A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi!

Most váltottam orvost mert az előző tojt rám. Ennek elmondtam mi a gondom, ő beküldött a kórházba. Ott meg az ügyeletes doki hazaküldött. És ez már nem az első eset!!! 4 különböző ügyeletesnél voltam. Mindegyik megnézte a méhszájat, kérdezte hogy érzem-e a baba mozgását, és ennyi. :( :( :(
Már nem tudom hová mehetnék...
Vendég

Megszámoltam: 17 fiú és 3 lány!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

És ez kifejezett kismama torna?

kispiskóta

Ezek már azt hihetik rólam hogy valami krónikus kórházban benntmaradni akarós fajta vagyok! :evil:
Tényleg jó lenne pár napot bennt lenni, de csak azért hogy megtudjam, mi a fene ez??? :? :? :?
Vendég

Igen, de a láz?? Az bizti nem normális dolog, az valamire reakció, na nem akarok ám okoskodni :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Kispiskóta: Azt mondta, a Győrfi Mátyás, hogy teljesen rendben van minden, és bőven elég, ha a kötelező ultrahangra megyek csak el, felesleges közötte is menni. A következő esedékes pedig a 28. hétnél van.......

nektek nem mondott tegnap olyat, hogy mikor kéne következő alkalommal menni? Mert nekem ezt mondta................

Kép
barbuli

Szivvi!

Én is ettől félek... A láz és a hányás nem tesz jót! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Barbuli!
Nekünk nem mondta, hogy mikor kellene menni ill. igen de azért mert mi 2 hete nem kaptunk dvd-t..szal egy képünk van Samuról.. Megbeszéltük vele, hogy 28-30ik hét között megyünk.

Annee!!!
Basszus, nagyon sjajnálom...na ja, a lázra mit mondanak???? :shock:

Kispiskóta!
Igen, ez kifejezetten kismama torna de nem az a nyugdíjas fajta hanem jól átmozgat és azt amit kell..
torolve_20131003125716

Gurgula: Semmit! Idézem a dokit: "Méhszáj teljesen zárt, magzatmozgást érez. Javasolt sz. e Daedalon kúp."

Ennyi! :( :( :(
Vendég

Házidoki? Nekem most azt mondta, hogy ha nem nőgyógyászati problémám van, menjek nyugodtan oda!

KépKép

KépKép
szivvi

Barbuli, nem mondta, de miért is mondta volna, hisz van egy dokink, aki a kötelezőkre beutal. Ez csak grátisz uh volt. Mi kérdeztük és azt mondta, hogy a 30. hét után jó menni, mert akkor a vonásai már látszódnak.

És te, mikor jársz, milyen rendszeressgéggel? Lehet szívesen csatlakoznék!

kispiskóta

Annee, szerintem is házidokihoz menjél, mert akkor "belgyógyászati eset" vagy!

kispiskóta

Szivvi: Azt sem tudom hogy ki itt a házidoki! Még nem láttam...
De állitólag pocsék! Lehet hogy vele rosszabbul járok...
Védőnőm szerint is bent kéne lennem a kórházba.
Az előbb hivott hogy próbál tenni valamit.
Vendég

Hát ez marha jó :evil: Se házidoki, se nőgyógyka...

KépKép

KépKép
szivvi

Csak még egy picit beugrottam...

Blur! Gratula a kisfiadhoz!!!! :D

Annee: Jobbulást, minél gyorsabban!!! :cry: Szerintem se add fel az orvoskereslátogatást, mert ez nagyon nem jó!! Főleg a láz!!!

Jó lehet kismamatornázni. Sajnos itt kerestünk, de a közelben sem torna, sem uszoda, sem jóga, sem semmi sincs. Így most szüleim kértem, hogy vegyenek nekem otthon vmilyen kismama-torna dvdt, s hozzák ki.
Vendég

Annee!!
Ez nem sok..
Nem is tudom..pihenj sokat, feküdj, vitaminok, sok folyadék..szeretnék segíteni..de hogyan.. :roll:
torolve_20131003125716

orvos keresést/ orvos látogatást... bocsi :oops:
Vendég

Nah, hivott a védőnőm. Intézett helyet a kórházban. Felvesznek és kivizsgálnak. Végéégre...
Megyek pakolni! Sziasztok!
Vendég

Vééééégre.... :)
Vendég

Mary! Szép álmokat!!! :wink:
molkata

Kispiskóta: Én a terhesség elején sokat voltam ultrahangon, de most utoljára 5 hét volt a két ultrahang között, és azt alig bírtam ki........ Most pedig 10 hetet mondtak amit tuti, hogy nem fogok kibírni............Csak azt nem tudom, hogy ha hozzá visszamegyek a kettő között egy extrára, akkor az nem veszi-e ki hülyén magát??? vagy inkább menjek-e majd el valami babamoziba????? De ha neked is a 30. hetet mondta az még 9 hét........ Én legszívesebben mindennap járnék ultrahangra....

