A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó reggelt!

MOnyó???????????????????++++++++++++++

Katica! Eger!

Hízáshoz: anyukám velem 24 kg-ot hízott! És élek, normális vagyok (legalábbis szerintem) ő is él és ő is normális! :lol:

Áfi! Ha városban laksz, akkor is pletykásak, ha más nem is de az utca és persze, ha valamit intézel ilyen kényes dolgot, naná, hogy az utcából valaki pont ott van! :lol:

Babaimado! Nem éreznéd magad jobban, ha kiírnád a bánatot! :oops: :roll:

Kép
bettike
Eger

Írok egy könyvet Monyóra várava... :)
sonjus

várava=várva
sonjus

Sonjus!
Menj fel msn-re. Leírtam neked, amit kérdeztél!

Szirom+Bettike:privi ment.

babaimádó
Kép
babaimado

Anyira jó lenne, ha a sok jó tanácsot, amiket a pocisok most megbeszélnek nem felejteném el :) De elfogom :(
No sebaj, majd jól megkérdezem őket újra!

Purc! Örültem, hogy láttalak :) A pocak méretével ne foglalkozz, hanem csak azzal, hogy jól legyetek! Szerintem :)

És ez van ma RÓLAM, hát nem sok minden látszik :)

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 514.73.jpg
sonjus

Amíg nem jön Monyóka, elmesélem, hogy tegnap betévedtünk egy két helyre (szőnyeget szerettünk volna venni) és a párom képes volt velem órákon át válogatni :) Szőnyeget azt nem vettünk! :)
Sőt az Ikeában vagy fél órát tanakodtunk, hogy milyen dekorcuccot vegyünk. Nyugodt volt és megértő és még tanácsokat is adott és véleménye is volt. IMÁDOM
sonjus

sziasztok.bocsesz behalt a gepunk,ujra kellet valamit csinalni.

hajnali negykor mar teszteltem,ful negativ.
csalodott vagyok,de ez van,ez most nem sikerult.
ket nap mulva tesztelek meg egyet(14dpo)es utanna abbahagyom a gyogyszert.
a gaz az hogy ha hirtelen leulok vagy legugolok akkor belehasit a pocimba,nem gorcsol csak szur mint az allat,nem tom mi lehet.

Kép
monyo83

Monyó!
Szerintem is tesztelj majd még!
Drukkkkkkkkkkkkolokkkkkkkkkkkkkkk
sonjus

Monyo! Akkor 2 nap múlva tesztre fel!+++++++++++++++ :wink:

Kép
bettike
Eger

Hajni!
Írtam privit spermavizsi ügyben!
sonjus

Hello Csajok!

Monyoka: sajnálom a mai negatívat! De én még hiszek a 14.dpo-i pozitívban! :-D Én pl. 15. DPO-n fogok csak tesztelni, és ha akkor negatív, én is abbahagyom a progeszteront.
Melyik részen fáj a pocid? Petefészek? Vagy inkább középen? Szerintem ha nem múlik hívd fel a dokit egy UH-ért...Biztos, ami biztos...

Sonjus: ezek a pasik! :lol: néha meglepetést tudnak okozni :lol: egyszer az enyém is órákig válogatott képeket velem a Kikában :lol:

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom, bocsi, azthittem a terhelesesre gondoltal!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Monyoka, drukk a 14. DPO-s teszthez, remélem, zebrád lesz! Vagy inkább baba! :lol:

Köszönöm a kedves kérdéseket, de jelen pillanatban nagyon el vagyok szontyolodva, és magam sem értem pontosan, mi üt belém ilyenkor. Egyszerűen sírógörcsöm támad, és bőgök, mint egy csecsemő. Amúgy baba jól van, Szili is, meg szerencsére én is (ezen kívül). Valószínűleg ideges vagyok a vizsgáim miatt. Teljes bizonytalanság gyötör.

Babaimádó, ezek szerint te sem vagy még mindig jó passzban! Sajnálom, remélem, hogy hamarosan valami jó hír jókedvre fog deríteni!

Panni, kíváncsi vagyok a hődre!

Katica, köszönöm.

Meg mindenkinek, aki bármikor és bármivel is kedvesen szólt hozzám. Most megyek, mert megint rámtört a sírhatnék. :roll:

Puszi nektek
Vendég

Mfpan!

