A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Heni es Henipapa nagy gratula a csajszihoz!Kép

Leszter! Persze hogy cm, nezd el ezt az elsobabas friss anyukanak. Kicsit keszekuszak a napjaink, epp ezert a fejem is!Kép

Gomboc! Szerintem minden doki megnezi azert a hazamenetel elott, hogy hogyan gyogyul a gatseb. Ugyhogy akkor tuti tudsz fizetni!Kép

Hazassagi anyakonyvi kivonat: en faxon kuldtem levelet, hogy a baba szuletese miatt kellene, es megkuldtek postan. Szoval nem feltetlenul kell szemelyesen intezni!

Tena betet es bugyi: ha felirja a haziorvos, nagysagrendekkel olcsobb, probaljatok meg! En receptre vettem pl a Super betetet, es a 30 db-ert fizettem 200 ft korul.

orsoly
orsoly

Mi van Lanyok, mi ez a pangas?

Megpucoltam az ablakokat a lakas egyik felen, de aztan besotetedett, holnapra marad a nyugati oldal! November ota kerem a ferjemet, hogy csinalja meg...

Ja, es vettem egy szep terepszinu piros vodrot a szuleshez!

Kezdek am parazni, nem is annyira a szules, mint inkabb a szoptatas miatt! Azt hiszem irok is egy LLL-es tanacsadonak itt a kornyeken!
Vasarlas kozben vegig tok kemeny volt a pocakom, hiaba, nem vagyok mar a regi! Itthon semmi bajom, de ha gyalogolni kell!

Irjatok mar valamit!

Myssnia, kivancsi vagyok a babakocsira!!!

Zsuzsi
37+5
zsuzsi74

Sziasztok!

Köszi az AFP-s infokat. Átnézek a másik topicba. Én csak azt tudom, hogy 10 ng/l, és fogalmam sincs, hogy az jó-e vagy sem.

Ildianyu 17+4
ildianyu

Lanyok
Az Intersparban akcios Kenguru Gold cuccok vannak learazva. 500Ft -ert vannak bodyk, rugik. Szerintem orszagszerte.

Norka
35!
norkini

Sziasztok!

Norkini!
Ma voltam az Intersparban (Debrecen)és semmilyen gyerekcuc nem volt leárazva sajnos Kép . Bodyt akartam venni, de összesen egy darab 56-ost és egy darab 62-est találtam (850Ft/darab). Nem is vettem meg Kép . LEhet Pécsen jobb az Interspar, mint itt.

Lányok!
Olvastátok a Kismamában, hogy január 22-tõl le lesz minden babás cucc árazva a TESCO-ban ország szerte? Én nem tudom, de itt még nem hírdették a katalógusukban, de majd szerdán megnézem magamnak a szigorlat után (ha sikerül azért, ha nem sikerül, akkor meg azért Kép )

Zsuzsi!
Ahogy látom rajtad kitört a "fészekrakási láz". Hamarosan baba lesz ebbõl, ha így folytatod (ha másnem még a holnapi ablakpuculás rásegít(het) Kép )

Nadine
22+5

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lanyok!

Mizujs, mindenki pihizget?Kép

Velem sajna csak annyi ujsag van, hogy megint jott belolem egy kis gyanus cucc, mondjuk meg kevesebb, mint ket napja, es amig csak ennyi, addig igyekszem megorizni a hidegveremet!Kép

A babucink par napja nagyon aktiv, sokszor meglepodok, hogy par nap alatt hogy valtozhat ennyit a rugdosasanak az erossege. Olyan kis aranyos, neha ugy erzem, hogy teljesen kialakult elkepzelesei vannak arrol, hogy mit is akar, hogy lenne neki kenyelmes, es addig erolkodik, amig el nem eri!Kép

Lanyok, annyiszor szerettem volna mar kerdezni, hogy Nektek mikor dudorodott ki a koldokotok? Es ez hirtelen tortent, vagy szep fokozatosan?

Zsuzsi,
Koszi a megfordulasos infot, mind a haromszor megnyugtato volt olvasni!Kép Ma mar jobb a helyzet sokkal, vagy csinalt maganak helyet a babo, vagy meg se fordult(?), nem tudom.
Amugy voltunk a heten szuleselokesziton, egy pszichologus tartotta, es ugyanazt mondta, mint amit Nadine, hogy a kozelgo szules egyik megbizhato jele, ha a kismama hirtelen extrem modon elkezd takaritani! Ha jol emlekszem, azt mondta, hogy ilyenkor 1-2 napon belul mgindul a szules!!!Kép

Heniek,
Nagyon edes Dorina a kepen, meg egyszer sok boldogasgot!Kép

Andy78,
Mark is gyonyoru baba!Kép

Kangi,
Orulok, hogy jol sikerult a buli!Kép
A kocsivontatas nem lehetett egy nagy elmeny, foleg hogy nehol meg jegesek az utak...
Lehet, hogy a Te babad is befordult mar, csak nem erezted, nem?

Nadine,
Azert csak ovatosan a hazimunkaval, nem tudod inkabb tobb napra szetosztani?

Ildianyu,
Sajnalom, hogy a kislanyod allergias, de azert jo esellyel kinovi, es csak atmenetileg kell dietaztatni, ugye?
AFP: nekem 34,8 ng/ml lett (ha jol emlekszem), ez 1,1 MOM, de ha jol tudom, nem linearis az atszamitas, hanem a pontos terhessegi ido es a testsuly alapjan kalkulaljak valahogyan.

Timici,
Az apas szulesrol teljesen egyezik a velemenyunk.Kép En el sem tudom kepzelni, hogy a ferjemtol kulon, akar tobb, mint egy egesz napig egyedul, idegen emberek kozott kinlodjak... Arrol nem is beszelve, hogy O egy nagyon fontos elmennyel szegenyebb maradna, es szerintem a csalad kialakulasa szempontjabol is lenyeges.

Orsoly,
En mar azt is csodalom, hogy van idod olvasni meg a topikot, es segiteni nekunk ebben-abban (koszi!Kép), csak vicces volt olvasni a 22 mm-es betetrol!Kép

Miszike,
Ha jol emlekszem, talan Gomboc irta, hogy
"Obudan, a Kolossy teri piac elso emeleten, a neve Bugaek Fuvesboltja es ott van malnalevel tea."

Myssnia,
Remelem, sikerrel jartatok!Kép Majd irjal, ha tudsz!Kép

Kispici,
Drukkkk!!!

Tovabbi jo hetveget mindenkinek, puszi:

Leszter
28+2
leszter

Leszter!
Tényleg hidegvér, nem lesz semmi gond! KépKépKép Az én köldököm egyáltalán nem dudorodott ki Árminnal, úgyhogy valószínûleg nem törvényszerû a dolog! Megnéztem ám a lányotokat a 4D-n, meggyõzött, hogy nekünk is érdemes elmenni - még nem most, majd a 25. hét környékén! 3-4 napja a mi babánk is nagyon mozgolódik, úgy örülök neki! Kép

Mindenkinek jó hétvégét és a mainál egy kicsit kirándulósabb idõt! KépKépKép

Márti
19+4
márti

HENIPAPA,

Gratulalunk a babatokhoz!
Sok-sok egeszseget a babanak, a mamanak, az egesz csaladnak!

