A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barbi!
:lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, most jól emlékszem, azóta sem tudsz képet felrakni?? Hát ez már botrány... :lol: Teljesen lemaradunk Martin fejlődésének a nyomonkövetésében!(privibe azóta se enged be ez a !%#*Đ számítógép!!!)

KépKép
barimami

Jujj tényleg :D Máris pótolom kizárólag a Te kedvedért :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Oltástéma: Én most írattam fel Zsombinak a bárányhimlő elleni szurit, a doktornőnk szerint ha elkapja a betegséget valakitől, mostanság már nagyon randa, súlyos szövődményekkel járhat, és őszintén szólva per pillanat nem szeretném, ha hazahozná Sárinak is, úgyhogy én beadatom. :?

Zsombit beoltattam 1 hónapja influenza vírus ellen is, mert egyébként is eléggé hajlamos elkapni minden légúti fittyfenét, nem hiányzik még ez is.

Szörnyű volt egyébként, mikor kezdte a közösségbejárást, és egy hét ott, aztán egy hét itthon a betegségek miatt, sok szülő ugyanis, mivel másképp nem tudja megoldani, simán beviszi az oviba a gyereket zöld takonnyal, krákogó köhögéssel együtt. Még jó, hogy nekem én vagyok a főnököm, mert különben tuti kirúgtak volna, annyit volt beteg Zsombi.

Barbi! Nagyon édespofa Daniiii, ahogy a pelenkával a fején alszik!

Merci, Olicska teljesen másképp néz ki simán, mint göndören, hihetetlen! És profi a krumplievős kép!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Látom jobban résen kell lennem...nem voltam tegnap és máris olvashattam végig 4 oldalt.
Szóval 2005 januárjában született meg a nagylányom...Orsika...Gozár doktornál és tényleg nagyon meg voltam vele elégedve így most májusban is nála fogok szűlni...remélem...
Választott szülésznőm nincs és akkor sem volt...aki akkor volt ő kedves volt, de csak annyit tudok róla, hogy őt is Katának hívják és fiatal, csinos...
Azt hiszem bárkinél jó kezekben leszünk.
:) :D
cukipofa

Bocs, ha too much :)

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Egyáltalán nem too much, Martin is iszonyat pasis, de a szemei...azok teljesen Te vagy!! (akárcsak nálunk, bár én babakoromban tényleg úgy néztem ki, mint egy kisfiú, ill. mint a Dani dettó) A best az, amikor felhúzza a lábát és oldalról fotózod! Az nagyon cuka!!

KépKép
barimami

Gabbó
Tényleg szörnyű, mindenki erre panaszkodik, hogy egy csomó szülőt totál nem érdekli, hogy beteg a gyereke és persze bent az óviban meg midenkit megfertőz! Persze megértem, hogy van aki dolgozik és egyszerűen nem tud szabit kivenni mondjuk egy hónapra, de akkor ott a nagyszülő, dédszülő, babysitter, barátnő vagy valaki, nem??

KépKép
barimami

Másoknak is valami iszonyat béna hibaüzit ír ki, ha be akar menni a privikbe vagy csak nekem?????

Amúgy Dani megint csak úgy aludt el, hogy fejére tettem a pelust!! :shock: Ilyen volt már másnak is??

KépKép
barimami

Sziasztok!

Steffi,
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! Torta lesz/volt???? Egy szeletet virtuálisan át dobhatnál!! :lol: :lol:

Nagyon édes Martini!!! Olyan szépen fejlődik! Annyira szép az uccsó kép! Még nem volt babazsúr, de ami késik az nem múlik. :D A mi talink mikor lesz????

Az éjszakáink elég szarok és nem kis túlzással a mai napot végig üvöltötte Réka!! :cry: :cry: Valószínűleg a foga, de lehet hogy az idő is közre játszik. Tegnap voltunk dokinéninél elértük a bűvős 7 kg-ot. Tudom Ti már túl vagytok rajta!! Réka elkezdett sétálni, tegnap, nagy bátran elengedte a lábam és elkezdett a TV felé menni. Azt hittem rögtön szívrohamot kapok, közben folyamatosan szerzi a kék-zöld foltokat. Ja és most már nagyon ügyesen mászik!!!! :D :D

Mennem kell, Réka megint sír!!