Nem jelent szigorú diétát. Terhesség előtt nem volt gond a cukrommal, bár PCO szindrómám volt - elvileg rossz lehetett volna.
Az volt fura, hogy "egész jól esett az a hülye cukros víz"..már ez gyanús volt, meg nagyon kívántam az édes péksüteményeket, gyümölcsleveket.
Most elvileg napi 160 CH-n lennék, de a dokim azt mondta - hogy elég, ha nem eszem édeset, mivel pont a határérték alatt vagyok.
A napi kajámat magam állítottam össze, nem jártam a diabetológián.

Reggelim: 1 db korpás zsemlye+vaj+diabetikus jam
Tízórai: diab. nápolyi, vagy alma
Ebéd: egy szelet hús+zöldségköret
uzsonna: joghurt
vacsora: egy darab korpás zsemlye+vaj+felvágott+paprika

Ez biztos több, mint a megengedett, de fogytam is vele -úgyhogy annyira rossz nem lehet.

Athiz!

Köszi szépen a tanácsokat. Amúgy eléggé Nivea-fan vagyok, úgyhogy a gyerekre is szívesen kenem.

Kép
babancs

Athiz, ezek a nyomorul hormonok :wink:

Monyóka én remélem hogy 2 nap múlva 2 szép csíkot fogsz látni :wink:

Szezso, igen a Rókay a kiszemelt :)

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

monyo: sajnálom. de én bízok a későbbi tesztben. lehet, hogy ez korán volt.

athiz: légy vidám! ne sírj!

bettike: egerben voltunk az osztályommal tavaly. a családom meg miskolc környékén lakik.

babancs: ahogy elnézem a napi étkeidet, egy fontos alkotóelem hiányzik: a csoki (én ezt nem tudnám betartani)

baba: én is kérek privit! :D

most csak ennyi, még félig alszom.
majd ma még jövök.

katica
katica30

Sziasztok!!!!

monyó,
Semmi lekettyenés, mert nem tudom itt vagy másik topikon, de Valaki írta, hogy Ő pont ilyen érzéstől volt biztos abban hogy babát vár!!! Nagyon remélem és DRUKKOLOK, hogy Neked is ez legyen!!!! Nagy DRUKK a 14. dpo-s ++++ teszthez!!!

purc,
Köszönöm a drukkot, de már a hőm is zuhan....
Látod, mennyi mindenki hízott it 15-20 kg-okat!!! Az én Anycikám is csupán 25 kg-ot hízott velem.... és normál súllyal születtem, talán normális is lettem.... bár most alacsony vagyok, a férjem szerint törpe.. :? :shock: (160cm) Anyának is diéta, diéta, diéta volt írva a kiskönyvéba... Semmi gondja nem volt a terhessége alatt...
Nyugalom!!!

ceniko,
Holna várjuk a 4D híreket!!!!

babaimádó,
Mi a baj? Azért nagyon DRUKKOLOK a holnapi vizsgálathoz!!!
Ez olyan pé gyanus görbe!!!

áfi,
Ezek aztán tényleg fincsi dolgok!!! Csak óvatosan, mert nehezek is!!!

katica,
Hogy vagy? Szóval már ennyi mindent dolgozol is???!!!

csikken,
Ez tényleg kemény diéta volt!!! Szegénykém, hogy bírtad ezt Babával?? Ügyes vagy, hogy tudtad követni!

sonjus,
Édi a Párod! Az én Drágaságom, ha ilyeneket vásárlunk, amiket én órákig tudok válogatni, 1 óra után már csak holdkórosként követ, mindenre azt mondja, hogy jó....

athiz,
Baba nélkül is megesik a nőkkel, nem hogy akor amikor egy kis Élettet hord a szíve alatt...! :wink: :D
Nyugalom!!!

Hőm... zuhan...
1168203533.51.doc
mfpan

panni: szerintem még mindig jó a hőd. 37,00-ez még nem zuhanás.
én még drukkolok. felvettelek msnre, ha visszajelölsz.

katica
katica30

coca: voltál dokinál? mit mondott?

katica
katica30

Jó delet!

Élek ám, csak tegnap maci után ágyba kellett bújnom, mert pcsékul volt a hasam. Görcsoldóval tudtam aludni. Most már minden oké! Telefonáltam Kaáliba: 4 tuti, és 1 indulgató kiscoca van...edddig. Holnap délben újra kell telefonálni.
Hát ennyi.

Biztos nem haragszotok, de pihizek tovább.

Pusz!

