A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:34-kor.
Vendég

Veronikusz! Megnéztem az oldalt, érdekes, hogy se ár, se semmi... Szerinted érne valamit?

mtunde

Hellósztok!

Györgyi, Steffi
Nekünk is olyan mérlegünk van és barátnőméknek is és nagyon össze-visszamér!! Györgyi, így az is lehet, hogy múlt héten többet mért és ezért látszik úgy, hogy nem hízott Jázmin!
Dani is forgolódik, meg hiába mondják, hogy fontos a szemkontaktus szopi közben, én ha ránézek, elkezd mosolyogni! :roll:

Györgyi, akkor most ez hogy van? Lisztkeveréket vettél? És azt pirítod a mandulával?

Dani most aludt el, drukkoljatok, hogy jól aludjon! Én gyorsan eszem, aztán rohanok aludni, mert ki tudja, lehet, hogy 2 óra múlva megint fel fog kelni :( Hú, most látom, hogy mégse alszik...hmm..várok 6 percet, ha utána is sír, akkor bemegyek hozzá. Ma is napközben nem akart elaludni, bármit csináltam, pedig már láttam, hogy nagyon fáradt, 6 perc bőgés után aludt majdnem egy órát! Pedig régebben már egész jól elaludt :(

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
barimami

Merci
NAGY GRATULA NEKTEK!!!

KépKép
barimami

Lilluska
Póóóóóók?? Jaj, hát azt nem vállalnám be, pedig még denevérünk is volt! De sajna a pókoktól nagyon félek!! :?

KépKép
barimami

Sziasztok!

Mercike gratulálok! Gyönyörű lehet a babuci. :D Jó pihenést!
majd kérünk képet!

Kriszta36! Hol hallottad,hogy a kútvölgyi szülészetét összevonnák a jánossal?ez szerintetek igaz? :( nagyon nem örülnék neki.
A kútvölgyi úgy jó ahogy van!

VBea! Benedek gyönyörű baba.. :D

majd én is fölteszek már egy képet magunkról...ha nem haragszotok..

Jó éjt mindenkinek! :D
Vendég

Wow! Én vagyok az elő ezen a csodás reggelen! :D

Jelentem, hogy Dani egész jól aludt, először 5 órát egyben, aztán kajcsi után 2,5-et, aztán pedig még 1,5-et! Szóval fél 8kor keltünk, nem panaszkodhatok!! :wink:

Gabriella
Kérjük a képeket!! :D

Olyan furcsa elképzelni, hogy Merci már bent babázik, ugyanott, ahol mi voltunk! Most láttam csak a baba adatait, nem semmi a kiscsákó!

Hú, hétágra süt a nap, remélem mindenki kihasználja és jó nagyot fog sétálni! Mi biztosan! Du. meg lehet, hogy megyünk a Minimanóba, apa szabadnapos és le kell vásárolnunk 6000 forintot. Azt hiszem megoldom a dolgot valahogy :roll:

KépKép
barimami

Nemes Gabi!
Annyi mindent mondtak már, hogy mi lesz a Kútvölgyi szülészettel. Ez a Jánosos is volt egy variáció. Szerintem is az lenne a legoptimálisabb, ha maradna minden, ahogy van.

Zsófi!
És hogy ízlett a turmix Lénának?

Merci!
Nagy gratula! Nem semmi méretek! Gyere, ha tudsz, és kipihented magad!

Ez a tejszaporító nem készen van? Én azt hittem, amikor először írtatok róla. Nektek kell összekeverni?

Lilluska! Nagyon szépek vagytok!

Eni! És Benő!!! :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

SZiasztok Lányok!

Az éjszakánk kitűnő volt, egyszer keltem fél 5-kor. :lol: Nagyon köszönöm a nyugtató szavakat, tényleg sokat segítettek!!! Már azt hittem baj van, de most biztosan az agya fejlődik ahogy mondtátok. Hú de okos lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tejszaporító

Nagyon fini. A Móricz Zs. körtérnél a Szabolcska Mihály u-ban, a Napsugárban vagy miben, (biobolt) lehet kapni összeállítva az egész őrleményt, kemyén 170 ft. Én bementem, kértem a tejszaporításhoz az őrleményt és mindent, aztán adták, még receptet is. Kb. 10 perc alatt kész van, csak nehéz formázni. Kicsit több vizet tettem bele mint írták. NA hajrá!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Ez atejszaporító dolog jól hangzik egészséges nasinak is :) Kár hogy mifelénk nincs biobolt, pláne nem olyan, ahol ezt árulják... :(

Lányok, mikor megyünk megint sétálni?
Holnap du???

