A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igen vasárnap megjött. Azt mondta ha elmúlik csináljak egyy tesztet, a sárga testek miatt. Elfelejtettem megkérdezni, hogy miért ha megjött.

manoka
manoka71

És mostmár dolgozol?
Ági28

Holnap megyek dolgozni. Ma itthon vagyok. Nagyon fáj a fejem, valószínű az időváltozás. El kellene mennem a háziorvosomhoz, aki a keletinél van, de nagyon fáj és így még nem merek elindulni. Vannak tapsztalataim :)

manoka
manoka71

hallottál erről az estrofen tablettáról?

manoka
manoka71

Nem hallottam semmit. Nézz utánna a neten, biztos sok érdekes dolgot megtalálsz róla.

Az nem jó, ha fáj a fejed! Szegényke!
Ági28

Sziasztok!

Ági! Türelem, türelem, rajtad a világ szeme!! :D

Manóka, nekem még messze van a teszt, jövő hétfőn telik le 21 nap.

Cseka, ezerrel megy a drukk holnap reggelre!!! Ügyesen pisilj! :D

Lányok, asszem kijött az aranyerem. Nem is csodálom, múlt héten iszonyú székrekedésem volt. Vérzik is. :? Tud rá valaki valami gyógyírt, vagy el kéne mennem a házidokihoz?
noczi

Sziasztok!
Csuda édesek vagytok, hogy így drukkoltatok! Igen, nem volt ott a ciszta, szóval segített a sok Kép

Viszont túléltem egy méhszondázást, hát röviden, nem hiszem, hogy rá tudnék szokni... :lol:

Felírta a gyógyszereket is, merional, fostimon, clostylbegit. Meg folsav, persze. Az injekciókat már meg is kaptam, semmi mellékhatást nem érzek (szegény uram, meg van áldva a buggyant feleségével, szerintem idegesebb, mint én, én meg ahelyett, hogy nyugtatgatnám, cukkolom, pl. hogy most csuklottam kettőt, lehet, hog az injekció mellékhatása? Szerintem vicces, szerinte nem annyira...)

Manóka, szerintem mi utánatok mentünk be! ott ültünk közvetlenül az ajtó előtt. Kihallatszott a nevetgélés! :) A férjed kijött a pénztárcájáért, ugye?
február

Noczi hajrá hétfőig kitartás ezerrel! :-)

Február látod látod mi mondtuk! Aztán most tömd a husikát magadba! :-)

Noczi hát én aranyérre az aurorobin kenőcsöt tudom. De van vali gyógynövényből ülőfürdő is azt hiszem, de nem tudom miből!
Neked is a netet tudom ajánlani, biztos találsz valami okos dolgot rá!
Ági28

Nekem nincs aranyerem, de a családban többeknek. Reparon kenőcs, vagy kúp, asszem, recept nélkül kapható.
február

Nekem nem mondta a sok húst. Lehet, hogy úgy volt vele, hogy van rajtam így is elég :wink:
február

Sziasztok!

Nóczi, sztem a gyógynövény boltban kérdezd meg van-e valami természetes kezelés...nem biztos, hogy most gyógyszertári kenőcsöt kéne próbálnod, de minimum kérdezd meg mit használhatsz majd terhesen is , mert valószínűleg ez gond lesz később is.

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=5784,1263

én egy ilyet már találtami is...
szpandi

Ja és hasonló gondjaim vannak, de nekem hálistennek a lombik alatt nem jött ki. Egyébként találtam egy enyhe hashajtót is, amit ihatnak terhesek és gyerekek is. szintén gyógynövényes. Ha akarod holnapra megnézem otthon a nevét.
szpandi

Február, akkor majd mi mondjuk neked a sok husit és a folyadékot! Nem elsumákolni ám! :-)
Ági28

Hashajtóra a durmpflege is nagyon jó, mert csak gyógynövényekből áll. :-)
Ági28

Na tessék. Túléltem a felüléseket, a méhszondát, örültem, hogy a húsról nem esett szó, erre Ági tömné belém... Az élet oly kegyetlen...
Kép
február

Február még szerencs, hogy nem azt mondtad, hogy én vagyok kegyetlen! :evil:
Ági28

Sziasztok csajok!

