Gabi3! És a Fittmamában sokat irnak a házaspárról? Eddig mindig megvettem a Fittmamát, de most döntöttem el, hogy nem veszem meg, mert teli van reklámoldalakkal és 5 nagy cikk van csak benne.
Szopi melletti fogamzásgátlás jó eszköze a Pharmatex kúp. Akció elött kell felhelyezni 10 perccel. Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül.
Ildianyu! Nem is irtad, hogy mióta érzed, a baba mocorgását!
Edelweiss! Tök jó lehet, amikor mozog
Majd mesélj, hogy milyen volt a 4D-s UH! Ágci! Jó, hogy irod, mert holnap találkozom a barátnömmel, és már irtam is neki az SMS-t, hogy hozza a könyvet! Szóval belevágtak, de a kisfiú egyfolytában sir, hiába mennek be hozzá a megadott idöközönként, akár 2-3 órát is üvölt, aztán a végén már nem birta, és megszoptatta, aztán elaludt egyböl. A kis rafkós
De van olyan este, hogy leteszik és csak reggel kel fel. Nehéz kiigazodni a babán. Gabomano! Azt álmodtam, hogy feljövök a babanetre és a többiek irják, hogy mexületett Gombóc
A Gyürük Ura 2.-re mi is készülünk.
Mivel én is terveztem, hogy EDA-val szülök, nekem is el kellett mennem szülés elött 2 héttel laboros vérvételre.
Jázminnak már olyan sürü lesz a haja, hogy csuda!
Banita! Hát Bálint is hatalmas már!
Szijasztok, Lara

Alig van olyan felvágott, amiben nincs tej, és amiben nincs, abban meg szója van. Sõt, még a kenyerekben is van szója. De hogy minek? El kellett dugni a kekszeket, pötidanonokat, meg minden finomságot. Ráadásul el kell menni bõrgyógyászhoz is, hogy addig is adjanak valami kenõcsöt. Szegény Lili nagyon ordított, három kémcsõ vért vettek le, én oda sem mertem nézni. Szörnyû volt!