Gurgula: te mikorra tervezted a következő ultrahangot?

Kép
barbuli

Annee
Gyógyulj meg hamar és gyere vissza hozzánk!!
Pussszancs

KépKép

KépKép
szivvi

Ez szuper hír!!! Kitartást, s nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!!! Nagy Puszi Neked Annee!!!!
Vendég

Mondjuk ma megyek a dokimhoz, azért majd megkérdezem őt is..............

Kép
barbuli

Barbuli
Én havonta egyszer elmegyek a dokim magánrendelésére és ott bekukkantunk Maszatkához! Ém nem bírok ki több időt!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Kata köszi, de még az picit hátra van. :lol: (itt 20:20) Most hívott uram, hogy jön haza, úgyhogy melegítem a vacsit. Tényleg elköszönök, szép napot! :D
Vendég

Dorka: azaz! most nem tudom lemérni, mert már átvittük, de a hétvégén pótolom :wink:

Annee: ez nagyon nem hangzik jól :cry: Nem akarlak ijesztgetni, de én találkoztam a kórházban kismamával aki a láz miatt veszítette el a babáját a 20.héten. Ez nagyon nem vicc :cry: Ne hagyd magad!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szivvi: Nekem is bekukkant a dokim, de neki nem túl modern berendezése van, és azért azon nem látszik szinte semmi, azon kívűl, hogy ver a szíve, és, hogy mozog...

Kép
barbuli

Szia Brigi!
Hogy haladsz? Segítsünk? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Annee: közben írtál! Örülök, hogy sikerült végre intézni valamit! Gyógyulj meg mihamarabb! Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Annee!!
Vigyázz magatokra, gyógyulj meg mielőbb és siess vissza hozzánk!!!!!! Puszilllak!!!

Barbuli!
Akko mégecce, mi a 28-30ik hét között megyünk a Praxisba, mivel nekünk nem volt 4D, mert a babuci 2 hete még nagyon a szeméremcsont mögött ücsörgött..és Győrfi nem készített róla, azt mondta nem lenne értelme..ezért megyünk majd később...
Tegnap pedig kb. 10 mp volt az egész, csak a neme miatt ugrottunk fel hozzá, amit megígért nekünk..és ezért nem kellett fizetnünk sem de képet sem kaptunk..
torolve_20131003125716

Barbuli
Tudom, ennek se túl jó a mozija, de a lényeg, hogy láthatom ahogy mozog, meg ahogy ver a kis szive..Utána 2-3 napig teljesen a fellegekben járunk apával..Mindig, de akkor nagggyon :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgula: ÁÁÁÁÁÁ, értem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem a villámvizsgálat része kimaradt.......

Kép
barbuli

OKÉ Barbuliiiiiiiiiiiiiiii :lol:
torolve_20131003125716

Szivvi: köszi, sehogy nem haladok a srácok miatt :cry: Én bepakolok a dobozba ők ki :roll: :lol: Mindjárt eltápolom és ágybadugom őket, akkor talán tudok egy picit haladni 8)

brigi73

Kép
Küldök egy varázslót, aki segít neked!

KépKép

KépKép
szivvi

köcce :lol:

brigi73

Jaj, jó sok minden történt.
Remélem Annee minnél hamarabb meggyógyul és nem komoly a baj.
Szivvihez hasonlóan én is havi 1* elkuncsorgom magam uh-ra, cskhogy láthassam nyuszi biztos jól van -e.
Brigi: sok erőt a pakoláshoz!!!!

Kép
Kép
christine

Annee! Jobbulást és várunk vissza!!!!

Brigi! Megyek segíteni, jó? :wink:
molkata

Brigi, köszi majd az infókat. Még az is érdekelne, hogy mennyi minden fér bele. Illetve hol lehet ilyet kapni, mennyiért.

Barbuli, bocsi, már rá is raktam az ékezetet. Amúgy gondolj arra, hogy nem túl jó túl sokat uh-zni szegény babákat!

