A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok Lányok,

Reggel már olvastalak benneteket Monyókára voltam kiváncsi, de nem írtam, mert időm az sajna nem volt.

Monyó :cry: , a gyógyszereket szerintem ne hagyd abba, beszélj az orvosoddal, de 12dpo-n még semmi nem biztos, várj két napot és tesztelj újra jó.

Eliza, én mégis úgy érzem, hogy sokat híztam, még van két három kemény hónapom és pont azok a hónapok, amikor jobban hízik az ember, már most gyomoridegem van, ha a védőnőre gondolok......Egyébként meg tök jól érzem magam, csak az nem hiányzik, hogy kiselőadást tartson....drukk a vércukor terheléshez.

Csikken, köszi, hogy leírtad a menüdet, hát, nem is tudom, én azt hiszem ezzel egy kemény fogyókúrát csinálnék. Ez nagyon durva. Bírtad végig ilyen mennyiséggel? Minden elismerésem a tiéd.

Purc, nagyon édi vagy, de nem vagyok vékony :lol: Pont inkább az ellenkezője, egy mázlim van, hogy nagyon magas vagyok (180cm) :wink: , meg talán annyi, hogy egyenletesen oszlik el rajtam a súly. De mindent összevetve tényleg alkatra kellene, hogy nézzék a súlygyarapodást. Ha egy kicsit jobban odafigyelek lehet, hogy nem lett volna ennyi kg. :cry:

Szirmi, 13 kg az nagyon jó szerintem. Én is a végétől félek... Lányok bocsi nézzétek el nekem, hogy a kg témával foglalkozom végig :wink: Vigyázz magadra és tartsd távol magad apától egy picit, nehogy elkapd a betegséget :wink:

Robcsi, az anyatejnél jobb nincsen. Az én emberem vagy :wink: 23 hónap, ez igen. A barátnőmnél is 1,5 éves a gyerkőc, még ő is vadul cicizik. Én is próbálok addig szoptatni ameddig tudok, szerintem ez nagyon fontos.
3 hónaposan banánpüré, atyaég.......

Áfi, jó, hogy örült a hírnek a család :wink: Én is pletykás helyen lakom :wink:

Babaimcsi, pé közeleg......Harcra fel :wink:

Te Sonjus, hát milyen ez a görbe? :lol: , hogy mondjunk így rá valamit? :lol:

Athiz, remélem megnyugodtál, az ok szerintem teljesen egyszerű, terhes vagy :wink: . Mindenesetre mindenkinek vannak rossz napja, csak ne legyél szélsőséges és rendben lesz minden, próbálj lazítani, néha egy rövid alvás is segít.

Babancs, köszi neked is a menüt, ez azért barátságosabbnak tünik, mint Csikkené, holnaptól én is megpróbálok valamit okozni, mert már türhetetlen az állapot.

Pannika, a hőm zuhan már megint túlzás a 37 teljesen jó még, nyugalom :wink:

Coca, gratuálálok a kiscocákhoz, de jó :wink:

Snufi, szia!!! Én is észrevettem, hogy nem vagy, de azt hittem, hogy elutaztatok vmerre, néha elvesztem a fonalat a leveleknél, rá sem mertem kérdezni miért nem vagy :wink: . Görbuszt nem raksz? Hogy állsz a vérvételekkel? Már megvolt minden ugye?

Gaby, jó, hogy Te is jöttél :wink: Hogy áll apa cigigörbéje?

Ancsa, a 3 kg nem olyan rossz, het max fél kilót mondanak normális fogyásnak, drukkok mennek az újrakezdéshez.

