A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Robcsi: akkor Te is a Rókayhoz mész? Szép szülinapi ajándék lesz a 4d UH!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zöldi!
Várom az sms-t!
Aztán majd lehet, hogy te előbb érsz ide a hírekkel :lol:

RÓLAM: megyek visszafekszem :wink: :D
sonjus

Hú, lányok, de jól vagyok :wink:

Ma Zöldiért drukkolunk még (hányra mész?), biztos írtad, de kicsit szét vagyok esve :oops:

Holnap Monyó jön, drukk+++

Klarissza! Veszprémbe meccsre? Tyűűű, nagyon jó lesz!

:D És majd még visszaolvasok, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmit valaki puzzlézza össze!

RÓLAM: fél óra múlva indulunk!

Tényleg, Szirminek is tudok SMS-ni! Úgyis egész nap itt fog röpködni a gép, a föld, és a fellegek közt!... mert megérdemli! :lol:

Kép
zölddisznó

Naszóval azt szűrtem le, hogy aranyosak vagytok, hogy ennyien és ennyire drukkoltatok :wink: Köszönjük szépen!

Szezso! Igen, abbahagytam a Duphastont, tehát a 14. naptól szedtem 10 napon át. Még a végén beválik :wink: Alternatív megoldáskétn ittam azért a palástfű teát, mert be voltam tojva.

Most azt mondja meg nekem valaki, hogy mit szedjek és mit ne. E-vitamint, C-vitamint és folsavat szedtem az utóbbi időben, és ittam a palástfüvet, mióta abbahagytam a Duphastont. Szerintetek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi: szerintem... nem tudom mit csinálj. Esetleg idd tovább a palástfűt, és hétfőn hívd fel a dokidat...Vagy még ma délelőtt...
Hát, ez a Duphaston szerencsét hozott neked. Én 14 napig szedem, majd teszt, és ha negatív, abbahagyom. Írd meg légyszi a teszted nevét, meg hogy hol lehet kapni... :lol: Hátha nekem is szerencsét hoz! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zöldi! Tényleg tudsz, úgyhogy küldjed szépen :wink: És egy óriási kalappal nektek!

Valszeg be lesz kapcsolva a gép, ha a kölyök nem akarna túl sokat mellette ülni :wink: Tudjátok, játszik a lelkem :shock: :roll: Az egyszervolt.hu-n. És nyomtatni is tud valahonnét...

Meg majd takarítani kell, mert úszunk. De most még ahhoz is van kedvem :wink:

Na befejeztem a szereplést, tutira unjátok, bocsi... :oops: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SSSSZZZZZZZZZirom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Naggyon örülök, mégha halványka akkor is!

Kép
kata05

Szezso!

Gravi HCG, a neve. A dunabogdányi gyógyszertárban 788 Ft, 20-as érzékenységű. Kék doboz, hold és csillagocskák vannak rajta :wink: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata! Láttad a második képet is? Az előző oldal aljára került. Az már nem annyira halvány, egész jó. Szerintem :oops:

Jobban vagy egy kicsit?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok :D ,

Gyorsan jövök csak, mert fut a lakás és takarítanom kell, mert megígértem, hogy 10-re kész leszek :D .

Sziromka kedves, szívem minden nyugalmát küldöm neked kitörő örömmel :D :D :D :D :D .

Zöldi neked is, nagyon szorítok és csak óvatosan a koktélokkal :D .

Többieknek is írok majd később, de most rohanok.

Puszi nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Szirom, bocsi én csak a felsőt láttam! Tényleg erősödik!!!!!
Hát lelkileg ramaty vagyok, de már nem fáj semmim! Megfogadtam, hogy ebben a hónapban, szedem a vitaminokat!

Kép
kata05

Pocifoto a 28.hétről:

Kép

Eliza, én már kezdek teljesen elveszni :D , legelőször június elejére voltál kiírva. Csak a baba fejlettsége miatt is áttehetik a szülést 3 héttel előbbre? Ilyenkor nem számít, hogy tényelgesen görbe alapján mikor fogant a baba? Lehet, hogy most hülyeségeket kérdezek, de nem értem. :shock: Eddig jóval utánam voltál, most meg megelőztél majdnem két héttel :D . :shock: .
Én még eddig csak 3x voltam UH-on (6hét, 12 hét, 20 hét) és egyszer 4D-sen (25 hét), nem szeretném ha sokat UH-ozának, a babónak sem jó.

