A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szirom nem kepom meg a vizumot sem,mivel munkanelkuli vagyok.
az egyik ujsagban azt irtak hogy aki munkanelkuli=nincs penze az mit keresne kulfoldon?ezert szigoritottak.
az nem lenyeges hogy van penzem,nem tudom bizonyitani.

Kép
monyo83

Jó reggelt
dobok egy görbét, ebben a ciklusban még úgysem mutattam :
Kép
délre megyünk a Nyírőbe, kiváncsi vagyok mi lesz :P ha ráér a doki, akkor ma meg is vizsgál :) drukkoljatok, hogy ráérjen :wink: majd jövök a hírekkel

Szirom
kifogtál egy selejt tesztet :( úgyis tudjuk, terhes vagy :) :wink:

Coca
na mikor lesz hír kicocákról?

Athiz
szépek a babarucik, és poci is :)

Tontica???
tegnap néztem egy műsort az iker terhességről :)

Mindenkinek pusza, de elfelejtettem mire akartam még reagálni :?

Kép
gaby25

Monyó, remélem ahol anyukádat műtik jobbak a körülmények és majd a szülésnél te is jó helyen leszel ott.

Szirom, én is sok rosszat hallottam már erről a One Step nevű tesztről. :(

Melcsi, mi közel vagyunk egymáshoz, a hó itt is esik, de már az úton is megmarad :cry:

Coca, én már alig várom a 11 órát, hogy telefonálj :D

Kép
Kép
robcsi03

nalunk nem esik a ho,de talan az jobb lenne.nagyon hideg van,fuj a szel,be van borulva.
mikor jon mar a tavasz????ugy varom mar.....

gaby,nagyon kiraly a gorbed,szep magas a hod.

enyim ho 37,ma is egy oraval korabban mertem.

Kép
monyo83

Gaby! Izgulok, hogy mi lesz a nyírőben. De mi az, ha ráér, akkor meg is vizsgál? Nem vizsgálatra mentek?

Szirom! Mit Neked teszt, kismami. Szerintem se autózzatok ilyen trutyiban. Nemsokára felenged, és akkor elmész tesztért. A pisi estig is eláll a hűtőben.

Coca visszafekszik.

Kép
zölddisznó

Druszám
nálam a magas hő nem jelent semmi küönöset, mindig szép magas :wink: ez a hónap esélytelen amúgy is :wink: pé előtt 4 nappal kekszből nem igazán lehet reménykedni

Kép
gaby25

Coca
konzultációra megyünk, azt egy nő szokta csinálni. A telefonban azt mondták, hogy beírja, hogy 12.20-kor Fülöp doki megvizsgál, ha lesz rá ideje.

Kép
gaby25

Köszi lányok, de akkor is baromi nagy méreg. Meg szerettem volna ma megnyugodni, hát ez nem jött be... Bár terhesnek érezm magam, de a két csík látványa mégiscsak más....

Monyó! Te tényleg tájékozottabb vagy, én ezeket nem tudom.

Gabi! Az egyik ovistárs anyukája ettől a Fülöp dokitól babás :lol: Vagyi hát érted, ugye :wink: Drukk+

Zöldi! 11-kor írod azonnal, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

lanyok tegnap gondolkoztam azon hogy mi lesz velem ha igy bogyoval nem jon ossze a baba.
szerintem nekem nem kell atjarhatosagi sem pct teszt.mivel mosttanaban voltam terhes tehat ezek jok.
vagy rosszul gondolom?
a dokival nem beszeltem errol,eloszor vegigcsinaljuk a bogyozast.
most ez is,szerintetek mennyi ideig bogyozzunk?
en ugy gondoltam hogy minden masodik honapban stimuzunk,hanyat szabad igy?

Kép
monyo83

Melcsi!
Hirtelen felindulásból elkövetett hőmérőzésbe kezdtem, csak az érdekesség és kíváncsiság miatt :lol: Én is tudom, hogy nincs sok értelme, max magamat idegesítem :)
Ha nem jó az édesítő, akkor mivel lehet helyettesíteni?

