A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi, akkor drukkolok, hogy úgy teljesüljenek a dolgok, ahogyan szeretnéd!

Szerika, neked is azért drukk, hogy minden szépen menjen!

Snufi, megkaptam, köszönöm, és már csináltam is volna egy cukit, ha a drága Szili fiam ki nem túr a gép elől. :roll: Épp játszani akart, és hát azt ugye rögtön, azonnal! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

gyors bejelentkezés részemről, kicsit önző is leszek.....mert van egy kb. két órás munkám amit meg kell csinálnom, nem megy olyan könnyen az elszakadás...

Ma kétszer voltunk anyukámmal egészségügyi sétán, mindkétszer több mint 1,5 órát sétáltunk. Tegnap este Rubint Rékáztam, úgyhogy nagyon fitt kismama leszek :D

Szirom, pont akartam kérdezni, hogy miért nincs tickered, de megértelek, várjuk, mi jót választasz holnap :wink: .

Szeri és minden kismama, nem tudom, hogy ti milyen terhességi csíkok elleni cuccot használtok, de én a Rossmann kismama tusfürdőjét és testápoló krém-ét tiszta szívből ajánlom. Igaz én mindkettőt 1 hónapos terhességem óta használom, de nagyon jó minőségüek és nálam eddig még bevált :wink: .
Szeri, köszi a linket is, nem Bp-i vagyok, de lehet net-en is rendelni és tényleg jó áraik vannak. :wink:

Zsó, de jó, hogy segítettünk, ez milyen jó érzés :wink: Gratuálunk a dupla csíkhoz :D .

Ígérem, holnap írok mindenkinek, most megyek, de még bekukkantok elalvás előtt.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Segítsetek!
Már megint bénázok.... :oops:

A FertilityFrienden nem állítottam be a ciklus hosszt.... most viszont szeretném, de nem tudom. :?
Hogyan kell??? :oops:

babszika

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok most senkinek név szerint, és önző leszek, mert leírom, mi volt ma. Ami teljesen kikészített.
Köszönöm az együttérzéseket a negatív teszt miatt.
A mensim (még) nem jött meg.

Ott kezdődött minden, hogy délután 3-kor elindultam a munkahelyemről Szombathelyre vonattal (30 km). Fél 6-kor gördültünk be az állomásra, mert útközben elütöttünk egy traktorost, aki ottfelejtette magát a síneken. Szerencsére nem lett baja, de mi több, mint 1,5 órát álltunk a prérin. Az állomásról a dokihoz rohantam, ahol 1 órát vártam. Majd kaptam 2 receptet, és egy sokkot, hogy ezentúl nem lehet a kórházba UH-ra menni anélkül, hogy előtte nem jelenek meg az SZTK-ban a meddőségi rendelésen, tehát nem elég egy telefon a dokimnak, aki beír időpontra!!!! Szóval berohanok az SZTK-ba a rendelésre - 300 FT, egy másik nap elmegyek UH-ra - 300 FT, onnan vissza a rendelésre a leletemmel - 300 FT, ha kell még 1 UH, akkor ugyanez a kör még egyszer. Nagyon kiakadtam, mert nem Szombathelyen dolgozom, és nem tudok csak úgy beugrani rendelésre, meg UH-ra, nekem az 1 nap szabi. Mert persze a rendelés 13-15 óra közt van, az UH meg délben!!!! Talán úgy meg tudjuk oldani, hogy Apa bemegy a rendelésre, és kér nekem UH időpontot.
Ha elmegyek a doki magánrendelésére, akkor már vérvételre sem adhat beutalót. 1 évet kell várni egy nőgyógyászati műtétre. Bele sem gondoltam még, mi lesz, ha laparra kell mennem.
Bocs, de teljesen kész vagyok, a rendszer le van bénítva, semmi rugalmasság. Az embernek nem elég a maga baja, még ez is...

Ne haragudjatok, de magamhoz kell még térnem a mai nap után. Holnap ígérem reagálok Rátok is!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Segítsen vki!!!! :( :(

babszika

Babszika: Mi a baj????????????????? :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Az előbb kértem egy kis segítséget.... :cry:

babszika

Babszika: Bocs :oops: Nem vettem észre! Amúgy én nem tudom hogy kell beállítani a ciklushosszt :oops:

ceniko
Szeged

Babszika, ha jól tudom, azt te nem tudod beállítani! Azt a ferty automatice adja a ciklus elején, egy bizonyos hosszúságot, és majd ad további napokat, ha addig nem ér véget a ciklusod. De kövezzetek meg, ha én vagyok a béna. :oops:

Szezso, bakkeranyám, micsoda napod volt... :x Nagyon kezd elegem lenni ezekből a hülye eü "reformokból". Iszonyat pénzeket kivesznek ezek címén az emberek zsebéből, csak azt nem tudja megmondani senki, hová mennek ezek a pénzek.