Szerika, sziiiiiaaaa!!!!!!! Igen, jövő héten kezdjük és a következő hétvégén is megyünk a babaruhabörzére-gyerekexpora. Oda már jön anyu és anyós is, ők is akarnak vásárolni a babynek :wink: Nem tiltakozom, így is lesz mit beszerezni :wink:
Nagyon szuperul csinálod a plusz 5 kg nagyon jó. Nálad is fiú :wink: , akkor a hőmérős lányok között nem is lesz lánybabó?
Nagyon cuki a kisfiad, nálunk is ugyanigy mutatta magát, a lábacskái és kezei végig az arca előtt voltak. :wink:

Rólam: Ma nem csináltam semmi háziasszonyosat. Pénteken fél kettőkor eljöttem a munkahelyemről és nagy lemaradásban voltam, így ma délelőtt dolgoztam picit, hogy holnap ne legyen erős napom. Aludhatok sokáig.
Babó egész nap mocorog, majd kirúgja az oldalam. Kicsit nyűgüs vagyok én is, de vigasztal, hogy apával megint romantikus laptopozást szerveztünk estére az ágyból, így egymás mellett vagyunk és néha mutogatunk ezt azt egymásnak. Imádom a férjemet, mondtam már? :wink:

Puszi mindenkinek, holnap jövök.

Melcsi

Kép
melcsi6

Athiz, nagyon cukik a ruhák, neked is már nagyon sok mindened van :wink: . Nagyon fiús a pocid is, szép formás, gratuálok. Csak ezek a képek már okot adnak arra, hogy ne szomorkodj :D .

Kép
melcsi6

Sziasztok

Athiz, nagyon tunderiek a babacuccok, a pocakod, meg tipikus fius anyuka poci :)

Melcsi, koszi a drukkot, remelem, hogy rendben lesz benne, legalabb is azert bizakodok! Jo, hogy te mar tul vagy rajta!

Szerika, hat tegen nem tudtalak beelozni :), de kivancsi vagyok, hogy a meretek alapjan fognak nalunk jonni a babak, vagy az utcso mensi szerint :). A terheleses vercukrot nekem azt mondta a doki, hogy a 24-28 het kozott kell megcsinaltatnom! Holnap megyek! :(

Kép
elizabeth25

Monyó!

20-as Gravi HCG-vel teszteltem. Csak ennyire ugrottam be, mert Miksa hisztizik... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Fájok, pihizek, pihizek, fájok...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Katica, köszi.

Athiz, köszönöm, igen.

Szezso, a proaktinom magas.

Coca, drukkkkkkkkkkkk!!!!!

Gaby, pusssssz.

Panni, csak viccből "reklamáltam"! :wink: Suliban voltam, miközben drága férjem a játszóházat gipszkartonozta.

Melcsi, nincs görbém, NEM MÉREK!!! Vérvételeken túl vok, a proaktinom magas, pénteken megyek dokihoz.

Kiért kell most izgulni Csajok? Cocáért és Szirmiért, és még????

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szijjjaaa Snufika!!Nekem is hiányoztál ám, csak úgy voltam, mint Monyóka, hogy....lehet, hogy elutazott, csak nem figyeltem... :oops: :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Melcsi!
Én csak a magam szórakoztatására mérem a hőmet :lol: tudom, hogy addig míg nem tesz valami vonalat, abszolut nem érdekes :lol:
sonjus

Monyóka: örülök,hogy tetszik a fiunk neve, egyszerű, de nagyszerű, egy hátránya van, hogy sok van belőle, de nem lehet minden tökéletes! :)

Elizabeth: hát igen, erre én is kiváncsi leszek. Már szóltam is a fiamnak, hogy hajrázzon be, szedjük be mi az első díjat :D persze azért ne legyen koraszülött, de milyen jól hangzana már, hogy a Hőmérős topic első bébije, nemde? :lol:
Ja, bocsi, kicsit figyelmetlen voltam, akkor drukk neked holnapra. Cukros lötyit iszol mi? Nekem kimondottan jólesett és ízlett, simán meginnám újra bárki helyett :)

Melcsi: hogy csodállak, hogy te mindenkinek tudsz valamit írni... hihetetlen egy csajszi vagy és főleg figyelmes! Jó babacucc vásárolgatást, én nagyon élveztem! Azok a pici ruhák... legszívesebben mindet felvásárolnám!!!