Kép
melcsi6

Atyaég, mekkora lett ez a kép, :D :D , nem vagyok ám ekkora bálna :D :D .

Kép
melcsi6

Nem vagy bálna egyáltalán Melcsi! Szép pocak! És meg akartam dicsérni Enikőét és Elizáét is! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló!

Szirom, borzasztóan örülök, nagyon szépen látható a zebrusod! Szerintem ha még iszod a palástfűteát, nem lehet gond, de csak keveset! Én is a Gravi HCG-t csináltam Szilivel is, meg Öcsibabával is, és bejött! :wink: Olcsó és hatásos!
Úgyhogy gratulálok, és kívánom, hogy ne legyen semmi gond, és gyönyörű, könnyű legyen a várandósság további 8 hónapja!

Melcsi, nagyon csini a pocikád!

Egyébként én már tettem fel pocakképet nemrég! Ez főleg Ancsánknak szól! Lehet, hogy lemaradtál róla? Pedig direkt a te felkérésedre készítettem. :D

Mindenkinek pusza, és Monyonak nagy drukkhegység holnapra!
Vendég

Jó reggelt!!

Coca! Sonjussal jó lesz! Nagyon várjuk a jó híreket és ezer druk!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sonjus! AZONNAL TESSÉK SZÓLNI!!

Klara! Te is mesélhetnél bővebben!!

Pocisok! Nagyon jók a képek!

SZIRMIKÉM!!!!!Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!Apának is megmutattam!!!!!!Szabad halkan gratulálni? :D

babaimádó
Kép
babaimado

Ahogy lesz hírem Cocáról, megírom!!!

Babaimi, mi volt tegnap? Nem mesélsz?
sonjus

Melcsi, igen, attehetik. A babam akkora mar, mint egy 30 hetes baba...a foganas meg egy olyan dolog, hogy igen en gondolom, de csak az Isten tudja.....a lenyeg, hogy Domcsi akkor jon majd amikor akar, a lenyeg, hogy egeszseges legyen! :)
Amugy nagyon szep a pocifotod! :)

Szirmiiiiiiiiii, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaa! :)

Kép
elizabeth25

Mégeccer köszi lányok, tök jó fejek vagytok :wink:

Bimi! Még ne :lol:

Valamikor tesztelek még egyet, elvileg hétfőn szerettem volna, de réjöttem, hogy a másik tesztem másfajta, úgyhogy inkább hétfőn veszek ugyanilyet.

Pusszancs mindenkinek, mennem kell!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello!
Melcsi!
A terhesség a fogantatástól számított 266 napig tart, ha tudod a fogantatás időpontját akkor ki tudod számolni, hogy mikorra kell megszületnie, ettől eltérő esetek akkor vannak, ha korán kinyílik a méhszáj (stressz, emelgetés) vagy hamarabb megérik a méhlepény, de az esetek nagy százalákában kora méhlepény érettség csak dohányosoknál áll fenn. Azért szokták mondani a 280 napot mert átlagosan az orvosok a pé.-t a 14.napra teszik a mensi után, de azt mi tudjuk legjobban, hogy ettől eltérő esetek sokan vannak. :wink:

Kép
klarissza32

Szirom én is nagyon szurkolok a tea tuti jó és szerintem, a C-vitamin és a folsav pedig úgy is kötelező (a védőnőm szerint)

Csajok ha nézitek a meccset du. majd integetek nektek, a kapu mögött leszünk :lol:

Kép
klarissza32

:?: Sziasztok Lányok!
Lenne ismét egy kérdésem hozzátok.
A ciklusom 14. napján vagyok (bár még a vonalzóm nem váltott) és görcsöl a fészkem valamint kicsit vérezgetek... Egy kicsit aggódom, mert nem nagyon volt nálam korábban vérzés ebben az időben, csak esetleg görcs. Ez normális dolog? Szerintetek kéne aggódnom? Még csak most kezdtük a babarojectet. A hőm még nem volt fent, így nem hinném, hogy a baba menne el... de akkor vajon mi lehet? Esetleg ez lenne a középidős fájás?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
szilbee

Szilbee!
Én nem vgyok egy nagy szaki, de ezt hívják köztesvérzésnek nem? Én úgy tudom előfordul ilyen.
sonjus

Helló Mindenkinek!

Csak bele olvasgattam a topikba és milyen szép napra ébredtünk. :lol:

Szirmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem mondok még semmit de nagyon drukkolok!!!!