Kép
szilcsi

Nem baj, ceniko!! :lol:

Köszi szilcsi!
Akkor csak nem vagyok annyira béna.... húúúú! :lol:
Hiába próbáltam, nem ment.... na de hogyan is ment volna, ha egyszer nem lehet :lol: :roll: :wink:

babszika

Szezso, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ez nagggggyon durva! Esküszöm, én is tök ideges lettem!!!!!! FELHÁBORÍTÓ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso: Bakker bakkerovics, erre nem tudok mit mondani! :shock: Nesze neked gyurcsány kormány :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ceniko
Szeged

Sziasztok, nemrég értünk haza a kórházból, a szülésfelkészítőről meg a szülőszobalátogatásról! Jól sikerült, sok érdekes dolgot hallottunk, és azért már kicsit várom a nagy eseményt! Egyenlőre nincs bennem félelem, de ami késik, gondolom nem múlik! :)

Bettike, légyszi a cukorvizsimet vedd ki, mert szerintem csak két hét múlva fogok elmenni, megnézetni, a kezem még mindig gázul néz ki az előző heti vérvételtől, nem tudnék most tűt látni! :(

Kép
elizabeth25

Babszi! Babszi! Itt vagy még?

Kép
zölddisznó

Igen, vagyok! :)

babszika

Most meg már coca te nem vagy itt?! :(
Na, akkor megyek én is.

Nagyon szép álmokat kívánok nektek!!!!

És megy a drukk mindenkinek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(remélem, ebből mindenkinek jut elég) :lol:

babszika

óó, pedig el akartam árulni, hogy lehet a hosszát beállítani.

Kép
zölddisznó

Na szép!!!!
És ezt csak most mondod????!!!!! :lol:

babszika

sziasztok!
most csak rövid leszek, de holnap pótolom.
este elvitt apa vacsizni, thai-kajcsizni. aztán hazasétáltunk. szegedieknek mondom: plázától haza alsővárosra. kb. 5 km.
kész vagyok, bedűlök az ágyba. jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt!

izomlázam van a tegnapi gyaloglástól.

katica
katica30

Hű csajok!
egy kicsit nem nézek ide, aztán oldalakat pótolhatok!

Ma nem igazán leszek, mert beteg a laptopom, a kolléganő gépe előtt csücsülök, míg meg nem jön!

Vérvételhez:
Nekem azt mondták, hogy könnyű reggeli és a barnázás is beleszámít :shock: Én így mentem. A barnázás gondolom azért számít bele, mert nem igazán normális, és ha ahhoz nézik, kiderülhet valami! Nem?

Bettike!
Szuper dokid van! :)

Ma is sokminden lesz!
Gaby!
Apának már ma meglesznek az eredményei?

Szerika!
Na igen, kicsit benéztem ezt a teszt dolgot :lol:
UH?

Szilva a vérét adja! :?

Szirom!
Mikor mész dokihoz?

Snufi, Katica!
Micsoda egzotikus kajálást rendeztetek tegnap :I

Szezso!
Teljenes megértelek, és tényleg felháborító a helyzet!

Az én hőm meg azt mondta, hogy eddig és ne tovább :shock:
nem tudom feltenni, majd holnap, de mai is 36,6!
sonjus

Szia Sonjus!

Az én görbém is :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Sonjus! Délután-estefelé megyek, Miksa alvásától is függ. Az én dokimnál nincs időpont.

Babszika! De miért akarod beállítani a ciklushosszt? Szerintem én semmi ilyet nem állítottam be az elején.