Klarissza!
Akartam már írni, csak szita az agyam, hogy nagyon izgi volt a meccs, tv-n keresztül is :)

Monyó!
Kórház :(
Hőd :)

Szirom!
Ez de dühítő, hibás teszt :evil:

Gaby!
A te görbéden egy 10. napi minta beágyikozódást látok :) És nem vagyok látnok :) Még rímelek is :lol:
Én a hét végén is olvastam valahol, hogy 5 napig is elvannak a kiskatonák!!!!!!
sonjus

Monyóka!
Nekem fél évet mondott a doki, amit egyébként nem szeretnék megvárni így 2 év próbálkozás után, de ezek szerint sokáig lehet stimuzni!
sonjus

Jó reggelt!

Mennek a szurkok, van kiknek!!!!!

Puszi, délután jövök! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sonjus
én is olvastam már olyat, hogy 5 napig is elvannak a kisfickók, de mint tudjuk apa fickói lusták :P biztos elaludtak :lol:

Kép
gaby25

Életjel! :lol:

Tábla délután! :oops:

Kép
bettike
Eger

Jó napot!

Annyi sokat írtatok a hétvégén, hogy nem tudok visszaolvasni. :shock:

Szirom, sajnálom a rossz tesztet! :( De mi úgyis tudjuk, amit tudunk! :wink: Majd holnap vagy szerdán hozol kétcsíkosat, jó? Most megadom a felmentést az autózás alól, ha ilyen ramaty idő van.

Monyo, itt sincs tavasz. Se híre, se hamva... :( Hideg van...

Gaby, nekem tecc a görbéd, bár ha 4 nappal pé előtt voltatok együtt, az nem sok reményre ad okot. :cry: De majd ma megmondják a tutit! :wink:

Szia Snufi! Te hol voltál elveszve?

Enyim hő pocsék, nem akar 37 fölé menni. :cry: Befizettem egy sormintára...

Kép

Kép
szilcsi

Szép jó reggelt!!!

purc,
A cumi dolgot úgyis el tudod majd dönteni.... Ha kis nyugodt babó lesz, lehet, hogy nem is kell!!!

babaim,
Na, akkor ki támadott le kit???!!! :wink: Drukkolok a dokihoz!!!

melcsi,
Nem túlzás!! Látod, már tényleg zuhan... De nem baj, ez a hónap úgyis esélytelen volt, de a következő..!!!! :wink: :lol:
Édik lehettek, ahogy ott az ágyban közös laptopozást végeztek...!!! :lol:

katica,
Kitartást a mai sulihoz... Fránya munka!!!!

szirom,
Akkor mikor lesz a következő tesz, amelyik már szép duplacsíkos lesz!!!!???? ++++

coca,
Pihizz!!! 11 után várjuk a híreket!!! DRUKKK!!!!++++

athiz,
Tudtam én, hogy nem csajoznak!! Egy nő van az Életükben!! Az Édes Feleség és DRága Anyuci, egyben!!! :wink: :lol:

klarissza,
Tényleg nem szúrtalak ki a képernyőn... Sajna... Biztos nagyon csápoltál... De mindenki... Nagyon szupi meccs volt!

szerike,
ÉN sem veszem ki teljesen a Picurt a képen... DE nem is értek még ezekhez az UH képekhez... Remélem nemsokára a sajátomat tanulmányozhatom...!
Gyarapodjatok tovább!!! Puszi!!

monyó,
Szörnyű ez a kórház dolog!!! :evil:
Ne legyél elkeseredve! Nagyon drukkolunk a következő teszthez!!!!

gaby,
Délre mennek a drukkok!!!

szilcsi,
De a péd nagyon szépen látszik!!! Nyugalom!!! Az átlaghődnél magasabb és szép!!!

snufi,
Agyalok egy picit a játszóház nevén..... :roll: :roll:
Szólok, ha valami jó eszembe jut!!! :wink:

Holnapra várom pirit... Hőm íme:
1172476311.09.doc
mfpan

Szilcsi
neked eleve alacsonyabb az alaphő, nem kell neki 37 fölé menni :wink:

