A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nekem mondod 10 nővel egy szobában, még a csendet is nehéz elintézni.
Ági28

Jaj. nem lehet egyszerű... :lol:
február

Jaj Übi nektek meg szép tavaszvárást! :-)

Na jó egy hímnemű emberke is van!! Ja és persze tele vagyunk melóval. Úgyhogy lazítani nem nagyon tudok. De majd hétvégén! :-)
Ági28

Szia, Übi!
Bocs, az előbb nem látszott a hozzászólásod (vagy csak elbambultam). Én örülnék, ha tennél fel képeket!
február

Sziasztok!

Übi, de jó lenne Rolandos képeket látni!!! Kérd meg apát, vagy valakit, hogy segítsen feltenni!

Lányok, akkor hogy is van ez? Ezektől a bogyóktól nem is fog megjönni időben? Mert nekem ma vagy holnap kellene megjönnie naptár szerint, és tegnap totálisan ugyanúgy éreztem magam, mint menszi előtt mindig. Nem akarok itt negatívkodni, mert nem is vagyok negatív, csak realista, de ezt már megbeszéltük :D nem tartom valószínűnek, hogy nem fog megjönni, szóval értitek... Aztán nehogy kiutáljatok ám, hogy ilyeneket írok! :wink:

Szóval, csak annyit akartam kérdezni, hogy ha meg is jön, majd csak akkor, amikor abbahagyom a bogyókat?
noczi

csajok !
hőemelkedésem van. Lehet hogy benyeltem valami vírust? :(

manoka
manoka71

noczi

szia Nóczi!
Elvileg a gyógyszerek ellenére is megjöhet, de a gyógyszert csak akkor kell abahagyni ha apánk mondja. Amúgy az is előfordul, hogy a sárgatesthormon ellenére nem jön meg, - negatív lelet esetén ha apánk is azt mondta- abbahagyod a gyógyszert és utána pár nap múlva meg kell jönnie. Szóval kétesélyes a dolog. Nyugi . Lehet, hogy bonyolultan írtam le.

manoka
manoka71

szia Nóczi!
Elvileg a gyógyszerek ellenére is megjöhet, de a gyógyszert csak akkor kell abahagyni ha apánk mondja. Amúgy az is előfordul, hogy a sárgatesthormon ellenére nem jön meg, - negatív lelet esetén ha apánk is azt mondta- abbahagyod a gyógyszert és utána pár nap múlva meg kell jönnie. Szóval kétesélyes a dolog. Nyugi . Lehet, hogy bonyolultan írtam le.

manoka
manoka71

Köszi, Manóka! Akkor ezen sem filozofálok tovább, vagy megjön, vagy nem... Persze, persze, semmit sem hagyok abba, amíg apánk nem mondja!
noczi

Nekem 37. Sosem szokot ilyen lenni, Na mindegy. Ma egy kicsit el voltam szontyolodva, mert éjszaka nagyon feszült a mellem, de reggel meg nem nagyon. Igaz a briós amit most ettem meg jobb kedvre derítet. Majdnem kísértésbe estem a gyógyszertárnál, de mégsem mentem be. A párommal megegyeztünk, hogY babonából csak hétfőn lesz teszt, ugyanis eddig korábban csináltam. a szavamat meg tartanom kell. Azért nehéz kibírni ezt a pár napot, lehet ha dolgoznék nem lenne ilyen rossz.

manoka
manoka71

Tudod nóczi az a biztos amit apánk mondd, addig meg reménykedni kell. A másik, hogy több fórumon olvastam , hogy az olyan mintha megjönne érzés az lehet pozitív jel is, úgyhogy azért írtam, hogy nyugi. Elvégre egyikünk sem tudja, hogy reagál a szervezet, csak a kis jelekből.

manoka
manoka71

Igen, sokkal gyorsabban mennek a napok, ha elfoglalod magad! Engem most is vár a munka, úgyhogy megyek is! Szép napot!
noczi

Manóka sok sok tea citrommal! Ja és mézzel! :-)