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Barbi! Ha ez téged megnyugtat, az Én fiamnak is ez a mániája mostanában elalvás előt magára húzza a takarót, a fejére!

Itt egy kép :lol:
Kép

Steffi! nagyon édes Martin! Micsoda komoly nagyfiús képet tud vágni, eszméletlen!!!!

Györgyi! És mi a sok a kamomillából? Az úgy jó, ha akkor adok neki amikor úgy látom, hogy nagyon kínozza a foga? Csak esténként szoktam neki adni, de nem mindig ám. Igazából nem látom a hatását...lenne még egy kérdésem. Az a cumi, amit Ti használtok hol kapható és milyen márkájú? Van egy ismerősöm akinek a kislánya nem fogadja el a cumit...de szeretne neki adni, mert az ujját szopizza és azt nem szeretné...említettem neki, hogy van olyan, ami tiszta latex, csak azt nem tudom, hogy hol lehet olyat venni, mert én még sehol sem láttam.
marcsim

Vica!
Köszi! Nem vagyok túl boldog a férjem már 3 hete csak hétvégén látja Martinit. :cry: Ma is nagyon későn ér haza, úgyhogy túl nagy ünneplés nem lesz :( De azért majd dobok egyet! :wink:
Köszönjük a dícséretet is! Lassan a fejemre nő :D
Összehozzuk azt is! Írtam feljebb, de ha esetleg nem olvasnád akkor elmondom, hogy kinéztem egy tök jó babakocsit,amivel kissé könnyebb lesz közlekednem. Ápr-ban be is szerezzük úgyhogy...
Jajj, szegény Réka, szegény Te! Nálunk ugyanez volt a szitu. Már majdnem ki is borultam, de csak sírtam egy jót :(
Gratulálok a 7kg-hoz! Igen, Martin már 7,5... :oops: Nagyon ügyi kicsi lányod 9 hónaposan! Nem semmi! Vettél neki cipőt??
Puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! Sok boldogságot!!!!!!!!!!
marcsim

Marcsi!
Kösziii! Mivel Györgyi csavarog a többiekkel :lol: , megsúgom, hogy chicco márkájú az a cumi én a kikában láttam, de talán nézzétek meg a neten, hogy hol lehet kapni! Én is beszereztem egy NUK-ot, de nem megyünk vele sokra :?

Barbikám!
Martin is így alszik el! Sőt leginkább úgy ahogy Kolos csinálja. De azért megnyugtató, hogy más babánál is így van! A férjem mindig idegeskedik rajta.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Isteni volt a séta!! Zsófi tesz fel képeket!

Steffi

Hát ne add neki szerintem a chamomillát. :lol: Nagyon szépek vagyotk! SZülinapod van? Akkor isten éltessen!!!

Vica

Nagy gratula Rékának!!!!

Marcsi

Én a MiniManóban vettem, Chicco cumi. Hát ne add neki folyamatosan szerintem. De ha jól alszik akkor biztos nem gáz, de én sem tudok többet sajnos. :(

Na megyek a kis oltásoshoz, eddig jól vagyunk. Barbi?

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Az van :? Köszi a köszöntést!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Tényleg nagyon jó volt a séta, mázlink volt az idővel! Amikor Györgyivel találkoztunk, kicsit elkezdett cseperegni, de aztán elállt, még a nap is kisütött, és 20 perccel azután már zuhogott.
Fényképek mindjárt jönnek, sajnos csak a legvégén jutott eszünkbe, úgyhogy már kicsit sötét volt... :oops:
És Jázmin élőben is gyönyörű, bár majdnem végigaludta az egész sétát, így a szemeit nem láthattam.

Steffi!

Boldog szülinapot!

Vica!

Gratulálok Rékának a járáshoz, meg a 7 kikóhoz is! Mi tegnap mértük Lénát, 7,5 kg...