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:35-kor.
Vendég

Györgyi
És megint 7kor fektetted? Hú, az akkor nagyon jó!!

Lilluska
Mi a fecskénknek fogtuk a legyeket, apa megállt kocsival egy istállónál, majd becsalogatta a legyeket a kocsiba és utána bezárta az ajtókat! :lol:

Kipróbáltuk a fürdetést, amit mondtatok, de nem nagyon jött be, nem nagyon tudtuk elengedni és a kád aljára fektetni, mivel nem fér be akkor már a kiskádba, olyan nagy Danca!! :lol: Utána meg zuhannyal próbáltuk pótolni a vizet, úgy, hogy rálocsoltuk. Azt hittük, hogy élvezni fogja. Hát, szegény jól megijedt, volt nagy sírás-rívás, de gyorsan kivettük és magunkhoz öleltük, így hamar megnyugodott és öltöztetésnél már mosolygott! :roll:

KépKép
barimami

Kép Nyáron valamikor a Margit szigeten Kép Bevásárlás közben a múlt héten Kép az első szülinapon

Sziasztok! Mindenkinek szép napot! :D
Na íme egy pár kép rólunk....

Adrianya még nem jelentkezett?ugy látszik már sosem tudjuk meg mi volt neki negatív.... :(

Hétágra süt a nap, mindenki használja ki a jó időt és menjen sétálni. Én már alig várom,hogy kicsit melegebb legyen és elmenjünk az Állatkertbe biztos élvezni fogja.. :)
Vendég

Sziasztok!

A Kútvölgyiben szeretnék szülni, tud valaki valamit dr. Mészáros Gáborról? Esetleg mást tudtok onnan ajánlani? Jó lenne ha nem lenne a világ végén a magán rendelője, mi a II. ker-ben lakunk.

Előre is köszönöm
ht

Nemes Gabi!
A bevásárlós nem az óbudai Stop-Shop?

Kép
Kép
kriszta36

Szia HT!
Isten hozott. Én mind a két lányomat nála szültem. Rendes, felvilágosodott, nagy szaktudású krapek. :D Magánrendelője az Istenhegyi úton van a XII.kerületben. Mire vagy pontosan kíváncsi?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
Nagyon örülök,hogy jól aludtatok, gondoltam rátok! Martint is 7kor fektettem le, aludt éjfélig, aztán 3kor ébredt, fél 7kor és fél 9kor keltünk fel.
Az a mérleg néha nagyon gáz. Én már nem is idegesítem magam rajta.

Györgyi!
Mikor aludt el Jázmin, hogy fél 5kor kért enni csak? Nagyon ügyi 2,5 hónapos korára. Pár hét és átalussza az éjszakát. Te meg mit csinálsz a rengeteg időddel?! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Merci,

én is gratulálok, jó nagyra nőtt Bebe!

most olvastam csak, amit a hipotóniáról írtál. Köszi, de szerencsére Panni rohamléptekkel javul, elég neki a ritka kezelés és az itthoni torna. Biztosan azért, mert 3 hónapos korában kezdtük.

Veronikusz,

voltunk Róna doktor néninél, és most megint nem biztos, hogy ott marad a gyerekrendelés... :( nem tudják, mi lesz, majd érdeklődni kell. Még április elejére sem adtak időpontot, mondván, hogy nem tudják, hol leszenk akkor. Szomorú, hogy ennyire nagy a káosz, és még az ott dolgozók is bizonytalanságban vannak már hónapok óta...