Kép
gaby25

sziasztok!
gyorsan benézek.
szirmi: fránya rossz teszt. mennek a drukkok... én tudom, hogy terhes vagy :D

rólam: majd megpusztulok itt a suliban, beszélnem kell, így többet is köhögök. no meg elég keveset aludtam, elszoktam a korán keléstől. hiába feküdtem le korán (éjfélkor), fél egykor megszólalt egy riasztó az utcán, kb. fél óráig szólt. így ma vagy 3,5- 4 óra alvással próbálom túlélni a napot. (szédülök is kissé tőle). na ez túl hosszú lett, bocsi :oops:

katica
katica30

Gaby, az a baj, hogy a babás görbémem nagyon szépen látszott a beágyazódás és 37 fölött volt a hőm, a napközbeni is már a 10. dpo-tól. Most semmi, a napközbeni hőm is a béka segge alatt van...
Ezért nem reménykedem.
Apa cigigörbéje hogy áll? Mikor lesz a bioizémicsoda?

Katica, szegénykém. Én tegnap kétpofára ettem a fagyit, de semmi bajom. :roll: Most már ne is legyen, mert kezdődik a hajtás, 2 nap múlva lapzárta... :D

Kép
szilcsi

Szilcsi
Előző ciklusban is ilyen volt az alalphőd? nem volt amgasabb?
apa holnap megy bioizére :) jó lenne, ha letenné azt a fránya bűzrudat.

Kép
gaby25

Csikken: köszike :)

Zöldi: igen tudom, de már azt hittem beültették és abból van eredmény. Akkor drukkolok a beültethető kiscocákhoz, hogy minél több legyen!!!!

Elizatbeth: kiskrapeknek nagyon tetszett az ötlet, remélem sikerül elintéznie felsőbb körökben.
Én is saját magam készítettem el a cukros löttyöt. A védőnők felírták receptre a glukózt, kiváltottam és abból kellett csinálnom. 2 dl meleg víz (hogy feloldódjon a cukor benne)+ igény szerinti citrom (nekem egy egész kellett) + glukóz. Én előtte este megcsináltam és hűtőbe tettem. Így másnap tiszta olyan volt, mint egy limonádé. A férjem is megkóstolta és ízlett neki :)
Drukk a jó eredményhez!!!!!!!!

Babancs: ahány ház, annyi szokás. Én olyat is hallottam már, hogy valakinek nem cukros izével nézték, hanem zsömle + tej… Ez barátságosabban hangzik, mint egy ilyen cukros lötty, főleg, ha nem te készítheted el. Azért langyosan és citrom nélkül lehet nekem se esett volna olyan jól.
Még közel sem biztos, hogy nem fogsz beelőzni, ezt nem mi döntjük el. És persze ez nem verseny a lényeg, hogy egészséges hőmérőzős babák szülessenek!!!

Snufi: agyam szita, semmi nem jut eszembe, de a Kiskuckó ötlet nekem is nagyon tetszik, meg Melcsi Játékkuckó ötlete is.

Szirom: jól megtréfált ez a teszt, nem semmi. Továbbra is hajrá két csík!!!!!!!! DRUKKKK!!! Szerintem ott az a Bébi!

Katica: natttyon jóóóóóóóó a görbéd!

Sonjus: nagyon bízok benne, hogy szerencsét hoz Neked ez a halacska, ezért említettem meg. :wink:
Édesítő helyett méz vagy juharszirup. Én is láttam ezt a műsort és ott ezt mondta a csaj, meg még nem tudom miket, de lehet Melcsi jobban emlékszik.

Melcsi: az én cukroslötyimben a cukor nem volt leülepedve, mivel nagyon szépen feloldódott.

Monyo: kiakadtam, hogy milyen a helyzet nálatok kórházügyileg. Felháborító!!!!

Gabi: A 22. napon az egy beágyazódás lehet? :lol: drukk a Nyírőhöz!

Szilcsi: szerintem klassz a görbéd. Nem az a lényeg, hogy felmenjen 37 fölé a hőd, hanem a görbe alakja számít és a tied egy nagyon szép kétfázisú görbe. Én semmiképpen se temetném el helyedben ezt a hónapot! :wink:

Mfpan: aranyos vagy, köszi. Nem baj, hogy nem látod a gyerkőcöt, eddig nagyon kevesen vélték felfedezni, hogy mit is mutat a kép, még úgy se megy sokaknak, ha elmagyarázom… A lényeg, hogy mi látjuk a férjemmel. :)
szerika

Szebb napot!

