Sziasztok lanyok!
Irtam este, hogy kispapam meg mindig dolgozik, hat vartam ra fel 2-ig, es szegenykem meg mindig nem tudta megmondani, hogy mikor vegez. Igy elaludtam. Aztan fel 6-kor felebredtem, es O meg mindig nem volt itthon...

Nem is birtam visszaaludni, igy megvartam, mig vegul negyed 7 korul hazaert szegeny, persze tokfaradtan. De ugy orult, hogy fenn vagyok!

Megreggeliztunk (illetve O vacsizott), aztan aludtunk delig.

Kispapa persze meg almos volt nagyon, de mennie kellett mitingelni, szegeeeeeny.

Remelem, ma hamar vegez...
Gomboc,
Remelem, jot aludtal ejszaka, es elmult a rosszkedved...

Na, kozben olvasom, hogy nem igy tortent, figyelj, ez mar nem tart sokaig, hamarosan babazol!

Irj majd, hogy mi volt a dokinal.
Kaska,
Gratula a tokeletes AFP eredmenyhez! Aztan varjuk majd az UH-rol is a beszamolot.
Csak a koldokod csikis, vagy az oldalad is? Mert nekem par hete idonkent amikor lefekszem az oldalamat bokdosi belulrol a baba, es naggggyon csikiz!

Pont azon a ponton, ahol kiskorunkban ketoldalt csikiztuk egymast (persze kivulrol

), tehat ahol a legcsikisebb!
A kolleganodnek milyen tunetei voltak?
Tundimami,
Orulok, hogy jobban vagy, csak igy tovabb!
Hat igen, szegeny kispapaknak biztos rosszabb, hogy benn kell lenni a melohelyen es dolgozni, mint nekunk, akik csak tetlenul varjuk Oket itthon. De azert remelem, nem sokszor lesz ez igy...
En is ugy tervezem, hogy a szules elott fozok majd elore, bar nekem anyukamek kocsival 5 percre laknak, es biztos, hogy segitenek majd. Anyosomek meg ugyan 200 km-re laknak, de szerintem O is tervezi, hogy jon majd segiteni. De legjobban en is azt szeretnem, ha a kispapa tudna itthon maradni, legalabb 1-2 hetre, de meg nem tudom, hogy osszejon-e.
A szules elotti pihenessel kapcsolatban: szerintem nekunk, elsobabas kismamaknak megvan az az elonyunk, hogy tudunk nap kozben is pihenni, ha az ejszaka nem is sikerul tul rozsasan. Szegeny Zsuzsinak mondjuk ezt mar nem lehet konnyu megoldani.
A babacuccok megvasarlasat mar en is borzasztoan varom, meg semmit sem vettunk.
Zsuzsi,
Nem szep a ferjedtol, hogy nincs tekintettel az allapotodra, es nem igyekszik legalabb egy kicsit kivenni a reszet a hazimunkabol...

Es teljesen igazad van, Daninak is lehetne mar annyi esze, hogy megertse, hogy segitenie kell, nem pedig pont hatraltatni... Biztos vannak kedvenc ruhai, ha azokat nem mosod ki, akkor ugyan lesz tiszta cucca, hogy suliba menjen, de talan leesik a tantusz, hogy ki kell pakolni a zsebekbol, ha azokat akarja hordani, nem? Vagy nem lehetne komolyan leulni es beszelni a fejukkel? Azert ne vidd tulzasba a melot (bar konnyu mondani)!!!

Es olelgesd meg Gyurit, olyan aranyos lehet a ket es fel evevel, ahogy megertoen vigasztal!

Nalunk ilyen gond abszolut nincs, sot, de kivancsi leszek, hogy fog menni mindez a harmadik gyermeknel!
De fura, hogy Te, aki szerintem minden terhesseggel kapcsolatos problemara, tunetre tok higgadtan reagalsz, nem tudsz visszaaludni az izgalomtol egy-egy joslofajas utan... Akkor en mire szamitsak, te jo eg?!
Nagyon edes a mozes-kisagy-kocsi, remelem, ez feldob egy kicsit!
Marti,
Oooo, Te szegeny...

Remelem, holnap sem talalnak semmi korosat, es hamar jobban leszel! Termeszetesen megy a drukk holnapra, es varjuk a beszamolot! ++++++++++++++++++++

Minden jot a masodik felidohoz!
Timici,
Mar csak egy nap, es itt lesz a kispapad!!! Fel a fejjel, azt mar fel labon is kibirod! (Na jo, azert ne probald meg!

) Es ha holnap valamikor meg is indulna a szules, a lenyegi reszere itt lesz a kispapa! Biztos vagyok benne, hogy csak lelki okokbol erzed magad maskepp (meg persze a faradtsag...), es megvarja Bence az apukajat.
Orulok, hogy mar nem szivarog az a nemtommi.
Es igazad is van, pihengess, a hazimunka meg a suli most sokadrangu dolog.
Myssnia,
Bantu neger szaj!

Jopofa lehet!

Allitolag a szules elott megduzzadhat az arc, de ezt biztos Te is tudod... Ez mar az lenne?
Irj majd, mit mondott a doki, de csutortokig biztos nem lesz semmi.
Maci_2,
Gratula a harmadik harmadhoz, en par napja eljeneztem ugyanigy!
En rogton tappenzre mentem a fertozesveszely, a stressz es a fizikailag is idonknt megerolteto munka miatt, amint megtudtam, hogy babat varok. A nogyogyaszod ir egy igazolast, hogy terhes vagy, es javasolja a tappenzbe vetelt, es ezzel kell a haziorvoshoz menni. O kethetente ir egy-egy tappenzes papirt (de akkor mar persze nem kell a nodoki igazolasa).
Ugy tudom, hogy a cukros mamak babainak az elso napokban (meg a korhazban) napi tobb alkalommal nezik a vercukorszintjet.
Urszila,
Gratula a szerzemenyekhez!
Csucsuka,
Mindig kivancsian olvasom, hogy hogy vagy (lehet, hogy reszben azert is, mert pont elottem vagy a tablaban), es orulok, hogy szepen gyogyulgatsz!
Az en kispapam is nagyon sokat segit, es sokszor megcsinal olyan nagyobb munkakat, amikhez en mar regota gyujtom a lelkierot!

Szerencsesek vagyunk!
Judo,
Megkaptam, valaszoltam is, ugye megkaptad?
Angi,
Ez a fajta ajandekozasi rendszer nagyon jo megoldas, kar, hogy itt meg az eskuvovel kapcsolatban is sokan fanyalogva fogadjak az ilyesmit...
Mi lehet Zsurloval, Borsival, es a tobbiekkel, akik karacsony ota nem jelentkeztek?
Puszi:
Leszter
28+5