Kép
zölddisznó

katica,
Az a legnagyobb gondom, hogy a munkahelyen fel akartam telepíteni az MSN izét, de ott nem engedi.... A rendszergazda letiltja... Sajnos ott tudnék...máshol nem... :( :(
mfpan

Panni: az tény, hogy leszállóágban van a görbéd, de most kellene ronda terhesgörbéket nézegetned a ferty-n, és akkor a tiédet is rögtön szépnek látod majd :lol: szóval ebből még bármi lehet :wink:

Jaj, csajszikák, annyit írogattatok itt terhességről, hízásról, babakrémekről meg pocakokról, hogy egyszeriben iszonyatosan elkezdtem vágyni az után, hogy babás legyek :D annyira vágyom rá, hogy szinte fáj...

Katica: felébredtél teljesen? :lol:

Snufi és Gaby nem nagyon jártak errefelé a hétvégén, ugye?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nem voltam 3 napig, a kutya se hiányolt, ez van. De én itt vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirmi, halk gratu!

Melcsi, Purc: szép pocik!!!

Lili, hogy vagy? 400 E vitamint szedjetek inkább!!!!

Coca, GRATU!

Monyó, új tesztre fel!!!

Pusssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Athiz!
Szerintem a sírhatnék teljesen normális! Nálam normál állapotban is előfordul :) Mi lesz ha terhes leszek? :D
A lényeg, hogy jól vagytok!

Panni!
Én is ilyen törpe vagyok (157 cm) a párom mellett meg pláne, ő 190 cm :D
Anyukám is 20 kg-ot hízott és amennyire lehet, normális vagyok :)
Kicsinek csak a szokásos hurkáim voltak :) Most lenne miből leadni!
Kb 5-6 kg-ot kéne fogyni, de ötletem sincs hogyan :(

Zöldi!
Itt is gratu! :) Pihenj sokat!!!!!
sonjus

Nagyon köszönöm, hogy így vígasztaltok, megpróbáltam elterelni a nem teljesen normi gondolataimat, és kreszteszteltem kettőt. Olyan jó, mert átmentem ezeken, úgyhogy picit megnyugodtam. Manócskámat elvitte az apja valahová csavarogni, de a piszok nem árulta el, hová. :twisted:
Lehet, hogy csajoznak? :shock:

Snufi, én észrevettem, hogy nem vagy, de hogy le is írjam, ahhoz már tyúkeszem van! Bocsi! Jól halad a szívecskéd! Jól vagy?

Coca, ez nagyon klassz, drukk tovább!

Babancs, tényleg jó termék, és amíg a férjem nővérééktől nem kaptunk, amikor Szili megszületett, nem is gondoltam, hogy babás termékeik is vannak. És milyen jók!

Panni, kár a hőesésért, de várjuk ki a végét!

Puszi minden kedves topicosnak!
Vendég

panni: miért nem rakod fel az otthoni gépedre? vagy ilyenkor nem otthonról netezel?

szezso: én ébren alszom még. délig teljesen ez a jellemző. :D veled mizujs? végülis nem méred a hődet?

snufi: mizujs veled? legközelebb ne tűnj el ennyi napra! egy nagy fekete pont jár érte. (én nem adok rögtön intőt, mint a coca :D )

sonjus: nekem is fogynom kéne. ha kitalálod, hogy hogyan, arra kiváncsi leszek.

katica
katica30

Hahó!

Csak Monyó miatt néztem vissza, mer az uram dögrováson van, benyalta ezt az influt szegény. Eléggé vacakul van. Most alszik a kanapén, de Miksa zaklatja :roll: .

Monyó! Most már elárulhatom neked, hogy 11. dpon-on olyan negatívat teszteltem, mint a sicc :) Akkor nem vertem nagydobra :wink: Én valamiért azt hittem, hogy ma te is 13-on vagy, nem 12-en. Szóval ez azért korán volt, és szerintem a reggel 4 is korán volt, irgumburgum, nem gyűjtötted elég ideig a pisit! Ennyi erővel du. is tesztelhettél volna! Úgyhogy Kép és puszi, és ne keseredj el, mert semmi sincs veszve. A szurkálás pedig szerintem jó jel, nekem lent középen szúrt, sőt most is vacakol kicsit. És olyan lufiérzés is van, mintha egy apró lufi szorult volna oda.

Zöldi! 4, sőt tán 5 kismalac :lol: Hányat kértek vissza?

Megyek, mert a kölyök nem bíra magával. Föl fogja kelteni az apját...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: gyógyulást apának!

katica
katica30

Szirmi! Megtiltom, hogy puszilgasd apát!

