A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na, bocsi, de egyszerűen végig kellett olvasnom a terméseteket.

Nagyon édik vagytok, hogy így örültök nekem, ti is hiányoztatok ám. Küldtem nektek a + hegyi energiát, remélem megkaptátok,. Ha nem derült még ki semmi, akkor drukk tovább.
Gizmixxet nagyon sajnálom és remélem + irányba haladnak a dolgok.

Ági! 3-3 petike növöget, ma már kaptam egy fél szurit, meg holnap is kell és vasárnap is. Aztán majd meglátjuk, hogy mikor lesz az inszem. Az tuti, hogy jövőhét.
cyprus

:) Kösz, Ági!
Már csak 1 kérdés, tényleg. Ha hétfőn felhívom, még aznap tud fogadni? Vagy hogy van ez ilyenkor?
február

Február! Ne aggódj, én múlt pénteken a 4. napon mentem hozzá. Igaza van Áginak, nem számít, mert az 5. naptól gyógyszerez.
cyprus

Húúú, az a jó az inszem.ben, hogy eléggé pörög. Még ott maradtunk le, hogy nem sikerült :( aztán már mindjárt itt a következő :)
Cyprus, nagyon drukkolok!
február

Igen álltalában ha reggel felhívod du-ra berendel. Olyan fél 7 körülre. :-)

Cyprus, akkor jövő héten szex? :-)
Ági28

Köszi, aranyosak vagytok! Megnyugtattatok, nem aggódom, de azért felhívom, mert a munkahelyen azért meg kell beszélni, ha esetleg később jövök, vagy korábban megyek el. Aztán meglátjuk.
február

Február!

Én pénteken hívtam a 4. napon és meg is kérdezte, hogy mikor jött meg, aztán kiszámolta, hoyg ez a 4 . nap és mondta, hoyg akkor még ma randiznunk kell. Szóval, ha hétfő reggel felhívod, tuti be fog hívni aznapra.
cyprus

De február ahopgy látom neked jobb, ha már ma felhívod, akkor ne is habozz. Jobb a lelkednek, ha túlesel rajta. De modd meg neki, hogy még nem igazán jött meg.
Ági28

Akkor viszont a tanítványomat kell lemondani. Hahhh, az élet oly bonyolult! :)
(Komolyan, már röhögök magamon, hogy mit össze nem aggodalmaskodom... Ez egy vicc.)
február

Igen, jövőhéten ismét sex lesz. Hát az inszem egyetlen jó oldala, hogy h amegjön, rá 2 hétre már megy is a következő, ha minden ok.

Ági és te jól vagy? Nagyon drukkolok!!!!!! Persze mindenkinek:) Kép
cyprus

Imádlak benneteket!
Kép
február

Képzeljétek el, hogy minden reggel úgy indultam síelni, hogy a napi husim ott lapult a zsebeimben. Aztán amikor eljött az ideje mindig beleharaptam. No de a pályán lefelé ez nem igazán lehetséges, így mindig akkor ettem, amikor a felvonónál álltam be a sorba. Az osztrák pasi, aki felügyelte, hogy mindenki ki-be tud-e szállni, először csak mosolygott ahogy ettem a húst. Aztán a sors úgy hozta, hogy mindig akkor ettem, amikor pont annál a felvonónál voltam megint. Másodszorra még elment, de harmadszorra már olyan pofát vágott, hogy elszégyeltem magam, hogy ennyit eszek. :oops: :oops:
cyprus

De legalább volt miről megjegyezzen!! :-)

Igen én jól vagyok köszönöm szépen, még pár nap és minden kiderűl! :-)

Február mi is Kép
Ági28

Akkor csak nyugi, bár ez a legnehezebb a vége. Viszont láttam reggel apánknál, hogy múlt hét péntek óta 2vel ugrott a terhesek száma, m areggel 1631 volt a számláló. Drukkolok, hogy hamarosan ti is kapjatok egy számot ++++++++++++++++++++
cyprus

Most picit eltűnök, de sietek vissza>
cyprus

Egy sorszámot, mint a börtönben? :-)
Ági28

Cyprus!
Kép

Könnyesre röhögtem magam.
február

Február aszép vagy amikor röhögsz! :-)
Ági28

Nnnna. Voltam WC-n, tüzetesen megvizsgáltam a "bűnjeleket", és nem találtam vérfoltokat. Konzultáltam az urammal, és abban maradtunk, hogy MOST nem telefonálok. Ha délutánig beindulna, akkor hívom, ha nem, akkor hétfőn reggel mindenképpen kell, akár változik a helyzet, akár nem. Huhh. ezzel megvolnánk... Kép
február

