A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Megfogadtam a nagyok tanácsát és átlagoltam.
Közben észrevettem, hogy még a napjaimat is elszámoltam, már csak 3 nap van hátra, nem 4. :oops:
Nem is vagyok szétszort.ááááááááá

Hangom továbbra sincs. :( Apa örül neki, legalább nem csipogok. :lol:

Szonjus! Köszi a vigaszt. :lol:
Lili! Meg sem merem nézni. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vagyis nem elszámoltam, hanem elírtam. :(

Kép
hanna30

Hello Csajok!

Napközben "belétek olvasgattam", de most csak pár dologra tudok reagálni....

Kispiskótának: a kolléganőmnek a sima UH-n végig kisfiút mondtak, aztán elmentek 4 d-re ott meg azt, hogy lány. Aztán kisfiú lett :lol:

Elizának: egyik ismerősömnek is nemsokára lesz ez a cukorvizsgálta, és a lelkére kötötték, hogy este 7 után már ne egyen, és előtte egész nap csak könnyű, cukormentes dolgokat szabad..pedig azt tervezte, hogy este hétig jól bezabál, hogy aztán bírjon 12 órát koplalni :lol:

Bettike: jó a laposkúszás, pé után is ilyen lesz, remélem, csak kb. 5-6 tizeddel magasabban :lol:

Gaby: szóval vérszívás pénteken :D

Purc: nagyon jók az UH képek!!! Komolyan mondom, ki leszek képezve, mire mi is odakerülünk, az UH-s dokinak már semmit sem kell magyaráznia :lol:

Cocamica: én úgy érzem 2 babód tuti lesz! Bár ha majd megszületnek, akkor csak ritkán tudsz ide, írni, mert mindkét kezed tele lesz gyerekkel! :lol: Azt látom az UH képen, hogy 2 Coca Rád, 1 meg Apára hasonlít, mert ő szürke, a többiek meg zöldek :-D

Szilcsi: betársulsz egy hétfői tesztre? Vagy nem bírod ki? Lehet, hogy én sem :lol:

Sonjus: szerintem a Bromo nem kavarhatta meg a ciklusod...Anno én is ciklus közepén kezdtem el szedni, így jobb is, mert ha a magas prolaktin miatt nincs pé, akkor a következő ciklusra már hathat a Bromo...

Szilbee: én Fahrenheitben látom a görbéd :shock: furcsálltam is azokat a hatalmas ugrásokat :lol:

Lili: egy ilyen eseményen nem lehet olyan hamar túljutni, mint az ember hiszi. Tapasztalatom ugyan nincs, de mivel itt mindenki annyira vágyik babára, el tudom képzelni. Adj időt magadnak...

Snufi: akkor holnap végre minden kiderül, és nem sokkolunk tovább mindenféle találgatással :wink:

Panni: gyűjtsd az energiáidat :lol: szükség lesz rá ebben a ciklusban :lol:

Vakond: örülök, hogy minden rendben Veletek...

Judis: Nektek is örülök!

Katica: túlélted a 8 órádat?

Robcsi: kiskoromban én is kunyeráltam kaját, a vonaton egy szimpatikus házaspártól :lol:

Most mennem kell vacsitfőzni, de még visszatérek és pár szót magamról is írok, ha kíváncsiak vagytok rá, ha nem :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Felébredtem.

Liza! Jó, hogy nem mentél falnak! Így el tudsz menni hétfőn szúratni, addig úgyis letelik a 3 hét. :wink: Azért örülök, hogy megjött az eszed!

Szezsó! Csúcs vagy!

Kép
zölddisznó

Köszönöm mindenkinek a jobbulási kívánságokat!
Ma már hatott a lázcsillapító és jól kiizzadtam magam. Kicsit bosszant, hogy nem tudok hőt mérni, mert úgyis fals és így nem tudom mire számíthatok. Így érdekesebb lesz a jövő hét.

Kép
cicuka78

Sziasztok! Kozmetikusnál voltam szépülni! Ezt le kell írnom, aztán még jövök!

