Sziasztok!!!!
Két napja csak olvasok, most jövök és írok picit

.
Nem is tudom, hol kezdjem....Tegnap este voltam dokinál, zárt méhszáj, meghallgattuk a baba szivecskéjét, szóval minden ok
Ma volt az elméleti utolsó munkanapom, már nem kell bemennem, de lesz még egy-pár dolog, amit le kell adnom és márciusban még segitenem kell az utódomat.

Nagyon aranyos búcsúajándékokat kaptam a kollégáimtól, olyan jól esett.
A mai nap csúcsa, hogy kaptam a barátnőmtől egy kismama és szopipárnát ajándékba, annyira tuti, még csak 1 órája ejtőzöm rajta, de már most imádom

. Minden kismamának ajánlom
Holnap megyünk egy-két dolgot vásárolni apával, már nagyon várom. Jövö héten meg az örömnagyikkal, már alig várják, hogy vegyenek valamit a leendő unokának
Ennyit magamról és most írok mindenkinek
Snufi, ez azért jó hír, hogy nincs komolyabb baj és gyógyszeresen lehet kezelni a dolgot. Az utolsó mondatod kimondottan tetszett, az út végén ott vár benneteket a babátok
Hanna, kié volt ez a torta, nem semmi
Szilcsi, jó a görbe, drukkok mennek a teszthez, bármikor is csinálod

Akkor csináld amikor Te szeretnéd, ne hallgass senkire, csak a szívedre
Tuti élvezni fogom az itthon létet, kötögetni majd ha nyudíjba megyek

Bettikét megkérjük, hogy írja be egy 32 év múlvai időpontra, hogy Melcsi nyugdíj
Athiz, nagyon jó a név, nekem is tetszik, kár, hogy nekünk egyszerű vezeték nevünk van és ahhoz nem illik különleges név. De hangzásra az Alen nagyon tetszik és mi is A betűsökkel futunk, most még mindig Áron a befutó. Gratulálok a vizsgádhoz.
Cukorterhelés miatt ne aggód, 24-28.hétig írják, még bőven jól vagy, beleférsz.
Szirom, jajj, jobbulást a pici fiadnak, vigyázz azért Te is magadra

Apa már meggyógyult?
Veramami, sok boldogságot!!!! Milyen esküvőd volt? Templomi, polgári, nagy, pici?
Robcsi, 10eft volt az UH, 3e a DVD és kértünk 1 képet 1eft-ért, 14-et fizettem összesen. A neten már lenéztem az árakat, de azért nem semmi pénz egy 4D

, győrben mennyibe kerül?
Csikken, neked mikor szokott pé-d lenni? Hányadik cn-on? Úgy általában kérdezem.
Katica, Te milyen figyelmes vagy, mindig írsz mindenkinek

Biztos a mensi miatt vagy levert, holnapra elmúlik és hát kezdődik a hétvége, úgyhogy be happy
Purc, még egy-két hét és érezni fogja apa is

Aztán majd egyre jobban, még téged sem fog pihenni hagyni

. Gratu a 4.hónaphoz
Babancs-Szilvi, igen, már fokozatosan rákoncentrálódok a babóra, már alig várom. Hétfőn kaptam a védőnénitől egy listát, hogy miket kell beszerezni a baba érkezéséig, jövő héttől pedig már kezdem összekészíteni én is a korház cuccot, 30. héttől írják a könyvek, hogy jó, ha kéznél van. Reméljük nem lesz rá idő előtt szükség
Szezsó alias Teszt manager

Én Tesco-s teszttel teszteltem, 13.dpo-n délután és halvány csíkosat, nem tudom hányas erősségű sajna, de hétvégén megnézem
Eliza, szerintem természetes, hogy aggódsz, az anyukák már csak ilyenek

Most egy picit több időnk is van erre és belénk is van programozva. A cukorral nem akartalak megijeszteni, csak írtam, hogy az én papíromon mi volt, remélem nem vetted tolakodásnak
Jó, hogy kész a babasarkotok. Te fogod a képeket gyártani, vagy boltban veszed őket?
Babaimcsi, mizu veled, nem nagyon irogatsz magadról

, írj
Kiváncsi vagyok a holnap hődre
Kispiskóta, ma hallottam, hogy valakinél kisfiút mondtak és csak a köldökzsinór volt

, azt nézték valahogyan félre, ettől én is elkezdtem elbizonytalanodni, de azt hiszem én tuti kis kukacot láttam
Klarissza, milyen vizsgálatod lesz hétfőn?
Kata, pihengess, már csak 29 nap az esküvőig, addig fel kell töltődni
Cocácska, nálad van valami új info a kis futrinkásokról?
Lili, miért nincs tickered?

van valami oka?
Szilva, drukk hétfőre, ne izgulj, szoritunk.
Sonjus, eddig úgy tünik, mintha tegnap lett volna pé-d, persze jó lenne látni a görbe első felét is

, úgy biztosabb lenne

, jó, hogy mérsz
Az izomlázra tudod, hogy a mozgás jó, legközelebb ne hagyd apát lázasan
Szilbee, neked is csütörtök a gyanús, jó cikk-cakkos a görbéd
Babszi, éljen a hőmérés

, sajnálom a pirit

.
Panni, remélem hamar elmúlnak a kellemetlen tüneteid. A puffadás nagyon rossz lehet, nem lehet, hogy a gyógyszerektől van, amit szedsz? Te ugye szedsz gyogyikat?
Gaby, mizu, túlvészelted a vérvételt?
Szilva, veled mi újs? Teszt, piri, írj majd.
Judis, jó, hogy minden ok a baby-vel, jó a foto is
Monyó, mi van veled? Megint gond van a nettel? Remélem minden ok.
Akinek nem írtam bocsi, de mindenkinek mennek a drukkok. Lehet, hogy még este jövök, de legkésőbb holnap reggel.
Pusza
Melcsi