3 bababibmót szeretnénk visszaköltöztetni.
Még kicsit izgulunk, hogy mennyire lesznek ügyesek. A "költöztető cég" a helyzet magaslatán minden tőle telhetőt elkövet.
Holnap kiderül a végeredmény!

Kép
zölddisznó

Katica: nem mérek, kicsit oldódik is bennem a stressz, amit ez a várakozás okoz...Persze a ferty most adott 5 nap VIP-t :lol: de nem csábulok el :lol:

Snufi: én igenis hiányoltalak :evil: mert akartam írni Neked, hogy olvasgattam netes nőgyogyikat, és valamelyik írta, hogy ha nagyon magas a progeszteron pé után az vékonyíthatja a méhnyálkahártyát. Valami rémlik, hogy a tied elég magas volt, azt nem tudom, hogy mennyire. Persze lehet, hogy keverlek valakivel, akkor bocs :oops:

Zöldike: akkor lesz elég kiscoca, még fagyasztásra is marad :lol: Jó pihenést!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok
apa megcsinálta a gépem :)

Coca
fantasztikus, 10 kiscoca jelöltből 4 már tuti :D Mennek a drukkok: hajrá kiscocák hajrá kiscocák hajrá kiscocák hajrá kiscocák

Szirom
gratula a halvány zebrához, drukk, hogy a következő jó erős legyen :)

Pocakfotók szuperek :)

Liza
jó lett a babasarok :) már én is elgondolkodtam rajta, hova is tennénk itthon :)

Purc
örülök hogy jelentkeztél, és jól vagy :)

Snufi
úgy hiányoztál :) :wink:

Fogyás
hát azóta sem fogytam többet :( ezért most megyek is ebédelni, majd még jövök

Mindenkinek hatalmas drukk, amihez kell :)

Kép
gaby25

Gaby! Innen a 2. púpozott tnyér mellől...jó étvágyat kívánok! És köszi!

Kép
zölddisznó

...na jó, csak leves

Kép
zölddisznó

Coca
én tegnap megint jól bekajáltam anyóséknál. Nem tehetek róla, olyan fincsiket főz, és még máktorta is volt :P Most bolognai spagetti volt az ebéd itthon, hát nem kifejezetten fogyis hami.

Kép
gaby25

snufi,
Jajjjj! azért mert nem kérdezgettük sorozatosan, hogy hol van snufika, azért még nagyon hiányoztál!!!!! Úgysem tudott volna senki válaszolni...., nem? Amúgy én arra gondoltam beletemettétek Magatokat a babakuckó építéséba...., nem? :wink:
Nagyon örülök, hogy végre itt vagy!!!!

szezsó,
Cukor vagy, de már mensisen görcsölök is.... Nálam elég gáz az is, hogy mensi előtt kívánós és hányingeres is vagyok... Észre semm venném, hogy ha terhes lennék... csak esetleg később. De most biztos nem vagyok...
Nyugodtabb vagy már??? Eltünőben van a stressz, igaz!!??

sonjus,
Akkor mi normális törpék vagyunk, picurka hurkácskákkal!!! Én nem fogom bevallani, hogy ezek nagy hurik!!! Tuti a Tieid is csak az éppen szükséges normálok!!!! :wink:
Húúú, tényleg magas a férjed!!! Az enyém 'csak' 183 cm.

athiz,
Ha csajozni is mentek.... nyugalom.... Egyik fiú vigyáz a másikram és úgyis beárulnák egymást... :wink:

coca,
Biztosan nagyon ügyik!!!!! Ügyködnek, hogy mindent megtegyenek az Ő Drága Szüleikért!!!!
Holnap mikor lesz eredmény???? DRUKKKKK!!!
Jó étvágyat!!!!

szirom,
Gyógyulást Apának!!!! Miksa baba rosszalkodik??!! Cupp Neki!!!

katica,
Otthon sajna nincs netünk..... :( Szolnokon, Anyósoméknál van net, innen tudok kb. 2-3 hetente jelentkezni... amúgy csak a munkahelyen van....

gaby,
Apa ügyes!!!! Cigi? Most lassabban mennek le a kilók, de ne is foglalkozz velük!! Jó étvágyat!!!
Kezdek én is kajás lenni.... :shock:
mfpan

Panni!
Holnap 11 után telefonálhatok.