Kozmetikusom:
"Betti nem vagy te babás? Mert egy területen allergiás az arcod, a többi helyen pedig nagyon érzékeny! Pedig neked aztán szép bőrőd van mindig! Már csak azért, mert egy másik vendégem is így járt! Neki is ilyen volt az arca, mint most neked, aztán megkérdeztem, hogy nem-e babás, akkor még azt mondta, hogy nem, aztán mikor legközelebb jött kiderült, hogy 3 hónapos terhes, tehát mikor itt volt, már babás volt!" :shock:
Csak azért nem vágtam egy hátast, mert a hátamon feküdtem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Na, szóval itt vagyok...

Rólam: semmi extra, ugye hőről nem tudok beszámolni, néha érzem a hasam, minden tünetem megvan, ami szokott, mielőtt megjön...tudom, ebből még bármi lehet úgyhogy várakozó állásponton vagyok...

Bettike: úgy látszik, ennél a kozmetikusnál be lehet babásodni :lol: majd pé utánra is jelentkezz be :lol:

Cicuka: azért mérd meg reggel, akkor nem igazán szokott láz lenne, persze ha iszonyat beteg vagy, akkor lehetsz reggel is lázas...jobbulást!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Szezso! Lehet, hogy az lesz! Most azért nem cserélnék veled, várakozni, csak várakozni!

Egyébként nem is tudtam, hogy pé előtt is tudok babás tüneteket produkálni:
- kinőtt melltartó,előtej, hasérzékenység, gyakori pisilés, érzékeny, kozmetikus szerint kismamás arcbőr :roll: :P

Kép
bettike
Eger

Eliza: Ha nem csináltatják meg veled újra a terhelést akkor te miért ragaszkodsz hozzá?
Nem értem? :shock: Sztem a sok kismaminak alacsonyabb a 2. érték az elsőnél, pl nekem is eddig mindkétszer alacsonyabb volt. Én nem csináltam belőle ügyet, mivel a dokik sem....és nem is volt a cukorral problémám! Nekem is szemet szúrt mivel fordítva logikusabb, és amikor rákérdeztem az orvosom csak annyit mondott, hogy" Enikő remekül dolgozik a hasnyálmirigye :wink: "
Úgyhogy Lizikém no para. Nemtudom miért nem hiszel amúgy másoknak....pl a szülésznődnek, vagy a dokidnak, vagy nekem :) ha úgy gondolnák, hogy cukorgyanús vagy, akkor úgyis megcsinálnák újra. A legkisebb jelre ugranak.....

És épp fordítva jelentene rosszat! Avagy ha maradna magas (a referenciatartománynál magasabb) a 2. értéked, de Neked nemhogy nem magasabb, hanem kimondottan alacsonyabb!
Úgyhogy én frankón kurvára nem értem a problémádat :oops: :shock: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bettike!
Én sem tudom, hogy mi a csoda történt az arcommal, kb 1 hete tiszta ragya. ááá .... és hámlik.
Ilyen még soha nem volt, hiper jó a bőröm. Ragya max 1 évben 2-szer jött eddig.
Talán megtudom egyszer...

Kép
hanna30

Hanna! Hát nálad babás tünet! Ez egyértelmű! :wink: :wink:

Csajok! Lehet az, hogy a múltkor még sem a teszt volt rossz és akkor elkezdődött valami és most azt hiszi a szervezetem, hogy mégis? :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Én örülnék neki a legjobban, de nem hiszem, vagyis nem tudom. Olyan határozatlan vagyok, vagy nem? :lol:

Reggel fel is hívom a kozmetikust, vagyis nem hívom, mert nincs hangom. :lol:

Az inszemhez a receptemet jól eldugtam ám. :D

Annyira szép Babás képek kerültek ma fel, teljesen meghatódtam és sírtam. :oops:

Kép
hanna30

Szezso, köszi, igy kicsit megnyugodtam! :)

Enikő, mert idegesít, hogy az éhgyomi magas, 6,5 pedig csak 5,5 jó, és szeretnék a végére járni, hogy most a szülinapozás hatására lett annyi...vagy tényleg annyi :(, mert akkor DIÉTA!
A terheléses jó lett...azért nem parázok! :)

Kép
elizabeth25

Bettike az esemény táblába beírnád, hogy 03.05...szülés felkészítő-szülőszoba látogatás?

