2003.01.20 22:20
és sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni
Persze tanulni ma sem sikerült, nem tudom, mi lesz ebbõl így.
És ma kaptam tõle az elsõ puszit
2003.01.20 23:58

tud várni míg kell! 

2003.01.21 04:46
Tudtam ratok mindig szamithatok, mondtam is itt, hogy milyen jo kis csapat jott ossze es hogy itt mindenki milyen segitokesz. 

Pedig mindenkinek irtam. 

2003.01.21 07:48
A dr.nõ véleménye a fogzási kínokról annyi volt, hogy hát igen, ez egy nehéz idõszak.
A kismamák megkérdezése viszont jó 5let, csak elég nehezen kivitelezhetõ, de azért majd megpróbálom. Majd ha kitavaszodik egy kicsit, akkor könnyû lesz a játszótéren beszélgetésbe elegyedni, de most, hoyg ebben a pocsék idõben az emberek behúzott nyakkal sietnek haza, nehéz eset.
De ebben most az volt a legszuperebb, hogy Életem Párjával mentünk moziba.
Én is aggódtam, hogy mi lesz, mert Anyósomék se nagyon ismerik egymást Lacikával, de hála Istennek jól elvoltak.
Pedig max. havonta egyszer látják egymást egy-egy hétvégére.
Utolsó ellenkezési lehetõsége a lefekvés volt, már aludt, de még akkor is csapkodott a kis kezeivel, hogy nem, nem, nem.
2003.01.21 07:57
2003.01.21 09:30
Egy új otthon mindig sok izgalom.
2003.01.21 09:50

!
.) Nálunk is aranyos dokinéni van, aki a gyerekekkel nagyon kedves, homeóval is foglalkozik, a másik doki pasi,õ nagyon jó diagnoszta, de nem olyan kedves, súlymániás, õ javasolta anno a tápszeres kiegészítést (amit nem fogadtunk meg) nekünk, mert Hanga keveset hízott. Védõnõt meg úgy tudom, ha orvost váltasz, a védõnõ marad (aki kijár hozzátok). 
!! 2003.01.21 10:13
Én egy ilyen szájmenéses vagyok.
A körzethatárokat nem tudom, lehet, hogy még a Gyûrû utca se teljes egészében tartozik hozzá, mert a multkor (mikor elküldött a dr.nõ telefonon a fészkes ügyelethez), azt mondta a védõnõ, hogy bemutatkozás után rögtön hozzá kell tenni a nevemhez, hogy a Gyûrû 15.-bõl, és akkor fogja tudni a dr.nõ, hogy az õ körzetébe tartozunk.
Meddig tart az akció? 2003.01.21 10:45
2003.01.21 11:13

! 2003.01.21 11:15
2003.01.21 13:08
)... van a hivatalból kirendelõdött védõnõ, meg a másik az egészséges rendelésen .. Nem volt soha semmi gond. A védõnõnkkel már elég rég nem beszéltünk/találkoztunk, az elején járt ki rendszeresen, aztán telefonon érdeklõdött, most már az sem...Ha vmi gond van, úgyis a dokival beszélem meg... A dokihoz tartozó védõnõ meg soha nem csinált gondot abból, hogy nem hozzá tartozunk.... oltásnál, méricskélésnél mindig segítkezik, kedves, és azért tudja már Manó nevét is, ha megyünk...
Gyertek ám máskor is!!!
De megkérdezem az ismerõsöket, hátha... 2003.01.21 13:45
2003.01.21 14:00
2003.01.21 14:55
Vagy pl. hogy ha az egész terhesség alatt egy dekát sem hízok, az sem baj.
Ezek maradtak meg bennem a legjobban, de igazából minden mondatával az agyamra ment. Viszont mióta Lacika megszületett, azóta hirtelen ezer dolog lett, amiben hasznos tanácsokat adhat, és nem kell már hülyeségeket beszélnie, hogy ne nõjön be a szája.
2003.01.21 15:12
Kár, hogy nem pár nappal hamarabb kérdezted, szivesen odaadtam volna. 2003.01.21 15:13
Szóval valahol a 17. és a 20. között tartok...
2003.01.21 16:59
2003.01.21 17:31
Végül is már csak 1 - 1,5 hónap a tél, remélem, hogy már kihúzzuk ezzel. Azt olvastam valahol, hogy kb. havi 1 cm.-ert nõnek a második évben. Ha ez igaz, akkor a mostaninál csak egy számmal kell nagyobb ruha október-november környékére. Ezt azért nehéz elképzelni az elsõ év viharos növekedése után.
2003.01.21 20:14
azért keddre is tartalékolok 2003.01.21 20:20
És nem fog ez a tanulás rovására menni?

