Nonni

Nálunk Bálint csőrös pohárból és szívószálas pohárból iszik kakaót meg ilyeneket, pohárból még nem tökéletesen megy a dolog, mert sajna nem érdekli, inkább a cumisüveget részesíti előnyben, de ennek valszeg én is oka vagyok, mert olyan lelkesen tud locsolni, és azt a cucliból nehezebb...
Vera

Gratula az ÁLLÓ Marcinak!

Hű, miket tud már!
Ancsi

Lencsi gyerkszáján mindig szétröhögöm magam! haláli szövege van!

És K.V.-vel majd a Bártfaiban fogunk nst-zni.
Anikó, Jázmin

Küldtem mélt dokiról! És Votiv igazán kimerítő leírást adott a kórh.-ról
Curse

Főtávval ügyes voltál!! És ma jönnek anyósék?
Barbi

Édes lehet Angi, ahogy teper a járássegítővel!

gratula neki!! Ha sikerül lefotózni, ugye felteszed a képet?
Manóka

Persze megértem ezt a kiló-gondot, de csak megerősíteni tudom, hogy nagyon csini kismami vagy!!! És Emma is szuperül iszik már pohárból, csak néztem
Macs

Vadaspark rulez! Emlékszem Bálintnak is mindig jobban tetszett, ha ilyen parkszerű állatkertbe mentünk, ott az állatok is érdekelték, bezzeg a Bp-iben csak a többi gyereket nézte

És Neked is megvolt a tornád, ahogy írtad a progit
Zuz

Tali nagyon is jó ötlet! Egyébként már én is gondoltam, hogy Rátok török még mielőtt szülök egy adag kókuszkockával
Szrek

Új frizkóhoz gratula! A félórás hullázáshoz nem különben, le a kalappal!

Tetu nagyon jóóó

Mellényt bevallom sose vettem, mert nagyi mindig kötött, de szívesen kölcsönadok
Vica

Súlyemelő Máté

ééédes! És képgaléria jöhet!!!

Az esküvői rucikhoz meg gratula!
Tinu

Tündér Tündi tényleg tökéletes
Fibi

Köszi, megvagyok, csak tegnap kissé sűrű napom volt. De milyen dolog ez, hogy kihúzom a lábam egy napra és itt meg kitör a vihar?! ejnye!

De csak Zuzit tudom ismételni, ismerünk mi annyira, hogy tudjuk hogy nem akartál megbántani senkit! A jógázás biztos klassz lesz!

Bálintod irtó édes a hátsimizéssel! Hogy van, jobban már?? A szerződéshez meg gratula, nagy lépés ez!
Neet

Jó sétázást Nektek!!
Votiv

Mi ez a hangoskönyv? Cd, amin mesét olvasnak vagy igazi könyv, ami ha kinyitod, akkor mesél vagy?? Hűű de tudatlan vagyok..