Kép
elizabeth25

SZiasztok! Én is olvasgattalak benneteket, de nem győzök mindent fejben tartani..bocsánat..öregszem :oops:

Szezso! Én igenis kíváncsi vagyok rád!!

Gaby! Csak kibírod azt a szúrást. Nekem ma 2x adtak vénásan szurit, mégis itt vagyok! :D

BETTIKE! óóóó..EZ A KOZMETIKUS EGY LÁTNOK?? A Próféta szóljon belőle!!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó!
Szuri miatt. :(

Kép
hanna30

Ismét itt vagyok!

Judis!
Nagyon örülök!! Gratulálok! :lol:

Coca!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de felkészültetek rá, hogy lehet, hogy három coca lesz? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettike!
Lehet, hogy ez egy előjel volt. Sok fura dolog történik veled mostanság. Kozmetikus, talizmán, papucsos talizmán. Szerintem ezek jelek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Liza!
Szülőszoba látogatás?? Nagyon izgalmas lehet. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lizi: Ha cukros lennél, akkor sokkal magasabb lenne és a terhelésre még magasabbra ugrana.
Ne parázzál már mindenen. Basszus ha meglesz a gyerek, neked nem lesz éjjeled-nappalod, állandó rettegésbe fogsz élni,hogy mi lesz a babával! Hogy ha sír miért sír, ha nem sír miért nem sír...stb
Jó természetes hogy van egy nagyadag aggódás az emberben, főleg első gyereknél, de ha a doki és mindenki más szerint minden rendben, nem kéne beképzelni magadnak, hogy bajod van!

És csak széljegyzetbe jegyzem meg, hogy az én vérképes papiromon a referencia tartomány 3,61 től 6,11-ig van (nem 5,5-ig).
És azt is tudjuk, hogy még gyümölcsöt sem szabad enni terhelés előtt a cukor miatt, nemhogy kólát vedelni, és sütit burkolni egész előző nap!
Nyugi máááááááááááááááááár! Nincs bajod!!!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, olyan ari vagy, hogy így nyugtatgatsz...tök jól esik! :lol:
Imádlak ezért! :oops: :P

Lili, hát az lesz, csak nehogy utána rémálmaim legyenek! :lol:
Nem csak az lesz, hanem a szülésről lesz előadás, gondolom elmondják, hogysmint fog zajlani...vagy hogyan zajlik...szóval ilyesmi! És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Bettike: légyszi, vegyél ki a táblából. Nem szeretnék tesztelni. Nem akarok csalódni. Akkor mit is akarok valójában? :shock:
Holnap vagy szombaton kellene megjönnie. Inkább maradok én is a hétfőnél.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

bettikeeee: lehet abban a talizmánban valami :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva, bajnak nem baj, hogy vársz még egy kicsit! Biztosra mész! :)

Kép
elizabeth25

sziasztok!
szilva: köszi a képeket, megnéztem. szép helyen voltatok. drukk a teszthez hétfőre!

hanna: mennek a drukkok++++

szilcsi: kiváncsian várom a holnapi hődet. drukkolok ++++

szirmi: jó, hogy fogsz dokihoz menni. drukkhegyek+++ ilyen fizetési rendszerről sem hallottam :roll:

athiz: hogy sikerült a vizsga? ugye ma voltál?

sonja, boni, szilbee: nagyon alacsony a hőd, ölelgeted a hűtőszekrényt? :D én bízom benne, hogy fog hamarosan felmenni.++++

lili: kitartás! próbálj tovább lépni, tudom nehéz. de hamarosan jön a babó...

snufi: drukk holnapra, no meg gyógyulást! hajrá apára!

vakond: hatalmas gratula :D :D :D

judis: örülök, hogy minden rendben :D :D :D

kispiskóta: nagyon édes a babód :D :D

coca: nem semmi az uh kép. szerintem ez viszi el a topic legérdekesebb uh-képe címet. gratulálok
:D

robcsi: most úgy sem fogsz menni egy jó darabig dolgozni, mindegy, hogy mit gondolnak.

