A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bocs, tavaly szeptemberben, csak bennem az élmény még annyira közeli, oly jó volt.....

Kép
kissmanó

Sziasztok! Frissítettem a táblázatot.

Kissmanó, imádom a dumádat, olyan jó olvasni!

Na egy kis ontopik is: Kép
Ma nekem olyan nagyon feszült a hasam, hogy alig bírtam elviselni. Úgy éreztem, mintha egy slagot dugtak volna belém, és fújták volna a levegőt a hasamba. Majd' szét szakadtam! Most egy fokkal jobb, de még mindig nem kellemes.
Volt ilyen Nálatok is? Vagy van is? Mitől van? Attól, hogy növekszik, vagy ez másnak a jele? Normális ez az érzés?

kétfiús anyuka
babdorka

volt ilyen, nem tudnám megmondani mikor. miképp azt sem, hogy mitől volt, csak arra emléxem, hogy olyankor szoktam kérni a körülöttem levőket, hogy keressék mán meg rajtam a dugót, s húzzák ki. de persze senki nem teszi meg, max vigyorognak.
ergó tőlem most okosabb nem lettél.

ja, s kössz a bókot.

de asszem a pihi szokott enyhülést hozni, mint sok más esetben.

amúgy én eddig azért vagyok mostan boldog, mert eddig ha görcsölni kezdett pl. a lábam, combom, satöbbi, akkor kikúráltam egy kis magneb6-al. S akkor mikor múlik az a cudar érzés, boldog vagyok. Edóval is volt kellemetlen görcs, de Adriával történt olyan, hogy éccaka felültem az ágyban, s minden hang nélkül folytak a könnyeim, annyira fájt a lábgörcsöm. A csúcs az egész szarságban mégis az volt, hogy a hétalvó párom megébredt, érezte, hogy valami nincs rendben, s vigasztalt. 'Sze mást nem tudott, a maszírozás sem használt. Most remélem azért nem kiabáltam el hangosan magam, a billentyűpötyögés meg ugye nem ér?

Kép
kissmanó

nicsak, ilyet s ekkorát: kell szóljak kölkének, hogy ő a táblában a listavezető akinél nincs megfejtve a titok nyitja, s ezért nem lehet mázolni. Sőt, ha még azt is közlöm vele, hogy Emma bébje épp egy hónapocskával későbbre van beírva a táblázatban, s máris színezve vagyon, akkor még több oka lehet arra, hogy kedden bevallja töredelmesen a státuszát: öcsi avagy húgi lesz.

Kép
kissmanó

fájt a lábgörcsöm

hi-hi-hi :D :lol: :D :lol:

ezt jólmegaszontam

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Gratula az uh-khoz és a jó eredményekhez!

Babdorka! Nekem is nagyon feszülni szokott, a pihenés ilyenkor használ nekem, megkérdeztem az orvosomat, de ő azt mondta hogy ez természetes.

Kép Lilla

Kép Kép
emi_25

Dorka
Ugyanez a bajom ma nekem is..Bár én a káposztás cvekedlire fogtam :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Kispiskóta, mi történt szegény lányoddal, kukija nőtt?!
Lehet, nekünk is el kéne menni a Praxisba, hátha... :wink:.. hátha a mi kukink ment át hozzátok... és mégis lányunk lesz? :wink: :roll: :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Hali!

Nem tudtam végigolvasni napok óta az irományokat, ma is fullos napom volt. Délelőtt órák, aztán nődoki, aztán gyűlés, végül szülői értekezlet.

Afp 0,98, a többi adatot most nem másolom be. Vércsoport 0 Rh negatív. A szifilisz és hepatitis ellenanyag-érték még nem jött meg, azt Miskolcon csinálják. Miért nem elég rá 3 hét?????????? :P

Holnap reggel irány a Klinika, megyek uh-ra.

Páá

Ja, mindenre azt írták, h negatív. ennek most vhogy tudok örülni :P :P :P :P :P :P

Ná! Te rh- vagy? Az nem baj? Apa micsoda? Nem kell ellenanyag-elleni izét kapnod?

