Hahó!
Judissal kezdem, mert napok óta gratulálni szerettem volna az uh-hoz, de mindig elmaradt

Szóval gratu
Kata! Milyen lett a frizud? Tegyél képet tényleg!
Az ültetőkártyákat (menükártyával összekombinálva) én esküvő előtti éjjel 1-ig nyomtattam, mert az uram akkora szerkesztette meg

A sminkes nem volt boldog, amikor meglátott, de becsületére váljék, eltüntette a szemek alól a karikákat
Ültetési rendet is csináltál már? Nekünk az volt baromira nagy macera, ha még incs, akkor érdemes mielőbb hozzáfogni! Én kinyomtattam és kivágtam végül a neveket, úgy rakosgattam, az a legegyszerűbb megoldás. Ha már kész, akkor bocsi a beledumáért!
Szilcsi! Most akkor hétfőn se tesztelsz?

Nincs valami vasárnap nyitva tartó gyogyitár vagy DM nálatok? Vagy tacskó?
Pókoktól kiráz a hideg

. Ha babátok lesz, micsinál velük az urad?
Dolgozol még?
Úgy különben az összes hétfői tesztelőnek nagyon drukkolok, amennyire ti is drukkoltatok nekünk!
Snufi! Akkor ugye tettetek az ügy érdekében?

Tök jó, hogy csak a prolaktin a ludas, a Bromo állítólag angyon gyorsan megoldja a dolgokat! Legalábbis ismerősnél így volt.
Ó, később olvasom, hogy lebetegedtetek!

Jobbulást nektek!
Szilva! Szerintem a Gravi mutatta volna. 20-as. Bár azt nem tudom, ezen már annyit filóztam, hogy ha későn volt a beágyazódás, akkor is?
Melcsi, Erika! Tényleg jó a szopipárna, később is nagyon bevált nálunk!
Melcsi, mit vesztek?
Köszi, az uram már tök jól van szerencsére. Most már Miksa is. Még kicsit pöttyös azért, de újra a régi. Ma kitalált egy táncot, pedig még sosem láttam táncolni, tiszta pasisan utasította el eddig
Bimi! Drukkolok azért, amit szeretnél!
Eliza! Nagyon szép lett a babasarok!
Monyó! Én nagyon hiányollak ám! Mi van veletek? Beszélték a dokiddal? Hogy vagy?
Babszika! Ez a jókedv a tuti hozzáállás!
Házasság: nyugi, mi se kapkodtuk el, Miksa már 1,5 éves volt a lagzikor
Athiz! Szép a nevetek. Nekem kicsit idegen hangzású, de tagadhatatlanul szép hangzású

Bár ne dumáljak, az uram egyelőre ott tart, hogy Artúr vagy Ajsa

Én meg Zénó vagy Zorka

Vagy Brúnó vagy Léna
Szilbee! Nagyon jó a görbuszod!
Katica! Megnéztelek volna a pályán, ahogy támadsz
Áfi! Szerintem is jól tetted, rám is hivatkozhatsz!
Purc! Mér kéne leállni a vásárlással?
Zöldi, te most végülis mikor tesztelsz? vagy vérvétel lesz? Hogy érzed, de most komolyan, mi lesz a végeredmény?