Sziasztok Lányok!
Ezt tegnap kezdtem el írni, de nem sikerült befejeznem, ezért most folytatom.
Köszönöm szépen, hogy ilyen sokan reagáltatok. Tök jól esett!!!
És köszönöm a sok kedves szót és biztatást, meg a tanácsokat!
Olyan jó hogy vagytok!!!
Ma volt itt a védőnénink, azt mondta hogy attól pöttyös, hogy túl sokat eszik, mert az Ő súlyához képest, 600 g-t kell egyen egy nap, és Lara pár napja már 700 eszik, hogy ne adjak neki annyit.
Most hajnalban is volt 90 ciciben, és még 20 a kagylóban.
És azt mondja ha van 90 körül ciciben, akkor nem kell pótlás!!
Ma már több tej volt mint tegnap

növekszik
És a férjecském hozott nekem kapszulát is, így már ma azt is vettem be!!!
Zsófi,
Igen, írni fogok nekik, holnap de előbb azt hiszem elkezdem ezt a kapszulát!
Veronikusz,
És miben nyilvánul meg a szárnybontogatás?

Mesélj!!
Tényleg szájpenészhez? Ezt még nem hallottam

, nekünk még nincs szerencsére!
Barbi,
Nagyon, nagyon köszönöm a leveled és a sok címet is!!!
Ténlyeg? Daninál is így volt? Akkor lehet hogy tényleg azért kiütéses, mert Ő is most kezdett el többet enni, eddig olyan 550 körül evett naponta, most viszont 700 g körül eszik. Csak kár hogy ennek a kétharmada csak az enyém. De azért volt ez rosszabb is!
Most akkor már biztos, hogy ezért van a kiütés.És igazad volt, védőnéni is ezt mondja!
De tegnap például csak 560 evett, így azt mondta a védőnéni, hogy végülis ha a BAba magának szabályozza, akkor adhatok neki 700-at is hisz utána majd kevesebbet eszik, ma például evős nap van, volt!
Györgyi,
Köszönöm szépen a segítséged, , kipróbálom a boldog mamás cuccot, aztán hívom, ha az sem segít!
Hát én is úgy vagyok vele, hogy a tápszer az utolsó, én is szedtem azt a homeos cuccot, a francia nem csinált semmit, a némettől meg nem aludtam mert olyan gyomorgörcsöm volt mint még soha. Igen, ezt a teát iszom én is.
Üvözöllek Ajnan!
Steffi,
Igen, igen! Larának is tetszett, és még mindig tetszik Martin!!
Miért volt rossz napod csütin?
És hétvégén akkor lesz ünneplés??
Ez a kép fantasztikus olyan nagyfiús!!!
A függönyt a KIKÁ-ban vettük, de a Praktikerben is lehet kapni, és nem csak füles van rajta, hanem az egész csapat! Vagyis nem, most megnéztem, csak Micimackó, Malacka, füles, és Tigris. Én imádom a tigrist, 2 s-sel és y.

ő és Mici a kedvenc figurám! Füles is aranyos, bár nekem Ő túl pesszimista, nyuszi meg okoskodós!
Útolag úgyan, de nagyon boldog 5 hónapos fordulót kivánok Martinnak!
Hogy repül az idő!
Dorka,
Neked is köszönöm a tanácsokat! Én is próbáltam már mindent, most ez a More milk plus van soron, nagyon nagyon bízom benne!!! És így tuti használni fog!
Kriszta
Hallom szoktatok rólam beszélni!

Mindent azért nem kell elmesélni neki!
Hogy müködik a beszigorítás?
Hallom ollóval már tud vágni a „Hölgyemény”?
Dr
ága Durca
Megértünk, és ha tudsz akkor gyere, mindig jó ha jössz!
Valentina,
De jó hogy újra itt vagy!!
Szegénykém! Úgy sajnálom! Most már arra összpontosíts, hogy ott van veletek Viktor, és a többit meg majd szépen lassan elfelejted, az idő segít! Pihenj sokat!!
Annyira édes ez a kép!!!
Gratulálok még egyszer Viktorhoz!!!és sok egészséget kívánok!!
Györgyi,Nekünk is ilyen csatos sterilizálónk van, de a miénk 4 perces, én baromira élvezem, hogy csak bepakolom és kipakolom, és nem forrázom le magam közben. Nagyon jó találmány! Mert mi az elején még főztük a dolgokat, ezzel mennyivel egyszerűbb!!
Gratulálok Jázminhoz!! De kis ügyes, hogy már kinyomja magát!! Sikerült már feltölteni az elemeket, mert nem hisszük ám el!
Képzeljétek Lara meg állandóan
megfordul, visszafordul hasról hátra, akkora enegriával, úgy félek, hogy nehogy becsapódjon egyszer valahova, mindig úgy helyezem el, hogy messze legyen a rácsoktól!! Azt mondja a védőnéni, hogy ezt majd elfelejti, hát remélem nem, de nem is hiszem, mert annyit mozog!
Ja és tegnap este tisztába tevés után rám mosolygott!

Olyan jó volt neki a tisztában! Annyira édes volt!
Barbi,
Mi a könyv címe pontosan amiből főzöl? Csak érdeklődöm!
Cinicini
Hogy vagytok? Jó hogy jöttél, már rég hallhattunk rólatok!! Mesélj!
Merci,
De jó de jó! Vagy ennek ne örüljünk! Itthon van már a dokid? Mikor jön?
Hogy vagy????
Egyben még???
Figyi, mi ma engedélyt kaptunk a vödörben való fürdésre, de én már annyira megszoktam a kádat, hogy nem tudtam hogy kell benne fürdetni Babót, hogy kell? Beletettük abba is bár nem éreztem úgy biztosnak magam, aztán át tettük a kiskádba, Larának mindegy csak víz legyen, annyira édes hogy élvezi a vízet!
Hát én itt vagyok, nekem nem szívárgott, hanem ömlött, így nem tudom, milyen mikor szívárog! Nagyon szurkolunk neked és várom az üzit!!!
Bocsánat hogy hosszú voltam, de igyekeztem mindenkinek válaszolni! Remélem sikerült!
Puszika
Jó hétvégét!
Ancsa