Udv, ZoliApu.
zoliapu

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak gyorsan lejelentkezem.
Vettünk mindent. Mivel csak két szín volt raktáron, ezt választottuk:
[url=http://www.babycare.nl/freestyle2002/frst3lime.htm" TARGET="_top]http://www.babycare.nl/freestyle2002/frst3lime.htm[/url]
Ebbõl levásárolhattó volt 200 euro, de nem bármire, csak tartozékokra. Mivel én amúgy is azt szerettem volna, így pont ilyen macisra válottam:
[url=http://www.babycare.nl/media/mccbear400.jpg" TARGET="_top]http://www.babycare.nl/media/mccbear400.jpg[/url]
és egy lábzsákra. A lábzsák nagyon tuti, szörmével bélelt.
Vettünk még egy hozzávaló mózeskosarat is, így aztán minden van hozzá. Kép
A határnál simán átjöttünk, majd leparkoltunk, és gyalog mászkáltunk a határõrök között Kép , a Taxi Free-s osztrák bodét keresni. Kép Megtaláltuk, és lepecsételtettük a papírt, a szomszéd pénzváltó bódéban meg vissza is kaptunk az összeget.
Szóval minden okén ment, nagyon örülök neki.

myssnia
36+1
myssnia
Budapest XI. kerület

Ja. Azt elfelejtettem, hogy nem ez volt az álomszínem (zöldessárga), de hogy levásárolhattam, azért gyorsan megbékéltem vele. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Sasha, elküdtem mail-ban azonnal a bolt címét. Ezek szerint nem kaptad meg.Kép Becopyzom ide is.
Masterfil Text Kft. (KISTEXT)
1184 Budapest, Fáy u.2.
Tel.: 296-1600
Nyitva: H-Cs: 09.00-16.00, Péntek: 9.00-15.00
A Kistext gyár pincéjében van, meg fogod találni.Kép

Leszter,
igen egyet értek, szerintem is kell, hogy ott legyen az apuka, hogy kialakuljon a család, vagy legalább elkezdõdjön valami...Kép

Kangi,
nem volt idõm megírniKép, de igyekszem, mert gondolom szülés után se neked se nekem nem lesz rá idõm.Kép

Zsuzsi.
milyen kis aktív voltál ma. Mi is korán felketünk, de jól elcsesztük az idõt. Mindegy, a bordûrt legalább felraktuk a falra, a többit majd intézem, aztán ha visszajön Apa, akkor folytatja.Kép

Drukkoljatok, hogy ne induljon be a szülés szerda estig, ugyanis a párom itthagy, Németországba utazik és csak szerdán jön haza.Kép Köszi elõre is!KépKépKép

Itt Újpalotán minden további nélkül kaptam málnalevél teát, ha valakinek útba esik leírom pontosan hol.

Myssnia,
remélem sikerült megvenni a babakocsit, várom, hogy jelentkezz és mesélj.

Más érdekes nem történt velem, megyek is eszem egy kis narancsot,jók legyetek, pussssza
Timici
39+1
timici

Sziasztok!

Marti,
Orulok, hogy tetszett a felvetel, remelem, Ti is elegedettek lesztek. Majd ird meg, hogy mi volt, ok?Kép

Myssnia,
Nagyon jol nez ki a kocsi!!!Kép Gratula hozza!Kép Es orulok, hogy minden siman ment, nagyon ugyesek voltatok!
Kerdezhetek par dolgot csak ugy kivancsisagbol?Kép Mennyire lehet hatradonteni? Bele lehet rogziteni a hordozot? Es a mozest? Annyira kezdo vagyok babakocsi temaban, szoval lehet, hogy ezt ranezesre is meg lehet mondani, es csak en nem tudom... Es a garanciat tudod az itthoni forgalmazonal ervenyesiteni, vagy problema eseten ki kell vinni Becsbe? (Csak mert lehet, hogy majd valamikor mi is kimennenk...)

Timici,
Szerdaig ellendrukk!!!Kép

Puszi:

Leszter
28+2
leszter

Ilyen a mózeskosárral, a kosár színe pedig drapp:
[url=http://www.quinny.nl/images/313.jpg" TARGET="_top]http://www.quinny.nl/images/313.jpg[/url]
Ilyen pedig az autosüléssel:
[url=http://www.quinny.nl/images/312.jpg" TARGET="_top]http://www.quinny.nl/images/312.jpg[/url]

Most pedig nem fárasztok senkit sem.

Heni
Neked pedig nagyon gratulálok, sok boldogságot!!!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
nagyon jó a kocsi és a hordozó is.Kép
Gratula hozzá!KépKépKépÜgyesek vagytok!
Timici
timici

Leszter Kép
Egyszerre írtunk. Kép A garancia szerintem csak kint érvényes, bár nem tudom biztosra. Én bízok benne, hogy semmi gond nem lesz vele, mert nagyon strapásnak tûnik. Az ülés dölésszögét valamennyire lehet állítani. Ja és nagyon vicces, mert csengõ is van hozzá. Ezen jót nevettem.
A kocsit összeszerelve hoztuk ki (az utcán, az autó mellett tanultuk meg szétszedni Kép ), így megjárattuk a kerekeket is (Zsuszi, jól csináltam? Kép )

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia
Mi is 3 kerekure palyaztunk, de atran adodott egy nagyon jo vetel, igy sima 4 kereku lett...:0/ De GYONYORUUUUU a kocsi! Kép

Nadine
Nalunk rogton a bejaratnal voltak kiteve az akcios cuccok, meg veletlenul sem a baba reszlegen...De eleg sok cucc volt. A Tescot en is olvastam, majd meglatjuk mi lesz belole! Kép

Leszter
Csak semmi izgulas! Ugy tunik Nalad ez mar csak igy lesz. Folosleges minden nap felhuznod magad...Fel a fejjel! Kép Kép

Timici
Megy a szoritas. De szerintem addig siman bent marad Kis Bence!

Ma SEMMI ertelmeset nem csinaltunk ..Kép

Jo ejt mindenkinek
Norka
35
norkini

Myssnia,
Koszi, megneztem ezeket a kepeket is, nagggyon klassz!!!Kép
Jo pihenest, udv:

Leszter
leszter

Sziasztok Kismamák,

Nagy gratula Heninek és Dorinának.

Tudom, nagyon várjátok a bejelentkezésemet, de még egyben vagyok. Vízöntö babát szeretnék, úgyhogy még ki kellene bírnia a babának pár napot. Eddig annyira aranyosan és ügyesen viselkedett a babám, csak még fog is - hú de értelmes lett. A Testvérem jön be a szülésre õ meg most hazament anyáékhoz, úgyhogy ne induljon be még ma, leghamarabb holnap este. Az lenne a legjobb, ha lenne itt olyan kismama, akivel a babám egy napon születik. Nem igazán akarom lehagyni Zsuszit.

Én is Tená-t vettem, és hálós bugyit, az orrszívóval még vacilálok. Nem merem a porszívósat, felelõtlen vagyok?

Ma voltunk moziban Puskin, megnéztük a Bazi Nagy Görög Lagzit, indenkinek csak ajánlani tudom. Egyrészt nem olyan hangos, mint a Multiplex, másrészt a Párom szerint lányfilm, nem borzolja az idegrendszert. Mivel Franyóhoz hasonlóan a Gyûrûk Ura I. része az én idegrendszeremet is próbára tette.
Franyó, nem voltál koraszülött, hogy Te is gyengébb idegrendszerrel rendelkezel? :-)
Amugy az eszem is jó helyen van. Délben indultunk el a Kispapával és cca 7 felé értünk haza. Addigra már úgy szúrt a hüvelyem, mint annak a rendje. 3 hónap fekvés után meg még csodálkoztam is rajta illetve azon, hogy elfáradtam - arra is csak akkor jöttem rá, amikor leültem.