Dorka! Nekem akkor feszül így, ha nem férünk el. Általában segít (ha éppen ülnöm kell), ha széles terpeszbe teszem a lábam, mert így Ádám lejjebb tud menni, és nekem több helyem marad. Meg ki is húzom magam, azzal is növelve a teret. És hát nem szabad telikajálni magunkat. Mint azt a védőbanyám meg is jegyezte múltkor...
Nekem légszomjam szokott lenni ugyanettől.
És én csak akkor szedek MagneB6-t, ha fáj, így fájdalomcsillapító placebo hatása is van :)

A hátfájásra pedig nekem most is, mint régebben annyiszor a földönfekvés jött be.
Vendég

Sziasztok!:)

Jó sok mindent írtatok, bocsi, ha véletlenül valakit kihagynék, de Mindenkinek Gratula a jó eredményekhez!!! :P

Emma, Nenoke, Gurgula, KISPISKÓTA gratula a kisfiúkhoz!! Hihetetlen, akkor tényleg nem mond sokat a pocak formája :lol:

Sokan raktatok fel képeket kismamákról, mosolygós babákról, gömbölyödő pocakokról, mind nagyon szépek!!! :D

Barbuli! Szuper, hogy kislányod lesz!!!

Szivvi: Ne aggódj, Neked tuti leány marad, s nem nő neki semmi extra alkatrésze :lol:

Apukák is nagyon helyesek :wink:

Két napja Kisbaba olyan heves sorozatokat nyom le a pocakomban, hogy mindig elnevetem magam. Ez még nem is lenne baj, de tegnap ezt a vonaton tette, s mikor már majdnem kipukkant belőlem a röhögés gondoltam előveszem a mobilom, s úgy csinálok, mintha egy vicces e-mailt kapnék, különben szegény többi utas gondolhatja, "milyen hülye ez az amerikai" :lol:
Szóval most nagyon boldog vagyok, hogy ilyen élénk, s végre már Kispapa is megérezte a mozgást, ami meg még csodálatosabb!

Nekem is asszem 18+1. napon mozgott úgy, hogy ha rátettem a hasamra a kezem éreztem, addig csak a buborékok voltak.
Aztán most vagyok 19+4, s ilyen hevesen rúgkapál.
Szóval az már tuti a baba, amit írtatok, s meglátjátok egy hétre rá már hogy fogjátok érezni!!!

Nézelődöm most neten fiúnevek után is, mert jövő héten újra orvos, hátha kiderül a neme, másrészt meg Kispiskóta babájából kiindulva mégiscsak jobb, ha van tartalékban fiú név is :D

Jajj, most folyton csak mosolygom :oops:
Legyen nagyon kellemes napotok Nektek is, s drukk Mindenkinek aki megy láthatásra a közeljövőben!
Pussz
Vendég

SZÉP JÓ REGGELT MINDEKINEK!! Teszek fel közös fotókat, no meg az utolsó dógozós karácsonyomat...... Kép

Kép
Kép
christine

Kép

Kép
Kép
christine

AKI MA MEGY LÁTHATÁSRA MINDENKINEK SOK SZERENCSÉT, JÓ TALÁLKOZÁST, MEG SOK KISLÁNYT KÍVÁNOK,!!!!!

Kép
Kép
christine

Rózsa, de aranyosak vagytok!

Elképzeltem, ahogy a férjed simán a hóna alá kap és elszalad veled. :wink: Nálunk ez már nem lenne egyszerű, ugyanis most már én vagyok a nehezebb... :oops:

Mary, a Japánok minden fehér embert amerikainak gondolnak? :wink: Gondolom eléggé meg szoktak lepődni, ha megszólalsz japánul.

KépKépKépKépKép
uxi

JÓ REGGELT UXI! TE IS KORÁN KELTÉL....LEHET ÉN IS LESZEK AKKORA , MINT APA, CSAK PÁR HÓNAP KÉRDÉSE AZ EGÉSZ.MA OLYAN HASMENÉSEM VAN, HOGY CSAK NA.... REMÉLEM AZÉRT MINDENKI JÓL VAN. :lol: POCAKOS FOTÓ KÉSZÜLŐBEN VAN , NEMSOKÁRA ÉN IS FELTESZEM.HOLNAP UH, MA MOSOK, VASALOK,SZÉPÍTKEZEK....
NŐI NAPOT TARTOK, HÁZTARTÁS ELSZALADHAT, MA AZZAL NEM FOGLALKOZOM :lol:

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Emi! Cuki a kis babócád!
Àgi! Gratula az eredményeidhez. Èn úgy tudom, hogy rh neg esetben a szülés után kell kapjon egy szurit az anyuka.