Először is köszönöm szépen a szép szavakat a ruhácskákról és az óriás pocakomról! Ugye tényleg nagy? De Szilivel is ekkora volt! Mindig azt kérdezték, hogy biztos, hogy csak egy gyerek csücsül odabenn? :P

Szirmi, büdös tesztgyártók, csak kicsalják a sok pénzt! Na de hátha sikerül még ma-holnap beszerezni egy normálisat. Drukk továbbra is!

Gaby, az én dokimat is így hívják, de Ő a Szt. Imrében dolizik. :D

Katica, próbáld túlélni a napot, és ne erőltesd túl magadat! Jobbulást még mindig!

Gaby, Szilcsi, szépek a görbéitek!

Panni, hát ez biza tényleg zuhanórepülés! :?

Monyo, rémes ez a helyzet a kórházzal, meg ahogyan hozzáállnak nálatok a dolgokhoz. Azért remélem, sikerül megoldani, addig még úgyis legalább 8 hónapod van! :wink:

Zöldi, további drukkok legalább 11-ig! Mindjárt itt van! :D

Snufi, hát Mackókuckó vagy Kölökparkoló. Jobb most nem jut... mibe is? Ja, eszembe. :lol:

Baba, neked is szurokhegyek!

Meg akinek még kell! Bettike, várunk délután! Puszi ezermilliárd!
Vendég

Szerika!

Én teljesen jól ki tudtam venni a babádat az UH-felvételen. Jó közeli felvétel, talán azért látják mások nehezebben.

A baba méretéhez: ugye én béta-blokkolót szedek a magas pulzusom miatt. Ez állítólag csökkenti egy kicsit a baba növekedési ütemét. Emiatt gyakrabban kell UH-ra mennem (most is megyek csütörtökön), na meg emelt dózisú vitaminokat (+Aspirin Protectet) kell szednem - hogy jobb legyen a méhlepény keringése.

Szirom!

Nekem a One Step teljesen bejött..bár igaz, hogy már épp ki akartam dobni, mire megjelent a 2. csík. A többihez képest még az mutatta ki legjobban a terhességet.
Sajnálom, lehet hogy rossz volt a teszt.

Kép
babancs

Kakukk!

4 szépen osztódó röfike lett, egy még mindig gondolkodik.

Kép
zölddisznó

Coca, hurrá! Remélem az az 1 is jó irányba gondolja meg magát :D

Beültetés dátuma, akkor még nem dőlt el?

Kép
Kép
robcsi03

Holnap 10 óra.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Gondolunk rátok egy emberként holnap :lol:

Babancs! Én is használtam már One Stepet, de az akkor nem is így nézett ki. Szép kis rózsaszínű volt. Most meg más a formája, kék-fehér, és rácsos az a lepisilős része. És soknak tartom a 10 mp-et, amennyit írt, de betartottam. Valszeg kár volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Achtung, achtung!

Babimi végzett a dokinál, dolgozóban van, csak este tud írni - most sajna nem bír a mh.-ről.
Pusszancsot küld mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Coca, drukkhegyek, hegységek szállnak felétek holnap! +++++++++

Szerika, én sem tudom kivenni a babát, de próbálkozom. :oops: :wink:

Robcsi, rókák megtalálnak még? :? Remélem, elhúztak melegebb éghajlatra!

Athiz, szép hegyes pocid van! Olyan kis csücskös! :D De jóóóóóóóó neked!!! Klasszak a ruhák is, sztem senki nem unja őket! :wink: Mutogatunk mi is még ilyeneket ám! :wink:

Gaby, holnap apának is szorítok nagyon!!! Ő hisz benne? Állítólag az is fontos, hogy higgyen, hogy sikerülhet!
Köszi mindenkinek a biztató szavakat, picikét reménykedem, de nem nagyon. Igaz, telibe kaptuk a pé-t, de ez a görbe nekem nem babagyanús.