Kíváncsi vagyok, hogy a doktor néni heti szülési jóslata bejön-e.

Franyó,
Hol vettétek a babakocsit, mert mintha mi is ilyet néztünk volna ki? Nagyon szép vagy Te is és a szoba is. Illetve azt kérdezném, ha jövö hét végén még egyben vagyok, meglátogathatnálak a Kispapával?

Szerintek van még értelme a málnalevélteát elkezdeni, és milyen gyakran isszátok? - Budán nem tudom megvenni, csak a környéket tudom bejárni...

További jó gömbölyödést mindenkinek.

Nyúlandi
37+5
nyulandi

Myssnia,
Pedig allati jo a szine! Legalabb eleg feltuno leszel! Tudod, az a kivizold babakocsis csaj...

Nadine,
Ne ijesztgess, meg nem szulhetek! Amugy szerintem ez meg nem a feszekrakasi laz, hanem mar nagyon szorit az ido, es rajottem, hogy meg minden romokban, es ideje lenne elkezdeni keszulodni! Sajnos a visszautazasunk is kesett egy hetet, pedig ugy terveztem, hogy az utolso honapban mar tenyleg csak keszulodok!

Most este a szekrenyeket pakkoltam at egy kicsit, beraktam a meg hianyzo polcokat! Ha minden igaz kapok kolcson egy mozeskosaras agyacskat, de mivel meg nincs itt, ezert ugy gondolom nem art rendbe tenni Gyuri agyat is. Ki kene mosni a matracot, de nem tudom hogy fogjak neki?!
Most viszont beveszek egy magneziumot, mert meg tenyleg nem akarok szulni, egyreszt, mert korai lenne, masreszt, mert meg lelkileg mindig nem tartok ott!

Timici,
Biztos vagyok benne, hogy Bence jovo het vegeig nem akar elobujni! Tudjak a gyerekek, mikor alkalmas az idopont!

Leszter,
Remelem azt erezted, hogy megfordult a babad! Csak mostanra mar hozzaszoktal. En par napig ugy ereztem, hogy szetdurran a hasam, annyira feszitett, amikor megfordult! A trutyizas miatt meg tenyleg ne izgasd magad, ha tenyleg olyan keves, mint irtad, valoszinuleg ez "alkati sajatossagod"!

Myssnia megegyszer,
Azert most ugy irigyellek! Fogadjunk, hogy egesz este vigyorogsz egyfolytaban, es a cuccokat nezegeted?! Orulok, hogy sikerult, es meg egy kis penzmag is visszafolyt! Ha nem vagyok indiszkret, akkor igy mennyibe kerult a kocsi es a "tartozekok" egyenkent?

Zsuzsi
37+5
zsuzsi74

Nyulandi,
En februar 2-t, vagy 4-ez neztem ki szulinapnak. Esetleg jatszik meg az elseje is, vagy a 7-e, az a hazassagi evfordulonk, de nem hiszem, hogy addig kibirom, akkor mar tulhordanam, az meg nem jellemzo ram!

Az elozo hozzaszolast meg orakkal ezelott kuldtem el, de csak most vettem eszre, hogy valami fajlfoglalasi hiba miatt nem ment el.

Myssnia,
Akkor most zsinorban kene szulned ket-harom gyereket, hogy ez a meseszep kocsi "behozza az arat"! Tenyleg nagyon kiralyul nez ki! Uuuuugy irigyellek!!! Es igen, jol csinaltad, igy is kell!!! Kép

Lanyok,
Ne szorakozzatok ezzel a feszekrako osztonnel, tisztara beijedtem, es el is kezdtem kemenyedni rendesen! Ettem egy kis csokit a ket magnezium tablettahoz (a csokiban is sok a magnezium!!!).

Zsuzsi
37+5
zsuzsi74

Timici!

Nagyon drága vagy köszönöm! Valóban nem kaptam meg a mailt! Nem tudom miért, de valószínü összefügg azzal, hogy teganap elõtt hiába irtam be az fw oldalán a jelszavam mindig visszadobott, mintha csak frissitettem volna az oldalt! Pár órán belül rendezõdött, de nem volt mail. Lehet, hogy pont akkor küldted és azért nem kaptam meg.
Viszont ezek szerint jól emlékeztem, hogy Te tudod hol van az a boltKép Pedig csak tippeltemKép Olyan régen volt már, hogy arról esett szóKép

Drukk megy ezerrel...Kép
sasha és a Gábris

Kép
sasha

Heniék!

Gratulálok és sok-sok tejcit kívánok. Kép

Miszike!
Jó a pelenkabetét is, max. ha nagyon erõsen vérzel tegyél be kettõt, a Tena betétet meg úgy tudom fel lehet iratni a dokival és úgy olcsóbb.
Málnalevél teát én a hugomnak a Tescoban vettem, a kasszazónán kívül van a Herbáriában.
gallainémagdi

Heniék!

Gratulálok és sok-sok tejcit kívánok. Kép

Miszike!
Jó a pelenkabetét is, max. ha nagyon erõsen vérzel tegyél be kettõt, a Tena betétet meg úgy tudom fel lehet iratni a dokival és úgy olcsóbb.
Málnalevél teát én a hugomnak a Tescoban vettem, a kasszazónán kívül van a Herbáriában.

Magdi
17+6
gallainémagdi

Nyúlandi!

Ha tartasz a porszívós orszívótól, akkor vegyél pesztonkát.
Ez 3000,- körül van és saját kis motorja van.
Nekünk bejött, mert a Miki nagyon fél a porszívótól és azzal nem is mernék próbálkozni.

Mindenkinek jó éjszakát Kép ...hajnalt?

Magdi
gallainémagdi

[url=https://www.babanet.hu/teto/appendicitis.htm" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/teto/appendicitis.htm[/url]

Érdekes történet... nem éppen vidám, de gondoltam jó ha ti is elolvassátok!

puszi
sasha

Kép
sasha

Kangi,
tudom, hogy közhely számba menõ, amit írok, de az utolsó idõkben is megfordulhat a babó! Ezért nem kell aggódni!

Magdi,
köszi a tippet, a dupla betét tényleg elég lehet! A teát meg megnézem a Tescoban, hátha...

Timici,
azért légyszi írd le a málnalevél tea elérhetõségét, hátha a Tescoban nem lesz. Köszi!

Pusz mindenkinek!
Miszike
37+0 (juhéééé Kép)
miszike

Myssnia,
Nagy gratula a babakocsihoz, tenyleg tuti.

Marti,
Kosz a fiam neveben is. Nem tanulok, csak a munkahelyemen minden heten vannak tovabbkepzo eloadasok es azon voltam. Lehet, hogy megkeresem akkor Lieselt, meg filozom raja mennyire fogom kihasznalni.

Zsuzsi,
Szerintem nyugi, babok altalaban megerzik a mamik mennyire keszultek fel a szulesre.

Leszter,
Nyugi, sajnos tenyleg igaza lesz a dokidnak, hogy ez vegig fogja kiserni a terhessegedet.