klarissza: jelentkezz be hétfőre és hétfőig még van időd eldönteni, hogy most menj vagy később.

gaby: kitartás holnap a vérvételhez. eredmény mikor lesz?

panni: én nem csodálkozom, hogy vezetés alatt csokit eszel, én mindig csokit akarok enni :D

ceni: örülök, hogy minden ok.

purc: szép nevet választottatok, nekem tetszik :D

liza: nyugi, szerintem jó az eredmény.

szeri: hogy vagytok?

szezso: mit főztél? mehetek hozzátok vacsizni? :D tesztelni mikor akarsz?

bettike: én is akarok ilyen kozmetikust
:D

cicus: gyógyulást!

baba: hogy vagy? mi van veled?

ancsa: rég hallottunk rólad, merre vagy?

melcsi: hogy vagytok?

akit kihagytam bocsi, így is bő egy órámba került mire ezt megírtam, és mindent elolvastam.

jó éjt! szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt!
na már csak a mai napot kell túlélni, aztán holnap alvás :D

dobok egy görbét!

Kép
katica30

Sziasztok!

Katica! Nagyon köszönöm a drukkot.
Itt a mai tábla, ami nem túl esélyes már szerintem:
Kép

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Szezsó!
Köszi :) én is bízom a következő hónapban, remélem a gyogyi is hat majd, és végig UH is lesz!

Bettike!
Mint tudjuk, a gyerek, a részeg, és a kozmetikus mindig igazat mond :lol:
Hát még ha a részeg gyerek, vagy kozmetikus! Na nem ragozom, csak hülyülök :D

Melcsi!
Utolsó munkanap!!! Hurrááááááááá

Snufi!
Dokis híreket írj majd!

Na ez van velem ma: :!: :?: :shock:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 841.06.jpg
sonjus

Sonjus! :lol:

Kép
hanna30

Sonjus!
Nekem is pont 36,5-re emelkedett! :shock: :lol:

http://www.fertilityfriend.com/home/18ca7c
szilbee

Jó reggelt!

Katica, szép görbe!

Csak bekukk, mert megyek a Kiscsajra vigyázni 2 órát. Indulnak sielni, és amíg pakolásznak, ne legyen láb alatt!!!

Később jövök! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Csajok!
Nézte már valaki ma a Fertyt? Nálam teljesen megbolondult. Valaki, ha ráér nézze már meg nála is rossz-e.
Köszi

vhencsi
Kép
vhencsi

Sziasztok LÁnyok!
Bocsi, hogy sokáig nem voltam, de megvolt az esküvőm :)
Igyekszem visszaolvasni, de addig is dobok egy görbét.
Nagyon influenzás voltam, ma vagyok kicsit jobban, ez látszik is a kiugró hőmön.
Szerintetek milyen?

Kép

Veramama
veramami4

Sziasztok!
Szép napot nektek!
Köszi a drukkot mindenkinek, de.... :cry:
Tudjátok, soha nem mentem még el a Niagarához és ma reggelre ő eljött hozzám.... :(

Úgyhogy, új ciklus következik (dec. óta végre...)
Szóval, van abban is jó, h megjött.
És tessék engem megdícsérni, mert ma ELKEZDTEM A HŐMET MÉRNI!!!!!! :wink: :D :idea:

Már csak az az egy zavar (remélem, nem haraxatok meg, h leírom), hogy eléggé alvadt vér.... :?
Bocsi, ha ez több info a kelleténél, de egy kicsit meg vagyok ijedve.
babszika

[quote="veramami4"]Sziasztok LÁnyok!
Bocsi, hogy sokáig nem voltam, de megvolt az esküvőm :)

Megvolt az esküvőd és sehol egy kép????????
Tessék büszkélkedni vele!!!! :)

a görbédhez én nem tudok hozzászólni, mert én még zöldfülű vagyok.... :)
babszika

Sziasztok!!!! Jó reggelt!!!

hanna,
A hangocskád még mindig nem jött viszza??!!! :evil:
Ezek a bőrjelek nagyon gyanúsak!!!! :wink: ++++ Drukkolok!!!

