Gondoltam, már én is benézek hozzátok.
Húúúú! Ezt az 1 hónapnyi "kimaradást" nehéz lesz behoznom.
Nagyon sokat írtatok, most még nem tudtam mindent elolvasni.
Mi már 1 hónapja Érden lakunk, otthagytuk a büdös Pestet.
Kezdjük megszokni a vidéki levegőt. Mit ne mondjak, nem nehéz feladat.
De a kisasszony teljesen kifordult önmagából, mióta itt lakunk.
Nem alussza végig az éjszakákat, 3x is felkel és csak cicin alszik vissza. Napközben sem alszik el magától, pedig ilyen gondok 2 hónapos kora óta nem voltak. Úgy hogy én is csatlakozom az alvásgondokkal küszködő mamik táborához.
De visztont megszokta a járókát, így napközben szemmel tudom tartani, míg a dolgomat csinálom. A játszószőnyeget is végre élvezi.
Házvásárlás: Mi kb. másfél évig árultuk a lakást Pesten, és ez idő alatt nézelődtünk. Persze a szülés előtt 5 nappal jött egy komoly vevő, aki meg is vette. Nálunk Szigethalom lett volna a befutó, rendszeresen visszajártunk nézelődni. Aztán egyszer összefutottam egy anyukával, akik ott laktak, és erősen lebeszélt rola. (rossz közlekedés kocsival, orvosiellátás, óvoda, iskola szinvonala....) Ajánlotta Szigetszentmiklóst, de ott a helyi közlekedéssel, távolságokkal volt bajunk. Végül Érd mellett döntöttünk. Itt sok iskola, óvoda, orvos van. És a közlekedés is jó Pestre.
Betegségek:
Joe: Nagyon örülök, hogy már jól vagytok és már csak rossz emlék a kórház.
A többi betegeskedőnek jobbulást kívánok. Bocsánat, hogy nem tudom név szerint kívánni, de még nem sikerült teljesen visszaolvasnom.
Annak aki közben ünnepelt szülinapot, névnapot nagyon sok boldogságot és örömet kívánok.
NA, akkor ezen hosszú tiszteletkőr végén segítséget szeretnék kérni tőletek. Anita 2 nap múlva lesz 6 hónapos és el kellenne kezdeni a gyümiket enni. Tudnátok tanácsot adni, mert az itteni védőnéni nem kíváncsi ránk. Lehet, hogy jobb is?
Mivel, hogyan, mennyivel kezdjem? Na és mikor? Reggel, délben, este? Cici előtt, után? Mert a szakirodalmak, ahány van itthon, annyi féleképpen ajánlja.
Na meg a Ti tapasztalataitokban jobban bízok.
Mindenkinek szép estét kívánok, jó étvágyat a vacsihoz.
Edina
Az új életünk tiszteletére a kisasszony vonalzóját is megújítottam.

[/url]
[/url]