Indi,
Számítógép, lámpazsinór
Tinu,
Tünde már most egy kész egyéniség

Nagyon édi

Kína? Hogy mik ki nem derülnek
Ki volt még ilyen egzotikus és extrém messze helyen?
Nukada,
Párod kérdése

Bulást a pocidnak!!! Lehet, h tényleg az működne, h inkább sokszor és keveset enni. Nekem szinte végig égett a gyomrom a terhesség alatt, szóval a Rennie default volt.
Deni,
Süti hegyek
Neet,
Papa király
Fibi,
Ez a gesztenyepürés megoldás igen érdekes, mondhatni perverz

Ez dugulás mennyire gáz már, ráadásul pont most, fránya Murphy
Elvileg gyomor ügyileg már okés vagyok, már csak az kell, hogy apa visszamenjen dolgozni és akkor jöhettek ahányan akartok. Várok mindenkit sok szeretettel

Palacsintát nem tudok jót sütni, de pl. túrógombocba ott vagyok a szeren
Barbi,
Nekem ezt a egzotikus gyümis dolgot nem mondták a nagyokosok

Bár szerencsére eddig nem volt semmi amiatt. És igen, jobb már a hangulat. Képeket mikor kapunk Angi és a járássegítőről?
Szerinted jó ötlet egy kutyás talis?

Nem biztos, h a kutyik kedvelnék egymást

Bár kanok kontra szuka, lehet, h mégis jó buli lenne
Zuzi,
Esetleg nem tudnátok a családot beszervezni, h a pároddal egy kicsit kettesbe tudjatok lenni?
Szrek,
Nem semmi a sztorid, biztos nem lehetett könnyű. De az tök jó, h nem lehet rajtad észrevenni, olyan életvidám vagy
Votiv,
Argetinai leírás annyira jó

Nagyon romatikus apa
Kátya,
Fogorvos már megint, te szegény

Nekem is már el kéne menni
Macs,
Szerintem a legjobb, ha pihensz és tudom könnyű mondani
Rylie,
Én sem értem igazán miért bálnak hívják, már csak azért is, mert nagyestélyiben elég humoros lenne bowlingozni

Szerintem csak annyiban más, h a családtagok is jöhettek és persze rengeteg kajcsi lett volna.
Már akartam írni, csak mindig elfelejtettem

, hogy a camponás bowling pályát végleg bezárták. Szóval, ha egyszer eljutunk oda, h legyen egy bowlingos buli, akkor azt máshova kell majd szervezni
Jaj, de jók a talis képek. Mindenki annyira édes rajta és milyen hatalmas már Pannus!!!
Deni,
Gyomrom már jobban van

Sajna a sütit sem tudtam kipróbálni a hétvégén, de nem adom fel, ameddig apa itthon van, addig van esélyem
Ancsi,
Nekünk gorenje kerámiás főzőlapunk van és azon van gyerekzár. Az speciel a gombokat zárja le, h a gyerek ne tudja nyomogatni. Azt hiszem az 100e körül volt
Nemalvós babák,
Tessék este aludni, h a mamik tudjanak pihenni és egy picit apázni