húú csajok, jó sokat írtatok este. Én kb kilenckor mérgesen kikapcsoltam a gépet, hogy egész nap senki sem írt, akkor én is megyek tévézni
Szirom, remélem hamar túlestek ezen a betegségen, szegény Miksa nem néz ki túl jól a képeken
Bár nem tudom, melyik a jobb, a fosós hányós cucc, vagy a skarlát. Szerintem neked jobb, ha egyiket sem kapod el, de azért ártani biztos nem árthata babának, hiszen szedhetsz penicillint, ha kell.
Pihenjetek jó sokat, meg tea, esetleg leveske, aztán írj azonnal, hogy mit mondott a doktor, jó??
Nevek jók, mondjuk nekem a fiúneveitek egy kicsit extrák, talán még a Miksához is. A lánynevek nagyon szépek!
Mi maradunk asszem az Áronnál, ha fiú lesz, ha lány, akkor az Eszter meg az Emma vannak versenyben. Bár tegnap épp megtetszett a Fiona meg a Fabiènne is. De szerintem maradunk az elsö kettönél.
Ildi, nálunk is van ilyen, hogy apa morcos kedvében van, akkor nem tecc neki semmi. De sajnos néha meg ö jön úgy haza, hogy legszívesebben azonnal menne is vissza dolgozni, mert kiállhatatlan vagyok. A terhesség alatt ez sokkal jobban ki is jött
Mi baja van Leventének? Remélem nálatok sincs semmi komoly. Elviszed dokihoz?
Csak a másik két poronyt ne nyelje be...
Túrós nagyon jól hangzik, lehet, hogy még én is megcsinálom, bár nálunk csak én szeretem a sütit, azért meg minek?
Mira, én sem értem, hogy mit kell ennyit várni egy bontási engedélyre, de remélem hamar megkapjátok. Nincs is annál szebb érzés, mint a saját házadban élni! Mondom én, aki bérlö
De talán majd egyszer. Mondjuk biztosan otthon fogunk építkezni, nem itt, mert azért majd otthon tervezzük a távolabbi jövönket, bár ugye semmi nem biztos...
Akkor ez nagyon jó, hogy Márti egyik oldalon tuti jó lett, indulhat a babaprojekt!!! Egy-két hónap lemaradással azért még babázhatunk, nem?
Mennem kell, mert Ábel egyedül garázdálkodik ilyenkor a lakásban és ez nem vezet semmi jóra...
Na meg lelkifurdim is van, ha itt ülök, ö meg egyedül játszik!
Pussz, azért ma írjatok többet, mint tegnap!!!