lenne még egy kérdésem... ez a lapar dolog, hogy van: mikor csinálja meg az orvos a műtétet? úgy értem, el kell-e telnie bizonyos időnek (próbálkozás) hogy egyáltalán szóba kerüljön? mert ha nálam pl. nincs más arra utaló jel, hogy esetleg endom van, hogy erősen görcsös a menses, és előtte két hétig is fájdogál, akkor ez indokokja-e, hogy megcsinálják? azért merült föl bennem, mert most láttam, hogy ez valami komoly, hasfelmetszős dolog

, szóval ha én odaállitok egy orvoshoz, hogy ez és ez a bajom, "rendelek" egy lapart, nem fog kiröhögni? (a dokim egyébként azért cisálta volna meg,mert úgy döntöttünk, hogy a férjem miatt inszemre megyünk, de azóta megnyugtattak, hogy őfelőle akár próbálkozhatunk spontán is, és úgy döntöttünk, hog ynem megyünk inszemre, de a dokinak ezt már nem mondtuk meg, igy ő megcsinálta volna a lapart, ha nem csődöl be a kórháza).
meg igazából az egy év próbálkozást azt én fölfelé kerekitem, mert még csak 9 hónap. nem fogják azt mondani, hogy jöjjek vissza 3 hónap múlva? vagy a hasfájás miatt indkolt, hogy megcsinálják?? öreg is vagyok, és türelmetlen... köszi előre is.