Durca, én is csak a könnyeimet nyelem, de azt tudnod kell, hogy mi mind veled vagyunk! Bármikor gyere hozzánk és öntsd ki a lelked, ha éppen úgy érzed az segít! Akik hisznek istenben, ilyenkor azt mondják, ő tudja, mit miért tesz, semmi nincs hiába. Sok erőt kívánok neked és a párodnak is a jövőre!
Lányok, köszönöm a drukkokat, kedvesek vagytok, de még mindig itt vagyok! Pedig….csütörtök éjszaka 11 órától elindultak a fájásaim. Fürödtem is, nem múltak, hajnalban kb. 2 –től 5 percesek lettek. Olyan rendes kis fájások, rendes légző gyakorlatokkal. Át is hívtuk a barátunkat, hogy vigyázzon Olicskára, mamát felrendeltük és felhívtam Gabikát hajnal 4kor. Azt mondta, hogy várjunk még picit, és ha úgy gondolom, hívjam újra elindul ő is a kórházba. Végül csak fél nyolcra mentünk, be, mert a fájások a telefon után félórával leálltak annyira hogy el is aludtam. Doki megvizsgált 1 ujjnyi, viszlát, hazaküldött. Azóta semmi nem történt! Holnap hajnalban doki elutazik, lejár a terminusom, hétfőtől naponta CTG, és ha nem történik addig semmi, akkor március 5-én be kell feküdnöm (akkor jön vissza a doki is) és 6 vagy 7-én császár. Érdekes hogy Gabika ezt furcsállotta, mármint hogy nem hagy tovább várakozni márc 5-nél. Az igazából a 42. hét kezdete. Különben tegnap nagy tumultus volt a kórházban, állítólag nem volt szabad ágy, 4-en vajúdtak egyszerre és este megtudtam, hogy nagyon sok császár volt. Lehet, hogy másnak is leálltak a fájások csak addigra már beindították a szüléseket? Szegények!
Szerintem Bebe megvárja a dokibácsit míg visszajön! De azért ma elmentünk a Kikába, 3 perc séta 3 perc ücsörgés, jó volt

. Olicska életében először bemehetett a játszóházba (hétfő nelsz 3 éves), ott is hagytuk, élvezte nagyon! Valaki kérdezte Zsófin kívül a habtapit. A Kikában láttam dupla csomagot, (majdnem 2 nm-es, 18 darabos) betűs vagy számos volt, de az árát nem tudom sajna, gondolom gazdaságos.
Steffi, Köszi, mehet az
eszes.mercedesz@amtelmail.hu-ra vagy akár iwiw-re is.
Tünde, bocsi, 1971.08.25. és XI kerület.
Györgyi, állítólag a sajtkrémben van valami, de hát ugye az olasz csecsemők is jól vannak köszönik, meg hát az angolok a sok véres bélszínt evő anyukájuk ellenére, szóval ha jól esik, kit érdekel
Lilluska, sajnálom Hunort, gyors gyógyulást neki! Én is hányszor maradtam le a farsangról! Na meg Olicska is miattam most a játszóházas farsangról. A hároméves szülinapi bulija ezért farsang is lesz egyben!
Masni, Hó-hó…..a mi érettséginken a „Glasznoszty és Peresztrojka” volt a téma (orosz két-tannyelvű gimibe jártam), az pont a rendszerváltáskor volt, de igazából mi csak azért voltunk boldogok mert az első érettségi botrány miatt az évvégi jegyet kaptuk meg matekból, különben az egész osztály bukott volna! A mi filmünk a”Moszkva tér”, abszolút közelállónak érzem magamhoz (csalamádé a hamburgerben, stb….)