A kilókkal meg ne foglalkozzatok, majd lemennek szülés után. A lényeg, hogy a babák egészségesek legyenek!!!

Zöldi: neked lesznek kiscocáid? vagy holnap derül ki,hogy vannak-e? Mert akkor megy a szorítááááás ezerrel!
szerika

Sonjus: most látom, hogy halacskád van neked is, pont mint az enyém, amivel állapotos lettem. Remélem neked is szerencsét hoz majd! :lol:
szerika

Snufi: igen, tudom, hogy a prolaktinod magas :wink: de a progid is szép magas volt, 60 feletti, ezért írtam a méhnyálkahártya dolgot...
a progi 30 felett már hiper-szupernek számít...nem akartalak megijeszteni ezzel vagy ilyesmi, csak leírtam...meg aztán az sehol nem derül ki, mi az a progiszint, ami már a nyálkahártya rovására megy...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Monyo, Sajnálom a nega tesztet, de szerintem korai volt. Tehát majd két nap múlva biztos lesz valami!

Sonjus, ez a görbe elég foghíjas, nem? :) Jó kis progitok volt tegnap.

Athiz, remélem már jobb a kedved! Szép rucikat vettetek már öcsikének.

Babancs, ...diéta: nekem a dokinő azt mondta, hogy a diétás csoki, diétás nápolyi, diétás szöro rosszabb mint ami nem az. Ettől függetlenü én is ilyeneket nasiztam.

Mfpan, Melcsi: Jól bírtam mert olvastam a következményeit és beparáztam. A baba érdekében mindent.

Zöldi, jaj remélem ott is marad mind a három :) Drukkolok!

Snufi, nem voltál ránk kiváncsi három napig??? Hát ez megbocsálthatatlan :) :) :)

Szerika, édes a bébid!

Bettike, Szirom, Szezso, Eliza, Lili, Babaimádó és a többieknek meg csak úgy egy hogy vagytokat küldök! :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Puszi..csak úgy!
Megyek alukálni..Szép álmokat mindenkinek!

babaimádó
Kép
babaimado

Erika! Mi lombikozunk. Most várjuk az eredményt a visszaültethatő kiscocákról.

Kép
zölddisznó

Szerika, hat eppen nem lenne semmi ez a cim! :) Es kiskrapek mit mondott? :)

Amugy nekem sem volt olyan rossz a cukros lotyi ize, mert ugy keszitettem el, ahogy a szuleszno mondta, es jo hideg vizbe tettem, citrommal egyutt, egesz jo volt...egy tesztet mar csinaltam par nappal ezelott, persze nem ehgyomorra. Remelem arra nem lesz gaz holnap! :( Te neked ott keszitettek el, vagy megcsinalhattad itthon? Nekem meglehet! Hala! :) Az eredmenytol viszont kicsit tartok! :(

Kép
elizabeth25

Babim! Szijjjjjjjjjjja !!!

Szezso. Progim (25. napi) 60,90 nmol/l :arrow: ez most jó, vagy nem jó, vagy mi van???? Ne haragúdj, nem értettem, amit ezzel kapcsolatban írtál... :oops: :oops: :oops:

Csikken: ez tetszett!!!!!! Poénom öngól lett!!! :wink:

Coca, holnap 11 után lesz eredmény? Jajjjjj, de izgi!!!! Fájsz még????

snufi

Fájogatok, de nem vészes.
Progi 15 felett jó. Nem hallottam róla, hogy lenne plafon, de attól persze még lehet! Mindenesetre jó progiszint mellett is kell tömni magamba IVF miatt, úgyhogy nem valószínű, hogy túl lehet adagolni.
Szezsó! Te hol olvastál róla?