szezso,
Gyüjtöm az energiákat, köszike!!!
Akkor várakozzunk, de csak nyugodtan!!!!++++Drukkolok még hozzá, de csak nyugodtan!!! :wink:

cicuka,
Hajrá jövőhét!!! Remélhetőleg akkor már kutya bajod lesz + egy pozitív teszted!!!!++++ Drukkkk!

bettike,
:P :P :P Hát... nem is tudom mit mondjak.... Ha a tünetek továbbra is maradnak, doki!!!! :wink: Azért szorítok ám, hogy mégis!!!!++++

babaimádó,
Mizu???

sonjus,
szilbee,
Oksi, látom odaértek a kért hők!!!! :wink:
Várom a pusszancsot érte!!!! :wink: :roll:

ceniko,
Örülök, hogy minden okés!!! Lányoknak millió puszi!!Ja, és jövőhéten várjuk a kis kukacos képeket!!!! :lol:

szilva,
Akkor hétfő lesz a dologból!!! Nagyon drukkkolok!!! Csak nyugi!!!++++

purc,
Akkor nagypapi már nagyon szeretne egy fiúcskát!!!!????

eliza,
Reméljük a háziorvosnál, hétfőn jobb eredmény lesz!! Drukkolok!!!++++

coca,
Aztán szólj a kis cocákra, hogy csak óvatosan egymással, mert a Szerető Coca Család mindannyikkal szeretne együtt röfizni!!!!!! :wink:

Én:
Köszike megvagyok.... 3. cn-nak megfelelő hő (36,7) Várom mensi végét!!!!
Semmi kedvem dolgozni, ez itt az utolsó hónapom.... Úgy néz ki, hogy áprilisban már kezdhetem az új melót, ami valójában valszeg ugyanez a munka lesz, csak más cégnél, de közel ugyanazokkal az emberekkel. Nagyon nincs kedvem hozzá, de most ez a legjobb dolog, hisz így nem szakad meg a munkaviszonyom, a fizetés meg jobb lesz mint a munkanélküli..... Így a meló megoldódni látszik, jöhetne a baba!!!!!!

Lányok! Egy kérdés:
Már pár napja mikor leülök, olyan nyomást érzek a - bocs - végbélnyílásom körül, felnyilallik a hasamba.... Lehet, hogy azért, mert egy picit szorulásom lett az antibiotikumtól???
Kicsit félek, mert mensi alatt ha nagyvécézem, mindig fáj a hasam.... Szinte begörcsölök, főleg az első 1-2 napon. Megőrülök, ha endometriózisom van!!!! De más tünetem, közti vérzésem stb. nincs!!! Mensi idején mindig meg van puffadva a hasam, lehet, hogy ettől van az a nyomás is????!!!
Tud valaki valamit ehhez fűzni??
mfpan

Jó reggelt!

Nem bírtam ki, és egy akkora negatívat teszteltem reggel, hogy a fal adta a másikat. Pedig a hőm is szép továbbra is, mensinek semmi jele. Úgyhogy ha hétfőig sehol semmi, akkor hétfőn újra teszt. De most más fajtát fogok venni, nem Lilyt. Eddig nem hozott szerencsét.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Épp csak beugrom, támad nálunk a hányós-fosós vírus magas lázzal. Alvás nem sok volt az éjszaka. Azonkívül nemrég tiszta vörös is lett a kölyök, délután megyünk a doktorhoz. Van az oviban skarlát, óriási lenne a kettő együtt.

Mindenkinek minden jót, amit szeretnétek, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Veramami! Gratulaaaaaaaaaaaa. 8)

Babszika! Nekem még nem volt ilyen, de szerintem nem ártana a doki.

Kép
hanna30

Mfpan! Már van egy pici hangom, de ha sokat beszélek, nagyon köhögök. :(

Szirom! Jobbulást! Vigyázz Magatokra!

Szilcsi! Drukk!++++

Kép
hanna30

Sziasztok!

Bettike, most már be kell babásodnod, mert már lassan az út széli koldus is belédbeszéli a gyereket :D Görbe még mindig laposkúszsban?

