A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szpandi! Kép

Kata, szvsz a cisztátlan gyönyörű szó! Nekem legalábbis nagyon tetszik!

[a véres UH-ra senki nem reagált. csak (rém)álmodtam?]
február

Sajnos tényleg Uh-t csinál majd a 3. napodon, akár vérzel, akár nem. Különben honnan látná, hhogy van e ciszta? Sajnos apánknak még nincs röntgenszeme. :-)
Ági28

:lol: :lol: :lol: :lol:

kata790313

Csajok, hogy kicsit feldobódjon a hangulet, ugyan nem nőgyógyászos vicc, de szerintem jó!

> Egy nap dikt> álás közben a titkárnő észrevette, hogy főnöke nadrágjának
cipzárja lecsúszott. Mikor kiment a szobából, még visszaszólt:
> - Főnök Úr, nyitva a barakkajtó!
> A fonök először nem vette a lapot, de késobb rájött, hogy a cipzárjáról
volt szó.
> Úgy gondolta, viccesre veszi a figurát, és behivta a titkárnot az
irodájába.
> - Kisasszony! Amikor észrevette reggel, hogy nyitva a barakkajtó, látta
a kommandóst is?
> - Sajnos nem, uram - válaszolta a titkárno. - Én csak egy szegény
hadirokkantat láttam, ahogy két homokzsákon üldögélt...
Ági28

Szpandi, ez nagyon jó volt!
:D
Február, Áginak igaza van, az UH-t mindenképpen megcsinálják, én is véreztem, nem is kicsit, de muszáj...

kata790313

Ok. ott leszek és viszek magammal vizitdíjat, elvégre látogatásra megyek :wink:

február!
azonnal mondd meg honnan lehet letölteni a szépséges röhögőst meg a többieket! :evil:
szpandi

Ági: :lol:

kata790313

Ági, kösz. :oops: Gondolom, a tampont el lehet felejteni azon a napon... (nem mintha nem utálnám... :) ) Tényleg nincs röntgenszeme?
február

szpandi,
a vizitdíjat köszönöm, elfogadom, nagy szükségem van rá, elvégre az állam én vagyok!ja, nem, az Platón volt...mindegy. Inkább hálapénzt hozz, hálából, hogy ott lehetsz :wink:
Éljen a magyar egészségügyi reform!Éljetek Ti!És éljek én is!Mert mi megérdemeljük!! Kép

kata790313

szpandi! http://www.msnsmiley.hu/ de szerintem már írta valaki. a legtöbbet innen lopkodjuk :)
február

(lehet, hogy ma egy kicsit sok(k) volt a kórház???esetleg megártott az elmémnek?olyan propagandista hangulatom van, talán a vizitdíj teszi..ki tudja, milyen mellékhatása van..é :shock: )

kata790313

Február, szerintem, odáig benn hagyhatod a tampont, de mielőtt sorrakerülsz érdemes kivenni, mert ugye érdekesen férne be a tampontól az UH készülék. :oops:

Én a multkor valakinek úgy ecseteltem a hüvelyi uh-készüléket, hogy olyan, mint az elektromos fogkege, csak nincs sörtéje! :-) Vagy sörtélye? Nem is tudom!! :-)
Ági28

Jaj, már csak a sörte hiányozna... Amúgy nem vészes a dolog, csak az a talajgyakorlat, amit közben végezni kell(ene)...
február

Hát igen eléggé sikamlós az az ágy! :-) Nekem sikerült egyszer majdnem t...ön rugni szegényt. Erre közölte, hogy : NA-NA csak óvatosan, különben hogy csinálunk gyereket?? :-)
Ági28

Hááááát, ha ti vibrátorral szoktatok fogatmosni ??? :? :oops:
szpandi

Kép ja és így megyünk majd a HSG-re, hacsak addig ki nem süt a nap, mert akkor nem kell sapi
szpandi

Nekem sima fogkefém van, a páromnak van elektronmos, de lehet, hogy akkor az nem is az?? Én naív!! :-)
Ági28

nekem meg begörcsöl a csípőm, meg folyton azon izgulok, hogy lecsúszik a sarkam az ágy széléről, és bele sem merek gondolni, hogy akkor hol köt ki a cucc...
február

Az hagyján, de nekem állandóan eltűnnek a petzefészkeim, és mindíg az asszisztenst fekteti rám, aki nyomja a hasam. Gondolhatod, tertom a nagy seggem, és még a nővérkét is! :-)
Ági28

én meg a két öklöm helyett max a két tenyeremet teszem a s...gem alá, de még soha sem nehezményezte...bár egyszer megemlítettem neki, hogy így már értem, miért akar mindenkit lefogyasztani.
Tényleg Ági megdícsért a ledobott kilókért? Kép
szpandi

:lol:
február

Nálam a múltko cseréltek, Dévisz nyomta!!! :shock:
szpandi

Örülök, hogy nemcsak nekem okoz problémát a két öklömet egymásra helyezni, majd rájuk ülni, aztán a pucér sarkammal egyensúlyozni az ágy szélén, közben meg még lazuljak is el, mert akkor nem fáj. Így se fáj, csak valahogy ilyenkor érzem, hogy van végbelem, és hogy mire szolgál...
február

Igen olyan is van,mikor ő nyomja!

