Sziasztok
Nyuszifül

nagy nagy gratula az AFP eredményhez és a pici lánykához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi lesz a neve????????????????????
Csibe
ha nem is beszélgettek a dologról sokat, akkor is mutasd ki (simogasd, mond neki) hogy mennyire szereted, és hogy ez nem választhat el titeket,
mondjuk mi a gyerek kérdést mikor össze költöztünk megbeszéltük, hogy nem válóok ha egyikőnknek nem lehet gyereke, ,egoldjuk, mivel ő nem tehet róla, és hát sajna bejött, a KRIO-ból kijőve a férjem azt mondta hogy cseréljem le, én meg mondtam neki hogy nincs senkinek a homlokára írva hogy mi baja van, és hogy még velem is lehet gond, és hát végülis lett is, igaz nem olyan komoly mint vele, - bocs ha ez már a többieknek a könyökén jön ki
de én még a mai napig is naponta többszőr is mondom neki hogy halálosan imádom, ő már nem (férfiból van),
kitartás
Nálunk az első lombiknál majdnem mindig velem jött, igaz ő folyamatos műszakban dolgozik és mindig szerencsésen jött ki, hogy pont az nap mindig szabad volt, most ügye meg sokszor mentem egyedül mert valakinek vigyázznia kellett Ákosra, mert nem akartam a napirendjét megbojgatni, vagy pl. a leszívásra és a beültire is eljött, igaz anyukám jött kb. 300 km-ről vigyázzni a gyerekre, de 7-én meg anyós jön vigyázzni rá,
a lényeg hogy a párod ne érezze hogy háttérbe szorul, majd akkor se ha már babás leszel, ill. ha megszületett,
mert én a szülés után sem hanyagoltam el (max. szex terén voltak megvonások), mert az bizti hogy nagyon nagyon rossz lett volna neki,
Úgyhogy most ő legyen számodra - az ő lelke az első és akkor nem lesz gond!!!!
A dokid nő v. férfi? Mertha jól tudom akkor van ez is és az is.
De ha bármely kérdésed van a Kaális topikon kérdezz priviben Harcimókustól, ő egy nagyon nagyon segítőkész hölgy!!!!!!!!!!!
Mindenben segít, ha kell utána kérdez dolgoknak és minden!
Nyulasz
ne borzold az idegeid!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap szépen menjetek el vérvételre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az tuti eredményt fog adni hogy igen v. nem!
Bocsika mindenkitől ha ma nem leszek valami vidám egyén, ill. majd próbálok magamba boldogságot pumpálni, de ma reggel a tesóm keresztannya - az uncsi tesóm anyukája meghalt, igaz az elmúlt napok állapotából már várható volt - rákos volt. Úgyhogy most nincs túl jó kedvem!
Sziasztok
Erika