Ági, örülök, hogy már jobb a hangulatod :lol:

Képzeljétek, hogy ma reggelre valami rózsaszines izé jön belőlem...tök kevés, éppen csak pecsétel, de ilyen még nem volt soha. Mi lehet ez? Azt jelenti, hogy akkor nem sikerült? Most mi a fene van?

Kép
cseka

sziasztok lányok

kérlek ne haraudjatok de nem tudtam visszaolvasni,ma megyünk apával vizsgálatra,rohanok,csak egy kics drukkot szertnék kérni tőletek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ha hazajöttem jövök mesélni :wink:

puszilok mindenkit!
gigi
Vendég

Cseka az még nem jelent semmit! Holnap reggel pozitív teszt, aztán randi velem, aztán benéz apánk, és minden rendben lessz meglásd!! Kép

Na aztért azt nem mondanám, hogy tökéletes a hangulatom, de kicsit jobb. De egész nap fázom. lehet, hogy az idegtől. Na majd ez elmúlik holnapra!
Ági28

Cseka, én aztán tényleg nem vagyok egy nagy szakértő, de én olyanokat olvastam, hogy rózsaszín pecsételgetés még belefér, de remélem, majd a többiek jobban meg tudnak nyugtatni.
február

Gigi szorítok ám! :-)
Ági28

Szia, Gigi! Várunk!
február

Köszi csajok, arik vagytok nagyon, kicsit megnyugodtam. Megpróbálok lazitani még a mai napon, hogy reggelre minden jól menjen :lol:

Aztán holnap reggel mindent elkövetek, hogy csik alakút pipiljek :oops:

Kép
cseka

Na ez a beszéd Cseka!
Ági28

Erről van szó, Cseka!

Grillázsról nem tud valaki valamit?
február

Ági :)
Látod, Cseka, ha már ketten mondjuk! Áginak több a tapasztalata, viszont én vagyok a beszaribb. tehát hihetsz nekünk! :lol:
február

Ó Február ez hízelgő!! :-)
Ági28

nem, Ági, ez ténymegállapítás. :)
február

:lol: :lol:

Édik vagytok :D

Kép
cseka

Na, ez is ténymegállapítás.
:lol:
február

Hú ma mennyi megállapított dolog van itt! :-)
Ági28

Kép
Ági28

Jaj lányok, imádlak benneteket, csak kiejtem a számon, hogy mi a gondom, és mindenki rohan a segítségemre, teljesen elérzékenyültem! :D Asszem kipróbálom azt a bizonyos durmpflege-t (azt is gyógynövényes boltban keressem, ugye?). Szpandi, azért nézd meg légyszi otthon a nevét annak, amit te ismersz! Aztán majd meglátom melyik válik be.
Nem merek most gyógyszertári krémekkel kísérletezni, úgyhogy tényleg maradnék a gyógynövényes cuccoknál.

Cseka, ááá, az a rózsaszínes izé csak viccel! Kelti itt nekünk a feszültséget egy nappal teszt előtt! Csak lazíts, jól mondják a lányok! :wink:
noczi

Igazad van, Noczi, de azért a gyógynövényes cuccokkal is vigyázni kell néha, szóval szerintem kérdezz rá, vagy a neten keresgélj utána. Nem biztos, hogy ami gyógynövényből van, az automatikusan kímélőbb is! (Jó, talán nincs hozzápancsolva annyi adalék...)
február