Kép

Kép
jube

Jube!
Sajnos én is hallottam. :( ez borzalmas. Csak tudnám mi a céljuk a bejárat átalakításával! Lehet hogy a fejesek már tudnak valamit, csak még nem publikus? :cry: Majd kölcsönösen szóljunk egymásnak ha megtudunk vmit! :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mercinek nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

képzeljétek, tegnap aludt végre Ricsi, úgy mint régen!!!!!!!!!!
így aludt apa is. :)
mi is testvérféltékenységre gyanakszunk, de ezt szerintünk kombináljuk azzal is, hogy Ricsi jelenleg hormoninjekciókat kap, hátha az lehozza az egyik golyóját, ami soha sem volt lent. szerintünk ez is felborítja szegénykét (bár gyerekorvos azt mondta, hogy ettől nem lehet nyűgösebb).

Kép
Kép
Kép
manóka28

kriszta36!
de ott készült a kép. Elég gyakran járunk oda, a KenguruKid-be meg a C&A-ba. Mondjuk a C&A-ban jóval olcsóbb babacuccokat lehet kifogni, a Kenguru elég drága.
Te is jársz oda? merre laksz? mi Szentendrén.
Ja megnéztem Pilisborosjenőn "tartozkodsz"..

kedves ht!
én Tóth doktornál szültem, tudom ajánlani neked. :D
A magánrendelőjét megnézheted ,rajta van a neten www.tovarosiorvosok.hu
Írtad,hogy ne legyen messze... én Szentendréről járok oda. :)
És mikor szülsz???

Veronikusz
sikerült már valamit megtudnod a bécsi úti rendelőtől? segítségedre volt? :) :?:
Vendég

Gabriella! (Ezt szereted vagy a Gabit?)
Megismertem a játékokról. Most vasárnap voltunk a CA-ban. Voltak rövidujjú pólók 590 Ft-ért. A legkisebb méret 92-es volt. A Kenguru is jó, csak veszélyes terep, mert mindig elcsábulok. Anyósék a Bécsi úton laknak, meg Borosjenő sincs messze.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szia Ht! Üdv!

BArbi, Steffi

Fél 7-kor tettem le, aztán 10-kor még gyorsan kivettem és félálombaN megszoptattam, és így kelt fél 5-kor. A kis drága. De sajnos keveset eszik, mert ahogy elkezd enni, kb 5 perc után elkezd pukizni, valahogy akkor indul be neki. :( Na mindegy majd kinövi. :D JA Barbi, Jázmin sem fér már el rendesen, de a fejét kicsit feljebb teszem valahogy, persze nem ül, de valahogy úgy. :roll: Na jól megfogalmaztam. :lol:

Annyira jót sétáltunk!!! Tök jó idő van. Tünde Holnap itthon van Apa!! :lol: :lol: Mármint a sétát illetően. :lol:

Na megyek kiteszem a teraszra aludni.

Kép
gyorgyi33

Gabriella!
Még nem voltam, mert úgy számoltam, hogy akár 3-4-szer is visszahívhatnak és az elég húzos lesz. De úgy néz ki, hogy ha összejön akkor hozzájuk megyek. :shock: :?
Ja! A TH fedőnevű anyuka :lol: megkeresett priviben. Egyelőre szerintem Mészi a befutó. Ő érdekelte. Azt ígérte majd jön még a fórumra. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Jube!
Nálatok minden rendben?! Panni? Te???
Puszi nektek!

Györgyi!
Fú nagyon ügyi Jázmin! Martin is jól alszik ahhoz képest. Nekem nincs merszem álomban/félálomban etetni. Félek, hogy kinyílik a csipája teljesen :lol: De azért hozzá is csak max. 2x kell éjjel felkelni és szerintem ez tök jó! Pár hónap és átalussza az éjszakát! Legalábbis anyuci ebben bízik :lol:
Mi is tök jót sétáltunk. Igazi tavaszi idő van! Őrület!

Veronikusz!
Új vonalzód van? Tök jó!

Masni, Ancsa???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja és a védőnő is teljesen megnyugtatott. :lol:
Ja Barbi neked nem nyálzik Dani? Jázmin egy pár napja nagyon durván nyomja. :lol: :lol: A védőnő szerint fogzik. Na szép. Még ez is.

