A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike, 3 perccel! :lol:

Kép
kata05

Én most inkább visszavonultam, mert nagyon sokatok véleményével nem egyezik az enyém.
Megyek röit sétáltatni!

Kép
zölddisznó

sziasztok!
hazaértem, visszaolvasok.

katica
katica30

Elizabeth!

Sajnálom a történteket. A gyerek sztem nem volt tisztában az állapotoddal..
Én is mindig ettől félek, mármint hogy elesek..bár azért még bátran tekerem a biciklit (pláne ilyen szép időben) :D

Kép
babancs

Coca????

Kép
kata05

Bettike itt vagyok! :D Csak kipihentem a vasalás fáradalmait :?

Szirom, te ismered a Rékát? Mert mintha nem is Miksáról, hanem az én gyerekemről írtál volna. Tavaly tavasszal nem volt még másfél éves homokozó a helyszín 1 db jó magas mászókával. Kajás lett, fél pillanatra odafordulok a táskához, hogy kiveszek belőle egy törlőkendőt, visszafordulok, gyerek nincs a homokozóban, arrébnézek 2 m-re a mászóka tetején volt, hol máshol. 1*-2* eljátszottuk már, hogy ő nem ül bele a boltba a bevásárlókocsiba és persze össze-vissza rohangált ő is a boltban, úgyhogy mivel most már nem tudom a bevásárlókocsiba kialakított ülésébe berakni, simán berakom a kocsiba, úgyhogy nincs rohangálás.

Kép
Kép
robcsi03

Elizabeth!
Úristen! Azért örülök, hogy nem lett bajotok!
szilbee

Lányok!
Létezik olyan, hogy valaki a hetedik nap ovuláljon?
szilbee

Szilbee: Sztem a 7. nap az nagyonnagyon korán van... vagy ha mégis akkor 7+14 azaz 21 napos a ciklus???? :shock:

Coca: Mivel kapcsolatban nem egyezik a véleményed másokéval? Enyim se, mégis itt vagyok :lol:

Szirom, Robcsi: Sztem ilyen csínytevések egyformán vannak a fiúk és a lányok körében is. Viola se egyszerű eset, Szilcsi is tudna róla mesélni :lol: De a csínytevés nem ugyanaz az agresszióval, verekedéssel, másoknak szándékos fájdalom okozással....és azért az oviban/bölcsiben látok ezt azt sajna :shock: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!!
Igen!
Nekem is ezért fura... vaaaagy... a pasinak nagyon értenie kell a dolgát, egy spontás ouvu-hoz, nem! :lol:
szilbee

Két fiam van, már meséltem Úgy szoktam mondani, hogy van egy ördögöm és egy angyalom (csak magamban, meg nektek). Mindkettőt én neveltem (egy apától vannak), szinte ugyanazt a nevelést kapták mégis különbözőek. A nagyobbiknak tegnap mondta a tanítónője (2.-os), hogy annyira jó, hogy van egy olyan kisfiú is az osztályban akinek nem az a legfontosabb, hogy kit verjen meg, vagy kitől vegye el a játékát, szót fogad és nem beszél csúnyán. Büszkén mentem az oviba a kisebbikért, ahol panaszáradat fogadott, hogy milyen rossz a kisebbik fiam, és nagyon csúnyán beszél (oviba tanulta). Szóval én azt mondom amit már sokan mondtak, mindenki egyedi személyiséggel születik, csak egy kicsit korigálhatunk rajta, megváltoztatni úgysem tudjuk.

Kép
klarissza32

Szilbee kinek van 7. nap?

Kép
kata05

Sziasztok!

En is igazolom magam, vasaltam, mostam, teregettem, gyereket "neveltem" :lol: kajaltam /tobbszor is/ es most megint kajas vagyok! :lol:

Olyan jot rohogok ezeken az edes rosszcsontos torteneteken!!! :lol:
Miksa edes kis pofi lehet!!!! En alapvetoen nagyon megbocsato termeszet vagyok, szerintem nincs rossz gyerek mert Ok mindent valamiert csinalnak, azt valaki elrontotta valahol es nem biztos hogy a szulo mert ezek a gyerekek azt csinaljak amit a tobbi gyerektol latnak es sokszor a szulo tehetetlen. Szerintem a legtobb amit szulokent tehetunk hogy jopeldat mutatunk es probalunk nem agresszivan banni a gyerekkel mert az agresszio ugyebar agresssziot szul. /Eliza sztorijabol is latszik, mivel pofanvagta anyuka a gyereket/

Na, en is ismerek irto "hisztis" es akaratos kislanyt de szerintem is igaz hogy a fiukkal azert egy kicsit nehezebb.
Isten ovjon meg meg kettotol!!! :lol: :lol: :lol:
Jot fogtok rohogni rajtam ha meg ket fiut szulok mi? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kata!
Egy topiklakónak. Csak engem egy kicsit meglepett a dolog, de nincs tesztel megerősítve, meg ilyesmi...
szilbee

En valahogy igy alltam volna a dologhoz a gyerek anyja helyeben aki fellokte Elizat!

