Zsána,
én is téged

igen, Karcsi kollégista volt

Meg lakott egyedül egy lakásban távol anyukájától

hja, K. is imádja elolvasni a használati utasítást az elejétől a végéig, és csak UTÁNA kapcsolja be a gépelyt

ill. addigra én már rég baszkurálom... ő az elméleti-rákészülős, én az intuitív típus vagyok
És tökjó, hogy MÁKod volt
Indi,
Dóci is fürdővízfüggő, és sehogy sem tudjuk leszoktatni, a legfurmányosabb módokon issza... ha megynugtat, még soha nem lett tőle semmi baja!
Csillagboris,
szija!
Nonni,
nehogy visszafogd magad, Péter nagyon huncut, szépséges kissrác

... és látom, profin locsol
Kátya,
nem biztos, hogy úgy fogsz szuszogni szülés közben, ahogy azt terhestornán tanulod. Inkább a mozgás a lényeg, azt meg úgyis "teljesíted"
Curse,
abszolút nem úgy jött át, hogy párod egy borzasztó vérszívó

de az, hogy lusta lehet, te viszont nem, azért nem arról árulkodik, hogy egyenlően vannak elosztva a terhek, nem?

Szóval hajrá hétvégi beszélgetés!!
Ja, és a romana-regényekben is csak addig tart a történet, hogy a csaj végleg és teljesen a pasi karjaiba omlik, de azt már nem látjuk, hogy utána ki mosogat
Ildi,
hogy van Timi? Jobban?
Móni,
és miért nem kap csokit? Mármint ellenőrzött laboratóriumi körülmények közt minimális mennyiséget? Félsz, hogy akkor elszabadulna a pokol?

És forralt bor nem ér, abban már semmi alkohol nincs
Kátya,
Lenihez csatlakozva: mi 6 hétig egyik gyereknél sem használtunk még gyógyszertári fürdetőt sem, és 1 éves korig csak fürdetőkrém volt. És nálunk sem volt soha száraz a bőrük, a koszmó is elkerült minket (bár Marcinál a kórházi tömény johnson's hatására kezdődött, mire hazajöttünk

de néhány nap tiszta víz megoldotta)
Neet,
HAJRÁ ESZTI!!!
Tinu,
főzés: ÉLJEN!!!
Rekuc,
szerintem a végső stádiumban már csak egy metronóm taktusára fog körözni az a karika
Votiv,
két szó egybe hatalmas ugrás! tökjó! Dócinál ez valamikor 2 éves kora előtt volt, "Öcsi vává", fel van írva

És lehet, hogy még hónapokig nem lesz több (nálunk legalábbis nem volt), de ilyenkor tudhatod, hogy elindult!!!!
Én ma fél napot dolgoztam (ferdítettem, olvastam....őőőő ... kutattam) és ANNYIRA jó volt, teljesen feltöltődtem, vigyorogtam egész este, mint a vadalma
v