Kép
zölddisznó

Jajj, lenne még egy kérdésem, kérésem:

Nyitjuk ugyebár a játszóházat, melyet úgy képzeljetek el, hogy egy 16 m2-es helység + kis előszoba, ahol le tudnak vetkőzni, cipőt átvenni, stb. Színes, vidám kis kuckó. De mi legyen a neve???? Iciri-piciri játszóházra gondoltunk, de ez elég hosszú név. Van valami ötletetek???? Köszönöm előre is!!!!! :wink: :idea:

snufi

Elizabeth!

Ilyet még nem is hallottam, hogy otthon elkészítheted a cukros lötyit. Nálunk szigorúan ott kell a pohárból vérvétel után meginni, amit adnak..ja és nézik, hogy mindet megigyam. Az ízével nem volt bajom, csak a torkom..mintha szőrös lett volna ivás közben. :lol:

Szerika!

Én tuti nem foglak beelőzni baba-méretügyileg. :D Legalább 2 hét lemaradásom tuti van. (bár nem versenyzünk :wink: ) Már többen megállapították, hogy kicsi a pocakom.

Csikken!

Miért nem jók a diétás édességek? Az édesítőszer miatt? Sajnos a magnézium-port nem tudom mással bevenni, mint üdítővel..abból most épp a Topjoy ligh-ot veszem..még mindig jobb, mint a cukrozott gyümölcslevek.

Zöldi!

Drukkolok az eredményhez!

Kép
babancs

Hahó!

Köszi szépen mindenkinek a drukkokat, és a papának is átadtam/om a jobbulást segítő kívánságokat! Ha csak ezen múlna :wink: Egész nap alszik szegénykém.

Miksa meg egész nap hisztis volt én meg egész nap émelyegtem, most meg kezdek izgulni a holnapi teszt miatt. A pocim és a mellem fájdogál, ezek jók, tudom. Viszont most csak egy One Stpe van itthon (25-ös), úgyhogy reggel megcsinálom, és teszek el pisit, aztán oviból hazafelé hozok egy ugyanolyat, mint amivel tegnap teszteltem. Valahogy így szól a terv.

Zöldikém! Irtóra drukkolok nektek! Mást nem tudok írni, és ez még majd további 2 hétig így lesz, aztán remélem, hogy gratulálhatunk :wink:

Eliza! Én most már egyáltalán nem értem a terhelése cukrodat. Ha holnap mész, akkor hogy volt egész jó a lötty? Bizisten nem akarok kötözködni, csak már tisztára összezavarodtam :oops:

Athiz! Jók a cuccok és a pocid is szép! Nem semmi azért ám, mondjuk második babánál mindig gyorsabban nő, azt mondják.

Melcsi! Köszi, tényleg elég jó a 13, csak ha tudnád, mennyiről startoltam.... :oops: :roll: De aztán lefogytam egész rendesen, csak most meg megint ugyanannyiról indulok, úgy tűnik, nekem ez az ideális :oops: Ez hülyeség, namindegy :lol:

Ancsa! Abba ne hagyd abba a fogyókúrát, ha már egyszer megindult! Energia++++++

Monyó! Továbbra is azt mondom, hogy jó a szurkálás, és korán votl a teszt, nem eléggé tömény pisiből! Én drukkolok nagyon!

Lányok, a többieket is olvastam, de most ennyi tellett tőlem, mindenkinek pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem pl.az is tetszene ami a mondatodban van!Kis Kucko!(en ilyen egyszeru gondolkodasu emberke vagyok :oops: !)