Felsegitettem volna a terhes anyukat es elmagyaraztam volna a fiamnak hogy nezd, ott a neni hasaban egy kisbaba van aki most lehet megutotte magat es lehet nagyon faj Neki. Kerjel szepen bocsanatot a nenitol es soha tobbe ne csinalj ilyet!!!!

Na? :lol: :lol: :lol:
Tanitonenik, hanyast kapok "szulosegbol"? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,

Szilcsi, Szezso, Szilva sajnálom :cry: Nagyon drukkoltam.

Lizi, huuh basszus ez kemény volt. De én is azt olvastam, hogy nem lehet eből gond, mert azért elég jól ki van a gyerek párnázva. Azért vigyázz magadra, pihenj.

Az Uram lehet benyakalta az influenzát :( Remélem nem kapom el, félek tőle mint a tűztől. Még csak kezdeti fázisban van, mindene fáj.

Ez a gyerek nevelés dolog azért érdekes, mert szerintem ez sokban függ a ygerek személyiségétől is. A keresztanyám vért izzadt az unokahúgommal, volt ott pofon kiabálás, amit el tudtok képzelni. Tényleg minden! És az unokahúgom ütött rúgott harapott. Már nem tudott keresztanyám mit tenni, mikor elvitte pszichológushoz, hogy ezzel a gyerekkel baj van, hozzáteszem semmit nem ért el vele. Végül végső elkeseredésében, elvitte hittanra, nem volt hívő, de azt mondta ártani nem árthat. Nem mondom, hogy ez segített konkrétan, mármint maga a hit, hanem valószínűleg akkor lépett egy érettségi fokot a kiscsaj, meg lehet az volt jó, hogy rendszeresen volt valami kötelezettsége, mert ott állandóan segíteni kellett a takarításban, kötelező volt templomba járni stb... Mindegy a lényeg a lényeg, hogy nem minden esetben a szülő a hibás, én úgy gondolom, mert van személyisége a gyereknek, sokat lát az oviban suliban, sok rossz, sok jó példát a többi gyerektől. Persze van amikor a szülő nem neveli rendesen. Ez eléggé összetett véleményem szerint. Én is félek, nem kicsit a prücsöktől, főleg ha rám üt a szentem, akkor meg fog gyűlni vele a bajom, az Uram csak magába puffogós típus, nagy kárt nem okozott vele :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Úgy érzem ebben a hónapban sikerülni fog a baba!!!! :lol: :lol:

Kép
kata05

Zöldi! Azért én nagyon kíváncsi lennék a te véleményedre is, mint pedagógus! Ha más nem legalább privibe jó??? Légyszííííííííí! :oops:

Kép
bettike
Eger

Én is kíváncsi vagyok, mondjuk ez nálam alap :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Kata! Lenyúltad pozitivizmusom?

Kép
bettike
Eger

... akarom mondani fórumlakónak.... :oops:
szilbee

babancs: szép a pocifotód :D

sonjus: jó fogyózást! nekem is kéne :(

robcsi: örülök, hogy ok az AFP.

csikken: szép a görbéd.

surmi: megdöbbentem, de inkább nem szeretném kommentálni.

szeri: mindjárt küldök privit.

bettike: látom, elindultak a vizsgálatok.helyes! csak nem peteérsz?

dylkai: hatalmas gratula :D :D :D

snufi: indonéz kajcsi? jól hangzik. szegeden ilyet nem lehet enni, legalábbis nem tudok róla :(

babszika: hajrá closty! drukkolok!

szezso: nem semmi, amit írtál a napodról! :twisted: ideges is lettem tőle.

vera: örülök, hogy neked is tetszik szeged. én imádom. ha tavasszal jössz, akkor majd szervezzünk egy talit, jó? drukk++++
teszt?

szilcsi: apának sétálós kedve volt. mondván, hogy útközben rengeteg dolgott át tudunk beszélni, míg itthon vagy a gépet vagy a tvt bámulja. drukk a holnapi csapolásra++++ ha ma nem jött be senki, akkor benézhettem volna zavarni téged :D

panni: bambuszos csirkát ettem zöldséges tésztával :D

szirmi: mi volt a dokinál?

ceni: gyógyulást violának! kitartást a mai naphoz!

liza: ilyet még nem hallottam! milyen kölkök vannak! :twisted: vigyázz magadra és a babóra!

szilva: ügyes vagy! eredmény mikor lesz?