Valaki kérdezte, mit ettünk apával. Nos, elvitt egy halászcsárdába, és gombás-tejszínes fogasfilét ettem vajas-petrezselymes krumplival, meg tejfölös ubisalátával, apa meg halászlevezett, meg kolbászos túrós csuszát evett pontypaprikással meg ubisalival. Aztán elmentünk fagyizni, mert desszert már nem fért a pocakunkba. :lol:

Kép
szilcsi

Ja, Ceniko ma megy 4D uh-ra, de sajnos elszállt a gépe, javítóba van, nem tudom meddig, de majd jövök a hírekkel holnap reggel, ha addig az ő gépe nem javul meg. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, tényleg olyan kis hegyes a pocakom, mert valahol arrafelé van a buksifeje. Legalábbis utoljára ott volt. :lol:

Ceniko, Baba, azért remélem majd jeleztek, amint tudtok! Vagy ha ti nem, akkor a kis megbízottak!

Cocus, nagyon jó hír, örülök, és holnapra óriásdrukk!Végülis 3-at kértek akkor vissza?
Vendég

Athiz! Apa 3-at szeretne. Én vég vacillálok, asszem a dokinkra hallgatunk. Nehéz ügy, mert 1 babót nem fagyasztanak. ...most nézek utána a lehetőségeknek. Nem szeretném, ha megsemmisítenék. Hú, még leírni is rossz.

Kép
zölddisznó

Coca, elhiszem, hogy még tipródsz rajta, szerintem én megkockáztatnám az összes visszaültetését, amennyiben az 5-ik nem fejlődne tovább. Én is sajnálnám feláldozni azt az egy picit, lehet, hogy szép és okos baba lenne pont belőle (ez nem azt jelenti, hogy a többiből nem)! Persze ez megint az én észjárásom!
Egyátalán be lehet kettőnél többet ültetni?
Vendég

coca,
Nagyon ügyesek!!!! Hajrá tovább!!! holnap 10 beültetés, vagy akkor dől el??? Nagyon szurkolok!!!++++
Tényleg kell lennie más lehetőségnek!! Ez így olyan ......

athiz,
Én is mondani akartam, hogy le sem tagadhatnád, hogy fickócska!!!! állítólag a hegyes pocak erről árulkodik....

szilcsi,
Húúúúúú. Az nagyon fincsi!!!! A hőd miatt ne aggódj!!!!!

babancs,
De a pici a legeslegnagyobb rendben van, és tojik erre a kevésbé növekedés dologra, igaz!!???
mfpan

[quote]S írta:zezso hsz-a:
Szóval a PROGESZTERON-ról az egyik orvos válaszol rovatban olvastam (asszem nlc). Az ottani doki a 20 feletti progit jónak, a 30 felettit szuper jónak tartja, de valaki írt neki 50 feletti progival, és arra azt mondta, hogy nagggggyon hiper szuper jó, de kellene nézetni 20.nap körül méhnyálkahártya vastagságot, mert a magas progi a méhnyálkahártya rovásásra mehet...Én ebből azt veszem le, hogy a jó magas progeszteron a peteérés minősége és a sárgatest szempontjából jót jelent, viszont a méhnyálkahártyát ellenőrizni kell...Szerintetek? Szerintem érdekes...

Szezso!
Ez tök jó! Anyumnak elemeséltem, hogy köztes vérzésem van erre ő meg elmesélte, hogy mikor bátyámmal terhes lett olyan vérzése volt, mintha megjött volna.
szilbee

Max. 3-at

Kép
zölddisznó

Coca, én is pont kérdezni akartam, hogy 1-et érdemes-e fagyasztani. Kettőt már biztosan, úgyhogy drukkoljunk annak a kis drágának, hogy húzzon bele, mert a tesója egyedül maradna.
Sokat fogok rád gondolni holnap.

Szilcsi, most már 2 hete nincs róka :D én kérdeztem, hogy mit ettetek, nagyon fincsi lehetett. Meg is éheztem :D

Na és most nem kiröhögni, tükörből sk. lefényképeztem magam :shock:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Cocus, akkor majd még eldöntöd! De addig is hajrá!

Robcsi, nagyon édes pocikád van! Már miért nevetnénk ki? Örülök, hogy te is rászántad magadat! Én is csak tükörből tudtam fotózni, azért lett olyan szellemképes! :)
Vendég

Köszi Robcsi!
Szépek vagytok nagyon.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!!!!!

Coca ticker igazítást kérünk!!!!!!!!!