Kép
gyorgyi33

Steffi!
Te Kis Sas Szem! Félelmetes! :lol: :lol: :lol: tényleg új :lol:
hihetetlen hogy Martin már most csak kétszer kel fel éjjel. Mi is itt tartunk. Na jó. Most anában inkább egyszer. Három napig nem evett csak reggel. Egy kis teával kihúztuk, erre valamelyik éjjel rámszólt a férjem, hogy alig van itthon, mert folyton dolgozik és akkor ő igenis aludni akar. Szóval etessem meg. :oops:

Különben meg hogy megint történjen valami, SZofi tegnap fürdésre bepöttyösödött. :oops: :cry: De nincs láza. (pénteken voltunk legutób dokinál) Ma csak telefonon értekeztem a doki nénivel. Azt mondta hogy lehet hogy a vírus, amitől beteg ilyen hatással van rá. Nem viszket, nem emelkedik ki a bőrből ... de elég ijesztő. Szerintem a tegnapi kiwi a bűnös, de nekem tök mindegy ha 2-3 nap után elmúlik magától és láz nélküli.

Györgyi!
Nagy mákod van Jázmin babával. :D ja! Én hallottam hogy egyes babák simán "bezabálnak" :lol: 5 perc alatt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hogy én mennyit ütök mellé! kéne valami gépírás-fejlesztő program. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
:lol: :lol: Az elején sokat kelt, de aztán szépen visszavett belőle, és most már így nagoyn jó neki is nekem is! Tudom,hogy 7kor leteszem és alszik éjfélig, 1ig, aztán még1x, de az sem biztos.
Milyen teát adsz neki? Szofi már miket eszik?
Csak nem lesz semmi baja??
Martin is 5perc alatt telerántja magát! Kivétel az este, de akkor már inkább az összebújás miatt cicizik többet. Éjjel is félálomban, jól megszívja magát és már alszik is tovább.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Remélem nem. :oops: :cry: De most hányta végig a konyhát. Rohantam ugyanis vele a mosogatóhoz, mert öklendezett. Hát! Nem voltam elég gyors. :cry: bárcsak én lennék helyette beteg! :oops: :oops: :oops: lehet a váladékot bukja ki. :?: Ő már eszik mindent. Mézet, babokat, kiwit és hasonlókat még nem. Csak a férjem nem tudta. Kapott már Danoninot is, mert kiváncsi voltam, hogy mi történik, ugyanis ha semmi akkor áttérünk a forralt tehéntejre, mert nem bírjuk ezt a 2026Ft/dobozos tápszer árat. :(
Evett már jól szétfőtt tejberizst is rendes tejből. Meg hasonlókat. Szinte mindent adunk neki megkóstolásra, hogy szokja az ízeket. Kata 4 hónaposan magyaros grill kolbászt szopogatott. (ez se én voltam. Gondolhatod!) 8) De mostanában nem kísérletezünk, hogy beteg Szofi.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Remélem, Szofi nem beteg. Bene egyszer a kivitől iszonyatosan fájlalta a hasát, azóta nem mertem neki adni. Remélem, szofival is csak az van.

A tehéntej szerintem is mehet lassan, hiszen már mindent eszik, nekünk is ez volt a feltétele,és a 1 éves kor. Én nem is forraltam, hanem a friss-zacskós tejet veszem neki. Azt nem kell forralni, hiszen már pasztörizált...

Györgyi nem sétál... Valaki más???

mtunde

sziasztok!

Olvasgatom, hogy a tehéntejet isszák a babócák. Az a bajom,hogy Encinek nem ízlik. Pedig próbáltam már csak simán a tejet, meg kakaót is. De nem kell neki, csak az almalé, ribizlilé, esetleg tea.
Se víz, se tej. Nektek egyből elfogadta a tehéntejet. :?:
Arra gondoltam,hogy az anyatej után nem elég édes neki. (van,hogy még most is szopizik este) Tettem bele juharszirupot, de az sem jött be. :cry:
Joghurtokat, túrókrémet, túró rudit, kinder pingvint viszont megeszi. Szóval tudtok valami tanácsot adni? hogy próbálkozzam? valaki azt mondta nekem, hogy ne is adjak tehéntejet, hanem inkább kecsketejet. De szerintem 1 éves kora után már bármit ehet,ihat, nem? AZ evéssel nincs gond, mindent megeszik.
CSak jó lenne ha a vizet,tejet is meginná.
Vendég

Ja Lilluska!

Üzentem az iwien neked, próbáltam megkeresni a "csajokat" az ismerőseid közül, csak az a baj hogy nem tudom a NEVEKET!!