Marcsi, Steffi, Barbi! Tündériek a képek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi,
Sajnálom, hogy ilyen sokat dolgozik a férjed. :cry: Azért a mai napot szabaddá tehette volna vagy legalábbis eljöhetet volna hamarabb!!! :? Azért a képet majd ne felejtsd el feltenni!!! De jó hogy vesztek babakocsit! AKkor sűrűbben tudunk talizni, meg remélhetőleg akkor már jobb idő lesz és akkor tervezhetünk közös sétát!! :lol: Én ma már a sírás határán voltam, egyszerűen sehogy sem volt jó Rékának, most pedig itt harcolok vele, hogy vacsizzon!! :x Tuti a foga a bűnös olyankor nem szokott enni!! Sajna még nem vettem cipőt, nem volt időm bemenni! De talán jövőhéten megnézem.

Györgyi,
Köszi. Ezek szerint szép időtök volt!!! Gondoltam a sétálókra!!!!

Megyek fürdetni...

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

STEFFI!
Szeretettel kívánok nagyon boldog Születésnapot!!!

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tünde: nem celofán, hanem folpack :lol: :lol: :lol: :lol: És délelőtt valóban ott voltam, délután Tordason barátnőztem. ( tartottam benne a lelket, 37-38. hét táján jár, Vidánál fog szülni, de a szülésznője holnaptól megy el pár napra, aztán amikor visszajön, rá pár naptól meg Vida) Nincs nagyon feldobva.....

Séta fotókat kérünk!!!!!!!

Stefii: miyen álmaid babakocsija? Nekünk is kéne majd valai nagyon összecsukható, de olyan amiben aludni is tud. Valami peg perego pliko? -t néztem ki a Kikában , botrányos ára van. :twisted: De nagggggyon tetszik. Férjem már megőrül a babakocsimániámtól......

Oltás: az én dokim is oltásellenes, a bárányhimlő oltásra kifejezetten azt mondta, hogy csak biznisz. 5 évenként újra kell oltani és 20 éves korától nem véd. Úgyhogy Szandi nem kapja meg. Felnőtt korban sokkal veszélyesebb, főleg úgye egy lánynál ( ne adj isten terhesség idején elkapni...) Az agyhártyagyulladás ellenit viszont megkapják. Mást nem a kötelezőkön kívül.

Mi mind a 3 oltást ( 2-3-4 hónaposat ) minden tünet nélkül vészeltük át, mintha mi sem történt volna. :lol: Nekem azt mondta a doki, ezek már olyan modernek, hogy borogatni sem kell. Kúpot sem kapott, megelőzésnek sem. Szerintem ha nem nyűgi, nincs hőemelkedés se, felesleges. De ez az én véleményem.

Eni merre vagy?

Fotók???????

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabíííííííííííííííííííííííí, ezt nagyon nem kellett volna :lol: :oops: :twisted: 3 napja alig ettem és most itt folyik a nyálam......

én lüke!
:lol: :lol: :lol: STEFFIKÉM ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi, Ági, Tünde:
Kép

Zsófi, Györgyi, Ági:
Kép

Jázmin:
Kép

Dávid:
Kép

Bene:
Kép

Léna:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:32-kor.
Vendég

Zsófi, Gabi, Heni!
Köszi csajok! Aranyosak vagytok!

Vica!
Hát az az igazság, hogy más osztályok munkájába segítenek be, -többek közt az én volt kolleganőimnek- és hát nekünk ilyenkor hó végén iszonyat mennyiségű munka összejön! Tavaly ilyenkor még javában bent voltunk. Szólt Ő, hogy el akar jönni, de a fönök csúnyán nézett rá, úgyhogy ez van.
Milyen képet tegyek fel????
Ápr-ban meg lesz, úgyhogy készülj! :wink: És mindenki más is!!!!
Szegény Réka baba!!! Jó nehéz ügy!!! Én is sírtam ma! Teljesen kiborultam és Martin sem volt ma egy minta baba...