Timici,
Probalj beszelni baboval, szerintem hallgatnak rank. Nalunk Kispapi kethetes tanfolyamon vett reszt anno az orszag masik reszebe, de hetvegere hazajott. Egesz heten kertem a manot hetvegen szulesen meg, mert papi itt akar lenni, igy lett, mas kerdes, hogy csaszi lett, es oda nem engedtek be.
De azert a drukk megy.

Kepzeljetek ma megsutottem eletem elso kenyeret. Olyan jo volt vegre "igazi" kenyeret enni az itteni kenyernek titulat dolgok utan. A ferjem azonnal kozolte, inkabb megtanulja o is, hogy kell csinalni, de ezentul csak ilyet eszunk.

Angi
20+2
angela2

Borzalmas ejszakam volt, ot percenkent josolgattam, es persze emiatt nem igazan tudtam aludni. Mar vilagos volt mire sikerult alomba zuhannom a kanapen, de aztam felkeltek a gyerekek. De meg igy is jobban aludtam, mint ejszaka! Baba viszont nagyon aktiv, csak hat meg jo lenne ket hetet bent maradni. Ket het mulva vasarnap nem banom, ha elobujik!

Angi,
Ti hol is laktok, hogy nem lehet rendes kenyeret kapni? Ezzel en is igy voltam, aztan rajottem, hogy a torokok egesz jo pekek, hasonlit a kenyeruk a mienkhez, mi meg ugyis egy elegge gettonak titulalt varosban lakunk, ugyhogy van torok pekseg eleg!

Timici,
Mi van a hordozokendovel? Megkaptad mar a szabasmintat? En visszakaptam vegre az enyemet, ha akarod kiteregetem, aztan fotozok parat, hogy jobban el tudd kepzelni!

Ugy latom Myssnia teljesen belefeledkezett a babakocsi nezegetesbe! Kép

Tiszta alomkor vagyok meg, el kene kezdeni a napot! Mit fozzek? Azon is hezitalok, hogy mossak e ablakot, vagy sz.rjak az egeszre, mint ahogy kedves ferjem is teszi?!

Zsuzsi
37+6
zsuzsi74

Sziasztok Kép

Angi Kép
gratuálok a finom kenyérhez!
Sajnos nekem pár napja úgy ég a gyomrom, hogy szinte semmilyen kaját nem tudok felhötlenül élvezni. Ezen kivül a torkom is elkezdett fájni, nagyon utálom, és még a propoliszos tablettámat se merem szopogatni, az esetleges allergizáló hatás miatt Kép

Ma megint nagyon sokat megyünk majd, anyósomhoz kórházba, utána egy ismerösünkhöz, hogy megszerelje az egyik gépünket, meg még TESCO-zni is kellene ... fuj, most semmi kedvem sehová se menni, de muszáj, mivel én vagyok a soför Kép És egyébként itthon sem jobb semmivel ...

Napok óta nem tudok reggel idöben felkelni, aztán meg csak nyüglödöm, hogy már megint elment a nap... ma is fél 10 volt, mire kimásztam az ágyból Kép

Fuj! Fuj! Fuj! Szörnyen rossz a kedvem KépKépKép

Myssnia Kép
gratula a kocsihoz és a hordozóhoz! Nagyon ügyik vagytok!

Leszter Kép
kedden megyek dokihoz, akkor ö megmondja, hogy mikor lesz a következö UH, amikor kiderül, hogy csücsül vagy már fejen áll a babuka Kép

Zsuzsi Kép
akkor drukk, hogy még ne szülj, viszont ha ilyen randa köd és hideg van nálatok is, akkor ne moss ablakot! Mi is majd csak tavasszal állunk neki, addig meg behúzzuk a függönyt Kép

Nyúlandi Kép
a Lagzit mi is meg akarjuk majd nézni Kép Örülök, hogy te is azt mondod, hogy érdemes Kép

Megyek és a dugámba dölök Kép

Pussz
Kangi
35+2
kangi

Sziasztok,
hát kispapa ma elutazott, köszi Mindenkinek a drukkot, szerdán jön haza, addig kell, hogy Bence bennt maradjon.Kép

Zsuzsi, Angi, Norka,Kép
beszéltünk a gyerekkel és remélem, hallgat ránk.Kép
Én a jan.27-ét néztem ki a szülésre, remélem Bencének is megtetszik a dátum.Kép

Nyúlandi, Miszike,
Málnalevél tea elérhetõség:
Margit Patika/Gyógyászati segédeszköz Boltja
1156 Budapest, Páskomliget utca 4.

Kangi,
fel a fejjel, mindenkinek van rossz napja, én is kicsit szomorú vagyok, hogy elment a párom. De a babó miatt azért össze kell szedjük magunk, nem?Kép
A TESCO miatt nem irigyellek, de hát ha menni kell...Én majd a jövõ héten tervezem, hogy megnézem az akciót, amit beheregoztak gyerekruha ügybenKép.

Sasha,
köszi a drukkot, remélem, hogy szeráig nem lesz rá szükségünk.Kép

Kispicivel, Gombóccal mi lehet, nem jelentkeznek!Kép
Drukk, drukk, drukk.

Megyek ebédelek egyet számvitel hf. elött, jók legyetek, pussssza
Timici
39+2
timici

Sziasztok lanyok!

Olyan aranyos a kispapam, most, hogy en par napig pihengetek, nekiallt egy csomo hazimunkanak, amihez en csak a lelkierot gyujtogettem idaig, es megcsinalja!Kép

Lanyok, mikor kezdtetek eloszor erezni a szemeremcsontotokat? Nemtom, szerintem en mar a felido elott is ereztem ott valamit idonkent (pl. kocsiba ki-beszallaskor), mostanaban pedig egyre gyakrabban, foleg olyan mozdulatoknal, amikor csak a fel labam terhelem. Lehet, hogy mar most kezd alakulni a medencem? Vagy csak a sok pihenestol lettem ilyen nyamvadt, hogy egy-egy mozdulat nem esik jol?Kép
Es ha van kedvetek, irhatnatok a koldokkidudorodassal kapcsolatos kerdesemre is...Kép

Norka, Angi, Zsuzsi,
Lehet, hogy vegig igy lesz tenyleg, es nem is jelent semmit, probalok is higgadtabban hozzaallni a dologhoz, de azert idegesito, gondolom nem kell magyaraznom...

Sasha,
Erdekes volt az az appendicitises link, bar eleg ijeszto... Mondjuk ez velem nem fordulhat elo (mar kikaptak), de biztos van meg szamtalan egyeb problema, amit nehezen diagnosztizalnak egy kismamanal...

