na sikerült beérni benneteket
Móni,
Az az igazság, h párom nagyon is látja a szemetet. Amikor már majdnem, h lábbal tapossa bele a szemetet a kukába, amit éppen ki akar dobni, szerintem elég egyértelmű

Bár tényleg ki tudja, h a férfiak hogy gondolkoznak?
Indi,
Sajnálom, h az már nem jó. Csak az bosszant, h egy pár nagy zacsisat már kidobtam
Neet,
Esztidnek jobbulást!!! Jó volt nagyon az előjátékos hozzászólásod
Deni,
Igen, ez már rekord
Votiv,
Köszi, h feltetted, most már sokkal boldogabb vagyok, és nem halok meg hülyén

Gratula Isti mondatához
Rylie,
Menjünk együtt táncolni

Úgy megtanulnék spanyol táncokat. Örülök h Kamillád már jobban van

Nem semmi étvágya van
Kátya,
Én nem voltam terhestornán, de vajúdáskor elmagyaráztak, h hogy is kéne venni a levegőt, de én még ehhez is béna voltam

Nem tudtam koncentrálni, pedig apa segített, velem együtt lélegzett. Így utólag belegondolva, csoda, h apa nem taccsolt ki
Ancsi,
Nagyon édi lehetett Lencséd, amikor az irgum-burgom szöveget előadta. Olyan jót nevettem
Móni,
Ezen az együtt zuhanyozáson én is elgondolkodtam, de én is, ahogy írtad a csirkekopasztó vizet szeretem
Tinu,
Ananászos csirkét, miért nem vmi könnyebbel kezdted?

Tünde baba annyira szép és totál behalok a frizkójáért
Nukada,
Én még egyenlőre külön mosom a cuccait a mieinktől és mindenből sensitivet. Szerintem első nap biztos, h beletömik a cukros löttyöt, mert hogy még akkor te a szülést pihened ki. Én reggel 10-kor szültem meg Adélt és másnap reggel 6-kor hozták ki, úgyhogy gyanítom ez idő alatt biztos kapott.
Fibi,
Gyönyörűek vagytok a képen

Anyós beszólásai
Fibi, Barbi,
Őszintén szólva, a kettős megbeszélés elmaradt

Olyan szinten voltam szarul a hétvégén, tegnap volt a csúcs, h ez már biztosan nem Adéltól vagy a nempihenéstől van

Szóval csütörtökön irány a házidoki. Remélem mond vmi okosat. De ettől függetlenül apa megcsinált itthon mindent az utasítások szerint és még Adéllal is jó sokat nyomott együtt
Szrek,
Jobbulást!!!
Kata,
De jó, h te is bejelentkeztél
Indi,
Gratula a lépegetésekhez
Macs,
Gratula az újabb fogakhoz
Votiv,
Vizesedés