Kép
klarissza32

Klarissza!
:oops: Szörnyen röstellem, de elfeljetettem neked válasz pü-t írni!
Szolnokon a Hetényiben rendel a doki, de úgy hírlik, hogy Kecskeméten van a magánrendelése... Azért érdemes felhívni a szolnoki Hetényit és megkérdezni, hogy mikor van ott rendelése!
szilbee

Klarissza! Még nem módosítok, az az egyetlen biztos pont. Majd holnap! Ha már 4-en leszek! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
nem tudok visszaolvasni, elnézést ha valaki esetleg kérdezett, nem tudok válaszolni, sajnos a közeli családban (apósom) haláleset történt, pár nap múlva megpróbálok visszakapcsolódni.
Addig is minden jót mindenkinek!!!
Vendég

Áfi sajnálom várunk vissza!

Szilbee köszi a felvilágosítást!

Kép
klarissza32

Áfi részvétem :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi, oskolában voltam.

Panni, ötlet?

Coca, hurrááááááá!!!!!! Nagyon jó, mennek a drukkok!!!!!

Robcsi, szép pocid van!

Áfi, részvétem.

Bettike, este várjuk a táblát!

Mindenkinek köszönöm az eddigi játszóház ötleteket, a továbbiakat is szívesen vesszük.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi! Részvétem!

Többieknek!
Mai UH-on úgy tűnik, hogy a ciszták miatt már nem kell aggódni. A vizsgálatok folynak..a májammal van egy probléma, majd kiderül, hogyan tovább.
MIndenkinek köszönöm a drukkolást, holnapra még több kell!Puszi mindenkinek!

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Csajok!

Monyoka: remélem valami megoldást találtok, hogy ne kelljen olyan iszonyatos körülmények között világrahoznod Kismonyót...
Szerintem minden hónapban lehet stimuzni, ez nem olyan durva stimu, mint a lombiknál. Az inszeminációt is zsinórban csinálják.
Nekem most 3 hónapig lesz stimu, aztán inszem. Előtte 3 hónapig sima UH-s pé követés. A dokim szerint 3 hónapnál többet nem érdemes szánni 1-1 verzióra, ha előtte ennyit próbálkoztunk már...

Melcsi: közeleg az utolsó munkanapod!!!! Vagy már otthon is vagy, mostanában nagyon elkényeztetsz minket... :lol: Holnap reggel újrateszt?! :-D

Sonjus: neked is a stimus témához :arrow: azt olvastam, hogy 1 év próbálkozás után - ha amúgy nem találnak semmit - akkor még fél év próbálkozás normális az inszemig, persze valami extrával, mint UH vagy stimu...

Szirmi: köcsög One Step :evil: na, ilyet tuti nem veszek...mondjuk már eccer vettem, mikor azt képzeltem tavaly, hogy terhes vagyok :D
Inkább beszerzek egy olyan csíkos verziót, mint az elsőd volt!!! :lol:

Gaby: húha, de jó görbe!!! Aztán ki tudja, lehet kicsit előbb volt a tüszőrepedés, minthogy felugrott volna a hőd, és akkor még esélyesek a kiskatonák :wink: Tényleg, dokibeszámoló?

Szilcsi: tehőd is jó :wink: én pl. sosem nézem senkinél, hogy mennyi, csak a változást, hogy merre ment és mennyit? :lol:

Pannika: aztán jövő hónapban nem lesz kifogás, ugye? :lol: akkor aztán mindent bele!!!

Katica: még mindig nem keveredtél ki ebből a gánya betegségből?

Szerika: szerintem is cuki név a Balázs! És a mostani gyerekek közt nem túl gyakori...

Athiz: helyes pocak, meg helyes bébicuccok!! :lol:

Robcsi: milyen karcsú kismama vagy!!! :lol:

Coca: akkor most 4 vagy 3?! Azt hiszem elvesztettem a fonalat... :oops:

Áfi: részvétem! :-(

Snufi: majd hirdess eredményt név-ügyben! :-D

Babaimi: várunk!

Enikő: rólad is a híreket!! :lol:

Rólam: megint elkezdődött a szokásos hasfájogatásom így a 8.dpo-n...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimádóóóóóó: jaj de jó, hogy a ciszták már eltűntek!!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, a "holnap reggel újrateszt?" Monyónak szólt!! :lol: Bocs, Melcsi, szét vagyok esve! És pont egy kismamának írtam...Kész vagyok :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?