Sziasztok!
Basszus, tudtok aztán termelni, egy órát olvastam...ami nem lenne gond, csak mire irogatásra kerüla sor, elfelejtem kinek mit akartam hozzáfűzni, ti ezt hogy oldjátok meg?
Angie, asszem te írtad. Ha fáj a szeméremcsontod, az azért van, mert nyúlik a méhszalag (A méh egyik szalagja kilép a hsaüregből, a nagyajkakba sugároz, és amikor nő a még, húzódik a szalag. Nekem is szokott, estére alig bírok állni.).
A mocorgós témához annyit, hogy vannak babák, akik alig mozognak, némelyek meg állandóan ficánkolnak. (Anyám tapasztalatai...) Meg az is előfordul, hogy pár napig nyugi van, nekem is van néha ilyen, már én is aggódtam, de ha már nem bírom cérnával, kicsit megdögönyözöm, és ha valamit reagál, akkor az oké. Nem baj, ha kevesebbet mozog, valmai front lehet neki, én sem értem, de ha mozog, akkor kap vért és nincs gond. Majd pár nap és rákezd megint. Egy időban hallottam mindenfélét, hogy ha keveset mozog azért baj, ha sokat, azért baj, de eze csak sületlenség. Max a mocorgós babák, akik igen keveset töltenek 'alvó' azaz nem aktív állapotban, valszeg kevésbé lesznek éjjel-nappal alvósak. (Bocsánat, ha ezzel valakire ráhoztam a frászt. Én már lelkiekben felkészültem, mert az enyém is állandóan kalimpál.)
Az UH-gal kapcsi, csodásak a képek!!! Én is azt gondolom egyébként, mint doo, egy rahedli dolog van, amiről egy darabig nem is sejtjük, hogy valami gáz van vele. Télleg nem írt még senki le semmit, hogy milyen baja lett volna a sokat UH-ozott bébinek, de gondoljatok bele, anno a Rtg-nek is hogy örültek??!! 1905-ben fedezte fel Röntgen, pár évtizedre rá kezdték el használni, rutinszerűen még később, és azt, hogy daganatot okoz, csak továűbbi évtizedek után lehetett kimutatni. Én pl kíváncsian 'várom' mi lesz a helyzet az emlőrákokkal 10-20 év múlva, mire a mai fogamzásgátlót zabáló populáció klimaxkorba, azaz az emlőrák által kedvelt korba ér. Szóval az arany középút a nyerő nálam is, más kérdés, hogy ha lehetne, legalább 2hetente beülnék egy UH-ra. A dokik azért nem szeretik annyira a 4D-t, mert a kétD-n az elváltozások sokkal jobban láthatók. (Spec én magam jobban is tájékozódom rajta, mint a hulklámzó barna-sárga foltokon...) És hát őt jobban érdekli, hogy nincs-e rekeszsérv, működnek-e a vesék, nyeli-e a vizet....ez mind 4dvel nemigen látható....
Ja, Legi, 25 éves vagyok, úgyhogy szegéyn bogyrától elvettem a legtejfölösszájúbb címet, hát ez van.
A vérnyomásom 100/60, de csak ha rohanva érkeztem a védőnőhöz, különben csak 90/50....hát igen, nekem meg arra kell vigyáznom, hogy ne ájuljak el...pedig a családomban arat a magas vérnyomás...sikerült nem örökölni a hajlamot.
Hát én tegnap nyugtáztam, hogy k.... dagadtnak érzem magam. És ez tök szar, mert kezd eluralkodni arjtam az érzés, hogy a kedves férjem biztos már alig bír rámnézni. Az eddigi méretekkel úgy voltam, hogy hagyján, sőt, a maga módján tud szexi is lenni, de most....ez már túlzás. Azért még egy hónapig -bár már néha elég nehézkes- nem bántam volna, ha zavartalan az összebújás. De hát ugye éhezni nincs szívem, de még csak diétázni sem. (Mielőtt még valaki szól, torznázni lusta vagyok...)Hát mindegy, ha apát zavarja a ritkulás, csak szól!
Ja igen, nagy örömhír, hogy apát felvették az új munkahelyére. Elvileg márc 19-én kezd, és én meg a pici Töki nagyon boldogok vagyunk, hogy nem kell a mamiéktól kódulni! Így igazából már nem is olyan muszáj április 15-ig dolgoznom, mert apa is keres. De azért még nem adtam föl. Más kérdés, hogy abromira nem köt le, és az sem zavar, hogy órákig elkávézom melózás helyett, a hasamat cirógatva....nem tudom ti hogy vagytok vele, de kicsit beszűkült a gondolkodásom. Nem hoz lázba a melóhely, inkább közben azon töröm a fejem, mit kell még venni, meg ilyenek.
Az anyóstémához annyit, hogy a férjem szüleivel elég fasírtban vagyunk, ugyanis nem voltam nekik (főleg apósnak) valami szimpatikus, alapvetően a sváb származásom, meg a karakán stílusom miatt, illetve hogy a férjemnek felnyitottam a szemét, hogy merjen már egyszer maga dönteni a sorsáról, na hagyja mindenbe beleszólni a szüleit. Na ez elég volt, hogy kiboruljon a bili, és az após kitagadta a férjemet. Az esküvőre sem jöttek el, és gyanítom a Tökikére sem lesznek kíváncsiak. A férjemet sajnálom, hogy ilyen idióta szülei vannak, de végülis mivel boldog velünk és az én családom maximálisan befogadta, azt hiszem valamelyest kárpótolta a sors. Anyuék pedig mindenben melletünk állnak, sokszor többet iss egítenek a kelleténél. A férjem 1500Ft-os telkószámláját nem volt képes az anyja kifizetni (a régi címére ment), meg se kérdi, hogy van-e mit ennetek a baromi nagy törlesztőrészlet mellett, addig anyám nem hajlandó odadni a csekket a kettőnk telkójáról, és minden hétvégén hoz valmait a boltból, mert "lányom, te tudom ezt uccse vennéd meg magadnak." Kívánok mindenkinek olyan drága szülőket, mint az enyémek.
Na jó, mielőtt még bannoltok a regény miatt, lécelek!
Puszka!