nitta,
nekünk is gázfűtés van és a melegvíz is onnan van, és itt is megjött a számla...

mi most épp egy olyan kicsi kis "kandallón" gondolkodunk... itt hegykőn a sportegyesület "büféjét" (kocsmáját

) átvette egy fiatal srác és tök jól kipofozta, most olyan fiatalos, beülős dolog, nem támaszkodós. na a lényeg az, hogy víz ás gáz szerelő és azt csinálta, hogy lekötötte a gázt, azt abszolút nem használja, hanem vett egy ilyen kicsi kandallót - én nem láttam - és állítólag marha jó meleget csinál. és mivel gábor a veluxnál dolgozik, lehet évente kétszer egy egész kocsi fát felíratni - 1.000 Ft/kocsi, de olyan jó púpozottan, az a nagy traktor - és így jobb lenne vmivel a helyzet. persze megmaradna a gáz is, de kevesebbet használnánk. szóval idén már nem, de nyáron megdumáljuk itthon, hogy mi legyen. mert még várható ugye egy részszámla...

és ha igen, akkor jövőre lesz vmi.
képzeljétek, dorka úgy alszik, mint a bunda. reggel 7-kor már fent volt, fél 10 körül már dinka volt, szal betettem az ágyába. hamar el is aludt. de szinte abban a pillanatban, hogy elcsendesedett, megjött az asztalos pasi, aki ajtót hozott ide a lépcsőnk tetejére, hogy dorka majd ne tudjon megiramodni lefelé. és elkezdett fúrni faragni, hogy betegye a helyére. de az a fúró vmi marha hangos volt - mint általában a fúrók

- de dorka meg se nyikkant. igaz van egy ajtó a lépcsőház és a nappali között, de az kicsit nyitva volt, mert ide a lakás egyik konnektorába volt bedugva a fúró. szal alszik, még most is.
ide lett az ajtó
fent bal oldalon a virágok mögött van a nappali ajtaja, onnan settenkedne ki ez a kis nő, ha csak egyszer is véletlenül nyitva hagynánk az ajtót.

már most is szokott ott ácsorogni és veri az üveget
ez meg fentről van. na itt van most az ajtó.
bocsi, ha ilyen sok mindent írtam csak per pillanat ráérek és gondoltam pötyögök pár sort.