Lányok fent vagytok az iwiwen? akkor jelöljetek be nyugodtan, mert én nem tudom a ti civil neveteket.

szép estét mindenkinek! :D
Vendég

Szia Gabi!
Bene sem nagyon itta... Vizsont nálunk a tápot váltotta ki a tej, és abból is alig 1 decit ivott, úgyhogy nekem mindegy volt mit iszik/nem iszik.
A vízzel dettó. Gyümölcslé még hagyján, vagy szörp. A cumisüvegét vadul rázta, de nem itta... Áttértünk a pohárra, na, így néha iszik, meg sportkupakos flakonból :)

Viszont kb 3 hete issza a tejet, reggel 2 decit is, van, hogy rádupláz. Nem tudom, hogy attól-e de teszek bele 1 kiskanál barnacukrot. De lehet, hogy anélkül is inná, én viszont annyira örülök ennek is.
A kalcium, stb miatt mondjuk nem muszáj tejet innia, elég a többi tejtermék, azt mondják.

Pláne, hogy kap anyatejet, majd megszokja a tehéntejet is. Amúgy szerintem a kecsketej sokkal borzalmasabb ízű :(

mtunde

Gabi!
Nálunk Kata reggel is és este is megiszik 2,5-2,5 dl tejet. Én imádom a tejet, de főleg a felforralt tejet, mert az - szerintem - sokkal édesebb. Katát úgy kell lebeszélni, hogy a DU-i alvás után ne igyon tejet. Én azért megpróbálnám. Háthat!
Az egyéb italok ivásával nekünk is gond van, de most bekeményítettem. Folyton teát inna. De annyit, hogy már éjszaka csőtörés van. És tuti, hogy nem azért mert szomjas. Most azt mondtam, hogy csak vizet kap, mert ha szomja akkor megissza, ha meg nem akkor nem kell hogy bármilyen cukros szar a szájába legyen. Csak tönkremegy a foga. Mivel a fogmosás nálunk inkább csak fogkrémevésből áll. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Állítólag a kecsketej azért jobb, mert könnyebben emészti meg a gyerek és a tápanyagok jobban felszívódnak.
én amúgy Ricsinek nem boltban vett tejet adok, hanem hoznak a pékségbe tejet termelőtől és azt kapja. imádja. (bár ő nem mérvadó, mert egy haspók)
Gabi: szerintem kínálgasd neki, de ne erőszakosan, egyszer hátha rákap az ízére.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Tünde!
Szofi szerintem nincs jobban, SŐT ... :oops: :cry: szerintem egyre több a pöttye és már nem csak a törzsén! Ma reggel is a nagy köhögés után hányt. De ez olyan fura, hogy fél napig nem köhög, majd annyira, hogy hány egyet. (igaz picit). De szerencsére nem rossz a közérzete és nincs láza se. Fura egy nyavalya. :?
A tehéntejjet meg csak tényleg kísérleti céllal adtam, hisz most van még 2 doboz aranyrúd értékű tápszerünk 8) de utána áttérünk.

szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, remélem, nem valami komoly.
Benének volt ilyen víruspöttye, 3 napig tartott, és nem volt rossz közérzete, ő előtte 2 nappal volt lázas 1 délután erejéig. De állítólag anélkül is van ilyen. Mondjuk hányás-köhögés nem volt...

mtunde

Tünde!
én is remélem! :)

Bacimentes szép napot! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Hát most ne irigykedjetek! Iszonyat volt az éjszaka. Kétóránként felketem. Szegény Jázmin egész éjszakja nyomizott meg erőlködött, végül reggel hétkor megszületett 9 nap után a termés. :)) :)) Szegény. Remélem ma már nem lesz ilyen. Tegnap nem is szopizott. % perc szopi után elkezdett fájni a pocija:( Már akkor is erőlködött.

Veronikusz

Jobbulást szegénykének!!!

Tehéntej:

Hát én nem nagyon fogok adni Jázminnak, max. kecsketejet ha be tudok szerezni valahonnan. A tehéntej nem jó, mert nem tudja emészteni még mi sem. Mondjuk amilyen tejeket kapni...nem sok köze van a tejhez. Én is imádom és sokat ittam, míg egyszercsak letiltottak róla. Csak joghurt, meg kefír, a töbi tejtermék tehénből nem jó.