Heni!
Chicco ponee xs a típusa, a kikában 30volt. De utána néztem interneten és sok helyen lehet kapni, meg hasonlót is ami többet tud (átfordítható kar, lábzsák, esővédő stb...), majd átgondolom melyik legyen, de igazság szerint ez álmaim babakocsija! És ráadásul csak 5,5 kg!!! Ez benne a legjobb.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok, séta isteni volt, igaz, minket a buszról leszállva hazafele már elkapott a zuhé, de sebaj!
Legközelebb, azt beszéltük, a Margitszigetre megyünk, az többeknek volt jó, nem?

Én nem akarom védeni a beteg gyerekek szüleit, de nekem is van ismerősöm, aki senkire nem tudja bízni a beteg gyereket, bébiszittert nem engedhet meg. DE ettől még nem adja be betegen a gyereket....

Barbi, remélem, Dani jól viseli az estét. Ha nyűgös, és láztalan, attól még adhatsz neki Germicid-C-t az- egy kicsi-t segít a nyug-talanságán
,0is.

Bocsi, Bnee volt :D

mtunde

Lilluska!
Neked is kösziii!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tök jók a képek! És nagyon szépek a babák!!!!!
Hogy ízlett Lénának a banán?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Ilyen kocsink van! Szuper! De ez Cancannak nem jönne be, mert lapra csukható!
Te viszont bkv-n imádni fogod!!!

Írok neked majd privit, Ha Bene elaludt!

mtunde

Tünde!
Jujj tényleg ilyen? Ez van a képen is? Láttam,hogy chicco de annyira nem vagyok profi, hogy kiszúrjam! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:32-kor.
Vendég

Steffi, igen, ilyen, de nem is tudnád kiszúrni, mert a kép alapján még sok más modell is lenne. Érdekes, hogy azóta vannak újabb chicco típusok is, de ez messze a legkönnyebb... És azok sem tudnak többet. Kerekük van, és tolni lehet :D

mtunde

Steffi, Vica

Ne sírjatok lányok! Legközelebb ti is jöttök és akkor nem lesz nyűgi. :lol:

Zsófi

Jók a képek, nem sötétek szerintem.

Lilluska

Hát jobbulást nektek. :roll: Hol laktok?

BArbi

Hogy van Dani? Nekünk szerencsére nincs semi, már durmol. :lol:

Kép
gyorgyi33

Ja jó éjt mindenkinek!

Heni
Hogy fogyózol?

Eni

Mi van veletek? Már kezdek izgulni. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Steffi,
nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!! Remélem, azért egy pici ünneplés lesz még az este! :lol: Ja, és majd elfelejtettem, hogy mennyire jók a képek. Martin egyre nagyfiúsabb. :)

Gabbó,
ilyen jó kis tortát én is szívesen vennék. :wink:

Csajok,
nagyon jók lettek a sétálós képek, minden babó nagyon édes!

Lillus,
gratula Dorottyának, ez nem is rossz súly egy csajszinak! (Kristófot tegnap lemérte a doktornéni, ő majdnem 15 kg, bár nem duci, de azért van anyag benne. :lol: :oops: :oops: )

Tündi,
megkaptad a képeket????

Pusz mindenkinek,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Dorka!
Köszi, köszi!:-)
Kaptam egy tök szép csokrot és eszterházy szeletet! Hétvégén pótoljuk.

Gabi!
Minden rendben?!

Barbi?!
Hogy van Danca?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

....hát most nemtudom felkerült-e az előző üzim. Sz...kodik ez a b..net.

Kép

Képurl]
eszesmerci

STEFFIKE,

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Kép
jube

Merci!
Nem került fel :(

Dorka, igen, megkaptam, köszi, továbbítottam is a barátnőmnek, aki meghívott minket, és a férjemnek, hogy böngésszen :)

Steffi! Tudom, hogy minden gyerek más, de tényleg!
Bene akkor nem nyűgös, ha nem vagyunk otthon egész nap.