tonti: veled értek egyet. nálam jár neked az 5.
:D

purc: gyógyulást a zuradnak!

coca: kiscocák és nagycoca anyukájuk hogy van?

kata: hogy álltok? izgulsz már nagyon?

melcsi, athiz, monyo: hogy vagytok?

bocs akinek nem írtam. egy napot nem olvasok, aztán annyit összeírkáltok, hogy csak na :D

rólam: tegnap megírtam a zht, hát nehezebb volt, mint amilyen példákat csináltunk, volt olyan is amire nem csináltunk példát. no majd jövőhéten meglátjuk, de nem lesz ötös az biztos :(
tegnap utolsó órámon az egyetem tetejéről bámultuk a csillagokat, holdat. nagyon klassz volt, csak kicsit nagyon tériszonyom volt. (de aztán megszoktam) most szegeden süt a nap :D

katica
katica30

Én oviban dolgozom, mint tudjátok és nagyon sok összetevője van annak, hogy egy gyerek hogy viselkedik!!!! Én azért sem írok véleményt pro vagy kontra!! Egyet tudok így nem lehet különbséget tenni a fiú és lány között!! És hogy nekem mindegy mi csak LEGYEN és szerintem itt sokan így érzünk!

Szilbee furcsáltam is a topiklakó szót! :lol:

Kép
kata05

Zöldi!
Azért mert nem egyezik a véleményed másokéval elmondhatod!
Jól néznénk ki, ha csak olyat írnánk, amit a másik hallani akar!
Sőt az az igazság, hogy mostmár baromira kíváncsi vagyok :lol:

A Zone Club-on (vagy Club Zone-on vagy min) van egy műsor, Vásott kölykök címmel! Na ott aztán van problémás gyerek, még problémásabb szülővel és egy pszihomókus segít nekik. Ez azért jópofa műsor, mert az eredményt is mutatják! :) Általában sikeres a történet és nem amerikai :) (angol) Azt persze nem tudom, hogy otthoni környezetben is tudják-e folytatni a "terápiát", de ott működik! Látta valaki?
sonjus

Most néztem meg, ma 16-tól lesz, akit esetleg érdekel!
2 részt adnak!
sonjus

Sziasztok!

Próbálok mindenkinek írni, csak azt hiszem én is beteg vagyon (hőemelk., torokf., végtagf., nátha..stb), de igyekszem összeszedni magam.

Szezso! Nagyon durva a sztorid!!

Robcsi! Tartsunk neki nyílvános közvélem.kutatást????Én benne vagyok!!

Ceniko! Jobbulást Violának!

Liza!! Úristen!!!!Nyugodj meg és pihenj..remélem, nem lesz semmi baj..

Panni! Mi újság?

Szirmi! Drukkolok a mai vizsgálathoz! Légyszi jelentkezz az eredm.nyel!!

Szilva! Mikor lesz véreredmény?

Sonjus! A pénztárosról is megvan a véleményem...

Kata! Hol vannak az új képek??

Áfi=lexikon!

Coci! Remélem jól vagytok..

Tontika! JO a módszered..

Athiz?Snufi, Veramami..többiek??

Rólam: holnap vérvétel és kérek időpontot átjárhatóságira is. AKit érdekel, megírom priviben a másik témát.

Mindenkinek pussssszzzz

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, mire is vagy kiváncsi?

Kép
kata05

baba: gyógyulást! én kérek privit. mi van veled? :roll:

katica
katica30

Baba, én is!

Kép
kata05

Talán emlékeznek a "régiek", hogy írtam már, erről a mit szeretnétek, fiút vagy lányt témáról!
Nekünk egyszer feltették a kérdést, - és mit szeretnétek?
Erre kétféle válaszunk volt, a.) gyereket
- morbid variációban b.) kiskutyát

:D
sonjus

ja nem is írtam, tegnap kaptam apától egy dvd-írót a gépembe, eddig nekem csak cd-rom volt benne. (az ő gépén írtam eddig a dvdket) ma este majd beszereli. örülök :D :D :D

katica
katica30

Baba, dobj meg engem is egy privivel!

Jobbulást kívánok neked, és remélem nemsokára visszakapjuk a mi vidám Babaimádónkat!

Kép
Kép
robcsi03

Röfik egsétáltatva!

Enikő! Én is itt vagyok. Nem az a gond, hogy más a véleményem. Csak leírtam Bettike igazolatlanjára reagálva :lol: , hogy miért hallgattam el. Egyszerűen nem volt kedvem és időm kifejteni bővebben, hogy miért nem csak a szülő felelős a 6 éves forma gyereke tetteiért, hogy miért nem tud feltétlenül különbséget tenni várandós anyuka és a játszótéri haverja között.... főzök, takarítok...majd később

Klarisszával értek egyet.