Na látod csak sikerűlt dönteni! :-)
Ági28

Szép vagyok én mindig Kép
ilyen szép kerek, csak nem sárga!
február

Szép is lenne,ha sárga lennél, akkor kínai lennél! :-) Látta valaki tegnap este az RTL klubon a híradót?
Ági28

Meg szerény is vagyok, és főleg határozott :lol:
Gondold el, Ági, mit csinálok egy hipermarketben! A barackos joghurtot vegyem, vagy a meggyeset? nem is, a banánost inkább. Vagy egyáltalán nem. Vagy mégis, de natúrt. De azt útálom, akkor inkább barackosat. És ez még semmi, ezután kell eldönteni, hogy kis pohárral, vagy nagy pohárral!!! Mondom, az élet bonyolult...
február

nem láttam, mi volt benne?
február

Hát február nem vagy egyszerű eset! :-)

Á semmi, csak volt benne a bankunk bankbiztonsági emberkéje, és itt az épületben annál a bankautómatánál beszélt, amit fosztogatni szoktam.
Ági28

Érdekes, februárapu is ezt mondja. összebeszéltetek? :)

Ó, kár, hogy nem láttam :) És a sísapkát honnan szerezted? (Biztos cyprustól :) )
február

Á az rég megvan, tudod józsefvárosi piac szok occó! :-)
Ági28

Februárapuval meg lebuktunk!
Ági28

hajjaj, tudom! ócó szíszapka, meg ilyenek.
február

na, mindjárt előveszem az embert! :twisted:
február

Ne bántsd őt!! :-) Inkább adok egy sapkát neked is!! :-)
Ági28

hm. kötött? kötött sapkával könnyű engem megvesztegetni. De csíkos legyen ám!
február

Várj a csíkos az a rabruha!
Ági28

ha tarka csíkos, akkor nem. vagy mégis? vagy... nem, akkor nem, bár... ööö...
február

És a lényeg ne keresztbecsíkos legyen, mert az kövérít! :-)
Ági28

a hosszanti csíkos meg hogy néz már ki... :lol: Jól elbeszélgetünk egy virtuális kötött sapkáról!
február

Hát igen, de így kellemesen telik az idő! Na én megyek enni. 12-kor itt vagyok.
Ági28

Jó étvágyat!
február

Visszajöttem. HA valaki erre jár jelentkezzen és rögtön jövök is. Addig lapuló üzemmódban vagyok.
cyprus

Én is itt vagyok, csak dógozom néha :)
február

ITTEN VAGYOK TELE A POCIKA!
Ági28

És mi tettél? Csak nem husit?
cyprus

Rántott sajtot ettem!
Ági28

Ja, nem is meséltem, már az uram is nehezen bírta a feszültséget, mert ma reggel, mikor a lift előtt a hasamhoz kaptam a kezem, megkérdezte, hogy fáj-e, én meg mondtam, hogy igen, akkor kiszakadt belőle, hogy de jó, végre! :lol: Pedig normálisan minden kis nyikkanásomra megijed, nagyon édes!
február

Látod milyen örömöt tud okozni, egy kis hasfájás!! :-)
Ági28

Ez tetszik! Fáj szívem? Igen. Akkor jó. :)

Én ma megint eljutottam a húsundorig. Nekem is kéne valami más fehérje forrás után néznem.
cyprus

Én meg a 6-órás UTROT áttettem fél 6-ra, mert így reggelente egy órát még vízszíntben tudok vele lenni,és akkor nem folyik ki annyi. Az a baj, hogy a két órással nem tudok semmit csinálni.
Ági28

Ma is sokáig dolgozol? Nem érsz haza, ha egy kicsit elcsúsztatod a 2 órásat is?
cyprus

Hát 3.20-ig dolgozom, ennyit nem tudok sajnos csúsztatni!
Ági28

Sziasztok! :D

Február, én is megerősíthetem, hogy elég, ha hétfőn hívod!
Én dettó ugyanígy voltam, péntek reggel kezdtem barnázni, késő délután már kezdett megjönni, de akkor már nem hívtam, csak hétfőn reggel, és be is hívott aznap délutánra! Féltem is, hogy mi lesz, mert szombaton-vasárnap volt meg a legjobban, de jó volt így! Viszont a gyógyszerereket már akkor, hétfőn este el kellett kezdenem, legalábbis a tablettákat. Úgyhogy nyugi. :)
noczi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?