, megsimizem, duruzsolok, és kijövök. Jaj, nekem is vannak ám ilyen gonolataim az önállóan beadott gyógyszerekkel kapcsolatban. Bár én esténként mindig (csak mostanában) bekenem Hanga ínyét. Panadolt én mondjuk még sosem adtam. Viszont a sógornõméknek a dokinéni azt javasolta, hogy mivel nagyon sokat sír a kisfiú (7 hónapos múlt õ is, jún. 3-án született) éjjel és napközben is, és keveset alszik, jó nagy zabák mellett (õ tízóraira cici után eszik egy üveg gyümit, ebédre cici után egy üveg fõzit, vacsorára cici után egy jó adag tejpépet), hogy adjon be éjszakára Germicid-C-t, a nyugtató hatása miatt. Én ezzel mondjuk nem teljesen értek egyet, de hát úgyis az anyuka dönt.
, viszont a hajnali kelésért nem irigyellek. 

, na igyen, minden kornak megvannak a maga szépségei.
Csak hát elõbb ki kell zárni, az esetleges okokat. 
2003.01.13 22:30
!) Vagy kiírom cd-re, és vmikor találkozunk és odaadom.
, én szépen visszamegyek, lefektetem, megsimizem, duruzsolok, és kijövök. Jaj, nekem is vannak ám ilyen gonolataim az önállóan beadott gyógyszerekkel kapcsolatban. Bár én esténként mindig (csak mostanában) bekenem Hanga ínyét. Panadolt én mondjuk még sosem adtam. Viszont a sógornõméknek a dokinéni azt javasolta, hogy mivel nagyon sokat sír a kisfiú (7 hónapos múlt õ is, jún. 3-án született) éjjel és napközben is, és keveset alszik, jó nagy zabák mellett (õ tízóraira cici után eszik egy üveg gyümit, ebédre cici után egy üveg fõzit, vacsorára cici után egy jó adag tejpépet), hogy adjon be éjszakára Germicid-C-t, a nyugtató hatása miatt. Én ezzel mondjuk nem teljesen értek egyet, de hát úgyis az anyuka dönt.
, viszont a hajnali kelésért nem irigyellek. 

, na igen, minden kornak megvannak a maga szépségei.
Csak hát elõbb ki kell zárni, az esetleges okokat. 
2003.01.13 22:58

igaz hogy már megint archív vagyok! 

2003.01.13 23:27
2003.01.14 04:19
meg csak 4 gimi es 8 altalanos volt...
Vagyis egy hosszasabb altaltas kovetekzik...
Ja, o le tud ulni, csak nem akar.
2003.01.14 08:58
Megyek gatyába rázom a lakást. Hátha rendbe gyünnek a dolgok! Drukkoljtaok! Ez volt korábban is a napirendünk csak az ebéd utáni játszás utáni séta ma is elmarad!
Borult hideg idõ és a múló takonykór miatt, azért az erkélyen levegõzünk megint. 2003.01.14 09:15