Zöldi! Én vagyok a lüke, mert csak az volt az agyamban, hogy hétvégén volt az esemény, pont, amikor én teszteltem. De most már beugrott, hogy a leszívás volt akkor, oksi :oops:

Húú, csajok, nagyon izgulok, fel is keltem már jó korán, nem bírtam aludni :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Surmi! Sajnálom!
Eliza Bárcsak ott tartanák már..
Zöldi! :lol:
Szezso! hát , nem lettem volna a helyedben. EZ tényleg durva nap volt
KAtica ! Dolgozz rá az izomlázra! :wink:
Mindenki más! SZÉP NAPOT!!!!!!
Vendég

Szirom! VEled leszünk lélekben! :lol:
Vendég

Szezso: borzasztó :(

Katica: a fiam Szegeden dolgozott szeptembertől januárig. Néha meglátogattuk és úgy megszerettem azt a várost - olyan gyönyörűí!, - hogy tavasszal megyünk kirándulni oda :)

elizabeth: de jó, hogy már ott tartasz :)

athiz, Melcsi Nektek is pusza, na meg Cocának is! :)

babszika: helyes, ha bízol benne, az már fél siker! :)

Többieknek is szép napot.
Szilcsi: pénzkivevés. igen. A férjem és a fiam, meg én is betegek voltunk a múlt héttől. Kb. 20.000 Ft-ba került ami most rohadtul nincsen :(
orvost, ügyeletet kellett hívni olyan rosszul voltak a Fiúk. Alapból 1200 vizitdíj, plusz a hálapénz. Plusz patika ügyeleti díj, plusz dobozdíj és mellesleg a gyógyszer. Vasárnap rosszabbodott a fiam állapota, akkor már 1000 ! Ft vizitdíjat akartak elkérni az ügyeleten mert vasárnap van. Bevallom ezt már nem kértük és másképp oldottuk meg... Kikúráltam a gyerekemet a saját belátásom szerint. Szerencsére a patikus partner volt és gyerekem jól van. NAGYON szomorú a helyzet!

De, hogy jót is mondjak, visszament a hőm. 13. DPO. Nagyon reménykedek, aztán nehogy megint jöjjön a pofára esés!

Kép

Veramama
veramami4

Sziasztok!
Én is dobok egy GÖRBÉT. Sajna most nincs időm visszaolvasni.
Szép napot Mindenkinek! :)
szilbee

Sziasztok!

Szirom, hányra mész?? Én is izgulok neked! :oops: :D

Babszika, akkor bocs, én tudtam rosszul. :oops: Akkor viszont hogy kell beállítani a ciklushosszt? :oops: Mondjuk sztem nem szükséges...

Veramami, elég kicsi az az emelkedés, én nem akarok semmi jónak az elrontója lenni... Azért ne add fel, de ne bízd el magad. Én marha nagyot estem pár nappal ezelőtt (pofára...)

Katica, szép teljesítmény. Mé nem villamossal jöttetek? Hogy sikerült a tegnapi zh? Köhögés jobb már?

Sonjus, anovu ciklus? :? Vagy csak késői pé?

Én most nem mérek egy pár napig... Elegem lett. Azért majd pár nap múlva elkezdem, de most elraktam a hőmérőt jó messzire, hogy még véletlenül se essek kísértésbe.

Szilva, túlélted a csapolást? Én holnap megyek. :roll:

Kép
szilcsi

Csajok! HELP ME PLEASE!!!!!!!!!!!!
VIP-et kaptam a fertytől, szeretném egymásra másolni a görbéimet, de gőzöm nincs, hogy kell.
Valaki segítseeeeeeeeeeeeeeen!!!
Az most jó nekem, hogy vip-em van így a ciklus elején???

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szezso, baromira felment bennem a pumpa attól amit írtál. Nyomok rá habot jó? Reggel azt nyilatkozta a drága jó eü. miniszter, hogy most már 2* annyian helyeslik a vizitdíj bevezetését, mint februárban. Na, kíváncsi lennék rá hol tartotta ezt a közvéleménykutatást. :shock:

Még én is azt mondanám, hogy ok, legyen vizitdíj, de akkor legalább a gyerek gyógyszere legyen ingyen és ha ügyeletre kell vinni, akkor se kelljen vizitdíjat fizetni utána.

Na, már azt se tudom mit akartam írni :cry:

Szirom, neked mára nagy drukkok!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Gyors bekukk....

Szilcsi:
A coca segített végül. Szóval: "settings" menüpontban a "charting options"-ra klikk.
Ott tudod beállítani.... de rájöttem, h tényleg nem muszáj.... :lol:

Veramami: köszi!!!

Szirom: valójában igazad van. végigolvastam (amennyire tudtam fordítani) :oops: és ő úgyis kezeli, szóval.... na mindegy, de legalább tudom. :lol:

Most lelépek, mert ledob a net a cégnél 9kor.
Vigyázzatok magatokra!
Szép napot nektek!!!!!

babszika

Sziasztok!

Szezso! Ez hihetetlen, most arra kényszerítik ezzel az embert, hogy minden baját tervezze meg előre, hogy mikor mi baja lesz és az alapján még jelentkezzen is be előre!
Pl. ezt nem értem, hogy vérvételre miért kell bejelentkezni! :shock: DE mindegy, az egész bosszantó!