Tünde

Ja és Eni! Mesélj, miket ehetsz???

mtunde

STEFFI, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Barátnőm kislánya, Lili épp ma 1 éves! Ő is cukorpofa. Kicsit más. Amióta Tünde megírta, hogy nekik ez van (kb hónapokkal ezelőtt), el is küldte nekem a honlapot, azóta nekem is a chicco ponee a kedvencem. Hol lehet kapni? Kika? És még? A soroksáriban voltatok, ugye?

Gabbó, az a torta... :oops:

Heni, Györgyi, édik vagytok, hogy aggódtatok és hiányoltatok. Olyan jólesik! A sétaképek tök jók, legközelebb már mi is tudunk menni, Margitsziget pedig kifejezetten barátságos helyszín, tekintve, hogy oda tudunk bkv-zni alacsony padlós busszal. :roll:

Szóval minden rendben, tegnap voltunk Benivel tanácsadáson. Elérte a 4 kilót, ami szupi ahhoz képest, hogy 3 kg alatt hoztuk haza. Nagyon nő. Az értelmi képességei is meg lettek dicsérve. Ügyi volt nagyon. :mrgreen:

Merci, ne aggódj, jön Bebe, nemsokára, hidd el. :wink:

Heni, most is be vagy csavarodva? Mármint fóliába... :idea:
vbea

Tünde! :D
Kísérletezem. A jövő hétre már rendeltem karfiolt is, utána bevállalom a zöldborsót. Azt nem mondom, hogy chilis babra vágyom, de valami csak kell! Nem ehetek mindig krumplit hússal, tésztát, és üres levest... :shock: Meglátjuk. :wink:

Ma szép idő lesz. Szupi.

Györgyi, Jázmin hogy van ma? Jól aludtatok? Rettegek ettől az oltás dologtól. Ismertek, mitől nem? :oops:
vbea

Eni

Hellló!!! Na végre itt vagy már! Milyen tanácsadáson voltatok? Dokinál, vagy védőnőnél?
A Margitszigetre tuti oda lehet buszozni alacsony-padlóssal. :lol:
Te hol is laksz?

Kép
gyorgyi33

Nem is meséltem, hogy a védőnéni citromfű teát itat velem, hogy anyuci lenyugodjon, és akkor talán Benő is kiegyensúlyozottabb lesz. Bár az elmúlt egy hétben szavam sem lehet. Édimanó.
vbea

Györgyi, Benő és Eni a 13. kerületben lakik. :wink: Nagyon közel az Árpád hídhoz, meg a rendőrpalotához. :shock:
vbea

Sziasztok!
Jube, Eni!
Nektek is kösziii!

Eni soroksáriban voltunk, de utánanéztem interneten hol lehet kapni vagy legalábbis hasonlót, ha érdekel elküldöm amiket összeszedtem.

Barbi, Györgyi!
Hogy aludtak a babák?!

Többiek????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni

Egyszerre írtunk. Nem volt semmi gond az oltással. Észre sem vette, egy nyüsszentés sem volt. Este figyelgettem, hogy nem lázas-e, de nem volt semmi. Beborogattam a helyét, de az is szép. Szóval No para!!! Amikor adja a doki beszélgess hozzá én is azt csináltam és észre sem vettem, hogy megkapta. :lol: Szóval jól aludt. Egyébként a dokim úgy adja az oltásokat, hogy két héttel később mint egyébként. Azt mondja ez is számít még erősebb.

Lányok

AZt nem is írtam, hogy Léna és Benedek gyönyörűek. Tényleg!! Beni nagyon édes volt. Tünde kivette a kocsiból és persze mindig az ellenkező irányba akart menni, mint mi. :lol: :lol: :lol: EL is esett párszor, de igazi férfi módjára viselte. :lol:

Barbi[/b]

Na??? Minden ok? Remélem.

Kép
gyorgyi33

Eni

Tényleg ne idegeskedj. Tudom könnyű mondani, de most hogy Jázmin két hónapos már látom hogy felesleges volt aggodalmaskodnom az elején. És tényleg megérzi a gyerek hihetetlen antennáik vannak. :roll: Hát onnan kitolod a Margitszigetre!!! :lol: :lol: :lol:

Steffi

Ma reggel nagyon párhuzamosan írunk. :lol: Jól aludt, de már biztosan olvastad. Mostmeg már durmol is tovább. :lol:
Eszterházy? Hm. :roll:

Kép
gyorgyi33

Köszi, Györgyi. Egyre jobban vagyok, megteszi a hatását az a sok máktea. :lol: :lol: :lol:
vbea

Sziasztok Lányok!!!