Milyen szintet állsz most?
Már 3x költöztem én is, de hetekig csak dobozokkal álmodtam. Nyár végén remélem mi is beköltözködünk az új házunkba!
Zsanira is nagyon figyelni kell, fürdés után megtörölközünk és már sikítozva rohan a szobába, hogy lepisilhesse a szõnyeget! Pedig mindig "megpisiltetem" elõtte, de mindig van egy foltnyira való.
Ti már próbálkoztok a bilivel?
és hadat üzenek a ronda baciknak!
2003.01.14 09:22
Na majd ha melegebb lesz
Egy ismerõsünk jól megjárta a hiperszuper bilivel. Tudjátok, olyan fogója van, mint a kismotornak, meg lecsukható fedele. Na, volt a kölyöknek kismotorja is, felnyitható csomagtartóval.......
Anyja csak szagolgat, szagolgat, mi ez a büdi, benéz pelusba, semmi. Eltartott egy ideig amíg megtalálta
2003.01.14 09:45
2003.01.14 10:02
A bogyókkal kapcsolatban nemrég történt Zsanival a következõ: édesen pancsolgat és közben fel-felálldogált, ez még OK is. De! Furcsa grimaszokkal álldogált, mire én gyanakodni kezdtem, hát jobb híjján a kezembe érkezett a csomag... a víz tiszta maradt.
2003.01.14 10:07
. Csak most teljesen bevadultam ettõl a tornázástól, fogyástól, meg rosszul lettem a mérlegen a súlyomtól, és ezt pont olvastam, hogy letölthetõ (persze onnan már nem, hanem SzaBorival közösen - õk töltötték fel, mi a helyet biztosítottuk - megoldottuk a dolgot), és úgy gondoltam, nosza rajta. Persze tegnap nem tudtam kipróbálni, de igyexem. 2003.01.14 10:19
igazából õ már nem annyira függõ. Ha kínálom mindig elfogadja, de 2-3 perc és megy is tovább, szóval õ már szinte csak reggel és este szopizik. 
de én már pakolgatok és most hogy drasztikusan kidobálok mindent, már nincs is olyan sok cuccunk
jobban van ma is?
Kaja ügyileg én úgy tudom, hogy sajt, túró, tojássárgája, husi kell az agyfejlõdéshez.
2003.01.14 11:02
Úgy csinálta, ahogy Rebi Csengéje szokta, fenék hátra, mintha leülni akarna, de felállás lett belõle, aztán diadalittas vigyor, pár lépés anya felé, pusziért. Tökjó
), de nagyon szeretném, hogy valami rend kialakuljon már a szoptatásnál is. Persze kivétel ez alól, amikor pl. beteg, vagy amikor átmenetileg kevés a tej, akkor sûrû ciciztetéssel igyekszik az ember lánya megnövelni a tejmennyiséget. Zárásképpen azért szeretném hozzátenni, hogy mivel én tényleg tapasztalatlan vagyok e téren, ez csak a meglátásom és a "tervem", aztán lehet, hogy az élet teljesen másképp hozza... 2003.01.14 11:15
2003.01.14 11:34
2003.01.14 11:41
2003.01.14 12:01

De azért mégis adott a doki beutalót a genetikai tanácsadásra, hogy inkább õ javasolná az amniot
, persze, szerintem is jobb biztosat tudni, de annyira félek 

Már bõgtem egy csomót - most egyébként is meindenen tudok, hát, ezen pláne! Azt sem tudom, mit csináljak Árminnal, mikoer pihizni kell amnio után, akkor ugye nem szabad emeljgetni, hajolgatni 1-2 hétig, ráadásul szerintem szoptatni sem
, és hárt persze a babó miatt meg nagyon aggódom, hogy nehogy baja essék! Úgyhogy nagyon köszi a drukkolkat, most majd (nem tudom, mikor, mert csak 2 után lehet hívni a genetikát idõpontért - a Schöpf Mereibe kaptam - nagyon nagy szükségem rá, hogy dgondoljatok ránk! Ugye, gondoltok és drukkoltok? Úúúgy félek! 

2003.01.14 12:14
2003.01.14 12:14
2003.01.14 12:53

2003.01.14 13:10
) Eddig 6x csináltam végig. Remélem, hogy a tizediknél már egyérelmûen látszódni fog egy kis javulás. Egyébként elõször nekem is másfél óra volt, mert mindig el kellett olvasnom a könyvbõl a feladatokat, de mára már fejbõl tudom, így ma is csak 70 perc volt. A számolgatósokat én mindig a másodperc mutató ütésére csinálom. Így jön ki a 70 perc.
2003.01.14 13:31
2003.01.14 13:36
2003.01.14 13:53

2003.01.14 14:46

nyugi ..
Amúgy meg nincs 2 egyforma gyerek... próbálkozni kell ...
2003.01.14 14:49

nyugi ..
2003.01.14 14:52

nyugi ..
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|