Kép
Kép
ancsa81

Snufi! Tényleg hosszú, de Miksa például imádta a szót egész kicsinek is, amikor még nem tudott beszélni. Van a Nestlének az a kék mackófigurája, a kölyök simán vauvaunak hívta a bébikajás üvegen (minden állatot úgy hívott :lol:. És bár 2 évesen kezdett igazán jól beszélni, a vauvau-t mondta 8 hónaposan :lol: ), naszóval aztán azt a kék macit iciripiciri macivaunak hívtuk. Lehet, még most is tudná, mi az :wink:

Na, ezzel jó sokat segítettem :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Hu akkor holnap ket tesztet is csinalsz! :D Jo eros || -t kivanok holnapra! :wink: :D

Snufi!
Esetleg valamelyik mesehos neve?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, Szirmi, köszi!

snufi

Zoldi!
Nekem a doki 40 felett mondta jonak!Bar az biztos mas mertekegysegben van! :?
Pihengessel sokat!Kis cocaknak meg sok drukk! :D

Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok!
baba, cenikő, liza, gaby,coca : mennek holnapra a drukkok+++.
várom majd a beszámolót!

persze a többieknek is drukkolok.

rólam: holnap lesz az első munkanapom két hét itthonlét után. megint hajnalban kelek, pedig nagyon elszoktam tőle. ráadásul hosszú nap lesz, öt óra a suliban, aztán 13.00-tól 20.00-ig az egyetemen.

szép álmokat, jó éjt!

katica
katica30

szirmi: téged majdnem kihagytalak. remélem erősödik a zebra holnap!
drukkhegyek++++

katica
katica30

Jó reggelt!
hú, de álmos vagyok!

dobok egy görbét. Kép
katica30

ÁlmosKatica! Vazzeeeee! Kép

Jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Csak bekukantottam..nem aludtam jól, most készülődök a dokibácsihoz!
Mindenkit puszilok!
Szirmike!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cocika!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szerika!
és ezt csak most mondod, hogy halacskád volt neked is? :)
akkor eszem ágában nincs lecserélni :)

Szirom!
Mai 2 csík merre van? :)

Eliza!
Cukroslöttyös eredményhez drukk!

Csikken!
Én már nem tudom hogy programozzam magunkat :)
Eddig volt tojásos cuccos, meg puha, nyitott méhszáj, mára meg jól leesett a hőm, de se tojás se a többi nincs már :shock:
Fordítva működöm :) Lehet fejjel lefelé kellene AZT is csinálnunk :?: :lol:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 366.51.jpg
sonjus

Baba!
Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sonjus

Jó reggelt Csajok!

Drukk a mai tesztelőknek! +++++++++++++
Coca szorítok!!!

Így állok.

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Na, hello csajok!

Szóval a PROGESZTERON-ról az egyik orvos válaszol rovatban olvastam (asszem nlc). Az ottani doki a 20 feletti progit jónak, a 30 felettit szuper jónak tartja, de valaki írt neki 50 feletti progival, és arra azt mondta, hogy nagggggyon hiper szuper jó, de kellene nézetni 20.nap körül méhnyálkahártya vastagságot, mert a magas progi a méhnyálkahártya rovásásra mehet...Én ebből azt veszem le, hogy a jó magas progeszteron a peteérés minősége és a sárgatest szempontjából jót jelent, viszont a méhnyálkahártyát ellenőrizni kell...Szerintetek? Szerintem érdekes...

Katica: még mindig szuper a görbéd, 1 nappal jársz előttem! Tesztet terveztél már? :wink:

Babaimi: kitartás a mai naphoz!!!!

Coca: ma is telefonálsz Kiscoca ügyben, ugye jól emlékszem? :D

Snufi: játszóházhoz - esetleg rövidíthetnétek Icipici-re :lol:

Szirmi: majd benézek a zebrád miatt később!

Akinek ma eseménye van, annak tripla drukkok!!!

Puszi és szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bimi! Ügyes légy! Siess a hírekkel!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Hanna!
Érdekes ez a zikk-zakk :?
sonjus

sziasztok.

