Sziasztok!
Jajj, lányok nemrég jártam erre, de azóta annyi témát dobtatok fel, nem győzlek követni titeket!
Bogyra, én is nagyon meglepődtem, amit a barátnődről írtál. Csak gratulálok neki (már elnézést)! Egy kis bortól, sörtől nem lesz semmi baja a babának, na de a vodkaaaa
Hogy sikerült Gerivel ennyit híznod egyébként?
Nevettem, hogy a párod is hízik veled....ez jó. Azt mondják, van ilyen

Milyen együttérző:)
Ja, és szerintem nagyon jó, hogy ilyen apróságnak is tud örülni az ember, mint egy jó nagy adag mosópor!:) Én is ilyen vagyok.
Pici, tök jó, hogy ilyen ügyesen bevásároltatok. A zöld és sárga árnyalatok nagyon harmonikusak szerintem. Nekünk is zöld a bébikuckó. Az olyan nyugtató, nem?
Kilók, hm. Szerintem azért érdemes odafigyelni, de a legfontosabb, hogy a babának minden szükséges tápanyagot megadjunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Mondom én, aki épp diátázom (már amennyire bírom).
Torna: az intimtorna tényleg nagyon jó lehet. Arról én is csupa jót hallottam.
Én a Mom Wellnesz-be járok. Tudom mindenkinek ajánlani, akinek útba esik. Én szeretek oda járni. Azért rendesen átmozgat és az oktató is nagyon kedves, közvetlen. Sok jó tanácsot ad nekünk.
Én is teljesen lökött vagyok, párom már röhög rajtam. Elég sokszor kipakolom a babaruhákat a szőnyegre és megpróbálom összepárosítani őket, méret szerint szortírozom és gyönyörködök bennük....kész vagyok. Szerintem még jó párszor megismétlem ezt:)
Melinda, mi volt cukorterhelésen? Hogy ment?
Én is ma voltam, sima volt. Bár még az eredményt nem tudom. Holnap megyek csak érte.
Ja, meg ma voltam kismama-baba klubban a padma jógastúdióban. Egy dúla tartotta. Amolyan beszélgetős kis klub délután volt. Ingyenes. Ha valaki esetleg közel lakik az Őrs vezér térhez, jöjjön el legközelebb. Minden hónapban van egyszer.
Ha valakit érdekel, szóljon...
Bocs, hogy ennyit írtam, kicsit le voltam maradva...
Niki