Monyóóóó! Ugyen nem vagy nagyon magad alatt! Eltűntél!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Monyoka!
En tovabbra is nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Zoldi!
Ugyes kis Cocaitok vannak!!!!! :wink:Csak igy tovabb!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szirom!
Jobbulast apanak!

Most en is meginogtam a fogyokuraban!Januar 17 ota 3kg-ot fogytam! :( Ma meg kielem magam aztan holnaptol probalkozom megint! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Mi lenne, ha átvállalnám a kilóidat "pár hónapra"?! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca ez szuper!

Én 48kg voltam amikor a kisfiammal terhes lettem, a dokibácsi megkérdezte, hogy meg akarom-e tartani, mondtam, hogy persze. Erre Ő közölte velem, hogy a köv. 3 hónapban szedjek fel havi 3 kilót, akkor biztos megmarad. Én összesen 24kg szedtem fel 72kg-mal szültem. A kórházból 67,5-tel jöttem ki. Sajna rólam csak a gyerek és a víz ment le, a háj nem :lol: :lol: :lol:

A tegnapi meccs szuper volt sajna nem láttatok, pedig direkt pirosba mentem, aztán kiderült, hogy a többiek is pirosba feszítenek :lol: :lol:

Kép
klarissza32

Panni, hát csak a Media Marktba mentek el, nem csajozni, elvileg legalábbis. De úgysem árulkodnának ám egymásra, ha mégis, ezért akartam egy kiscsajt is, hogy egyenlő arányban legyünk itthon. Na de megint nekik bővül a szövetségi körük. :lol: Sebaj! De nagyon imádom őket! :wink:

Szirom, apus gyógyuljon meg, te pedig vigyázz magatokra, nehogy elkapd!

Coca, lehet, hogy én tudom rosszul, de nem csak kettőt lehet visszakérni? Mondjuk ha lehetne, a helyedben én is legalább három bababimbócskát kérnék vissza! De jó, és innen már csak várni kell... :)

Fogyisok, én úgy tudom és vélem, hogy aki fogyózik, annak nem nagyon jön össze a bébi, hiszen éppen arra összpontosít a szervezete, nem pedig arra, hogy a méh és környezete megfelelő táptalaj legyen egy beágyazódáshoz. Úgyhogy azért ne vigyétek túlzásba! Persze majd én is szeretnék lefogyni, de csak ha letudtam a szülést és szopiztatást. Azért azt nem mondom, hogy legyetek óriásiak, csak hogy ne a fogyókúra legyen a fő szempont!
Bocsi, ez csak az én magánvéleményem, ha nem tetszik, ugord át! :mrgreen:

Puszinyuszi
Vendég

Sziasztok!

Coca! Hajrá! :lol: :lol: :lol:

Szirom! Drukkkkk ezerrrrrelll! :lol: :lol: :lol:

Monyo! Nagyon szorítok Nektek is!!! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Csajszik!

Továbbra se mindig tudlak követni benneteket, annyit írtok, hogy ezt képtelenség megjegyezni. :oops:

Elizabeth: én is csodálkozom, hogy ekkora a babád, de engem nem tudsz ám megelőzni :) mert én a méretek szerint 29w1d vagyok. Bár én inkább az eredeti mensi szerinti 27w1d-t veszem figyelembe.
Jó a babasarkotok :D , mi hiányzik még vajon nálatok? Olyan kompletten megvettetek mindent, hogy én csak nézek...
Nálunk még hiányoznak dolgok.
Olvastam, hogy nem voltál még terheléses cukorvizsgálaton.. mikor kell menned? ugyanis ezt a 24. héten nézik úgy tudom. Én már egy hónapja legalább, hogy túl vagyok rajta...

Melcsi: jó a pocifotód, nincs is nagy pocid szerintem. Ti márciusban kezdtek vásárolgatni?

Babancs: még nem is gratuláltam, úgyhogy GRATULA!!!! Ti hogy álltok a vásárlással?

Athiz: nyugi, rám is rám szokott jönni a depi, szerencsére nem sokáig tart, de utálom. Szerintem a terhességi hormonok a felelőssek...

Én jelenleg +5kg plussznál tartok. A védőnő azt mondta, hogy ahány hónap annyi kiló, végülis most még szinte tartom, illetve +1 kg-gal le vagyok maradva, de szerintem a végére tuti behozom a lemaradást.

Ja, amúgy azért is írtam, mert ma voltunk 4D-n. Rakok fel egy képet a kisfiunkról. Sajna eléggé takarta az arcát, nem lett annyira jó felvétel, szégyenlős a drágám.