Rózsa! Nagyon aranyosak vagytok.

Zsú! Még jó, hogy kaptál engedélyt :wink: Tök jó ez a kép!

Mary! De jó, hogy te is érzed!!!!

LányoK! Valami iszonyúan fáj a hátam. A derekamnál egy pontból sugárzik ki, ott az érintés is nagyon fájdalmas. Mit javasoltok. Hogyan múlik el? Már próbáltam voltarent és kínai kenööcsöt is.... :roll:
molkata

Az enyim derék is 3 napja fáj, de csak jobb oldalon, ha rosszul fekszem, meg csípőtől lefelé le is zsibbad. Mindent kipróbáltam én is, de semmi nem használt :cry: A medenceszalag lazul és azt érezzük, állítólag aszondta az orvos, magától elmúlik csak türelem+ összeszorított fogak és somolygott nagyokat(persze, nem neki fáj) Este én már masszíroztattam nyusziapuval erdmény nem vót, de a lelkemnek jólesett :lol:

Kép
Kép
christine

Köszönöm az infókat. Igen, ilyenkor nekem is van légszomjam.

Olyan deréktájt elzsibbadós is szokott nekem lenni, csak nekem a baloldalon. Én ilyenkor mindig arra tippeltem, hogy olyan helyen fekszik a kis Balázs, ami elnyom valamit, és attól zsibbad. De lehet, hogy ez hülyeség.

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi, Rózsa
Jó pasik :D
Én is 82 kg -os férfit ismertem meg kerek 10 éve (jövő vasárnap ünnepeljük az évfordulót :D ) és most egy 97 kg nagymackóm van. De én is bírom, ha egy férfi nem vékony! Meg én sem vagyok az, hogy érezném magam égy nádszál mellett? :)
Apukám tegnap megkérdezte, hogy 70 kg körül lesz-e a vége. Hát, mondom, az tutti, hogy nem, mertl 68,5 kg vagyok most. Szegény el volt tájolva, azt gondolta, hogy 60 kg-val estem teherbe, de nem így történt sajnos...

Mosogatógép
Mi másfél éve költöztünk, és a konyhabútornál kikötésem volt a gép :) Már akkor is arra gondoltam, hogy nemsokára gyarapodik a család :) Nagyon szeretem, megkönnyíti az életemet

Manó
Komoly pocak :D

Értesítések szülésről
OK, majd beszéljük meg, hogy lesz. De apát meg fogom kérni, hogy 24 órán belül itt a fórumon jelezze majd nektek a kiscsibe érkezését

Kép
Kép
emma1976

Azt hiszem, ha marad a Margiton a szülészet, akkor legkésőbb 3 napon belül én magam is fogok tudni írni a szülésről, mert mindenkit hazaküldenek 2-3 napon belül, MÉG A CSÁSZÁROSOKAT IS, úgy, hogy maga a szülés az első napnak számít!

kétfiús anyuka
babdorka

Haliho!

Gyors bekukk, gyors válasz /rohanok tornára/

Kispiskóta!

http://www.babazene.hu innen rendeltem a cd-ket. jók! :lol:

Manóó!Okt 9-én a hold bikában, nőies jegy -- > kislány!! :lol: egészen 10-én reggel 7-ig bikában állt a hold..szal ha akkor fogant akkor tutira kislányka..

Később jövök..
Puszika
G.
torolve_20131003125716

Rózsa, nagyon ari pár vagytok! :D

Az én férjem pár centivel alacsonyabb nálam :lol: Régen rengeteget sportolt, node már, hogy öregszik kezd róla lemenni az izom, s talán picit néha hízik is, de nekem mindegy hogy néz ki, én bárhogy imádni fogom! Bár szerinte tíz év múlva ő csont sovány lesz, én meg iszonyat kövér, mert ez a férfiak sorsa...