Noczi, ezt találtam neked:
Hamamelis virginiana – a varázsdió

A hamamelis egy a gyógynövénygyógyászatban is a visszerek vagy az aranyér kezelésére alkalmazott gyógynövény, mely vérzéscsillapító-összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású. A homeopátiás szerre jellemzőek a fájdalomra és nyomásra érzékeny, sötétkék visszerek, melyek gyulladásra, illetve adott esetben egy kezdődő vénagyulladásra is hajlamosak. A melegben rosszabbadnak a panaszok. A hamamelis globuli formájában történő alkalmazása bevált a terhesség következtében fellépő vénamegbetegedésekkor. Külsőleg alkalmazható borogatásként is a hamamelis tinktúra (1:10 arányban higítva). (Kiemelés tőlem :) )

Ajánlja még a kamillás ülőfürdőt, ez most ugye annyira nem jó, de kamillával borogatni lehet szerintem (a kamilla ócsó, és hatásos)

ja, itt találtam:
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/137/137homeo.htm
február

Köszi Noczi, ari vagy Te is nagyon! Próbálok kikapcsolni 8)

Kép
cseka

Noczi a durmpflegét gyogyótárban is megkapod! :-)

Na rendes voltam roston csirkét ettem krumplipürével!! :-)
Ági28

Én most megyek enni, de még nemtom, mit :)
majd beszámolok.
február

Február!
Igen tényleg azok voltunk, ezek szerint ti beállításra jöttetek. nem te ültél mellettem? Vagy az ajtónál ültél, ahol a fogas van? kiváncsi vagyok..
Cseka! Ez a rózsaszínes pecsét belefér, feküdj egy kicsit el fog múlni, már más topicon is olvastam ilyet. terhesen előfordul , pihenj!!
Tegnap 1635-ön állt a terhességek száma, úgyhogy hajrá csajok tessék csak növelni.
Nóczi! mitől van székrekedésed, csak nem az elevitet szeded? Nekem attól szokott lenni. A lombikbaba.com-on az orvos válaszolban olvastam, egy termékről, hogy terhesek is szedhetik, a székrekedés ellen. megnézem, tudom, hogy már kaptál segítséget, de ez terhesek is használhatják.

manoka
manoka71

Ja de noczi a legjobb, hogy ne legyen székrekedésed, és gyogyót se kelljen szedni, az asztaltszilva. Tuti beválik, csak ne egyél sokat belőlle, mert akkor meghajt nagyon.
Ági28

Manóka, fogalmam sincs, mitől van székrekedésem, nem szedek Elevitet! Gyanítom, hogy a sok pihitől (nem mozgok annyit), vagy a megváltozott étrendtől lehet, talán túl sok volt a hús, és mellé hülye fejjel nem is nagyon ettem mást. Tegnap szinte csak gazt ettem (mennyei salátát csináltam), hátha rendeződik egy kicsit, mert nagyon nem jó ez így. Kb. így nézek ki reggelente a WC-n: :shock: Pedig nem szabadna erőlködni. :oops:
Mindenesetre ennyivel is okosabb lettem, legközelebb valami enyhe hashajtóval futok neki a lombiknak.
noczi

Megvan : Laxbene amit terhesség idején is lehet szadni.

manoka
manoka71

Megvan : Laxbene (székrekedés ellen)amit terhesség idején is lehet szedni. Ja és a sok folyadék. Na ennyit az okoskodásomról

manoka
manoka71

Február, ez a Hamamelis is jól hangzik, köszi, mentettem az oldalt!
noczi

Noczi, nem lesz legközelebb, mert ez most sikerülni fog :lol:

Manoka, nagyon kedves vagy! Remélem, hogy a próféta szólt belőled!!!

Kép
cseka

Ámen!! :-)
Ági28

Noczi, nekem egy jó habos cappucino mindig segitett, főleg ha egy kis tejszint is nyomsz a tetejére :P ezt még nem próbáltad? Mert ez abszolút biocucc :lol:

Kép
cseka

Február akkor most veled mi van van ciszta???? Bocsi de lemaradtam az olvasással???
gizmixxx

Na Noczi válogathatsz az ötletek közt!! :-)
Ági28

Na mi van mindenki eltűnt??
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?