Kép

Mindenkinek szorítáááááááás hegyek mennek ++++++
szerika

Szia Szerika!

Azért gyakrabban is betérhetsz ide. Nagyon édi Balázs fiatok, habár elég nehezen vettem ki, mit is kell a képen nézni! :oops: :lol: Az 5 kg nagyon tuti, én most 4 kg-nál tartok, pedig nem eszem sokat, sőt. Puszi és pocisimi neked
Vendég

lanyok koszi a szoritast:)

az az igazsag hogy nagyon meglepodtem a teszten,szinte biztos voltam benne hogy pozitiv lesz.
most mar nem hiszem hogy esetleg kedden lesz ket csikom.

szirom,a mehem szur.nyugalmi allapotba nem csak a hirtelen mozdulatoknal.

ma majnem abbahagytam a progit,de apa megkerdezte hogy a tobbiek hogy csinaljak,elmondtam neki es azt mondta akkor mi is ugy teszunk,tehat meg ket nap :roll:

nem vagyok a halalomon,viszont nincs valami jo kedvem.

u.i szirom.4oras pisibol csinaltam(ejfeltol-negyig tartogattam)nem birtam tovabb.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Monyó, ne keseregj, szerintem is korai volt, főleg hajnali pisiből. Viszont, ha ki kellett hajnalba menned az jó jel :wink:

Coca, aztiiiiiiiiiiiiiiii, akkor már 3-at tuti vissza tudnak költöztetni, dejóóóóóóóóó :lol:

Szerika, jó, hogy jöttél. Édes a Balázs :)

Snufi, mizu?

Szirom, pihenj sokat.

Áfi, ne is mondd milyen pletykás a falu, nálunk otthon az Uramra meg a hugára azt mondták járnak :lol: Különben annyira hasonlítanak, mint az ikrek, szóval le sem tagadhatják, hogy tesók. Na megmagarázni, már nem is akarták a falu lakóinak, hogy testvérek :lol:

Köszi mindenkinek, hogy mellettem vagytok, nagyon jó esett. Itt nem tudom mikor lesz terheléses cukor. Azt tudom, hogy a vizeletből mindig nézik. De azt nem, hogy ez ugyanaz-e :oops:

Bimádó, sok sok ölelés, remélem jobb kedved lesz. És a görbéd nagyon jó, szerintem a mai napot ne szalasszátok el :wink:

Klarissza, kézi meccsen voltál? huuuh de szeretem, marhára hiányzik, monjduk én főleg a csajokat csípem :D

Mindenkinek drukkok mennek ezerrel.

Sonjus, enyém párom nem ilyen türemes sőőőőt, általában egyedül kinézem, együtt megveszük :lol: Abból nincs gond.

Ceni, holnap fotót.

Rólam: semmi izgi nem történt, kicsit ma is dolgozni kell. Cumit én sem nagyon akarok. Veszek egyet vésztartalékba, de inkább az első három hónapba, ha nagyon nem akar szegénykém lenyugodni, aztán csak megtalálja az újját, és onnantól nem lesz cumi. Én vagyok a gonosz anya :evil: Legalábbis én így tervezem, meglátjuk a gyerek, mit szól majd hozzá haha :lol: Én is eléggé ellene vagyok, pont a leszoktatása miatt, nekem anno nagyon nehezen ment... gondolhatjátok, ha emlékszek rá. :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!
Köszi ari vagy és épp arra készülök, hogy letámadjam Apát, vagy ő engem :D :oops:

Athiz! Jó kedvet kívánok neked, hidd el, nagyon jó neked....

babaimádó
Kép
babaimado

szirmi es te milyen erzekenyseguvel teszteltel?
az enyem 25-os

Kép
monyo83

Baba, köszi!

És most felteszek pár képet, amit kértetek. Bocsi, ha bárkit is zavarok vele!

Kép Kép Kép Kép

Remélem, tetszenek!
Vendég

Athiz: A fiunk nem egy fotogénalkat, így nem csodálom, hogy alig veszed ki,hogy mit is mutat a kép... Na mindegy... majd élőben jobb lesz nézegetni, talán akkor jobb képek készülnek róla :)
Édesek a rucik. És aztaaaaaaaaaa mekkora pocid van már! Szép nagy :)

Purc: köszi :)
szerika

athiz.

nagyon nagyon aranyosak a rucik es a pocod is nagyon szep.

szeri,szep neve lesz a kisfiatoknak:)

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?