Liza, Enikő!
Szépen nő a pocakotok!!! :lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Melcsi!
Nagyon jó a kép!! Szép nagy poci!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Sajnálom! A táblázatból látom, hogy megjött. :cry: :cry: :cry:

Nem tudom, hogy mi tényleg kivárjuk-e a három hónapot? :shock: Attól függetlenül szedek E vitamint meg folsavat. A 200-as E vitamin jó? Apának is adagolom. Mindent bevetünk!! :lol: :lol: :lol:

Coca!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: Mi újság???

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sonjus!
Köszi!
Most megnyugodtam! :)
szilbee

Halihó!

Coca most írt! 10 oszkár :D és puszil mindenkit!
sonjus

Szilbee!
Én nem akarom a frászt hozni rád, de szerintem egy sor vérvétel azért nem ártana!

Pecsételő közti vérzés, elhúzódó, rozsdabarna hüvelyi váladékozás, levertség és ingerlékenység - ismerős Önnek is? Sokan azt hiszik, ez valamilyen fertőzésnek köszönhető, pedig az ok csak annyi, hogy nem termel elég progeszteront a petesejt kilökődése után keletkező sárgatest.

A sárgatest működési elégtelensége a kiegyensúlyozatlan ösztrogén- és progeszteronszintből ered. Gyakran okoz vérzészavarokat és terméketlenséget, emellett olyan tünetek forrása is lehet, melyek emlőelváltozásokra ( mastodynia és mastopathia) utalnak, vagy fejfájással és depresszióval járó premenstruális szindróma formájában jelentkeznek.
sonjus

Sziasztok!

Szirmike! :D
Kép
En annnnnyira de annnnnyira nagyon........ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zoldi!
Gratula a 10 kiscocahoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Remelem ugyesek lesznek!!! :wink:

Katica!
Jott e-mailem hogy kaptam privit,de itt meg nincs semmi! :( Elkuldened megegyszer??

Athiz!
De lattam :D !Csak az mar tobb mint ket hete volt!Azt irtad hogy most nagyon sokat nott! :wink:

Melcsi!
Huuuu!Neked is milyen nagy mar!!!!! :shock: :D

ROLAM:Jo kedvem van!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sonjus!
Hát ez gáz! Viszont ilyen még sosem volt korábban. Jövő hónapban középidőben mejd elmegyek a dokihoz is... most szabin van!
Lehet ebben valami, mert egy fészkem van, így nem biztos, hogy mindig jól meg tud érlelődni a petesejt... :? Ez az egy végzi két fészek munkáját! :(
szilbee

Cocának hatalmas gratula ás nagyon drukkoljunk neki csajok! Összefogásban az erő (a baba)!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Kapcsolodom a Coca drukk lanchoz :D :
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Ezért jöttem én is, hogy a 10 kismalacról beszámoljak (mindet Petikének hívják :lol: ), de látom, már rég itt a hír!

Gratula Zöldiéknek, jó úton haladnak! :lol:

Húzok vissza az ebédhez (spenót :wink: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Coca, kitaláltam a 10 kategóriát, amiben Oszkárt nyertél:
- a legszebb tüsző
- a legtöbb tüsző
- legjobban megtermékenyülő petesejtek
- legjobban osztódó megtermékenyített petesejtek
- legjobbképűbb és leggyorsabb kiskatonák (hogy Apának is legyen 1 Oszkárja)
- legjobb petefészkek
- legsikeresebb leszívás
- sikeres leszívás utáni leggyorsabb sms
- legjobbfej babanetes kollégák
- legtöbb drukk

Remélem megfelel :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mazsolának én is gratulálok, ügyesek voltak! És további drukk!

Ancsa, jó, majd lehet, hogy rábeszélem magamat egy kép erejéig!
Puszka
Vendég

Hahó!

Szép hétvégét! CSak gyors bekukk.
Szirom, halk gratula, hétfőn kérünk szépen erősebb csíkokat!!! :lol:
Coca, nektek is gratu! Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Kismamik, szép pocifotók! Nekem is kell ilyeeeeeeeeen!!! :lol:

Remélem, a betegek meggyógyultak mind!
Hőm elég ramaty, sztem nem lesz zsükség arra a tesztre jövő pénteken. :( Hát ez van.

Apa ma elvisz ebédelni valahová. :lol: Nem kell főznöm, szabad vagyok egész nap. :wink:

Ja Szilbe, nekem is volt köztes vérzésem, a doki ovulációs vérzésnek hívta, de sajnos annyira elvékonyodott a mnyh is akkor, hogy doki javaslatára azt a hónapot kihagytuk. Sztem mindenképpen nézesd meg magad dokival!