Noczi nekem az elsőnél is megjött, attól függetlenül,hogy szedtem a gyogyókat. De ez mindenkinél más. De még ne aggódj! Kiutálni meg nem fogunk, még ha kéred, akkor sem.
Ági28

Már iszom a teát és vettem mézet is. Ági fáj még a fejed?

manoka
manoka71

Köszi mostmár egész jó. Picikét még fáj, de az nem elviselhetetlen.
Ági28

Na mi az csajok ma nagyon lightesen voltunk itt!! Kénytelen voltam dolgozni, és még 5.-ig itt ülhetek! :-(
Ági28

Sziasztok!

Gizmixxről még semmi új nincs sajnos. Várja a holnapot, amikor talán minden kiderül. De azt mondja, már látni a fényt az alagút végén...
szpandi

Andi köszi a hírt! Nagyon szorítok ám neki!
Ági28

Na én megyek végre haza! Kép
Ági28

Sziasztok lányok!

Nem túl régen regisztráltam és érdeklődtem nálatok friss Dévaisként,azóta csak olvasgatlak titeket,de most ismét segítséget kérnék,ugyanis leletbeszerző köruton vagyok és kiderült,hogy pajzsmirigy alulmüködésem van(elképzelehető,hogy emiatt várunk lassan 3 éve a babóra). Ahová a háziorvos beutalót adott,majdnem 2 hónapig kellene várnom,hogy bejussak vizsgálatra ezért ha tud valaki magán endokrinológust kérlek írjátok meg.
Előre is köszönöm.
Puszi mindenkinek.
H
hanyatka

Szia hanyatka!
Találtam a neten egy magánklinikát, ott van endokrinológiai szakrendelés. Végülis mindenütt fizetni kell. Hívd fel. WWW.bhc.hu ez a budai egészségközpont honlapja ott találtam. Biztos adnak tájékoztatást.
Nekem sajnos ismerősöm. Sok szerencsét!

manoka
manoka71

Sziasztok csajok!! Na ma pörgősebb nap lesz?

Manóka hogy vagy?
Ági28

Manoka!
Köszönöm gyors és segítőkész válaszodat.Én is keresgéltem és sikerült is bejelentkeznem az Istenhegyi Klinikára,mert ott kaptam a legkorábbi időpontot.
Mielőbbi babásodát kívánok!
Üdv.
H
hanyatka

Neked is Hanyatka!
Ági28

Szia Ági!
Jól vagyok, csak ahogy fogynak a napok annál inkább kiváncsi vagyok. Nem is a 3 hét a nehéz, hanem az utolsó, pár nap. Szerintem kettőnk közül Te viseled a legjobban. Mármint ez jön le. Természetesen próbálom magam elfoglalni, de azért időközönként eszembe jut a téma. Ek kell mondanom, a párom újra megcsinálta a kacsás receptet, mert egyszerűen nem tudtam betelni vele. :D
Te hogy vagy ? Gondolom a munkahelyed azért lefoglal így nem agyalsz.

manoka
manoka71

Köszike megvagyok. :-) De sokkal de sokkal jobb lenne otthon! :-(

Igen jól bírom. Jövő héten úgyis minden kiderűl. Ha idegelem magam, akkor csak rossz lesz.
Ági28

De egyébként nagyon vacilálok, hogy a hétvégén kéne egyet tesztelni! Majd meglátom még.
Ági28

Én is gondolkodtam rajta. Az biztos , hogy hétvégén megveszem a tesztet , ugyanis hétfőn pörgetnem kell a dolgokat, hogy ehessek dolgozni, mert a tolereancia egyszer csak elfogy azt pedig nem szeretném megvárni. Majd meglátjuk. Puszi Neked, lassan megyek , mert egy kicsit rendet kell raknom a konyhában. Fut az egész lakás.

manoka
manoka71

Jól van Manócska!! Jó Takarítást! :-)
Ági28

Sziasztok csajszik!