Kép
gyorgyi33

Persze nem % perc, hanem 5 perc. :lol: :lol: :lol: :lol: Álmos vagyok.

Kép
gyorgyi33

Gabi!
Mi nem vagyunk mérvadók, mert Panka elég rosszul eszik, viszont állandóan "hammázna", ami a cumisüvegbe töltött tökmindegymi. Reggel megiszik 2 deci tejet vagy kakaót (cumiból), este pedig több, mint három decit. Én először 1 decivel próbálkoztam, nem volt semmi baja, megitta. Nem szoktam forralni, csak megmelegítem egy kicsit. Nem próbáltad egy picit édesíteni?

Azt is hallottam mástól, hogy a gyerekorvosuk azt mondta, hogy ha eszik más tejterméket, nem baj, ha nem issza meg a tejet.

Bejelöllek az iwiwen (láttalak Király Kati ismerősei között :D )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!

Nekünk sem jó ma sajnos a séta, jön délután egy volt magántanítványom Lénanézőbe. :)

Györgyi!

Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok, remélem a kaki megoldotta a problémát!

Kriszta!

Hát, a turmix jobban ízlett Lénának, mint a sima banán, de most újabb magyarázatot találtam, hogy miért nem akar enni. Persze lehet, hogy ez sem igaz, de próbálkozom. Szóval szerintem még nem tud nyelni pépeset. Mert ha bekerül a szájába a kaja, akkor nem fintorog, ízlelgeti, de vagy túl hátra kerül, és akkor kicsit öklendezik, vagy pedig kitornássza a nyelvével. Úgyhogy ma megint jön az almalé.

Nézegettem a Dm-ben a babaleveket, mindben van cukor. Akkor milyen levet adjak neki? Csak itthon reszelt alma levét?

Veronikusz!

Remélem semmi komoly baja nincs Szofinak!

Olyan szép idő volt tegnap, hogy kétszer is sétáltunk! Itt a tavasz, hurrá!!!

Ja, és persze hatalmas gratula Mercinek és Benjáminnak! Én is követtem Barbi példáját, megkerestem a férjét a wiwen, és ott van fent fénykép Benjáminról! Gyönyörű baba!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi
Úristen! 9 napig nem kakil?? Dani kb 3x kakil egy nap! Hihetetlen, hogy minden baba mennyire más! És ilyenkor mennyi kaki jön? Gondolom tele a pelus!
Szegény te, de sebaj, ez biztos csak egyszeri alkalom volt!
Daninak is nagyon folyik a nyála, dr. Spock azt írja, hogy 3 hónapos kora körül minden baba elkezdi, állítólag ez még nem jelenti a fogzást.

Steffi
Milyen volt az éjjeletek? A miénk kb. ugyanolyan, mint tegnap, nem olyan rossz!
Ti hány körül szoktatok menni sétálni és mennyi időre?

Veronikusz
Jobbulást Szofinak!!!

Zsófi
Bioboltban nem nézted még? Azt hiszem a biopiacon lehet cukor nélküli leveket kapni.
Tényleg itt a tavasz!

Gabi
Szépek vagytok a képeken! :D Tej-témában nem tudok hozzászólni sajna, mi majd a ti tapasztalaitokra építünk! Annyit tudok, hogy én a kecsketej ízét utálom, nekem nagyon nem jön be, dehát ez persze semmit nem jelent.
Majd én is bejelöllek wiwen.

KépKép
barimami

Zsófi!
Szerintem szokni kell a pépeset is, meg anyós (védőnő!) szokta mondani, hogy rágni is meg kell tanulni. :D Panka is utálta a pépeset, a krumplipürét a mai napig nem eszi meg (meg más főzeléket se nagyon :evil:) Azt mondják az okosok, hogy próbálgatni kell, hogy az ízt is meg az állagot is szokja, és nem baj, ha lassabban megy, Sőt, egy rádióműsorban hallottam, hogy nem gáz, a egy babának a próbálgatásmellett 11 hónapos koráig csak anyatej a fő kajája. Mondom, én baromira kiműveltem magam, mert annyit kínlódtunk. Csak aztán minden maradt úgy ahogy. :(

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gabi!
Bejelöltelek, de üzenetet küldeni nem tudtam. Vagy legalábbis úgy tűnt. Valamiért nagyon vacak ma az iwiw.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok lányok,

Steffi,
tündér vagy, hogy hiányoltál, megvagyok :-)

Sajna a tej kérdéshez nem tudok hozzászólni :-(

Veronikusz,
jobbulást a királylánynak!