Én is ma telefonon bejelentkeztem a pénteki doki látogatásomra, de szerintem a vérvétel és UH nem igazán lesz meg, mert arra nem jelentkeztem be, tehát elvileg csak a doki tudja elintézni esetleg, vagy majd kiderül, hogy hogy is gondolta!

A görbém:
Kép

Szegény apát reggel azzal ébresztettem, hogy "Kicsim, akkorát zuhant a hőm, hogy az hihetetlen" szegény félkómásan szerintem fel sem fogta! :lol: Remélem a tegnap késő esti gyakorlás megteszi hatását, de mondtam neki, hogy azért ma is gyakorolhatnánk, ha nem lesz túl fáradt! :P

Szirom! Minden izgulásom a tiéd! VAgy inkább izguljak helyetted???

Veramami! Reménykedni mindig szabad, sőt kell is!
:wink: ++++++++

Szilcsi szerintem jó, mert most kiadja, hogy mikor van átlag szerint termékeny napok és tesztelési napot is javasol!

Sonjus! Még mindig nem akarsz a táblában megjelenni?

Kép
bettike
Eger

Babszika, ez nagyon gáz, ledob a net 9-kor??? Jó, én sem netezhetek nyakló nélkül (mi az a nyakló???), :lol: de azért szabad. Még sosem szóltak rám, bár ha van bent valaki, nem szoktam netezni, csak leteszem tálcára. De most főnöknőm szabin van egész héten, úgyhogy kicsit szabadabb vagyok. Persze azért dolgozom is közben... :D Ma pl. még nem jött senki.
És szombaton is dolgoznom kell!!! :cry: :cry: :cry: A névnapomon... :roll:

Kép
szilcsi

Babaimado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap valahogy félrecsúztunk!
Drukkolok mára!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azért még tegnap írtam egy gyors mail-t is, de pont itt dekkolt a főnököm, mikor írtál! :?
Jelentkezz, hogy mi volt!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Fel a fejjel, jövő héten hosszú hétvége! 4 nap! Hurrá!
Nekem az a szerencsém, hogy egy csomó netes programmal kell dolgoznom. pl.: babanet :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja! FONTOS:

NAGYON-NAGYON-NAGYON köszönöm nektek, hogy vagytok! Nélkületek még mindig bénáznék, meg butuska lennék ebben a témában! És lehet, hogy csak várnék és várnék, meg a dokimat sem nyaggatnám és nem haladnék előre! De így még idén babás leszek! :lol: :lol: :lol: :lol: És ehhez ti is nagyban hozzájárultok! :lol:
THANK YOU SO MUCH!!!!

Kép
bettike
Eger

Bettike, te örök vidám!!! :D :D :D
Én jövő héten szabin leszek végig... :wink: :lol: De akkor is marha hosszú ez a hét.
Bettike, ma van péd? Húzzatok bele még gyorsan! Támadd le apát! :wink: Te most szedsz gyógyit a prolaktin miatt?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Ez nem ér!!!!!
A magas prolaktin szintet csak úgy öndiagnózissal állítottam fel, majd ha most lesznek vérvételek kiderül, hogy kiváltsam-e a doktorimat!
:lol:

Kép
bettike
Eger

robcsi Szerintem otthon, a családja körében :wink: :lol:
Vendég

Boniko!
Bezzeg ha neki nem lenne protekciója mindenhova és neki is ki kellene várnia a sort, meg be kellene jelentkeznie, akkor már nem is lenne neki sem olyan vicces ez a vizit díj!
Egyébként engem nem a 300 Ft zavar, hanem az, hogy én most honnan tudjam, hogy mikor lesz 3 cn-em, amikor vérvételre kell menni? Vagy ha 2 naponta UH-ra kell járnom tüsző nézés miatt, akkor arra még is hogy jelentkezek be előre? :shock:

Kép
bettike
Eger

Én nem jelentkeztem be vérvételre holnapra. Megvan a beutalóm, az nem elég??? Én gondoltam, csak odamegyek és kész. Be kellene jelentkeznem??? :shock: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

Szép jó reggelt!!!
Megint egy gyors bekukk tőlem..... :?

babancs,
Nagyon szép, gömbölyű a pocikád!!!! :lol: :lol: Mi is ilyet szeretnénk!!!

snufi,
Húúúúúú, ez a Te derekad??? Nagyon szexi és k..va jól néz ki!!!

csikken-sonjus
Tegnapi bekattanós párosunk.... :lol: Imádlak Benneteket!!! :lol:

coca,
Mizu??? Hogy áll a kis Coca Család??