Steffi,

Kicsit megkésve, de nagyon nagyon boldog születésnapot!!!
Mit kaptál? :wink:

Nincs otthon a férjed?
:cry: szegénykém, azért remélem tegnap igyekezett haza!!! És meglepett valami különlegessel.

Örülök, hogy végre Barbinak hála raktál fel képeket, nagyon édes Martin. Ekkora szemek!!! 8)

Vica,
De jó!
Már most elindult! :roll: Tök jó gratulálok!!! Akkor nem fog leszakadni a derekad!Nagyon ügyes Réka baba!!

Barbi,

Nem is értem, Dani húzza a takarót a fejére, vagy Te teszed rá? :wink:

De jó lányok, hogy sikerült a séta!!! Szurkoltam nektek. Tök jók a képek? Majd mi is mehetünk? :oops:

Cancan,
Miért örül meg a férjed a babakocsimániádtól? Milyen gyakran vesztek kocsit? Nekünk peg-perego Venezia van, nagyon bejött!!

Miért miket eszel?

Györgyi,
Hogy van a kis oltásos? Tök jó, hogy ilyen jól viselte!!!de hát egy ilyen gyönyörű kislány, hogy is viselhetné máshogy! :)

Eni,
Milyen tanácsadáson voltatok???
De jó, hogy minden rendben, de hát ezen nem lepődünk meg, hisz mi tudjuk, csak TE parázol. Hisz egy Parakirálynőtől mit is várnánk mást! :wink:
Azért remélem nem sírsz sokat! :oops:
Már ilyeneket fogsz enni? Ezt nevezem, nekem azt mondja a védőnő, hogy 3 hónapig „k” betűseket nem lehet!

Miért kell lenyugodjál? Miket csinálsz? :wink:

Puszi

Szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!
Nagyon édesek a lurkók és nagyon jók lettek a sétálós képek!

Járóka:
én megcáfolnám azt hogy a gyerek kihagyja a kúszást-mászást ha járókába kerül. Mind a kettő járókában volt az első naptól fogva és Kata 8 hónaposan, SZofi pedig 10 hónaposan állt csak fel. Ez szerintem teljesen gyerekfüggő. Kata nem kúszótt, Szofi viszont igen. :mrgreen: :|

Györgyi:
Szerintem semmi baja nem lesz egy gyereknek, ha 1-2 órát tologatják egy bevásárlóközpontban. Igaz nem 1-2 hetes gyerekkel kell ilyen helyre menni, de már egy pár hónapossal lehet. Szerintem nyugodtan menjetek! Nem lesztek ott egész nap. 8)
Györgyi! nem is tudtam, hogy ilyen szép magas csajszi vagy! De jó neked. :D

Ettől az oltás mizériától meg megzavarodtam. Akkora ellentétet vélek felfedezni. Van akinek mindent beadatna az orvosa, a másik meg még a kötelezőt is soknak véli. Az ember szerintem nem is tud tárgyilagosan dönteni.
Mi csak a NEIS Vac-ot adattuk be, baci által terjesztett agyhártyára. A bárányhimlőre meg azt mondta a dokink, hogy manapság már nagyon EGYHE lefolyású és sokkal jobb ha átesik rajta, mert az oltás csak pár évig véd, míg ha átesik akkor örökre. Fiúknak rosszabb, ha felnőtt korban találkoznak az igazi vírussal!!!

Steffi! sok boldogságot! :D :D :D

Merci!
én kiskoromban lekisértem a szüleimmel a vendégeket az utcára és míg nem figyeltek, szívószállal szomjat oltottam egy pocsojából. :lol: :lol: :lol: (ezek után merjem szidni a gyerekeimet!) :D :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?