Uxi, igen, mindig azt hiszik, hogy amerikai vagyok. Ha meg mondom honnan jöttem akkor meg csak bólogatnak, mert fogalmuk sincs hol van ez az ország. :lol: Mindig hozzá kell adni, hogy Európa. Amúgy örülnek, ha japánul válaszolok vissza a kérdéseikre, látszik rajtuk hogy megkönnyebbülnek, nem kell tovább makogniuk angolul.

Kata, remélem hamar elmúlik ez a hát-, derékfájás!!! :?

Én sajnos mosogatógép hiányában megyek és mosogatok egy kicsit, meg vacsit készítek. Puszi Nektek!
Vendég

Hát nekünk nem is férne el a konyhában a mosogatógép... Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Hali!

Zsuzsi: szonográfus??? bocsi, akkor nem olvastam figyelmesen. Akkor doki bácsinak is bocsi, nem tudtam, hogy ilyen szonográfus is van. Apropó, hogy kerül ő bele a storyba? Lemaradtam valamiről, én még nem taliztam ilyen szono...izével.

Szép napot Nektek!

Ja! Ami itt fut reklámon "bababörze" a bnv-nél lesz, voltatok már ilyesmin? Gondoltam mi elmegyünk, szerintetek érdemes?
ckat

Még nem voltam ilyenen, de én még korainak tartom. Egyrész ezért nem megyünk, másrészt, a belépő díját inkább body-kra költöm majd...

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok Csajszik!

Gurgula,
Gratula a fiadhoz!!

Kispiskóta,
Hogy váltott nemet szegény gyerek?? /vagy lehet hogy csak szégyenlős és eldugta a kukiját /

Most jöttünk a Praxisból, KISFIUNK LESZ!!
Gurgula, ezek szerint lehet hinni a bolygókban :)
Minden rendben, Győrfi Mátyás tényleg egy angyal! A baba Einsetin-i pózban volt, könyökölt a hasamban :) Mindene megvan, teljesen meg vagyok hatódva.. :shock:

Kép
gabi
blur

Uxi,
Neked is nagy gratula!!
Úgy tűnik, a július a fiúké lesz :)

Kép
gabi
blur

GRATULA, MÉG EGY KISFIÚ....REMÉLEM LESZ MÉG MA SOK JÓ HÍR :lol:

Kép
Kép
christine

Rózsa,

Köszi! Neked is gratula a kukishoz! :)
Lassan megvan a focicsapat :D

Dorka,
Kékíthetsz, állítólag 150 %

Kép
gabi
blur

Hello csajok!
Blur
Gratulálok!
Gurgika eddig mindenkinek eltalálta? Mert akkor nálam is várható a változás :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

:) ott rejtegeti a kukit valahol, a kis huncut

Kép
gabi
blur

Sziasztok!

Dorka: egy ilyen kicsi mosogatógép sem férne el nálatok?
Kép

Blur! gratula a kisfiúhoz. Már meg sem lepődöm, hogy megint egy kukissal bővültünk :lol:

Rózsa: nagyon aranyosak vagytok!

Megyek tovább pakolni :?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

BLUR
HIHI, még egy tündéri kissrác :D
Ennyi kiskukist egy rakáson! Véletlenül így került össze a csapat, vagy júliusban 90%-ban fiúk születnek? Nem baj, elég, ha a következő évben sok lány lesz, akkor tudnak majd a fiúk csajozni :)

Kép
Kép
emma1976

Blur, már kékítettel is! Nagy gratula az újabb kukishoz! Kép
Már én is azon gondolkodtam, hogy lehetne csinálni egy jó focicsapatot belőlük. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Brigi, a fehér gépezetre gondolsz a kép baloldalán? Tudsz róla többet írni? Méretek, stb.

kétfiús anyuka
babdorka

Blur!!! Sok-sok gratula!!!! Még egy kisfiú! Hát, én nagyon örülök! Bár nekünk a 16. héten mondták és utana elfelejtettem megkérdezni, tehát még nem 100%, de en ugy érzem. :lol:

Ròzsa és Dorka! Köszike! Akkor ezek a szalagok... A gépnél is alíg birok ülni és nekem sem segít a maszirozás sem. Neha az egesz labam lezsibad.... :?
molkata

Sziasztok! :)

Hüü, de régen voltam. :roll: :roll: Nem vagyok most sem a helyzet magaslatán. Folyton görcsölök, hányok, lázasodom. :( A doki meg folyton hazaküld mikor a kórházba megyek. Azt mondja zárt a méhszáj, irt Dedalon kúpot, oszt éljek boldogan. :roll: :roll: :roll:
Tegnap már annyira felment a lázam hogy a melóhelyen megnéztem közelről a földet. Majdnem szétvertem a tudományt az okos buksimban! :? :lol:

Na, de elég a siránkozásból. Gratula mindenkinek a jó eredményekhez és a rengeteg kukacoshoz. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annee
Nem kellene másik orvost felkeresned?? Ez nem hangzik jól..Biztos van valami oka?!