Melysegesen fel vagyok haborodva.Tegnap volt itt a komank,a felesege egy hete szult.
kerdeztem a korhazi korulmenyekrol erre azt mondja kb olyan mint afrikaban :twisted:
a gyerekagyasoknal semmi nincs,meg konektor se,szegeny asszony a mobiljat sem tudta feltolteni,otthon meg mindenkit szetcseszett az ideg,a kaja ocsmany,ehetetlen,ja es a plane :!: apuka csak akkor latta a kisfiat amikor kihoztak a korhazbol,a noverek lustak voltak megmutatni neki.
szornyu.anyira fel vagyok haborodva ezen,ez var ram is majd :twisted:

Kép
monyo83

Sonjus: lehet a hőd le van maradva pár nappal...ki tudja, itt minden lehet, még az ellenkezője is :lol: én ezért hagytam abba a mérést, mert az UH-n azt mondták megvolt a tüszőrepedés, a hőm meg cseszett felmenni :lol:

Hanna: jó a görbéd, így a 8.dpo-n érdemes elgondolkodni egy beágyazódási esésről :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus!

Írhatnám azt, hogy csodára várunk.
Márciusban megyünk inszemre, de bizakodunk, hátha nem.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Köszi! Hőd nem rossz!

Szezso! Én ezennel felvettem a mai programomba a progoután néiést. Ha lesz új infó, leközlöm.
Igen, ma 11 után telefonálok kisröfik ügyében.

Kép
zölddisznó

Monyóka! Ez katasztrófa. Nagyon drága lenne neked Mo-n szülni?

Kép
zölddisznó

jaj coca,bocsi nayon szoritok neked csakhat olyan feszkos vagyok hogy nem is lattam mizu veled. :oops:
hanyat kertek vissza?

snufi,nincs otletem jatszohaz ugyben:(

szirom?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Snufi, mikor olvastam mi legyen a neve rögtön az jutott eszembe, mint amit Ancsa is írt: Kiskuckó játszóház. Vagy tényleg az is jó ötlet, hogy arról elnevezni ami a fő motívum lesz a játszóházban.

Coca, drukkolok, hogy szaporodjanak a kiscocák. A visszaültetésről mikor tudsz meg valamit?

Athiz, nagyon jók a rucik, meg a poci is :D

Szirom, nagyon várom a mai zebráidat :D Apának jobbulást, és vigyázz nehogy elkapd te is!

Babaimádó, gyere a hírekkel!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok,

ma dolgozom, de még gyors beugrok, nálatok milyen idő van? Itt esik a hó :D Az úton nem, de a házak tetején megmaradt egy picit.

Eliza, nekem sem engedték, hogy én keverjem össze a cukrot, sőt a védőnő külön kikötötte, hogy a laborosoknak kell. Én vittem ásványvizet, a patikából kiváltott cukrot (7,5dkg) és egy rázópoharat. Azt mondták, hogy nem is javalott előre összekeverni, mert akkor nagyon leüllepedik a cukor és úgy nem kerül minden cukor a szervezetbe ami a teszthez kell.
Egyébként nekem sem volt semmi bajom vele, a gondom, csak az volt, hogy utána nem lehetett két óráig enni és éhgyomorral voltam majdnem 10-ig, na ehhez már nem vagyok hozzászokva :D .

Cocácska, fájdalom mentes szép napot és jó híreket mára, gondolok rád, puszi.

Sonjus, dehogy nem érdekes :wink: a vonalat is az előzően mért hőkhöz teszi be, szerintem érdemes a ciklus elején is mérni, én erre biztatnálak, sokkal biztosabb a pé napja úgy. :wink: .
Remélem Szerika halacskája neked is szerencsét hoz :D .

Szeri, nem mindig tudok ám mindenkinek mindig írni, általában csak hétvégén. Hétköznap inkább csak háttérből figyelek olvasgatok :wink: Van amikor pár napig tudom követni az eseményeket, aztán teljesen elveszek amikor a csajok beindulnak. :wink:

Csikken, persze baba miatt mindent, de akkor is nagy önfegyelem kellett hozzá. :wink:

Snufi, én a névbe tuti belecsempészném a játék szót, csak azért, hogy a gyerekeket is odavonzzad. Ők a játékra indulnak be :wink:
Micimackó Játék Kuckó? :D Bár ez is hosszú......