Györgyi,
ügyes kis Jázmin, végre kijött aminek ki kellett! Nem tudom ajánlották-e már a kamillateát, az egy kicsit meghajtja a babákat.

Tudom, hogy egyszer már volt szó róla, de már nem emlékszem, hogy hol: MIVEL JÖN KI A SÜTŐTÖK A BABARUHÁBÓL???? (clorox kímélővel nem)

Masni
masni

sziasztok! 8)
Györgyi!
9 napig nem kakilt a babuci????az nagyon durva. a gyerekorvosod mit mond erre?
Enci is 3-4 napig nem kakilt, amíg csak anyatejes volt, alig vártam hogy 4 hónapos legyen, és elkezdtem nyomatni a gyümölcsöket, meg leveket.NA onnantól kezdve naponta többször termelt a drágám. Na de 9 nap! mit szenvedhetett szegény :(
szerintem ne hagyd addig, én ilyenkor reggel éhgyomorra kamillát itattam vele (nem tetszett neki) vagy ha más megoldás nem volt akkor egy fél glicerines kúp. (én se szerettem a kúpot) Azt be se toltam, már jött is ki mindennel együtt. :lol:
szegény babucid azért nem is szopizott, mert telítve volt a pocija.
reméljük többször már nem lesz ilyen neki..... :P

Zsofi!írtad,hogy a dm-ben nézted a babaleveket, én csak a saját véleményemet mondhatom, de mi a HIPP leveket isszuk. Az nem tartalmaz hozzáadott cukrot. csak ami eleve a gyümölcsben is van.És vannak Hipp instant teák is. Az is jó. Igaz,hogy drágábbak, mint amikre a boltban rá van írva hogy 100% gyümölcs. :(
Nincs annyi gyümölcs a földön, mint amennyi (állítólagos)100%-os lét árulnak.Szerintem 1ör a reszelt alma levével kezd, aztán majd utána jöhetnek a bolti levek..Ha még anyatejes, akkor úgy is az a legfinomabb neki. :lol:

veronikusz
hát a fogkrémet mi is inkább esszük...

majd később még jövök!

Sziasztok
Vendég

Zsófi!
Ez a babagyümölcslé nagy üzlet szerintem. Csak felvizezik a gyümölcslevet, mait t eis megtehetsz otthon a HohesC-vel, stb :) De most úgysem fog még annyit inni Léna, hogy ne menjen tönkre a kis üveggel se, a reszelt almalé higítva, mandarinlé higítva, stb tök jó. Én sütőtöklevet meg baracklevet vettem neki, mert az télen nem volt elérhető, a sütőtöklevet meg nem tudtam legyártani otthon. A Hipp instant teát Bene is sokáig itta, mert a sima vizet nem volt hajlandó :(

mtunde

Sziasztok!

A szaros babanet valamiért nem engedett be eddig :evil:

Györgyi!
9nap? Atyaisten! Szegény Jázmin!!!!!!

Barbi!
Én 2óránként keltem Martinhoz, nem értem mi lelte. Fél 8kor meg már nem méltoztatott tovább aludni. Tegnap már ott tartottam,hogy 6kor már majdnem vittem fürdeni, de aztán csak eltelt valahogy fél óra. Hihetetlen, hogy érzi, hogy ez az ő ideje! Kiváncsi leszek, ha 7kor még világos lesz akkor mi lesz?
Mi 1körül megyünk sétálni (plusz minusz 1óra) kb. 1órára, mert többet a drága nem hajlandó megmaradni a babakocsiban és most valamiért napközben 2óránkétn kéri a cicit! Miért?

Veronikusz!
Remélem jobban vagytok?!

Megnéztem én is Merci babáját! Nagyon szép baba! Kiköpött anyja :lol:

Gabi, Eni, Tünde?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X