Angi,
Gratulalok az elso kenyeredhez, biztos nagyon fincsi lett!Kép

Zsuzsi,
Sajnalom, hogy ilyen vacak volt az ejszakad.Kép Nem akartalak ijesztgetni a feszekrakassal (bar amiket utana irtal, szerintem azok is jol beleillettek a kepbe!Kép), csak pont a heten mondta a pszichologus.
Szerintem hagyd a ferjedre az ablakpucolast, ha most nem csinalja meg, akkor majd talan kesobb, nem fog az elszaladni... A baba ugysem fogja meg osszepiszkolni magat vele!Kép

Kangi,
Nnnnaaa, fel a fejjel, gondolj arra, hogy az a lenyeg, hogy minden rendben Veletek, es nemsokara megszuletik a babuci!!! Mar csak par het, es meg arra sem lesz idod, hogy rosszkedvu legyel, orulj, hogy most mehetsz bevasarolni meg egyaltalan, emberek koze!Kép En pl. szivesen mennek, de nem merek...
A torkodra: probalj meg jo sos meleg vizzel oblogetni, nagyon gusztustalan ugyan, meg nekem mindig kicserepesedik tole a szam, de nagyon hatasos!
Sajnalom, hogy eg a gyomrod, en mar karacsony ota kuzdok vele eleg rendesen. Amugy nem Te irtad meg par napja, hogy nem eg? Lehet, hogy angora dalmatad lesz a vegen?Kép
A reggeli nyuglodes ismeros, mi ma fel 11-kor keltunk, mondjuk az is igaz, hogy ejjel 2-kor meg javaban kukorekoltunk.Kép

Myssnia,
Nem tudod veletlenul, hogy az az ismerosod, aki az Uzsokiban szult, milyen velemennyel volt a korhazrol? Es ki volt a dokija? Es hogy vannak a picikek?Kép

Timici,
Neked is fel a fejjel, hamar el fog telni az ido szerdaig, ha unatkozol, vagy szomorkodsz, akkor majd inkabb irjal nekunk!Kép
Es ahogy irtad, hogy mennyi mindent szandekszol meg varrni, biztos el fog repulni az a 3 nap!Kép

Tenyleg, mi lehet Gomboccal es Kispicivel???

Nyulandi, Kispici,
DRUKKKK!!!

Puszi:

Leszter
28+3
leszter

Leszter
Nekem folyamatosan tûnt el a köldököm, de még most sem dudorodik ki teljesen. Viszont két napja nagyon viszket. Vakarni nem merem, mert érzékeny és vékony a bõr és csak rosszabb lenne. Most elõvettem a Bepantent, hátha segít.
A lányról, aki ott szült nem sokat tudok, csak azt hogy jól vannak. Már karácsony óta benn volt, pontosan nem tudom miért, de azt tudom, hogy nem császárral szült. jövõ héten utánaérdeklõsöm a többi infónak is. Kép

Kangi, Leszter, Zsuzsi, Timici, angéla, Többiek
Nekem is tetszik nagyon a kocsi és tartozékai. És Zsuzsi, tényleg örül a fejem, ennek örömére ma is szétszettem, és rápróbáltam mindent újra. Kép

Zsuzsi
A számlát keresem már reggel óta, hogy mi mennyibe került. De nincs meg. Ami biztos: Összesen költöttem 130ezer Ft-ot. Azt tudom, hogy a kocsi volt 354 Euro, és abból vásároltam le a 200 Eurót. Ezt az összeget túl is léptem, és a mózest vettem még külön. A lábzsák nagyon jó minõségû, báránybélelt, Knokin márkákjú. Te biztos ismered, mert német cég, ha jól tudom.
Mivel ezt a kocsit néztem ki, most teljesen szerelmes vagyok belé, és tényleg nem ártana még néhány gyerkõc hozzá, bár most ilyen terv semmiképp nem szerepel az elkövetkezendõ idõszakban. Kép Valószínû lehetett volna olcsóbban is megvenni a kocsit, bár lehet, hogy ott nem lett volna a 200 eurós bónusz, de én így is nagyon elégedett vagyok, mert nálunk még az alapmodellt sem tudtam volna ennyiért megvenni.
Én meg azért írigyellek, mert nálatok az ilyen dolgok "normális körülmények" között, simán megvehetõk, akár a neten is. Itt meg egy nagy 0 az on-line értékesítés. A könyvön kívûl semmiféle választék nincs.
Egyébként még a határ mellett voltunk egy úgynevezett Parndorf nevû helyen. ( [url=http://www.mcarthurglen.at" TARGET="_top]http://www.mcarthurglen.at[/url] ) Ott volt egy bébibolt, ahol DKNY, Kenzo, Timberland gyerekholmik nagyon jó áron árultak. Vettem is néhány divattervezõ kreációját, és remélem nem lesz bohóc szegény gyerekbõl, mert némelyik nagyon design-os. Kép Sajnos imádom az ilyen dolgokat...
A fészekrakó ösztön miatt pedig ne aggódj, az nem a szülés elõtt van közvetlen, hanem még korábban. A szülés elõtt álítólag kicsit befordul az ember. Mondom én ezt, 0 tapasztalattal... Kép

Kangi
Nem írigyellek a gyomorégés miatt, akkor most már igazán itt az ideje, hogy a tökmag szépen megforudljon, és a buksia inkább a hólyagodat nyomja egész nap, mint a gyomrodat. Kép Nekem eleinte volt, de azt nagyon utáltam. Egy jégkrémet sem ehettem meg, már kész volt a gyomrom. A szénsavas nem segít?

myssnia
36+2
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Kangi Kép
Detto ugyanezek a tunetek eszlelhetoek nalam is. Sokaig alszom, aztan meg morgok,hogy minek kellett eddig lazsalni?! Kép Savam van folyamatosan, de legalabb eszem hagymat is,mert imadom es ha mar igy is ugy is savam van....Kép Kép Szoval kitartas, nem vagy egyedul!!!

Leszter
Csatlakozom Myssniahoz koldok ugyben. Folyamatosan nyomodott ki ,de meg mindig bent van! Kép Engem nem zavar vagy ilyesmi...

Szegeny Zsuzsi
Remelem ha napkozben nem is, de legalabb ma ejjel jobban durmolsz majd! Kép

Holnap lesz az elso NST! Viszont nem lesz mar tobb UH, legalabb is a doki azt mondta...Kép Kicsit banom! Kangi drukkolok, hogy fordulgasson csak az a pici jo iranyba!!! Aztan lassan babazunk! Kép

Norkini
36+1
norkini

Azaz
35+1
norkini

Sziasztok!

Myssnia! Kép
Gratula a szép kocsihoz! Nagyon jól néz ki, fõleg az autósüléssel különleges!

LEszter! Kép
Köldököm nekem sem dudorodik, viszont teljesen kisimult. Olyan, hogy a baba bekeményít, és valahol nagyon kinyomja magát, velem is elõfordul. Ilyenkor próbálok beszélni vele, hogy ez nem jó érzés, de többet használ, ha egy kicsit simogatom, arra általában reagál.

Zsuzsi! Kép
Tetszik, hogy két napot kinéztél magadnak február elején! Én február 24-ét néztem ki magamnak, jégtörõ Mátyás napját. Meglátjuk, mi lesz belõle! Kép

KAngi! Kép
Hú, én már nem tudok táncolni, mert olyan, mintha lehúzna a hasam. Szõrtelenítés: nekem már ez sem megy, nem érem el a lábam hátsó részét a pocakomtól. Így a páromat kértem, hogy csinálja meg, de még nem jelentkezett, hogy na, akkor ma csináljuk. Kép Kép

Urszila! Kép
Én még vezetek, de már csak Gödöllõn belül. Nemsokára kezdõdik a CTG-re járás, vitetnem kell majd magamat (Margit kórház). De a 7 éves jogsimmal most, a terhesség alatt volt az egyetlen koccanásom, még novemberben (nekimentem egy parkoló autónak). Úgyhogy én is érzem, hogy más a vezetés, mint "alapállapotban".

Éjszakánként gyakran érzek jóslófájásokat, és a csomagom még nincs készen! Holnap megyek a gyógyszertárba, és mindent beszerzek, hogy ne kelljen kapkodni!

Puszi mindenkinek!
Judó
35+0 (hú-húúú, és már 12. vagyok!!!)
judó

Halihó Kismamekok!