Babancs, valamelyik reggel a reggeliben láttam, a cukor helyettesítéséről volt szó és ott teljesen elutasították az édesítőszereket, de én is úgy gondolom, hogy magas cukorszintnél az a lényeg, hogy cukrot ne fogyassz. Plusz mivel nem nagy mennyiségben fogyasztod ezeket a helyettesítőket tuti nem lehet gond.

Szirmi, én is úgy vagyok vele, hogy mióta az eszemet tudom mindig elégedetlen voltam magammal súlyügyileg. Rengetegszer fogyóztam, sokszor sikeresen, aztán mindig egy pontra kúszott vissza a súlyom (ennyivel kezdtem a terhességet is), úgy tünik nekem ez az ideális, de másnak egy rémálom lenne :wink: .

Katica, klassz a görbéd :D

Ancsa, neked mi a következő esemény? Mire kell drukkolnunk?

Bettike, bejelentkezést és drukktáblát kérünk :wink:

Szép napot mindenkinek.

puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Babaimcsi, drukkhegyek!!!!! Gyere majd. Puszi és ölelés neked.

Kép
melcsi6

coca,hat draga.

holnaputan mutik anyut laparral,mutet meg 3napo bent tartozkodas 400 euro ebben nincs benne a halapenz,ez itt a "kozelben" egy masik korhaz,most kivancsi leszek ott milyenek a viszonyok.
ha ott jobb akkor ott fogok szulni.
amugy is ilyen felos izgulos tipus vagyok,nem hianyzik hogy egy ilyen helyen szuljek ahol a komaszonyunk.
itt bogok mert ez olyan igazsagtalansag :cry:
a ferjem nagyija eleg beteg,2 eve :!: var egy epemutetre,most kellet volna megmuteni erre a doki megkerdezte hogy all a nyugdij,szegeny nagyinak egy vasa sincs,erre hazakuldtek.
anyumat ugyanarra mutik,egy honapja kert idopontot,igaz o fizert meg masik korhaz de akkor is konyorgom akinek nincs penze az forduljon fel?

bocsi,igerem befejezem a nyvajgast.

Kép
monyo83

Monyó, Melcsi! Köszi.

Robcsi! Beültiről is ma tudok pontosat.

Kép
zölddisznó

Hát csajok, nem tudtam zebrát hozni :evil: Már egyszer leírtam a másik topikba, most bemásolom ide, mert nem fogalmazom újra, túl pipa vagyok hozzá:

"Mingyá fölrobbanok :evil: Ez a One Step egy nagy k.ki: lepisiltem, erre még a kontrollcsík se indult el. Aztán később (8-10 perc biztos volt) nagy nehezen az kiküzdötte magát, a tesztcsík helyén meg lett egy nagy rózsaszínű paca. Értékelhetetlen, utálatos. Szétszedtem, olyan, mintha a másik csík folyt volna szét. Remélem, igazam van. És emiatt nem bírtam aludni egész éjjel :evil: Még jó, hogy hőt mértem: 37,2.
Még ott lenne a másik teszt, amit venni akartam (csak délelőtt van gyógyszertár), tettem is el pisit, de itt centis jég van az úton és szakad a havas eső, úgyhogy nem megyünk oviba..."

Mindjárt visszaolvasok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom,sajanalom.

Kép
monyo83

Monyó! Kérdezd azért meg. Amikor Miksát szültem, ötvenvalahányezret fizetett a szomszéd ágyon egy erdélyi csaj. Cakkumpakli. Én azt hittem, sokkal több lesz. Ezt már egyszer írtam, asszem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?