Kép
szilcsi

Kép

Egy rissz-rossz görbe. Tudom, nem szépségverseny, de akkor is...

Kép
szilcsi

Szilcsi!
:?: És neked mennyire volt erős az ovulációs vérzésed?
Én még életemben nem tapasztaltam ilyet. Ciklus elején döntöttünk úgy, hogy bevállaljuk a kistesót, erre itt van ez a vérzés... Most rendesen rámjött a para, no de majdcsak elmondja a doki, hogy mi is ez. :roll:
szilbee

Szilbe, nem volt túl erős, de sokáig tartott, 5 napig! Azért is mentem el a 3. napon, mert megijedtem, hogy oké, hogy köztes vérzés, nade eddig????
Figyelj, ha ez az első hónapotok, akkor irány a doki, és nem kell izgulni, rengeteg időtök van még. :wink:

Kép
szilcsi

Igen, igazad van!!
Lehet nem is várok a köv. pé-ig, hanem a jövő héten elmegyek a dokihoz! Legalább nem túráztatom rajta magam, hogy mi lehet a bajom...
szilbee

Sziasztok!!

Szirom: Nagy nagy nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Én látom a 2. csíkot, sztem ez atompozitív :lol:

Cocának mennek a megadrukkok!++++++++++++++

Szilcsi: Sztem nem rossz ez a görbe, nem tudom min parázol :lol:

Szilbee: Nekem is volt annó köztes vérzésem, Ergam cseppeket (vérzéscsillapító) kaptam, mert már az ajulás határán voltam a nagy vérveszteségtől.... Nekem is sokáig tartott és brutál mennyiség volt, kb úgy véreztem,mint szülés után közvetlenül..... a 3. napon mentem be a klinikára, akkor írták fel a cseppeket, másnapra már csökkent a vér mennyisége, következő napra el is múlt! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok, apa összerakta a kiságyat, a kómód az még várat magára, meg még lesznek képek a falon...meg hát némi módosítás, de azért felteszek "pár" képet...remélem nem untatok vele senkit! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Szép jó napot!!!!
Micsoda jó híreket olvasok, látok, érzek.....!!!

szirom,
Csak nyugalom!!! A 2. már sokkal erősebb!!!! GRATULÁLOK egy kicsit halkabbat, de..... Hétfőre szeretnék egy olyan erős 2. csíkot, hogy a kontroll belepiruljon!!!!++++
:lol: :lol:

coca,
Hát!!! Ehhez is szeretnék egyjó nagy GRATULÁCIÓT harsonázni!!! Nem vagy semmi Cocácska!!! 10!!!?? Nagyon szép!!! Hajrá tovább Mindannyiuknak!!!!!!++++ :lol: :lol: :lol:

monyó,
Nagyon köszönöm az infókat!! A köv. ciklusban pé előtt kipróbálom az irrigálást!! Amúgy én is áprilisi (7) vagyok!!! :wink: :lol:

athiz,
Nagyon köszönöm Neked is!!
Tegnap esti vacsi?

eliza,
Hűűűűű, akkor Danibaba megint előrébb ugrott!!! Nem szeretne lemaradni a kis Drága!!! Nagyon szép a pocikád!!! Ajtót tessék nagy ívben kikerülni Kismamikák!!!!!!!!

áfi,
Hogy áll a bemutató vagy előadás vagy mi??, Nagyon sajnálom, hogy én nem tudtam Neked semmit keríteni.... :(

szezsó,
Milyen piszok, aljas dög kollégák vannak!! Mit szóltak a mailhez???

ceniko,
Nagyon szép és cuki a "2 részes" pocid!!! De stépen növöget!!!

klarissza,
Nem látlak!!!!!! Csápolj!!! Nincs Nálad egy Babanetesek zászló!!!!!????

melcsi,
A Te pocakod is dícséretet érdemel!!! Nagyon szép, gömbölyű!!!Nem bálnakinézetű!!!!!!

Rólam (klarissza kérésére):
Igazán semmi... mai hőm biztossá tett, hogy nem volt azzal a gumival semmi gigszer.... Sebaj...
1172332134.46.doc
mfpan

Húúú,csajok! Még könny is szökött a szemembe, mikor olvastalak Benneteket. Annnnnnyyyyiraaaaaa jól esik, hogy ennyien szurkoltok nekem(künk),
Később majd hosszabb leszek, de most le kell dőlnöm, mert azért fájok rendesen.
Millióanégyzeten puszi Nektek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok :D ,

and the winner is..........COCA :D , éljenek a jóhírek, nem hiába szurkolt neked az egész topic :D .