Elõszõris Heniéknek nagy gratula a picilányhozKép!

Nemtudtam netezni, mert apa alaplapot cserélt, tegnap meg egyszerûen kidõltem... Viszont kibirtam nospa nélkülKépKép, remélem ez a dokinak is tetszeni fog holnap!

Leszter, ne parázz!! Már a harmadik harmadban vagytokKép, ilyenkor a kis "trutyizás" már nem gázos! Leirásod alapján a babó megfordult, jó nagyokat mozgolódik, úgyhogy jó kismami módjára tessék nagyokat vigyorogniKépKép!!

Mivel állandóan csorgatjátok itt szegény diétázó kismamatársatok nyálátKép, besokaltam és sütöttem gyümölcskenyeret tegnap. Egy hobája van, hiába van fémfóliába csomagolva - hogy nehogy hamar megromoljon - iszonyúan párologKépKép.

Myssnia, ügyesen bevásároltatok, gratKép.

Orrszivó ügyben szeretném megjegyezni, hogy mi csak egy kis kézit vettünk, mivel nagyon idegenkedtünk a motorosoktól, és reménykedtünk benne, hogy nem is lesz rá szükség. Danó 8,5 hónapos koráig szopizott, addig nem is volt semmi baja, azóta talán 3-szor volt náthás, 15 hónapos kora óta pedig ki tudja fújni az orrát - ami szerintem az úszásnak köszönhetõ. Tudom, hogy mázlink van a gyerekkel, de Zsófinak is igy indulunk neki, remélhetõleg egyáltalán nem lesz szükségünk rá.

Na eldugulok, pusszantás!
Zsófi (29+3)
Csucsuka

Sziasztok!

Myssnia, micsoda babakocsi! Baromi jol nez ki, gratula hozza! A VAM-nal meg kulon ugyesek voltatok! KépKép

Miszike,
en irtam a Bugaek Fuvesboltjarol. A hirek szerint mult heten ott is kifogyott a keszlet, de azt igertek, mult pentekre beszereznek meg. Nem tudom, hogy azota kaptak-e uj szallitmanyt...Kép

KAngi, csak nem Teged is elert a finiselok depreszioja? KépKépKép HA ez vigasztal, akkor leirom, hogy ez tutira atmeneti, par nap mulva mar jobb lesz a kedved! Kép Szerintem a hormonokkal fugg ossze...

Leszter,
ne mereszelj idegeskedni a trutyi miatt! KépKép Latod, a dokid nem idegeskedik miatta, ugy latszik, Te alapbol igy mukodsz...Kép A koldokomert nagyon drukkoltam hogy ne forduljon ki, mert bevallom (bunbano Gomboc Kép), sohasem tetszett a hatalmas kidudorodo koldok, amikor egy terhes not lattam. Egeszen dec. elejeig nem is volt semmi gondom vele, aztan lelapult (ennek meg orultem Kép ), szilveszterre meg ki is fordult...ugyhogy en sem usztam meg...Kép

Zsuzsi, hagyd azt a nagytakaritast a csudaba! Inkabb pihizz, aludj amikor van egy kis idod, utana a harom gyerkoc mellett tutira nem lesz ra lehetoseged! A hazimunkara nem lehetne valahogy jobban ravenni a ferjed es a nagyobbik fiad? Pl. mosogatas, mosas, felmosas stb. nem olyan ordogi dolog, hogy ne tudnak megcsinalni. Kép

Norka, mar Te is CTG-re mesz...hogy telik az ido, de jo...Kép

Timici, megy az ellendrukk. Kép
En 22-et vagy febr. 4-et (anyukam szulinapjat) neztem ki, de igazabol csak azert drukkoltam, hogy jan. 20. elott ne jojjon, mert inkabb egy vizontot szeretnek, anyukam tunderi termeszetebol kiindulva...Kép

Tegnap szerveztem egy talalkat a baratnoimmel, beultunk egy vendeglobe meg egyet vacsizni. Mondtam nekik, hogy egy jo ideig lehet, hogy ez lesz az utolso alkalom (sot, sokakkal biztos nem fogok jo ideig talalkozni), igy tok rendesek voltak, majdnem mindenki eljott, akit csak hivtam Kép Dumcsiztunk, ettunk, nagyon jo volt, csak aztan egesz ejszaka egett a gyomrom a kajatol. Kép Mostantol a pasikon a sor, ha megszuletik Gombocka, a pasik mennek el "oromunnepelni". Kép

MA meg elmentunk kispapival kicsit setalni a Budai hegyekbe, masfel orat mentunk tok sik terepen, aztan hazajottunk es nekem le kellett fekudnom aludni, ugy kimerultem. Teljesen oregasszonyos vagyok, mar mindentol elfaradok. Kép Es mar semmihez nincs igazan kedvem, pedig van egy halom hazimunka, amit meg kene csinalni. Brrr...

Sziazstok,
Gombóc
39+1 (huha Kép)
gombóc

Kepzeljetek tegnap 4es ikrek szulettek Pecsett a Klinikan! Kép Persze a lombik program eredmenye. Tavaly egy kollegam novere szult 3as ikreket ugyanitt. Tok jol beindultak! Kép

Gomboc
Ez a 39+1 egesz jol hangzik! Kép Tok jo,hogy igy osszejottetek. Lehet,hogy majd en is osszecsoditem a tarsasagot. Jo 5let!

En febr. 20-at beszeltem meg a baboval, majd meglatjuk mi lesz! Ja, mar masodik ejszaka azzal telt,hogy azt almodtam,hogy vajudok. Es hulla faradtan ebredek...Kép Remelem ma mar mas lesz musoron!!!

Norkini
35+1

Norkini
35+1
norkini

Sziasztok!

Marti, Myssnia, Judo, Gomboc, Norka,
Koszi a koldokos valaszokat. Tok fura, en azt hittem, hogy ugy 1-2 honappal a vege elott mar biztos mindenkinek kidudorodik, de ezek szerint megsem...

Myssnia,
Koszi, ha megkerdezed a kollegadat az Uzsokirol, van ugyan egy uzsokis topik itt a babaneten, de mar tobb, mint fel eve nem irt oda senki.
Biztos aranyosak a holmik, amiket a babodnak vettel.Kép

Csucsuka,
Koszi szepen a megnyugtatast, olyan jol esik olvasni!Kép
Orulok, hogy jobban vagy. Most mar No-Spa nelkul is jol erzed magad, vagy inkabb kinlodsz, hogy a babat kimeld?
A sutemenyek es a karacsonyi edessegek nalunk sem tul hosszu eletuek...Kép Hiaba, ezek a mai foliak mar nem megbizhatoak...!KépKép

Gomboc,
Neked is koszi a biztatast, igyekszem, hogy ne idegeskedjek!Kép
A koldokod miatt ne bankodj, mar csak 1-2 het, es visszafordul!
A kajalassal nekem is nagyon vigyazni kell, ez eloszor karacsony este tudatosult bennem, amikor azt hittem, megpusztulok, aztan azota nem is a regi a gyomrom, folyton eg...Kép De a lenyeg, hogy meg volt egy jo kis ested a baratnokkel!Kép
Ez a 39+1, ez azert mar tenyleg huha!!!Kép

Puszi:

Leszter
28+3
leszter

Myssnia,
Nekem is irgalmatlanul viszket a hasam, csak a furdes utani olajozas hoz enyhulest! Nem szabad megtorolkozni, a vizes borbe kell belemasszirozni az olajat! Barmilyen termeszetes olaj jo, en most sima olivat hasznalok! Es minel kevesebb szappant, tusfurdot hasznalj!
A babakocsi lattan meg mindig sargulok az irigysegtol!

