Sziasztok!
Van mögöttünk pár nagyon húzós nap, Dénes nagyon rosszul volt.

Vasárnap délután annyira készen volt, nem kapott levegőt az orrán, hörögve lélegzett a száján, majd megfulladt, úgy köhögött.

Szegényem nem engedte, hogy letegyem, a vállamon jobban tudott lélegezni, meg az anyameleg is kellett, ha érezte, hogy engedném el, elkezdett visítani, és csimpaszkodott belém, mint egy kis majmóca. Az éjszakáink hasonlóak voltak, ki vagyok, mint egy liba...

:) Ma evett először szilárdat péntek óta, még jó, hogy van még elég tejem.
Mostanra én is elkaptam, bár fele olyan sz*rul se vagyok, mint Dénes.
Extra a betegség mellé: Nekünk sincs BabyHalerünk, azt mondta a doki, vágjuk le egy fél lityis üdítősdoboz alját, a szélére ragasszunk vattát, hogy ne vágja a pofiját, tökéletes lesz az 5700 Ft-os gyógyszertári kütyü helyett. Meg is csináltuk, szépen kibéleltük a szélét és leragasztottuk leukoplaszttal. (Így mutatta a tüdőgyógyász.) Betegen naponta 5-ször szorítjuk a pofijára, besokallt tőle, elkezdett allergizálni a leukoplasztra, először vörös kiütések jöttek ki az arcán, amik összefüggő foltokká válltak, most úgy néz ki Déneske, mintha forró olajba mártottam volna a pofiját. Komolyan sírhatnékom volt, ha ránéztem, alig szuszogott, az arca is tutira fájt...
A gyerekorvosunk azt mondta, ő nem is szokta javasolni, hogy leukoplaszttal csinálják az inhalátort, a tanácsára agyonmosott pelussal béleltük ki, és belül ragasztottuk le sima ragasztószalaggal, úgy hogy ne érjen az arcához. Most már kicsit javul.
Na, jól kipanaszkodtam magam.
Niki, nekünk van légzésfigyelőnk, de még mindig használjuk bébiőrnek, mikor ilyen beteg, a panelokat is újra bekapcsoljuk. Dénest 3 hónapos koráig többször úgy kellette felrázni, hogy levegőt vegyen

, utána hirtelen megszűntek a riasztások. Mondjuk Dénes kicsit előbb született a kelleténél.
A gyerekek gyönyörűek, bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön!
Aki beteg, gyorsan gyógyuljon meg, küldjük a gyógypuszikat!
Zsuzsi