Katica nem merek semmi bíztatót írni, de az mindenesetre nem rossz, hogy így visszaugrott, csak maradjon is most már így. :wink:

Hanna, szerintem neked az átlaghőt magasra tette a ferty, én kb. 36,75-re tenném és a 36,9 nem rossz. Veled reménykedem :)

Sonjus, te nem peteértél tegnap egyet?

Szilbee, ha még egy kicsit feljebb megy, lehet, hogy a 17. napra beteszi a peteérést :roll:

Snufi, majd gyorsan írd meg mi volt a dokinál.

Melcsi, gratula a hivatalosan utolsó melós napodhoz :D Ja, megírnád hogy mennyit fizettetek Tatán, mert én drágállottam a győrihez képest.

Kép
Kép
robcsi03

Köszönöm a gratulációkat!
Képek jövő héten lesznek :)

Szilcsi: még ne add fel!

Hanna: 2 nap múlva tesztelsz? :) drukkolok! mi még nem beszéltünk. sziaaa:)

baszika: sajnálom mensit, kívánom, hogy mielőbb babásodj!

szirom: jobbulást Nektek!

Veramama
veramami4

szilcsi!
ezer drukk neked!!!!!!!!!
:wink: :)
babszika

Robcsi!
Hát, majd meglátjuk, mi lesz. Ennek az átlaghő dolognak nem is néztem utána. Tegnap szépen beírogattam visszamenőleg is az időpontokat és kijött, min 25, max. 28 naposak a ciklusaim. Az átlag 26. Ma a 25. napon, azért már lejebb kellett volna esni a hőnek.

Varamami!
Igen, mi még nem beszéltünk, kis újonc vagyok még itt. :lol:
Őszintén gratulálok az esküvődhöz.

Kép
hanna30

Bocsánat! Veramami. :oops:

Kép
hanna30

Panni!
Jár a puszi :)

Szilcsi!
Kis türelmetlenke :) drukk, hogy ne jöjjön meg!!!!

Szirom!
Jobbulást!!!

Robcsi!
Lehet, hogy peteértem :) és tervben is volt, hogy közel bújok a páromhoz :oops: , de szegénynek olyan izomláza volt, hogy alig bírt megmozdúlni, így elmaradt :(
sonjus

Sonjus, te kis szexmániás! :lol: Miért lennék türelmetlen? A 14. dpo-n illett volna kimutatnia, nem? :oops:

Bettike, mennyi szép elszólás! Most már tessék igyekezni, hogy igazuk lehessen! Görbéd vonalzózik még?

Veramami, képeket!!!!!!!

Kép
szilcsi

Veramami, először is gratula az esküvőhöz. Másodszor szerintem vedd ki azt a magas értéket, vagy írjad be, hogy láz volt és lejjebb fogja tenni az átlaghődet. Legalábbis szerintem, bővebben majd 3-4 nap múlva :wink:

Szilcsi, sajnálom a nega tesztet, de amíg nem jönmeg és nem is érzed, addig nincs vész.

Szirom, jobbulást és nagyon vigyázz (amennyire ugye lehet), hogy ne kapjad el te is. Legalábbis a kanyaróból maradjatok ki.

Sonjus, szegény apa azért remélem már jobban van.

Kép
Kép
robcsi03

:cry: :cry: :cry:
Tuti beteszi a ferti tegnapra a pét, ha holnap, holnapután elindul felfelé!!!!!!!!!!!
És mi nem voltunk együtt, se tegnap, se előtte :(
A szúrkáláson kívül, mondjuk minden pé-s tünetemen már rég túlvagyok :)
Mostmár nem értek semmit!
DE tudjátok mit, ez a hónap nem is érdekel tovább!
A következő tutkó frankó lesz!
vagy nem :)

ÉS NEM VAGYOK S MÁNIÁS! :wink:
csak gyerekmánis :?: :shock: :D (nem pedofil!!!)
sonjus

veramami,
Gratula!!!!! Milyen volt?? Na és tényleg a képek!!!???
Kicsit kiugró az az érték..... Szerintem is vedd ki!!! Amúgy jó a hőd!!!

szilcsi,
Még mindig szép a görbéd!!!Nagyon várom, hogy hétfőn +!!!
mfpan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?