.
Hőgyészen tavaly voltunk, az uszi és a wellness nagyon klassz, Oli is élvezte, a szállodának gyönyörű ősfás kertje van egy pici játszótérrel, meg néhány háziállatkával

. A szálloda nagyon hangulatos, békebeli (ódon) bútorokkal, márvány folyosókkal. Úgy újították fel, hogy a minél jobban hasonlítson az eredeti állapotához. Mondjuk ezen kívül a faluban vagy közvetlenül a környéken szinte semmi sincs, autózni kell ha valamit akartok csinálni még a szállodán kívül.
Jube, mi voltunk 2004-ben Alsópáhokon. Klassz volt (amit Ktina ír, az mind így volt, gyerekágy, pelenkázó, stb a szobában, valóban bababarát), de igazából nagyon nagy tumultus volt, az étterem elég szűk volt, az uszi meg nem tűnt túl higiénikusnak. A babamedencében voltak sokkal nagyobb gyerekek is, amikor nem volt foglalkozás, a nagy medence is elég zsúfolt volt és gyerekek, felnőttek együtt. Bent ha jól emlékszem nincs több medence. Persze ez május 1-én volt (3 napos ünnep), talán akkor jobb, ha nincs semmilyen ünnep/hosszú hétvége. Amúgy a szobák és a környezet nagyon szépek, de dimbes-dombos, nekem marha nehéz volt akkor még babakocsizni ilyen terepen. (Oli három hónapos volt csak). Őszintén ahhoz túl drágának tartom, hogy újra menjünk, annyira nem jött be. Nekünk, a Hotel Karos Spa jött be eddig a legjobban, de hát az is arany bankkártyás hely, szóval csak akcióban szabad menni. Viszont nagyon nagy és az uszoda-wellness rész sztem az egyik legjobb Magyarországon. A Debreceni Aquaticumban még nem voltam, arról hallottam hasonló jókat. Mi szerencsére ezeket a férjem által tudjuk kipróbálni, minden évben kap valami jó kis hosszú hétvégét a melóban egy wellness helyen.
Veronikusz, most Olicskának mi is a Cybex (lehet, hogy ez ugyanaz mint amit írsz, Cyber) és a Concord közül akarunk választani meg még a Maxi Cosi az amit le lehet „dönteni.” Viszont a Cybexnek van lábtartója és így nem fog Oli lába lógni. Á: 30 ezer körül mindegyik újonnan!
Arcüregre a legtöbbször antibiotikumot írnak fel, voltál már dokinál? Azzal nem jó viccelni. Én a terhesség utsó heteiben nem vehettem be múltkor, de a doki is ezeket írta elő, amit te csinálsz. Idő! A XI-ben merre laktok? Mi a Tétényi x Csurgói sarkán (Tölgyes Lakópark)
Édi a kép. Hova repültetek? Hű de jó fotók, Szofi az az, igazi villogó szemű, tüzes kis csaj lesz, nagyon szép és vagány!
Gabó, nem ér ám 1 hónapos babával ilyen jól kinézni

. Na jó, a gyerkőcök is gyönyörűek

!
Eni, az kép tündéri, ebből a perspektívából nagyon törpilla Beni, na és a hajszerkezete....
Nyaralás
A gyerekkori barátnőmnek Sóstón van parti házuk, viszonylag nagy kerttel, óriási terasszal, saját stéggel, tűzrakóhellyel, ping-pong asztallal, és mivel tavalyig még nem újították fel (a ház OK, de a bútorok nem voltak túl újak) nagyon jó áron adták ki. Három hálószoba, konyha, fürdő. Ha idén felújítják akkor is kb. 100 euróért (annak megfelelő Ft-ért persze) akarják kiadni naponta max. 2 családnak. Ha megtudom a pontos árat és valakit érdekel küldök fotókat is. Mi már 3 éve megyünk minden júniusban, nagyon klassz hely!
Na megyek aludni, tegnap 10 órát aludtam, egy felkeléssel. Igazából egyre jobban vagyok, csak a hasam ne lógna a földig. Ha már kis tükörrel sem tudok bikinivonalat igazítani

az elég szép?
Jó éjt mindenkinek!