Hanyatka, nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, ami magas TSH-ban nyilvánult meg, de a többi értékem még jó volt. Engem az akkori nőgyógyászom az Uzsoki korház endokrinológiai szakrendelésére küldött, ahol elküldtek még újabb vérvételre és pajzsmirigy ultrahangra (olyan, mint a terhességi UH). Ott kiderült, hogy van egy ciszta a pajzsmirigyemben de ha nem novekszik nem lesz vele gond. Sőt valószínűleg nem is ez okozza a magas TSH-t hanem kitudja mi.
Többször kellett visszamennem az endokrinológushoz vérvételes kontrollra 3 havonta és így állította be a gyógyszeradagomat. Tavaly nov. óta nem voltam nála és a háziorvosom állítja a gyógyszeradagomat a vérvételek tükrében. (Egyébként így már magam is tudnám adagolni)
Sajnos most már életem végéig minden nap gyógyszert kell szednem, de szerencsére kicsi bogyók és olcsók is. L-Tiroxin a neve és kizárólag a hiányzó hormont és a kötőanyagot tartalmazza, így nincs semmilyen mellékhatása, csak hatása van.

Egyébként sajna a kezeletlen pajzsmirigy probléma okoz meddőséget!!!! én megcsináltatom a következő lombik előtt is a vérvizsgálatot, hogy a teherbeeséshez optimális 1 és 3 között legyen (egyébként endokrinológiai szempontból 0,1 és 4,1 között még normális az érték)

Bocs, ha mások számára érdektelen a téma, de remélem Hanyattkának segítettem...

Manóka, Ági ! kitartás! (csak egy megjegyzés, én nagyon megbántam, hogy előbb teszteltem, mint ahogy Dévisz mondta!)

Nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!!

Andi
szpandi

Sziasztok!
Hát le a kalappal a türelmetek előtt, lányok!
Piroska néni még mindig nem futott be, és én már ettől is a hajam tépem...
Gizmixxxről valami hír?
Cyprus még Kép , nem emlékeztek?
február

Gizmixxről nincs sajnos semmi új hír, reméljük hétvégére már hazamehet :roll: és akkor személyesen ír majd.

Cyprusnak meg ahogy elnézem nagyon jól megy a műlesiklás :lol:

február! felülés és szex! És hátha benéz Piroska néni a nagy sikongatásra :oops:
szpandi

Szpandi! :) :oops:
február

Február és jó forró fürdő! :-)

Én úgy emlékszem tegnapig sielt cyprus!
Ági28

akkor hogyhogy nem ül már itt, és nem mesél???

Kép

Hahó, Cyprus, ott vagy?
február

Nem tudom, remélem nincs semmi gond. lehet, hogy írok neki egy SMS-t
Ági28

az jó. én meg elmegyek ebédelni.
Nektek is jó étvágyat!
február

Jó étvágyat. Én már túl vagyok rajta!
Ági28

én is lenyomom az ebédre szánt banánomat meg kicsit később a káposztalevest :cry:
szpandi

Na írtam Cyprusnak SMS-t.

Andi fincsi is az! :-) Én mákostésztát ettem.
Ági28

na jó, de 7 napig?
A mákostészta a kedvencem :roll:
szpandi

tényleg és azt milyen hússal etted??? :evil:
szpandi

Hát a husika kimaradt! :-(

Cyprus most írt, holnap már jön, csak reggel apánknál kezd. És örül,hogy gondoltunk rá, ő is gondolt ránk a sípályán a rántotthusival a kezében! :-)
Ági28

nyami :o
szpandi

Na meghamiztál?
Ági28

A banánt már betoltam...a káposztalevesre még készülök, de már megint korog a pocim...szóval 2 körül azt is bekanalazom...
szpandi

Amikor én is csináltam a káposztaleveses balhét, nekem nagyon izlet.
Ági28

Ha én megennék egy banánt, rá meg egy tányér káposztalevest, simán kirepülnék az ablakon...
február

ja, két három tányérral még nekem is...bár most sem mondhatnám, hogy utálom, csak nem igazán kívánom...
szpandi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?