Annee, nagyon örülök, hogy sikerül végre kivizsgáltatnod magad, ez tényleg nem vicc! És mindenképpen írj, ha visszajöttél, hogy mi van Veletek!

kétfiús anyuka
babdorka

Nem is mondtam, kedd este először érezte apuci a kezével Samu rúgását, és tegnap este is jó nagyokat rúgott..kicsit kellemetlen amikor a hólyagomat rúgossa..de persze nagyon jó érzés érezni őt.
torolve_20131003125716

Halihó lányok!

Végre működik ez a sz.. internet. Minden délutánra egyszerűen lefagyott :evil: , de ma jött a szerelő bácsi és megcsinálta.
Remélem hosszútávra.

Tegnap óta nagyon sok minden történt!

Gratulálok a kisfiúkhoz, kislányokhoz na és a kispapákhoz is.

Minden gyengélkedőnek, has- és hátfájónak, lázasnak, görcsölősnek stb. mielőbbi gyógyulást kívánok :!:

Kép
szücsi

Nenoke: köszi az infót, még csak most tudtam megnézni.

Az én párom, nagyon vékony ( 180 cm és 62 kg). Náluk ez családi vonás. Valamikor én is vékony voltam (176 cm és 60 kg) de ez már csak a múlté :roll: De talán még most sdem vagyok kövér a 72 kg-mal :?: :roll:

Kép
szücsi

Hahó!

Anee - remélem eme sorok majd csak egészséges hazaékrezéseteK után sikerül olvasnod. De tudd, nagyon szurkolunk ám.

Gurgika - asszem most, miután megnéztem a tavaly októberi naptárat, s nem emlékezetbôl beszélek, megnéznéd azért a 7-i dátumot is? Valamit jól összekevertem, pedig az elsô kettô gyerekem tuti tom mikor készültek.
Ja, télleg, meg tod nézni visszafele is? Érdekes lenne, hogy Edina ô tényleg lánynak néz-e ki ezzel a módszerrel legalább? Mett akármilyen hókuszpókok ôt kizárólag fiúnak könyvelték el. Az ellenben tuti, hogy 2000 április 17-én "gyártódott".

Lányok - részt kérünk a focicsapatban. Oly sok még az a hátralevô 5 nap, s ki tudja akkor is elárulja-e magát?

Na jó, menyek az oviba, várnak ám, hogy vigyem a lufikat, meg a többi cuccost amit a közös pénzbôl vásároltattak velem.

Jók (ne) legyetek, legyen ám mit olvasni este.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Annee igy telepatikussan is jobbulást neked!
nekem a derékfájásra az jött be hogy éjszaka kispárna volt a két térdem között.védőnő is mondta hogy igy csináljam.
mostanában meg a hasam van kitámasztva vele.éjjel fordulok és viszem magammal (van időm kb 1/2 óra / fordulás a sebességem.

Bridzsi

Kép
esztora

Kissmanó!!

Okt. 7én kosban állt a hold, fiúúúú

2000.április 17-én mérlegben állt a hold, az férfias jegy..szal nem lány..
illetve lány lett de akkor később foganhatott..valamivel, ez érdekes :shock:

puszi kissmanóóó..ja szép az a havas kép...hol is laktok pontosan???

az exemnek a bucsinon van háza..kafa hely.. :lol:
torolve_20131003125716

Lányok!

Köszönöm, annyira örülök!!
Most egy pár napig biztos elkerül a para :)

Annee,
Jobbulást! A lázzal tényleg nem szabad várni.

Hasfeszülés: vannak rá homeo-bogyók, én szedegettem egy ideig, mostanában sokat javult /lehet hogy nem ettől, csak feladta a hasizmom/
Megnézem otthon a nevüket.
Kaptam egy homeos könyvet, vannak benne mindenféle kismamás bogyók.

Nekem is bejött alváshoz a kispárna. Én oldalt fekvéskor a hasam alá is bepréselek egyet. A babuci szereti, akkor nem rugdos.

Kép
gabi
blur

Gurgula: légyszí nekem is meg tudnád mondani, hogy okt. 24 az milyen nemet takar?

Kép
szücsi

meg győztetek ha sikerül autót keritenem a hétvégén meg még egy markos legényt veszünk mosógatógépet,eddig is szerettünk volna de ez lesz a konyhabútor első darabja.a többit majd szépen lassan megvesszük.

nekem is a hasam alatt van a kispárna éjjel.
megyek cicám orvosához meg a brendonba szájjat táttani (ott van a szomszédban.)

Bridzsi

Kép
esztora

kipurcantam és még nem látom a végét :cry: ÁÁÁÁÁÁ!

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?