A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hello Csajok!

Kata: még görcsölsz?

Athiz: ajtókkal, mindenfélével: fotocellással, lengőajtóval, harmonikaajtóval, üvegessel, tömörrel vigyázni! :lol:

Coca: jé, Te ide jártál fősulira Szhelyre? :lol: Különben köszönöm kérdésed, igen, a babatéma stresszel, minden szabad percben rágondolok, és utálom, hogy tehetetlen vagyok :( valahogy lazítanom kell, mert idő előtt idegbeteg leszek, és mit kezd egy baba egy idegbeteg anyukával? :lol: Figyu, és mi mikor tudjuk meg a holnapi fejleményeket? Este/délután már íróképes leszel? :D

Sonjus: én is május 15.! :lol:

Bettike: akkor hajrá továbbra is a hőmérésben!! Azért örülök, hogy igazi mérleg módjára nem kapkodtad el a döntést :lol:

Klarissza: remélem Nektek is bejön a hőmérőmentesség :wink:

Katica: nagyon jó a görbéd, meg aztán ha pont pé napján voltatok együtt.... :wink:

Szirmike: már előre izgulok érted holnap reggel!!!! A hőd hogy is áll? A Duphastont abbahagytad, ha jól emlékszem...Ugye?

Robcsi: durva ez az 1 órás várakozás :shock: én biztos beájultam volna...Dokiról majd számolj be!

Eliza: akkor most egyszerre kb 10 napot ugrottatok előre, ha jól számolom? :lol: tök jó!

Hanna: jó a görbéd, nincs miért izgulnod :lol:

Monyó: akkor vasárnap lesz a te napod, ugye? Hajrá! :lol:

Áfonya: jó disznóölést! Zsírszagot hogy bírod? :lol:

Rólam: ma elegem lett kicsit a munkámból meg a kollégáimból, az egyik majdhogynem hazugnak nevezett, a másik meg hülyének nézett, meg azt hitte, hogy én őérte vagyok :evil: alaposan tévedett mindkettő, jól meg is kapták a magukét e-mailben!!!! Mit képzelnek ezek! :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, már nem szerencsére, de naggyon meg van! Szinte egész nap csak feküdni lett volna kedvem.

Lizi tesóm babáját 2 héttel nézik idősebbnek!

Áfi, holnapra jó napot!

Athiz, vigyázz magadra!

Kép
kata05

Vadmálna! Ha nem leszek íróképes, akkor majd távirányítom a donoromat! Majd Ő ír Nektek.

Kép
zölddisznó

lányok: ma megismétlik a national geographicon 21.00-tól élet az anyaméhben! én múltkor nem tudtam megnézni, így ma végre megtekintem! :D

klarissza: be vagyok jelentkezve :wink:

katica
katica30

Szezso igen, hát majd kiváncsi vagyok, mennyire fog bejönni a doki jóslata! :) Ti jól vagytok?

Kata, akkor lehet, hogy neki is előbb fog jönni, nem kizárt!

Athiz, a kacsintós babára írtam, nem láttam múltkor :(, de Szilibaba is aranyos, nem is kicsit! :)

Kép
elizabeth25

Katica, nagyon jó, mi fel is vettük! Érdemes, mindenképpen nézzd meg! :)

Kép
elizabeth25

liza: köszi a tippet. fel is veszem a számítógéppel. :D

katica
katica30

Katica, jól teszed! :) De hogy tudod felvenni a számítógéppel???

Kép
elizabeth25

liza: nagyon egyszerűen. a számítógépbe kell tvkártya, az össze van kötve a kábeltv kivezetésével. és kell még egy kis progi (én a netről szedtem le egy ingyeneset), amivel aztán tudok "tvt nézni" (azaz látom a műsort), ill. tudok felvenni. ( avi file)
ennyi röviden.

katica
katica30

De jó, ez tök jó lehet katica...hát megkérdezem a páromat, nekünk nem lehet -e ilyet! :)

Im egy mai pocikép:

Kép

Kép
elizabeth25

Áfi!
nincs mit, remélem jó is!!!