Amúgy lányok van a környéken valami ugrabugra lehetõség? Én is nagyon elszántam magam az edzésre.Megsúgom legutóbbb 2 éve Norbihoz jártam és nem fogytam hanem híztam meg híztam és kiderült terhes vagyok
Overállban meg jobb a nagyobb, hogy ne csússzon fel a lábán. 2003.01.21 20:48

. Azért jónak tûnik a program (már a kaja része), lehet, hogy kipróbálom. Norbihoz én is jártam, a belvárosba, a Madness-be. Tikk, Pomázon van jó hely állítólag, és még talán babát is lehet vinni. De ezt nem tudom pontosan. 2003.01.21 23:36
.. úgyhogy a hétfõ az nem akadály ...
2003.01.21 23:47
2003.01.22 07:32

. 

2003.01.22 08:44
Most éppen ezen próbálok változtatni, muszáj elõre megterveznem, hogy mit eszek, különben hirtelen éhségbõl egybõl valami édes tésztafélét kreálok, az nem tart sokáig, viszont rendkívül kalóriadús.
Vajon leszokóban van, vagy csak átmenet? Ha kínálom neki, akkor csak ritkán kap rá rögtön, ált. inkább nekem kell õt odaparancsolnom, és akkor eszeget. Remélem a köv. fognál már nem csak tejcsin akar élni, mert akkor az elején éhes marad...

2003.01.22 09:32
Hárman fogtuk le, amikor csinálta a "mûtétet"! Végülis 3 órát töltöttünk a Heim Pálban
Viszont a doktornõ olyan alaposan megvizsgálta, hogy most tudom, hogy egy teljesen egészséges gyerekem van
A mûtét elõtt bekenték egy érzéstelenítõ kenõccsel, na ehhez is kellett 2 nõvérke és én. Aztán befóliázták és mentünk várakozni. Közben jót ebédelt Tomi. Maga a beavatkozás elég szörnyen nézett ki, csupa vér volt a nyaka és nagyon sírt, igaz, egyre halkabban, mert teljesen kifáradt.
37 szemölcsöt szedett le a dokinõ! És mint ma a reggeli szemlénél kiderült, még maradt legalább 2.
A felöltözést is jól bírta Tomi, aztán meg békésen eljátszottunk a megfigyelési idõ alatt. Hazafelé jót aludt a kocsiban. Úgy néz ki, hogy minden rendben van, nem lázasodott be, nincs hasmenése sem. Éjjel is végig aludt! Reggel ugyan keveset evett meg tüsszögött is néhányat, de remélem, nem komoly. Még most is jó rondán néz ki a nyaka: tiszta piros, meg foltos és csúnyák a hegek is
Azt mondták, nyomtalanul elmúlik.
2003.01.22 10:39
Na persze nem mintha beleferne, de nagyon elvezi

Remlejuk nem lesz semmi baja, mar ami a tusszogest illeti. 

Kitartas az kell, na jo mondja ezt epp, en is ezzel kuszkodom. Ha csinalok valamit par hetig es nincs eredmenye, akkor nagyon hamar feladom. 

