Sziasztok!
Ha drukkoltatok, köszönöm, a vizsgán átmentem!
A dokimnál is aránylag minden jól ment, szívhang hallgatás is volt, szép erősen vert a pici fiam szíve! Méhszáj zárt, meg is dícsért, mert fogytam 1 kg-t. Viszont majd el kell mennem vérvételre, vizeletvizsire + cukorterhelésesre, de érdekes, nekem is azt mondta, ráérek a 26-28. hét között.
Meg majd lehet, hogy dokit váltok, arra, akinél szültem, mert most is mondta, hogy 50-50%, hogy bent lesz vagy nem.
Juj, megint rengeteget írtatok!
Szilcsi, lehet, hogy csak a megfelelő tesztet várja, vegyél Gravi HCG-t, mert a hőd szép!
Katica, a te hőd is nagyon szupi. (Remélem, jól emlékszem!

)
Panni, ne aggódj szerintem, ha szorulásod volt, lehet attól is, meg nekem olyankor, amikor megvolt, mindig mindenem fájt, főleg, ami odalent van (hüvely, méh, végbél, stb.). Mégsincs endom! Esetleg lehet egy enyhe aranyered, amit nem is veszel észre, csak pici fájdalommal járhat.
Sonjus, a te hőd is látom melegszik, helyes!
Szirom, te jó ég, nagyon próbálj vigyázni magadra, bár fogalmam sincs, hogyan! Szedj homeos szereket influenza ellen, meg legalább 300 mg C vitamint, bár ez elég kevéske a vírusok ellen, de azért mégis segít valamit az immunrendszerednek!
Bettike, azért érdekes ez a bőrös sztori, figyelgesd magadat, mert nekem is megmondták anno, hogy én nem vagyok terhes? Én meg tiltakoztam, hogy nem lehetek, erre kiderült, hogy tényleg az vagyok!
Jaj, most megint nem tudok többet írni! Bocsi a többiektől, de
tényleg!
Pusza