Monyóka!
Na igen, én is mindig azt mondtam, hogy olyan úgysincs, hogy mindig minden rendben és már csak egy baba hiányzik! :)
Ha erre várnánk sosem vállalnánk gyereket.
Mondjuk most a baba várat minket :D Jó fej! :D

Coca!
Neked sokmillió drukk holnapra!!!
+++++++++++++++++++++++++

Katica!
Jó hogy már gyógyulóban vagy!

Szezsó!
Tudom, hogy egy napon van a névnapunk :)

Szirom!
Nagyon izgi lesz a holnap reggel! Nem is tudom mit kívánjak. Tudod mit, egy nagy kalappal, abból nem lehet baj :lol:

Eliza!
Mi már msn-en letárgyaltuk ezt a májusi dátumot :wink:

Athiz!
Csak óvatosan azzal a nagy pocakkal :)

Bettike!
Szóval neked Coca a bejárónőd? :)

Ancsa!
Szép lassan, de halad ám a csigád, én figyelem :)

Hanna görbéje sormintára gyúr :)

Robcsi!
Dokis hírek?
sonjus

Sonjus, igen, ez így van! :)

Kép
elizabeth25

liza: hú, szépséges pocifotó. :D tvkártyát bármelyik számtech. boltban lehet kapni.

katica
katica30

Most tudtam ideszökni 1 pillanatra. Dokinál minden ok. volt, de nem csinált uh-t sajna.
Holnap jövök bővebben.

Kép
Kép
robcsi03

Köszi csajszik, ezentúl vigyázok az ajtókkal, majd csak az ablaknak megyek neki! :lol:

Liza, ja, azt a babát! Nem esett ám le! Hihi. Szép pocak! Az enyém is úgy nő, mint a bolondgomba, lehet, hogy ezért mentem neki az ajtónak is. :lol: :lol:
Vendég

Robcsi! Az UH-ért kár, de jó, hogy minden ok!

Ami késik nem múlik:

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Athiz, én is neki mentem ma a wc ajtónak! :( Úgylátszik ez egy ilyen nap! :(

Kép
elizabeth25

Bettike, a doki 03.08.án lesz, én emlékeztem rosszul! :( Ma ébresztett rá a szülésznő! :) Ja és 02.26. terheléses vércukor! Pfuj! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Gratula Kismamik! :lol: Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Közben olvasok vissza, eseménydús hétvége lesz ám. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lizi: Szép méretes mostmár a hasad :)

Enyim: a hasam közepén az a csík a kismamanacim "bevágása" lassan kicsi lesz rám :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, növögettek-növögettek! :)

Kép
elizabeth25

Liza, Ceniko szép a pocitok kicsit sűrűbben is feltehetnétek, csak a miheztartás végett :lol:

Szezso, Szezso látod, látod nem tudták ezek mit jelent az, ha egy méhecske kiereszti a fullánkját :wink:

az az igazság, hogy én nagyon szeretem olvasni, azt hogy kivel mi történt a reagálásokat nem mindig szoktam elolvasni, és néha vissza is kell térnem egy előző részre, hogy képben maradjak. Na végülis azt akartam ebből kihozni, hogy légyszi mindig úgy kezdjétek a hozzászólást, hogy RÓLAM:.............., ez nem kekeckedés, csak mindig megöl a kiváncsiság mire odajutok, hogy mi van veletek.
Sőt valaki nem is ír magáról, csak hozzászól hát ezt MEGTILTOM mindig írjátok le, hogy mi van veletek oks??????????

Kép
klarissza32

Robcsi, a lényeg, hogy rendben vagytok! Legközelebb csináltattok 4D-t?

Liza, remélem, te nem pocakkal mentél ajtónak! Egyébként nálam ez tegnap történt.