Szirmi, azt hiszem azért Te is magadénak tudhatsz egy Oszkárt ma :D , a legnyugodtabb anyuka címmel :wink:

Szezsóka is Oscar várományos a legjobb komika kategróiában :D :D , írtóra csípem a humorod Szezsókám.

Eliza, akkor ez igen, óriás lurkó lesz :wink: Nagyon szép a babasarok, mi is ilyen kiságyat fogunk kapni ajándékba a barátainktól. Igaz használt, de szinte új állapotban van. Már alig várom, hogy itt legyen :D .

Klarissza, neked is külön köszi az infot :wink: Nekem UH alapján május 17-re írják a babót, mensi alapján meg 23-ra. De igy nincs akkora eltérés :) .

Robcsi, köszi a privit :D , akkor nem vagyunk messze egymástól :) , nem iwiw-ezem, de itt bármikor megtalálsz. Képzeld most pénteken voltam Komáromban szoptatós baba-mama csoportban a szoptatás előnyeiről, meg technikájáról volt szó. Ha érdekel elküldöm majd mikor lesz a következő.Bár mint gyakorlott anyuka nem tudom érdekel-e.

Ceni, elfelejtettem írni, hogy nagyon aranyos kis pocid van. Nem látszik egyáltalán, hogy már van két gyerkőcőd, nagyon csini vagy. :wink:

Szilbee, szerintem is menj el dokihoz, abból baj nem lehet, max megnyugtat.

Szilcsi, szép a görbéd eddig, szurkolok :P

Ancsa, nagyon cuki ez a cica :) és Te is ilyen táncot jársz jókedvedben? :D örülök, hogy jól vagy :wink:

Lili, jó, hogy jöttél, jó áltni a sok mosoly jeledet.

Athiz, Babaimcsi, Sonjus, tessék magatokról is írni!!!!!!!! :) :)

Kata, ölelések mennek neked, erősödj, mármint lelkileg, ölel, ölel.

Akit kihagytam, mindenkinek drukkok amihez éppen kell, ha pé előtt, akkor a pé-hez, ha közben akkor a kekszhez :D , ha után akkor a beágyazódáshoz, ha azután akkor a minél előbbi pozitív teszthez, ha már összejött akkor a babófejlődéshez.

Pusza mindenkinek, nem nyálas amilyet Athiz szokott :D , csak úgy szolidan :wink: , este jövök.

Melcsi

Kép
melcsi6

Panni, sziaaaa, én azért 37,1-el még nem esküdnék arra a gumira :D

Áfi, én is akartam írni a tegnapira, hogy ppt-ben segítenék neked nagyon szívesen, de anyagom sajna nincsen :( .

Kép
melcsi6

Mfpan, remélem tényleg kint lesz akkor, amikorra a doki mondta, én nem bánnám! :)

Melcsi, nagyon jó ez a kiságy, úgyhogy nagyon jól fogtok járni vele! :) Nektek külön szoba lesz, vagy nektek is babasarok?

Kép
elizabeth25

coci,
Pihizzél csak!!!!! Még jó, hogy DRUKKOLUNK, a mi kis saját Cocinknak!!!!!
mfpan

Sziasztok,

aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Nem nagyon volt időm olvasgatni.

De micsoda napra ébredtünk CSAJOK!!!!!

SZIROM, tudod mit nem mondok semmit, csak annyit, hogy a könny csordult a szememből. :lol: Hányadik dpo-n vagy? Én a helyedben megkérdezném a dokit, hogy akkor na most mi van? mit szedj, mit ne szedj, hogyan tovább. Én magnéziumot, és folsavat szedtem, meg E vitamint. Az E-t a második 2. két csiknál hagytam abba. Addig segitettem vele.

COCA, 10 :lol: Hajrá Cocák!!!!!! Szép teljesítmény. Mennek a drukkok. És örömmel jelentjük be az első magyar Oszkár győztesünket!

Kismamák csoda szép pocakfotók vannak, nagyon szépek vagytok.

Mi voltunk apával nyaralni 1 napot, nagyon élveztük. De azóta megint munka van, az annyira nem esett jól. De a nyaralás élménye kárpótol :lol:

Egy kép a nagy hasamról, azt mondták túl nagy, a 15. héthez :( Mondjuk én is látom, hogy nagy, de sok mindent nem tudok csinálni :)

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?