Zsó,
Hatalmas gratula a szép ++++ teszthez!!!!!!!

babszika,
Mindig ilyen alacsony a hőd???? Mert valahol olvastam, hogy a 36,3 alatti átlaghő hátterében pajzsmirigy működés probléma állhat.... Erre vannak jó kis homeopátiás szerek... Amit én szedek erre is jó. Bár lehet, hogy nincs is semmi, csak te ilyen kis halvérű vagy!!! :wink:

melcsi,
Hajrá kis fitt kismama!!! Csak óvatosan, túl ne hajszold Magad!!!

katica,
De jó!!! BIztos nagyon fincsi dolgokat ehettetek!!! mi volt az asztalon??!! Én az éhenkórász..... kíváncsiskodom...

szirom,
Miksa hogy van??? Ne izgulj!! Mennek a DRUKKKok!!!!++++

szilbee,
Szép a görbéd!!! Csak így tovább!!!!++++

szezso,
Ez tényleg felháborító!!! Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténhet ebben a 'szuper' kis országban.....!

athiz,
Szóval kitúr a kis drága a gép elől???
Alen - nagyon különleges és szép név!!! Gratulálok a választáshoz!!!

rólam:
Igazán semmi különös... Mensi eltünik ma, ha minden igaz. 4 kúp, aztán jövő hét elején doki.... Remélem minden rendben lesz... Azért rákérdezek a dokibácsitól, hogy meg kell-e várnunk az eredményt, (ami egy hétre a vizsgálat után lesz meg) vagy próbálkozhatunk.... Ugyanis pé akkor közeleg, remélem!!!!
Hőm beállt 7 napja a 36,7-re. 14-15. nap körül remélem lesz zuhanás meg emelkedés!!!!
mfpan

Szilcsi,
nyakló a lovak nyakán levő széles kör alakú szíj, amivel a kocsirúdhoz "rögzítik" (nem szorosan!) a ló nyakát, így ha fordulni kell, ezzel húzza a kocsirudat, így kanyarodik a lovaskocsi.
Átvitt értelemben éppen ezért nyakló nélkül= irányítás nélkül, vagy mérték nélkül, bár ez már szabadabb értelmezés.
(És ezt fejből írtam, igaz sok sok nyaklót adtam már sok lóra anno :) )
Vendég

Szirom! hatttttalmas nagy petezsáklátványt kívánok!

Veramami! Húúúúú, de jó, holnap minden kiderül!

Szilbee! A tiéd is szépen kúszik a magasba.

Bettike! A dokid már azt is látni fogja, hogy volt-e peteérésed...mármint ha ki tud csikarni egy UH-t. Ez jó! Asszem én csak olyan dokihoz fogok járni, akinek van saját UH-ja.

Szilcsi! nyakló: a ló nyakára helyezett tartószíj, amit lánccal erősítettek a rúd végéhez.

Panni! Ez lesz a Te hónapod!

Kép
zölddisznó

Áfi, köszi! :lol:

Panni, hajrá, drukk, hogy próbálkozhassatok! :D Fránya baci tűnjön el! Fránya baci tűnjön el! :wink:
Senki sem tudja, hogyan kell összemásolni a görbéket? :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Idézd meg Vakondot. Anno Ő csinált ilyeneket.

Kép
zölddisznó

Csajok az a lényeg, hogy a vérvételes beutalótokra rá legyen írva az orvosi naplószám, mert a nélkül már nem működik a dolog.
(azért tudom ezt ilyen pontosan, mert a múltkor amikor vérvételen voltam egy pasit ezért küldtek el, mert a beutalóján nem volt naplószám)

Erre figyeljetek oda, ha esetleg nincs rajta, akkor kérdezzétek meg mielőtt mentek.

Bettike, remélem apa este nem lesz majd álmos :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi, Szirom tudja hogyan kell!

Kép
Kép
robcsi03

Bettike!HÁt sajnos ez a magyar egészségügy :twisted: :evil:
Vendég

Zöldi???? Pénteken még miből látszhat, ha volt pém?
Egyébként én is sajnálom, hogy nincs UH-ja de csak emiatt nem cserélném le, legalábbis egyenlőre!

Robcsi! Tudok ám én arról gondoskodni, hogy kimenjen az álom a szeméből! :oops: :lol: És köszi a tippet a vérvételhez!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?