Ceni, klassz poci, csak így tovább, nődd is ki szorgalmasan a gatyókat! :D

Bettike, ari vagy, köszönöm!

Hanna, gyönyörű képek!

Klarissza, de édi vagy, ha lesz mit írni magamról, úgyis közhírré teszem, de nem szeretem magammal kezdeni, az kicsit önzi dolog. Persze valamikor csak magamról írok. :lol:
Vendég

Klarissza!
RÓLAM csak annyit, hogy köszönöm mindenkinek a szurkolásokat, a drukkokat!
ÉN lassan elköszönök, mert mindjárt érkezik apa, és kényeztetni fog ENGEM. Reggel még leszek (ÉN, jajj, rejtett alany!) atzám megyek a dokibácsimhoz aludni.

Puszilok ÉN mindenkit!

...és ÉN is olyan pocókat szeretnék, amilyen NEKTEK van, kismamik!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szirom!
Milllllllllllllllllllllio sok drukkot kuldok neked!!!!!!!!!!!Annyira nagyon szeretnem ha....... :wink: :wink: :wink: :D

Zoldike!
Kivanok neked holnapra:
Kép
Sok sok sok sok sok kis cocacskat!!!Es sikeres randizast! :wink: :D

Katica!
Latom te nagyon zseni vagy a szamitogepes dolgokban!! :D
Azt szeretnem megkerdezni hogy nem tudnad nekem DVD-re kiirni es elkuldeni?Termeszetesen kifizetnem!!!!!!!!! :?:

Kép
Kép
ancsa81

Kismami pocakok nagyon formasak mar!!Athiztol is szeretnek latni!!!Meg Robcsitol is meg az osszes kismaminktol!!!
Nekem pocim mar van :oops: csak baba kene bele! :? :(

Kép
Kép
ancsa81

JO EJSZAKAT KIVANOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Tenyleg, osszes kismami, pocikepeket fel!!!!!

Kép
elizabeth25

Szép jó estét!

szirmi, coca: holnapra drukkhegyek++++

ancsa: holnap írok privit! (addigra keresek egy mikroszkópot, és akkor az apró betűt is fogom tudni olvasni)

most csak ennyi.

jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt csajszik!

Szirom: reménykedtem, hogy már itt vagy az eredménnyel!!!! Nem baj, majd még benézek...

Lányok, tegnap este én is meg akartam nézni a sima az Élet az anyaméhben-t, de az ikres volt tegnap 2x is :( Talán megiímétlik még a simát is)...Bár nekem most elvileg le kellene kattannom a témáról... :D

Coca: haj-rá, haj-rá!!!!! Az Országos Tüszőnövelő Társaság (OTT) is szurkol! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó Reggelt!

Szirom, nos ugye +??

Coca egy nagy kalappal!

Tegnapi filmmel kapcsolatban( élet az anyaméhben) hát voltak benne hülyeségek( főleg akinek van ikertesója az tudja), látszik hogy csak film!

Ma egy kicsit zsúfolt napom lesz, de jövök azért!

Kép
kata05

Hellllóóóó! Nem szabadultok meg tőlem olyan könnyen! Csak fél kilenckor kell indulnunk. Szereztem még néhány üres kalapot...meg kéne tölteni! Már megrendeltem a vagonokat is!

Tisztelt Szezsóelnökasszony! Köszönöm az OTT közreműködését! ...köszönöm anyukámnak, férjemnek, a postásnak, a plébánosnak, a tejesembernek, az újságosnak......ma elhozom a tüszőoszkárt!

...jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt, később visszaolvasok, most apa gépét bitorlom, mert szarakodik a gépem :(

coca
megadrukk leszppantáshoz és pároztatáshoz osztódáshoz :)

Liza
végül is mindegy mikor bújik ki Domcsi, lényeg hogy szép egészséges baba lesz :)

Szirom???

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Szirom?