KépKép

KépKép
szivvi

Annee! Nagyon sajnálom! Az azért nem normális, hogy most is lázad van. Azt is kellene vizsgálni és kezelni sztem, nem csak a méhszájat nézni. ès te szegeny, még így is dolgozol... :shock: Vigyázz nagyon magatokra!
molkata

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még mindig a tegnapi nap hatása alatt vagyok.......(bár lehet, hogy ez már örökké megmarad???? :D :D :D :D )

Blur, Gurgula, Kispiskóta: Nagyon gratula a kisfiúkhoz!!!!!!!!!

Nekem is 150%-ra mondta a kislányt a Győrfi, úgy látszik, hogy nála ez a tuti....

Nektek is azt mondta, hogy 10 hét múlva kell menni a következő ultrahangra? Úristen, az május 9!!!!!! Hogy fogom addig kibírni????? Ráadásul a 25. hét környékén már tök cuki az arcocskája......

Babdorka: A Lena az Léna akart lenni, csak a melóhelyen nincs ékezet a gépen! Bocsi.... :oops: :oops: :oops:

Én megyek a ruhabörzére jövő héten, szétnézek, kíváncsi vagyok mi a felhozatal!!! Ha nincs semmi jó, max. nem veszek semmit.............

Kép
barbuli

Ja! Képzeljétek, megint írt valaki a hirdetésemre, hogy szivesen küld nekem ajándékba bébi cuccokat. :D Már vásárolni nem akarunk, de így jöhet :D Most azt gondoljuk, hogy annyi mindene van már, hogy ha esetleg még kell vmi, azt menet közben megvesszük neki. Mármint ruhákból.
molkata

Annee, ez nagyon durva! Tényleg me kéne fontolnod az orvosváltást, nem?

Nekem ma nagyon fáj a hasam. Azon gondolkodom, hoyg hazakéredzkedek. Csak még megvárom a salit, amit rendeltünk, meg a tortát, mert ma 7 éves a cégünk.

Kép
nenoke

Blur!!!

Köszi a gratut és szintén nagy gratula a kisfiadhoz!!!!!! :lol:
még egy kukis, még egy kukis..

Asszem eddig egy kivétellel bejött amit írtam a nemeket illetően..
Kép

Mindenkinek gratula mindenhez, AFP, genetikai UH-k, fiúkhoz-lányokhoz!!!

Megjöttem a tornáról, nagyon jó volt, ma valamivel erősebb de jól esett..érzem, hogy mozogtam..

Dorka!!!
Nekem is szokott feszíteni a pocom de nekem a gyomrom..de csak akkor ha picivel többet eszem..pl. tegnap is..

Valaki kérdezte a salit, asszem kissmanóóóó? :roll:
Általában salátalevél, paradicsom, néha kigyó ubi, olíva bogyesz (nem mindig) mozarella vagy valami reszelt sajt..olíva olaj, pici só, pici bors..esetleg borecet..ja és oregáno..pirítóssal kiválóóóó..nyamika
de van amikor teszek bele olajos halat is..
torolve_20131003125716

Nenoke, nekem is pocak fájós napom van ma!

Barbuli: KELL menni, vagy ajánlatos?

kispiskóta

Annee, vigyázz magadra..nem is tudom mit mondjak a dokiddal kapcsolatban.. :roll:

Barbuli!!
Nagy gratuláció a kislánykádhoz!! Kislááááááááááááány!!!
:lol:
torolve_20131003125716

Gurgula, hova jársz tornázni?

kispiskóta

Ja, Blur gratula a kisfiúhoz!!!

kispiskóta

Kispiskóta!

A MOM parkba járok, mert közel van az irodánkhoz.
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?