Sziasztok lányok!
Nem tudok mindent visszaolvasni,de az autósülés és a nyaralás megmaradt..szóval,
autósülés
Az első egy concord volt..egy hordozó 0-9 kilóig vagy hogy,aztán vettünk szintén egy concord trimax-ot,amit 12 éves koráig tud használni a gyerek,egészen attól a perctől,hogy kinőtte a hordozót.Ez nálunk kb 10 hónaposan következett be,akkor már simán menetiránnyal egyezően tudott ülni..mi nagyon szeretjük..
nyaralás
eni bébi,örülök,hogy ilyen bátrak vagytok:-))
nekünk bejött a debreceni aquaticum hotel,élményfürdővel,bébimedencével és volt kiságy,meg etetőszék meg stb.
aztán bejött nekünk Kréta is..mert repülővel jó közel van és Mnadula simán kibírta alvással meg cicvel,noha már másfél éves volt,de voltak ott apró babák is..
aztán bejött Rab szigete is..autóval kicsit messze,de jó sekély tengerparttal,bár ez most Benét nem izgatja még túlzottan,majd jövőre..
ha már ennyire ragszkodunk az évszámokhoz:1971
és most arról,amiről nem szívesen mesélek,de nyilván érdelek egy párótokat:Borókám
Nincsenek jó híreim...valószínű,hogy nem műtik....mert nagyon nagyon beteg....egyszercsak el fog aludni....multiplex genetikai rendellenesség...
sajnos már enni sem eszik,illetve eszik a lelkem,csak emésztetlenül visszajön...
hogy miért tudok erről ilyen tárgyilagosan beszélni?ti is tudnátok lányok,ha 3.hónapja néznétek,ahogy a gyereketek(ne adja a jó isten soha,soha soha) kűzd az életéért hiába..tudom,hogy nem lehet rajta segíteni és elfogadtam a megváltoztathatatlant..elfogadom,hogy ő azért született meg,hogy ajándékba adja életem legszebb élményét..elengedtem,mert a marasztalással nem gyógyítom meg..segytek neki,ahogy tudok,de nem tudok neki új szívet,vesét,tüdőt és májat adni.
Egyre kérlek benneteket lányok,amennyi szűrés csak létezik ma Magyarországon,menjetek el....tudom,most sokan felszisszennek,végül is mindenkinek a maga dolga..csak az érzéseimet írom..ha egy icike picike kétely felmerül bennetek az egészséget illetően,menjetek..
én egyet biztosan tudok,nekünk nem lesz több babánk,mert nem tudják elhitetni velem(még a genetikai vizsgálatok sem)nem tudják garantálni nekem,hogy nem kell mégegyszer végigélnem ezt a szörnyűséget és fájdalmat..
csak rakosgatom ide-oda a babaruhákat,csak nézem a kiságyat és tudom hogy Boróka soha nem fog benne feküdni...nem akarom mégegyszer ezt érezni..
Fogok még jönni,...
csók,durca