Pedig nyaron hivatalosak vagyunk az egyik baratomek eskuvojere, addig pedig valahogy meg kell szabadulnom a feles kiloktol. 2003.01.22 10:59
Babakocsik csak módjával férnek el, de a nappalit meg a hálót a rendelkezésetekre tudjuk bocsátani
(de elõkelõen hangzott, pedig csak egy panel
) 
2003.01.22 11:02
Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy hogy is voltak a kakik a hozzátáplálás kezdetén, de arra igen, hogy sokat paráztam miatta. Életemben annyi õszibaracklét még nem ittam!
Ha úgy látod, hogy kemény a kaki, és nagyon erõlködve nyomja ki Vili, akkor esetleg érdemes megpróbálni neki is adni egy kis õszi- vagy sárgabaracklét. Nálunk az mindig segített. Ha meg nem kakil nehezen, nem nyûgös, nem hasfájós, nem látod úgy, hogy feszítené a pociját a felgyûlt kaki (olyan kemény tud lenni, mint a dob), akkor ne aggódj. Mondom ezt én.
Van a buszvégnél egy jó nagy konditerem, meg itt, nem messze tõlünk egy csak nõi is, és talán a SÜBA-ban és iskolák tornatermeiben nem súlyzós edzésfélék is. Nekem sajnos egy órácskára sincs kire hagynom Lacikát, úgyhogy nem nagyon tudom kipróbálni õket.
Vagy csak én vagyok béna, és nem találtam meg a 80, 86, 92 méretet?
Úgy ugrott a súlyom 4 kilót, hogy észre se vettem. Most ott tartok, hogy sikerült (talán) megállni, még az ünnepekben se híztam tovább, és nekem már ez is sikerélmény. Pedig egyáltalán nem tornázok, még itthon se, egy lusta dög vagyok. Ha Lacika végre elalszik, akkor is inkább jövök Babanetezni.
Eddig annyi a módszerem, hogy nincs itthon a kedvenc csokimból. Így, az ünnepek után minden tele van még szaloncukorral, meg télapó hozta csokikkal és szülinapi bonbonokkal, amiket nem szeretek igazán. Vészhelyzetben ezeket eszegetem, aztán ha elfogynak, akkor (megfogadtam!) nem veszek többet!
2003.01.22 11:28

az Árpád fejedelem útján (A1 Fitness), elég húzós árai vannak, de van gyerekmegõrzõ is, amiért nem kell fizetni. [url=http://www.sportkapu.hu/a1fitness/index.htm" TARGET="_top]http://www.sportkapu.hu/a1fitness/index.htm[/url] 2003.01.22 12:08
Az ár is tényleg elég húzós, különösen ha az alkalmanként 4 buszjegyet is hozzáadom. A SÜBA-beli órabeosztás milyen? Mondjuk, ha a SÜBA-ban van, lehet, hogy itt, a nõi konditeremben is van gyermekmegõrzés, csak én nem tudok róla. Belelkesítettél, megkérdezem!
2003.01.22 12:12
2003.01.22 12:33
Rajzolsz, átvasalod, és utána már végleges. 2003.01.22 12:57
), jövõ héten biztos megyünk, már nagyon hiányzik.
Gratula a puszihoz!
Luca is mindent puszilgat mostanában. Barnit még szájon is csókolta.
)
) 2003.01.22 13:12

Kézügyességem nincs túl sok, de a célnak néhány vonal is megfelel, meg a gyerek talpán nem is olyan nagy baj, ha nem tökéletes a minta.
) kistestvért, még neki is jó lehet.
A nyárára nõ bele a csizmába témát én is jól ismerem. Három fiú után örökölünk, ebbõl kettõ májusi, egy meg augusztusi. Szóval Lacika mostani méretében rengeteg napozónk és más kánikula ruhánk van.
Ennél csak az lehetett volna "jobb", ha kislányom születik.
2003.01.22 13:19
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|