Köszi-köszi a sok drukkot, mi is úgy gondoljuk, hogy jól döntöttünk
Henke! Engem érdekelnek az egyetemi híreid is, szerintem nem olyan off!
Ha valakit mégsem, az átugorhatja, nem? Én meg (de szerintem nem csak én) olyan szívesen olvasom (arra ugyanis még emlékszem, hogy én is voltam egyetemista
, csak azt felejtettem el, amit tanultunk
) Nekem annak idején András néhány vizsgája lepett meg: vizsgázott "bolyongások"-ból
meg "káosz"-ból is 
! Játékok: nálunk továbbra is nagyon menõ a labdázás, a ki-bepakolás (mindent mindenbe
, elég érdekes helyen találko holmikat idõnként 
), a kinyitom-becsukom, az ablakon kinézõs, a menekülõs-birkózós (ez már néha két lábon is), a könyvek, újságok mesélése és éneklés meg mondókázás hozzá (egyelõre Ármin csak dúdolni tud), a mi építünk, õ rombol játék, de tegnap a tornyomat két újabb elemmel bõvítete rombolás helyett!, és két napja a bábozás: õ hozza a bábokat (nem csak kettõt) és követeli, hogy egyszerre vegyem fel mindet és mind beszéljen, táncoljon
Amit nagyon szeret: ha a bábok elvesznek tõle vmit majd viosszaadják az én hathatós közbenjárásomra! Dõl a röhögéstõl! 

Ármin is hihetetlen dolgokat ért meg, lassan nem szabad elõtte kitárgyalni másokat 

KÉpzeljétek, mostanában felnõttszéken ülve is tud enni! Vagyis nem esik/mászik le róla, hanem ül rendesen és várja, hogy adagoljam a kajáját! Persze, csak a nem csöpögõseket adom így!
Hétfõn elvileg lehet nálunk a tali, de még nem mondom biztosra, mert nem tudom, az unokahúgomék nálunk szállnak-e meg visszafelé útban is, ez talán holnapra kiderül! Viszont nálunk a babakovcsitárolás elég problémás, lehet, hogy összecsukva kéne õket lerakni! A mi kocsijainkat elteszem, akkor 5-6 másik befér!
Bálintnak, Coryéknak és minden más betetgnek most már aztán tényleg gyors gyógyulást!

Menta! TE mostanában nem jársz erre egyáltalán?
TEgnap olyan szép volt az idõ, megbeszéltük, hogy ma sétálunk egy nagyot hármasban, de ma meg olyan, mintha felmosórongyot terítettek volna ki a város fölé
Márti+Ármin+