Szilbee! Akkor szokott ilyen korai ovuláció lenni, ha ritkán, vagy régen voltatok együtt. Vagy csak úgy. Az uncsiöcsim 4. napon készült. Tesókám javában menstruált.

Bettike, Sonjus...! Később nagyon szívesen elmondom a véleményemet, de most nem érek nagyon rá, mert nemsokára betoppan régnemlátott uram.

Kép
zölddisznó

Baba! Én meg majd kattanok!

Kép
zölddisznó

Csajok, az Uram meg fog ölni... Vásároltam, de le volt ááááááááraaaaaaaaaaaazvaaaaaaaaa :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

purc: mi szépet vettél?

katica
katica30

be vagyok zsongva csinálok képeket, ha ne gond :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

purci: lássuk a képeket :D :D :D

katica
katica30

lás-suk, lás-suk!

Kép
zölddisznó

Ime, most már fiúnak kell lennie :?

Ezt régebben vettem

Kép

Mai termés

Kép

Kép

Ez ugyanaz, csak becsukva a kardi:

Kép

Bocs a sok képért...

Purc

Kép

Kép
purc

Naggyon király! Tök vagány!

Kép
zölddisznó

ugyeeeeeeeeeee :lol:

Ne tudd meg miket hagytam még ott :cry: De majd legközelebb :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

purci: nagyon édesek a rucik :D :D :D
jelöltelek az iwiwen....

katica
katica30

Helló Lányok!

Megvolt az uh. Minden rendben szerencsére. :D Még mindig fiú,most konkrétan meg is mutatta magát, édes volt nagyon. :D Kép nincs sajnos.

Szirom te is ma voltál uh-n igaz? mi volt?

Bocsi, de még nem volt időm visszaolvasni, így nem is tudok írni mindenkinek személyreszólóan :oops:

Purc: édesek a rucik :D

Katica: köszi a privit, meg hogy a kiváncsiságomat sikerült kielégítened... :)

Pussszzz Mindenkinek!
szerika

Hello Csajok!

Már reggel akartam írni, de nem jött össze :(

Ma nagyjából olvasgattalak Benneteket...

Szirom: utólag is drukk az UH-hoz, kíváncsi vagyok!!!! :D

Veramami: a végén még egy tesztnapot is ki kell jelölnöd :wink:

Szilbee: fantasztikus a görbéd! :D

Szilcsi: milyen érdekes, én is pont akkor kaptam VIP-et, amikor elhatároztam, hogy nem mérem a hőmet :lol: :lol: :lol:

Robcsi: a legnagyobb baj az, hogy itt Szhelyen (meg gondolom más kisebb városban is) nincs olyan UH-s magándoki, aki minden nap rendel, v. minden másnap. UH-s pé követést nem lehet máshogy csinálni. Ha lenne, akkor ahhoz járnék, és le lenne szarva az SZTK.

Babszika: ez a 9-kor netledobás nem semmi egy találmány nálatok! Persze, fő a bizalom a dolgozóban! :)

Bettike: neked is üdv az új magyar egészségügyi rendszerben! :lol: A hőd jó, és dicséret a hőleesésért!

Panni: 1 heted van, hogy felkészülj a "nagy hancúr"-ra, meg a "nagy hancúr 2"-re és így tovább :lol:

Zöldi: most még milyen egyszerű levinni a Röfiket sétálni, mi? Na majd 9 hónap múlva, minden kezedben egy-egy Kisröfi, meg lehet, hogy Apáéban is, plusz málhák :lol: :lol: :lol:

Enikő: Violának jobbulást!!

Eliza: :( :evil:

Szilva: Te is kezd el gyűjteni a vizitdíjpapírokat, mert vissza lehet kérni a pénzt. :lol:

Sonjus: kíváncsi vagyok, hogy alakulsz :roll: ciklusilag...

Purc: nagyon édik a bébiruhák!!!!

Puszi, majd még visszanézek...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bakker Eliza, most olvasom!!! Hűűűű... ez nagyon durvaaaa. Épp a múltkor kérdezte egy barátnőm, hogy nem félek, hogy egyszer valaki fellök és hasraesek és én jót nevettem rajta, hogy miért lökne fel??? :shock:
szerika

Visszaolvasok és jövök!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Zöldi!
Atya ég... az nem semmi, hogy még menszi alatt! :shock: :oops: :lol:
szilbee

Köszi csajok, aranyosak vagytok.

Szerika, dejó, hogy minden okés. :D

Szirom, lassan jöhetnél a hírekkel...

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom????Hol vagy?

Purc:-) vásárolgatunk..vásárolgatunk..??? :-)))Ugyis Apát is leveszi a lábáról, ha elképzeli benne babócát:-).Nagyon édesek.. :D :D

Szerika! Örülök a jóhíreknek!!

Snufi???

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?