Hát én megemlítettem neki, hogy 10 kg-vel kevesebb vagyok,mint a multkor, mert kérdezte, hogy 100 kg vagyok e ( na azért az messze van!), erre belelkesedett, hogy hogy csináltam. Én meg elmeséltem neki. De ennyiben maradtunk, mondta, hogy ő is akar fogyni.
Ági28

Kedves fiú ez a Dévisz! Tudja, hogy kell udvarolni! Kép
szpandi

Február de gyagya vagy!! :-) Milyen jó annak aki fitt, és tele van izmmal, és kéz nélkül is tudja tartani a fenekét! :-)

Andi hát igen, irígylem is a feleségét!! :-)
Ági28

Szpandi, az egy varázsszőnyeg, amin ültök?Mert akkor kellene a Dzsinn is..lenne egy-két elintézetlen dolgom, amiben segíthetne! 8)
Nálunk esik a hó! Kép

kata790313

Én úgy látom itt épp nem esik.
Ági28

Ági! :lol:
február

Itt a Mátra alján, falu szélén...itt szépen szállingózik

kata790313

És ott lakik az öreg nénéd? :-)
Ági28

Nem, ő nem, de rólam íródott az a vers(de ez top secret, jó?) :wink:

kata790313

Most teljesítenem kell némi kötelezettségemet, mindenkinek minden jót, babykék!

kata790313

Ó, ha ezt tudom! Öreg néne!!! nem ismersz meg? én vagyok az őzike! Elég a lábamra nézni!
február

Én is elmentem, holnap jövök.
február

:D február, öreg szemeim már nem olyanok, mint a sasé!!!
Azok a régi szép idők...

kata790313

Na te kis őzikelábú lányka! :-)

Én a vizilólábú sellő vagyok! :-)
Ági28

Itt csak a vérnyomásom esik, ha sürgősen nem kerülhetek vízszintesbe!
szpandi

ja, alakra az én lábam is, mint a vizilóé. de a szőrösségét tekintve! :lol:
február

asszem kissé lemaradtam, na most én is elmaradok!
További szép napot és buzgó babásodást mindenkinek!
szpandi

Én is elköszönök, holnap újra itt, fitten, üdén. Remélem hamar mehetek mostmár haza! Pussz
Ági28

Sziasztok!

Gizmixxx, ha felnézel, kérlek jelentkezz, hogy mi a helyzet Veled! Sokan izgulunk!!!

Kép
cseka

Jellemző :( Mire jövök, mindenki eltűnik.
Na mindegy. Csók mindenkinek.
grillázs

grillázs
Én nem mentem el!!! Csak csendben figyelem az eseményeket...
Nagyon várom a híreket Gizmixxx-ről!!!
vörös a tenyerem annyira szorítok neki!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági: szétrágom már a körmömet, mi van veled? :)

Kép

Kép
boszti

Gizmixxx: remélem, hogy csak azért nem jöttél ma, mert annyira jó híreket kaptál :)

Kép

Kép
boszti

SZiasztok!

Boszti nyugi, ahogy valami van, jelentkezem! :-)

Gizmixxxxxxxxx?????????,

Ja Manóka tudja kiről van szó! De volt 9.-én velünk egy lány, az Éva, ő nem kért altatást. Tegnap beszéltem vele, és azt mondta, hogy nagyon úgy érzi, hogy meg fog neki jönni. De én mondtam neki, hogy még ne adjon fel semmit. De szerencsére nincs elkeseredve ám!
Ági28

sziasztok!
nagyon aggódom gizmixxért! Lehet, hogy kórházban van? Szpandi Te tudsz valamit róla?
Szia ági!
úgy tudom, hogy az Éva már másnap ment dolgozni, nem biztos, hogy jót ötlet volt.
Mindenesetre én szurkolok neki és mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Én jól vagyok de tegnap este volt egy pillanat, hogy nem tudtam megszólalni a fájdalomtól olyan néha olyan erős volt és hirtlen jött, de rövid ideig tartott.
Hogy telnek a dolgos hétköznapok?

Boszti hogy vagytok?

Cseka, nóczi, grillázs mi van veletek?

manoka
manoka71

Ági tudsz egy jó kozmetikust a kerületben? Az enyém kiköltözik Svédországba, hozzá jártam majdnem 10 évig és most keresek lehetőleg egy ugyan olyan jót.

manoka
manoka71

Manóka sajnos nem nagyon. Bár a nővérem egyszer volt az élessaroknál, és az nagyon szimpi lány volt.

Igen Éva ment dolgozni már másnap. Majd a jövő héten még beszélek vele úgy is.

Nekem ma reggel a villamoson volt, hogy hapciztam,.és hirtelen belenyilalt valami a hasamba. De csak egy pillanat volt.
A dolgos hétköznapok. Hát mit ne mondjak otthon jobb volt ám!
Te meddig vagy otthon?
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?