Gomboc,
A munka nagy reszet elvegzik a gepek, de ugye a vasalast, a szekrenyek atramolasat, a rendrakast, es meg sorolhatnam, ezeket nem lehet rajuk bizni!
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, rogton kisirtam egy mosogatogepet! Es ehhez most mar otthon is ragaszkodni fogok, ha egyszer hazakoltozunk!

Norkini,
Neha csodalkozom, hogy fer el valakiben egynel tobb gyerek! Amikor ez az egy is ugy szet tud feszegetni! Hat meg negy!!!
Jut eszembe, Tipu mar milyen regota babazik, pedig kb. egy idore voltunk kiirva!

Judo,
3-an nem szulhetek, legalabbis napkozben nem, mert aznap van a szulesznom kisfianak a szulinapja. Ejszakara mar van engedelyem! De akkor mar inkabb legyen elotte vasarnap, vagy utana kedd!

Anyukam viszont nem tudom ideer e szulesre, nagyon sok dolga van a munkahelyen, es nem tudja otthagyni a melot! Ez esetben viszont nagyon megszivom, mert gozom nincs ki fog addig Gyurira vigyazni (az elso hetekben jo lenne nemi segitseg)! Egy ismerosunk itt a faluban ugyan felajanlotta segitseget, de ok most vettek hazat, es ejjel-nappal felujitanak, szoval nekik is megvan a programjuk!

Nem tudjatok veletlenul, a kokuszmatracot ossze lehet hajtani, gongyolni, vagy van valami mod a tomoritesere? Kene egy uj matrac, de itt csak 70*140-es kisagyak vannak!

Csucsuka,
Jo ez a mese a parolgo gyumolcskenyerrol! Kép

Zsuzsi
37+6 mindjart 38!!!
zsuzsi74

Gombóc
Olyan jó érzés egy frisslevelgõs séta után lepihenni. Én néha direkt indulok útnak, hogy utána kellemesen elfáradjak. Holnap is lesz ilyen valószínû. Kép

Zsófi
Imádom a gyümölcskenyeret. Sok porcukorral kívûl...

Zsuzsi
Azt hiszem azért is viszket a köldököm környéke, mert túlzásba vittem az mindenféle krémes ápolást. Most pedig az lesz amit Te írtál, vagyis mosakodókrémmel mosom csak, és natúr olajjal kenem. Bár van itthon oliva, de nem túl friss, viszont vettem a babónak gyógyszertárban napraforgót, az is biztos jó.
Még kérdezni akartam Tõled, hogy nekem a múlt héten a CTG után a dokim csinált bakterológia vizsgálatot, mert ha esetleg lenne, akkor az veszélyes a gyerkõcre, és antibiotikum infuziót kell adniuk, vagy mi? Neked is csináltak ilyen vizsgálatot? Mert gondolom otthonszülésnél nagyon kell ilyenekre is figyelni.

A babamozgással kapcsolatban. Van valaki, akinek a méhszáj környékén iszonyú fájdalmat tud okozni a bébi egy-egy mozdulattal? Mert nekem néha sikerül. Valószínû a buksiját mozgatja...

myssnia
36+2
myssnia
Budapest XI. kerület

Lányok!
Merre vagytok, csak én pörgök itt egyedül? A Babanet szervere is döglõdik...
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok! Megjöttünk a mindenféléböl! Hálistennek végre itthon! Kép

... amúgy minden jól ment, csak hazafelé akkora köd volt az 51-esen, hogy alig láttam 30 méterre se ... (Délegyházán is voltunk)

Leszter Kép
ne trutyizz már! Kép És föképp ne aggódj miatta! A köldököm nekem nem dudorodik, hanem simul kifele, és a bör vékony rajta. Barátnömnek viszont mint egy fél dió, úgy kidudorodott, kb ennyi idösen láttam, mint most én vagyok. Ez is abszolút alkati dolog.
Angóra dalmata Kép az érdekes egy hibrid Kép de tényleg, tök mák, hogy eddig megúsztam a gyomorégést!
Szeméremcsont: ja, ja, én is kb ennyi idösen panaszkodtam elöször miatta. Mai napság meg néha már alig tudok megmozdulni, úgy belehasit. De már nem tart soká ... Kép

Sós meleg viz: Anyu is mondta ... de olyan rémesen hangzik ... azért megpróbálom ... brrr Kép

Timici Kép
köszi a vigasztalást. Mailt megkaptam, majd holnap egy tanulási szünetben válaszolok Kép
Én is megnézem jövö héten a TESCO-s akciót.

Myssnia Kép
a szénsavas sem segit, viszont tejecske igen. Meg a kefir is, ami érdekes, mert az is savas ... Ami a befordulást illeti, jövö héten talán lesz UH, és kiderül, mi a helyzet.

Norka Kép
köszi a drukkot Kép Neked is viszont-jókivánságaim, bár az igazán neheze most jön Kép Hagymát nyersen annyira nem szeretem, de jobb is, mert ha nem ehetném a sav miatt, tuti kiakadnék. Igy csak a szép véres bélszin hiányzik, de anélkül is lehet élni Kép

Judó Kép
én megörülnék, ha a párom szörözne rajtam, mert ha más csinálja, az nekem még sokkal jobban fáj Kép

Gombóc Kép
MÁSFÉL ÓRÁT sétáltál?! Te egy stramm hös vagy! Nekem 20 perc totyogás után leszakad a derekam! És ha hallottad volna, tánci után hogy szuszogtam! Dehogy vagy tohonya! És remélem, nem csináltál házimunkát még ezek után ...
Finises depi? Van ilyen? Hmmmm... jujjjj.... Kép

Megyek, lefexem aludni. Ja! Vezetés téma! Én is vezetek még, és abszolút biztonságban érzem magam. Amennyire szétszórt lettem a terhességtöl az élet egyéb területein, a vezetés annyira stabilizált. Mindig tökre megnyugszom töle.

Pussz
Kangi
35+2
kangi

Myssnia,
Nekem is irgalmatlanul viszket a hasam, csak a furdes utani olajozas hoz enyhulest! Nem szabad megtorolkozni, a vizes borbe kell belemasszirozni az olajat! Barmilyen termeszetes olaj jo, en most sima olivat hasznalok! Es minel kevesebb szappant, tusfurdot hasznalj!
A babakocsi lattan meg mindig sargulok az irigysegtol!

Gomboc,
A munka nagy reszet elvegzik a gepek, de ugye a vasalast, a szekrenyek atramolasat, a rendrakast, es meg sorolhatnam, ezeket nem lehet rajuk bizni!
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, rogton kisirtam egy mosogatogepet! Es ehhez most mar otthon is ragaszkodni fogok, ha egyszer hazakoltozunk!

Norkini,
Neha csodalkozom, hogy fer el valakiben egynel tobb gyerek! Amikor ez az egy is ugy szet tud feszegetni! Hat meg negy!!!
Jut eszembe, Tipu mar milyen regota babazik, pedig kb. egy idore voltunk kiirva!