Cocuska, Te még itt lebzselsz? :)
Szóval tüszőoszkár! Én benne voltam a bizottságban, úgyhogy jópénzéééééé megsúgom, hogy nyerni fogsz!
sonjus

Coca!
Jut eszembe, és mi lesz a world peace-el? :wink:
(láttad a beépített szépséget?)
sonjus

sziasztok.

sziromka gyere mar....

coca,nagyon drukolok neked ma:)

Kép
monyo83

Most tényleg én vagyok ennyire figyelmetlen, hogy nem láttam Purc-ot? Mi van vele? Van valakinek infója??????????????????????????????????????????????????
sonjus

Hello!

Én sem láttam Purcot idétlen idők óta...Hol lehet?!

Purc, itt a babanetes kollégáid!!! Jelentkezz!!

SZIROM REMÉLEM IDEÉRSZ, MIELŐTT ELINDULOK A FODRÁSZHOZ!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok! Senki nem vette észre, hogy hétvége van? Mééé' nem alusztok?

Jóó, tudom, Szirmi az oka mindennek! Szir-mi! Gyeee-re! Szir-mi! Gyeee-re!Szir-mi! Gyeee-re!Szir-mi! Gyeee-re!Szir-mi! Gyeee-re!

Tényleg, PURC?

Kép
zölddisznó

Jövök már :lol:

Kép

De csajok, amíg nem erősödik, addig nyugi, jó? :lol: Mondjuk most optimista vagyok, úgy érzem, minden rendben lesz :D Be mertem írni a fertibe is.

Görbe:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca! Annyira, de annyira szorítok érted, sajna csak holnap tudom meg, hogy mennyi kiscocát találtak, mert ma kézilabda meccsre megyünk Veszprémbe az pedig nincs közel hozzánk tehát 12-kor indulunk. Addig meg biztos nem értek vissza.

Kép
klarissza32

Szirom! Hatalmas nyugit küldök!

Kép
zölddisznó

Majd egy jó nagy SMS-t küldök Sonjusnak, és felhatalmazom, hogy közölje, hány kategóriában kaptam ma oszkárt. :wink: Így jó?

Kép
zölddisznó

szirom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyugiiiiii :lol:

Kép
monyo83

Szirom!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Köszönöm a drukkokat mindenkinek! :)
Szóval tegnap nem volt uh, mert a doki nem híve az állandó kukkolásnak. Én sem kértem volna rá, ha a 12 hetes uh-n nem derül ki, hogy a méhlepény fedi a méhszájat. Azért érdekelt volna, hogy mi a helyzet vele. Most vett le rákszűrésre mintát és avval is vagy megcsípte, vagy megkarcolta a méhszájat.
Mindezektől függetlenül is váltanom kellett volna orvost, de ez azért most segített a döntésben, eddig nagyon vaciláltam, hogy maradjak-e nála, vagy válasszak mást.
A másik doki akit majd márc. elején tudok megkérdezni, hogy elvállal-e a kórház osztályvezető főorvosa, az élete 3/4-ét a kórházban tölti, ezért nagyobb az esélyem rá, hogy benn lesz a szülésnél. (a mostani orvosom eleve nem vállal már szülést + heti 2 napot van benn a kórházban)

Coca, nagyon drukkolok nektek, hogy a mai napon minden tökéletesen menjen!+++++++++++++

Athiz, most ha meglesz az AFP eredményem, akkor lesz egy genetikai uh, én majd a 26. héten, a szülinapomon akarok 4d-sre menni. :)

Ancsa, majd megpróbálok pocifotót készíteni, de szerintem majd csak a jövő héten.

Kép
Kép
robcsi03

Sziromka!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉn nyugodta vagyok :)
sonjus

Köszi, köszi, az rám fér :wink:

Csajok, erősödik a csík :lol: Ezt már az uram is fogja látni, ha este hazaér.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZIRMI NYUUGGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIII :D

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X