Judo,
3-an nem szulhetek, legalabbis napkozben nem, mert aznap van a szulesznom kisfianak a szulinapja. Ejszakara mar van engedelyem! De akkor mar inkabb legyen elotte vasarnap, vagy utana kedd!

Anyukam viszont nem tudom ideer e szulesre, nagyon sok dolga van a munkahelyen, es nem tudja otthagyni a melot! Ez esetben viszont nagyon megszivom, mert gozom nincs ki fog addig Gyurira vigyazni (az elso hetekben jo lenne nemi segitseg)! Egy ismerosunk itt a faluban ugyan felajanlotta segitseget, de ok most vettek hazat, es ejjel-nappal felujitanak, szoval nekik is megvan a programjuk!

Nem tudjatok veletlenul, a kokuszmatracot ossze lehet hajtani, gongyolni, vagy van valami mod a tomoritesere? Kene egy uj matrac, de itt csak 70*140-es kisagyak vannak!

Csucsuka,
Jo ez a mese a parolgo gyumolcskenyerrol! Kép

Zsuzsi
37+6 mindjart 38!!!
zsuzsi74

Sziasztok!

Hetek ota olvasgatlak mar Benneteket, es most vegre elszantam magam, hogy beszalljak a levelezesbe.

Eloszor is gratulalok minden friss anyucinak, a finiseloknek pedig azt kivanom, akkor babazzanak, amikor legjobban szeretnenek!

Es ne haragudjatok, ha mostansag meg nem fogok tudni mindenkire olyan szepen es figyelmesen reagalni, ahogy itt szoktatok, de en meg ezerrel dolgozom, az alvasigenyem pedig megnott, igy nem fogok tudni annyit netezni, amennyit szeretnek... Mar eddig is nagyon sok hasznos tippet kaptam Toletek, mikozben olvasgattam a leveleket, koszi ertuk!

En emberi szamitas szerint ugy 18 hetes lehetek (szept. 15. volt az utolso mensim, ha Leszter felvenne a tablazatba, es a Peterfyben fogok szulni, Dr. Czikmantory Peternel). Sokat nem tudok kerdezni es meselni most, mert (lekopogom gyorsan) eddig irigylesre meltoan bekes varandossagom van. Azt hittem, sokkal tobbet fogok parazni, ehhez kepest nyugalom es biztonsagerzet van bennem, ha a babara gondolok.

Azert picit izgulok, mert holnap lesz meg az AFP eredmenyunk, kedden meg megyunk genetikai UH-ra, de miert ne lenne minden OK? A doki pedig nagyon kedvesen felajanlotta, hogy felvehetjuk videora az UH-t, ettol total lelkes vagyok, eddig is imadtam nezni a picurt.

Egyet kerdeznek csak: onnantol, hogy az ember eloszor megerzi a baba mozgasat, tenyleg minden nap erezni fogja? Mert en neha erzek dolgokat, ami nagyon gyanusan az o ficankolasa, de meg olyan bizonytalan, neha meg hosszabb ideig total csend van. A vedonom pedig azt mondta, hogy ha egy napig semmit nem erzek, mar dokihoz kellene mennem. A doki szerint viszont nagyon is elevenen mozog a picur, es en is hallottam a kis szivet, vert mint atom hala az egnek.

Talan azert nyugtalanit ez jobban, mert edesanyam kihordott egy babat vegig, aki halmozott rendellenessegekkel szuletett, es csak egy orat elt (hugom lett volna) :-(. Es az egyetlen jel az volt, hogy kevesbe volt mozgekony. Persze akkor meg UH se volt.

Es persze az ocsem meg en legalabbis szodaval elmegyunk :-)

Minden jot, es szep almokat kivanok!

Kaska
kaska

Kaska,
Gratulalok, es udv itt!
18 hetesen meg azert ne izgulj, hogy nem erzed minden nap a baba mozgasat, es hogy neha kevesbe mozgekony, ez ilyenkor meg teljesen normalis!
Az en babam sem egy orokmozgo a batyjaihoz kepest, de bizom benne, hogy egeszseges lesz, ultrahangon nem mondtak, hogy baj lenne vele! Szerintem mar a pocakban is megnyilvanul a szemelyiseguk!
Az AFP eredmeny meg onmagaban meg nagyon keves, gyakran ad pontatlan eredmenyt, szoval akkor se ijedj meg, ha nem tokeletes!

Zsuzsi
38!!!
zsuzsi74

Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe az alábbit:
Terhesség és vakbélgyulladás

Nikie
nikie

Sziasztok!
A múlt héten kicsit eltüntem mert leterheltek melóval és annyit írtok hogy nem mindig bírom követni az eseményeket. Mindjárt próbálom visszolvasni amit írtatok.
Holnap nem leszek mert megyek a védõnõhöz és megkapom a beztalókat az AFP-re és a belgyógyászatra.
Lányok ti mikor votatok belgyógyászaton? Csak azért kérdezem mert a védõnõ azt mondta hogy majd csak a cukorterhelés után fog elküldeni, de a dokim meg mondta hogy most kell.
A hétvégén ráment a forró olaj az ujjamra és eszembe jutottak a babonák hogy meg fog látszani, már teljesen megfertõztek vele engem is.
Megint el kezdett égni a gyomrom nem tudtok rá valamit?
Most megyek olvasni!

Puszi

Andy
15+2
Andy

sziasztok,
Andy78,
nagyon helyesek vagytok Márk úrfival:o)))))

Leszter,
ne parázz, nincs semmi gond!:o))))))))))))))))
Amúgy a kispapi azt mondta, hogy már egy kicsit kijebb van a ködököm. Mi lesz késõbb?:o))))))))

Myssnia,
nagyon tutik a cuccok! a babakocsi is igazán szép!:o))

Nyúlandi,
mi is megnéztük a Bazi nagy görög lagzit, mind a kettem majd leestünk néha a székrõl:o) kispapi olyan hangosan tud kacagni:o))))))))
szóval, én is merem ajánlani minden olyan beszarinak, mint amilyen én is vagyok:o)))))))))))

Sasha, Ninike,
én is olvastam már ezt a cikket a vakbélgyulladásról, de gondoltam nem borzolom a kedélyeket! Amúgy pont akkor, mikor elkezdett fájni a vesém. Mondanom se kell, hogy mennyire beparáztam! és, ha nem is a vesém, hanem vakbél?
de ez már nem normális dolog, így teljesen hippohonder lesz az ember:o))))))
még mindig érzem a vesémet, de remélem csak a babinak van útba kicsit!:o)

Noriki,
azért egy 4-es iker kicsit húzós:o))))))))
én paráztam, hogy ne legyenek ikreim, mert apukám és egy csomó uncsitesóm is iker, de hála az égnek, minimanó egyedül van:o)))))))

Kaska,
üdv, és jó pocakosodást!:o)

Ha valakit érdekel nem drága mamiruha:
III. ker Vörösvári út 5.
A panel aljában. Kantáros kordnaci 5000e alatt, kardigán is tök olcsó.
Vannak babirucik is, csak sajna nem volt kint az áruk, de nem hiszem, hogy azok is drágák.
Ez a Margitkórházhoz nincs messze, vagy a Flóriántól 2 perc.

Na, lassan háború és béke hosszúságú lesz:o)))))))
pusz:
Manócska
16+5
manócska

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezes...
Kispicirol semmi hir???? Mehet neki a drukk vagy a gratula? Kép

Timici, Te hogy vagy?

Gombóc
39+2
Gombóc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint