A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Rózsa, régi Suzuki, vagy ez az újfajta?
nenoke

Hellóóó!
Mary
Gratula a krapekhez! Mikor mennek a szüleid?
Annee
Remélem minden rendben!!

Nekünk is lombik a bébi. És hagytunk tesókat a hűtőben, értük majd visszamegyünk :lol:
Most megyünk 4D-re szorítsatok!!
pusszzz

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi szoritunk ott találkozunk! :wink:

nagyon szép pocikat tettek fel megint az enyém kb Szivviéhez hasonló.
hazajöttünk teszek fel képet én is,most nagyon izgulok a 4d miatt.

új autó nekünk is nagyon kéne...a mostaniban nincs hátul b.öv.valószinű tetetünk bele mert hát erre nagyobb az esély mint az autóra.

eszek pár falatot ha sikerül.
szoritsatok nekünk kb 1 órán át.(az alatt Szivvi és én is végzünk)
(10.40-től)

Bridzsi

Kép
esztora

SZORÍTOK MINDEN VIZSGÁLATRA VÁRÓNAK, JÓ HÍREKKEL, SZÉP KÉPEKKEL GYERTEK!!!

Nenoke! Ez egy 2003-as suzuki, 57000km van benne+ sok extra, így kerül 990.000 Ft-ba.
Apa kezdő vezetőként nem akart új autót, meg drágát, úgyhogy ha belejön a vezetésbe majd lecseréljük jobbra.

Szivvi!Nektek hányadik beültetés sikerült és kinél voltatok, ha megkérdezhetem?Azért foglalkoztat , mert munkatársamék febr.végén voltak ICSIN Koncz tanár úrnál, de sajna nem jött össze és most mehet vissza a napokban dolgozni.3hónap szünetet javasoltak nekik, aztán indulhat elölről.

Kép
Kép
christine

Még itt..
Rózsa
Minden lombikra várónak maximálisan a Kaáli Intézetet tudom javasolni!! Nekünk hála az égnek elsőre sikerült!
Nagyon emberségesek, teljesen profik ( nem olyanok, mint egy kórház), ugyanannyi, mint egy állami kórházban és nem totojáznak!! Majd még kifejtem..
Kösssz a drukkokat, Esztora ott talizunk! Pusszzzz

KépKép

KépKép
szivvi

Hű, lányok mennyi minden történt tegnap délután! Nem győztem utolérni magam. Tegnap doki bácsi adott megint kúpot a gombámra és ki kell néznem a neten, h milyen kajákban- piában van sok Ca és azokat mérsékelni. Egyébként mi szuperül vagyunk, csak már megint nemhagy reggel aludni ez a gyerek :lol:, azt hiszi, mert megyünk pisilünk akkor már ébresztő van.

Egyébként gratula a punis és kukis bébikhez :lol:

Annee: minél hamarabb gyógyulj meg, és jelentkezz jó hírekkel!

Esztora, Szivvi: de jó nektek, kérjük a képeket, adatokat

Nenoke: egyébként milyen az a pellerin?
Nekem sincs semmilyen ruhám, kabátom. De már remélem a hétvégén lesz.

Ma végre pont kerül a kocsinézés végére, az utolsó nap és eldöntjük, hogy melyiket és hol vegyük. Mi is opelosok vagyunk: ma ment apa Nyíregyházára és Egerbe, aztán délután döntés. VÉGRE :!: Már alig várom.
szücsi

Tükör: Kriszti honlapja http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Itt lehet megnézni a rucikat, de személyesen is lehet menni hozzá. Vannak új, rövidujjú felsők, nagyon vagyányak... 8)

Kép
zsuzsi**

Egyébként mindenkinek szééép napot! Tavasz van!

Annee: Nagyon drukkolok én is, hogy minden rendben legyen! Aggódom érted!

Manó: Gratulaaa Grétihez!

Mary: Gratula kisfütyishez!

:lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Nyíregyen mi is voltunk szombaton, de ugyanazok az árak, mint itt Debrecenben, sajna :cry: , pedig még szalonban is voltunk, hogy visszavett kocsit nézzünk.

Kép
Kép
christine

Azta, de jók ezek a felsők, Zsuzsi! Kár, hyog smot az autó miatt nincs pénzünk, rengeteget tudnék belőle venni! Így megpróbálom kitalálni a szabásmintáját.

Szücsi, a pelerin számomra az, amikor egy pokrócot magadra csavarsz. :D Na persze ennél kifinomultabb is van, én olyasmit szeretnék varrni, ami két félkörből van, de elöl azért ki lehet nyitni. Aztán lehet, hogy végül bebújós lesz. A nyakrészét fogalmam nicns, hyog oldom meg szabsáminta nélkül. :oops:

Kép
nenoke

Nenőke: Ugye? Sajna most mi is elég rosszul állunk a pénzügyekkel, de én már vettem nála két szép nacit és egy tréningnacit, plusz egy hosszúujjú felsőt. Nagyon jók...

Kép
zsuzsi**

B.pestiek! Az oldal tetején keringő babaruhabörze most hétvégén lesz az expon. Belépő 900 ft. www.babaruhaborze.hu
Lesz majd még egy májusban is, azt a Kismama magazin szervezi.
Én sztem nem megyek. Mert venni még nem akarok semmit, és nézelődni (tanulni) meg nemtom jó-e egy bolhapiac.
Vendég

Neno! A pelerinnél vigyázz, hogy ne legyen "nehéz" anyagból. Én még régen vettem egy fantasztikusan szép gépi kötött pamut poncsót (ami ugyebár egy nyitott pelerin), elöl egymásra hajtható/kinyitható részekkel.
Na, azzal az a baj, hogy baromi nehéz, és használat közben állandóan rakosgatni kell ide-oda, amitől szó szerint megfájdul a kezem.
Plusz kérdés, hogy hova teszem a táskát. Ha fölé, akkor sok anyag szorul a táska és a testem közé, ha alá, akkor állandóan öltözni kell, ha a táskát akarom elérni.
Vonulni jól lehet benne, de pl. piacra erősen antipraktikus. De én is imádom, mert nagyon csajos!!!!
Vendég

Hát szerintem attól függ, hogy min is akadna meg a tekinteted egy ilyen kirakodóvásárban. Mert pl. tanulni szerintem abból is lehet, hogy ha valakik olyant árulnak ami vadiúj, akkor nem tuti, hogy jó befektetés volt (bár lehet, hogy csak másodpéldányt ad el), de ha egy elég jól lestrapált valamit látsz, amin látszik, hogy használták (de még jó, eladható állapotban van), akkor abból lehet okulni.
Na uff. Beszéltem

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Mary! Gratula a kis kuksishoz!!!!

Orsi! Jó, hogy ficánkol!

Rózsa! Nekem is lombik volt, a Pannonban. Ott is nagyon rendesek es csak a gyogyszert kellett fizetni. Nekünk is elsööre sikerült.

Szilvi! Te, hogy tudod? Hány babát támogat a kormány? Èn eddig úgy tudtam, h egyet, de most azt olvastam, hogy támogatások száma nem függ a sikerességtööl. Ez jó lenne. Bár örülnék nagyon, ha fagyasztott bébikkel sikerülne.

Annee! Hol vagy?
Kitartást és jobbulást!!!

Èn is szorítok az uh-soknak!!! Ès várom a beszámolót!

Nenoka! Nagy gratula a jelntéshez!!! :D
molkata

Sziasztok Kismamák!

Bizony rég írtam, pedig olvaslak becsületesen:).

Gratula Mary a kisfiadhoz, Kismanó a kislányhoz (irigy-irigy :oops: ).

Szivvi, Dorka, Christine szép pocik!Megpróbálok én is betenni egyet, remélem összejön.

Voltunk uh.on és a fenekét mutatta a kis huncut.Még változtathat a pozición, hogy esetleg meglássuk, vagy majd júliusban? :roll: Képzeljétek, szopta az ujját, annyira aranyos volt!

Annee, gyógyulj meg, mi a diagnózis végül?

Drukk az uh.ra készülőknek!

Mi a különbség a genetikai uh és a normál uh között?Melyik a jobb hely, a Praxis?
Vendég

Képet hogy is tehetek?[/img]
Vendég

[img]kep.2[/img]

Úgy néz ki bénazok... :oops:
Vendég

Haliho!

Mary!
Gratulálok a kiskukishoz! :lol:

Rózsának,Sziviinek,Esztorának megy a szorítás az UH-hoz!!

Jaja Borinak igaza van, második napja van rajtam a pelerin, néha macerás..nem is a súlya hanem a táska pakolászás..de azért jó kis viselet :P

Délután irány a kismama bolt! :lol:
Végre lesz gatyám, nagyon bízom benne..
torolve_20131003125716

Zsanett!!
Ne a képre kattints hanem a Melléklet feltöltésre!!!!!!!
torolve_20131003125716

Lányok, itt van nálam a babazene...előbb tömörítem aztán feltöltöm de ez kegyetlen lassú lesz...majd nyomatom a webcímet, amint fent van! :lol:
torolve_20131003125716

Nekem volt pelerinem, még a nagymamim készítette, rengeteg sok évvel ezelőtt. Egyformát a lányának s az unokájának. Aztán én elörököltem az anyumét, de aztán ráuntam. Azt sem tom hun van.
Bebújós vót, valahol meg kell lennie, mert morális ÉRTÉKE van.
De amúgy tényleg macerás a táskászás miatt.[/img]

Kép
kissmanó

na, mikor azt a gombot nyomtam, hogy küldés, automatice hozzápakolta nekem a végére, hogy img .
Mért követte ezt el velem?

Kép
kissmanó

Nnnnnnnnna, csak utólértelek Benneteket az olvasásban!

Először is örülök, hogy jelentkezett 1-2 régebben írt fórumtag. Tessék magatokról sűrűbben hallatni, mert kiváncsiak vagyunk, Veletek mi van, és hiányoztok ám! Akik még nem jelentkeztek, azok tegyék meg, hogy ne aggódjunk!

Frissítettem a táblázatot, nézzétek meg, s ha nem stimmel valami, szóljatok!!!

kétfiús anyuka
babdorka

kössz, kössz, mán láttam jó pár órával ezelőtt. Megvan a kifestősdi, radírgumi, szal egész remek kisműhelyed van.

Kép
kissmanó

Zsanett, a genetikai UH kötelező, és a 18-21. héten végzik. Itt nem a vizsgálat helye a lényeg. Ez az, ahol megnézik a szívkamrákat, fej, combcsont stb. méretét. Ide kell vinni az AFP eredményét is.

Engem a dokim azért küldött máshova, mert azt mondta, a Női Klinikán ugyan ingyen van, de az Istenhegyi Klinikán jobb a felbontás, ott jobban megnézik a babát.

Gondolom, Te már túl vagy ezen.

Kép
nenoke

Hú-ha!

Eltérést észlelek az Annee vonalzója és a választott, táblázatban megjelenő név között.
Ha épségben, egészségben hazatértél Annee a kórházból, kérjük az említett probléma felülvizsgálását és orvoslását.
Gyerek akkor Dominik avagy András Noel névre fog hallgatni?

Kép
kissmanó

Gratula az első kismaminknak, akinél a ketyegő óra a hátralevő npokat már szám szerint 100 alattiban méri.
Ugyi kitaláljátok ki(k)ről van szó?

Kép
kissmanó

Manó!
Nemtom ki az :(

paprikáskrumplit ettem :P
torolve_20131003125716

Álljon meg a verekedés. Csalás van. Június 16-ig még 101 nap van hátra, s nem 99

Kép
kissmanó

Ja Boriiiiiiiiiiról, 99 nap!! :lol:
torolve_20131003125716

Na, akkor gratula visszavéve holnaputánig, hacsak magyarázat nem érkezik.

Kép
kissmanó

Tényleg! Annee, amúgy is jelentkezz, amint tudsz, mert aggódunk, hogy mi van Veled!

Ja, és köszönöm a bókokat. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Na, milyen vagyok matekból?
Asszem jobb mint a vonalzó.
Bár vannak olyan érzéseim, hogy érkeződik Bori Ádámostól, s majd szolgálnak nekünk magyarázattal.

Kép
kissmanó

Az én vonalzóm is csak hármas matekból...
Tegnap az egyiken 2 a másikon 3 nap volt és 19 hét, de mára mindkettőn 4 nap van :D

Kép
zsuzsi**

Valóban 101, ezt az eltérést eddig észre sem vettem. Ügyes vagy kissmanó! Kép Lehet, hogy beleraklak az aláírásomba a vonalzó helyett. Kép
Bori, most akkor mi a helyes?

kétfiús anyuka
babdorka

Tényleg 101... :shock:
Akkó most mi van?

Kép
zsuzsi**

Jut eszembe: Babát is régen "láttuk"... :?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
Annee-ről nincs hír?

KépKépKépKépKép
uxi

:lol: :lol: :lol:
Na, most itt vigyorgok azon amit Dorka írt, pedig inkább így kéne: :( Annyira nyom ez a lány valamit, valaminek nagyon nekipakolta a hátsóját és elaludt. Most van két lehetőségem: hagyom, hogy pihizzen azzal a jeligével, hogy akkor hátha én is elvárhatom majd a viszonzást, vagy bekeményítek, s anyai szigorral arébbtoloncolom.
Na, még tűrök, elvégre Toldi Miklós is ezt tette.
Ja, titta szerencse, hogy nincsen nálunk az irodában nehéz kő. :wink:

Kép
kissmanó

Ja, nemhogy cselekedettel, de még gondolattal sem szabad zavarni őméltósága Gréta kisasszonyt. Arrébb tolta a popót ebben a helyben, de megy az ökölvívó verszusz foci mérkőzés.

Kép
kissmanó

Meggyüttünk...
Manóóó
Jelentkeznénk a kézicsapatba bal átlövőnek! Most má tutttiii
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

WOW, Szivvi, gratuláció!!!! És miylen volt, mesélj! Esztora?

Kép
nenoke

Szivvi: Szuper! Gratulálok! Annyira jóóóóóóóó!!!! Kép

Kép
zsuzsi**

Na, lányok, hazagyüttem én is.
Elvásároltam egy csomó pénzecskét :lol: ,vettem 2db nacit, meg 1 db szoknyát,+2db felsőt :lol: , jót tett a lelkemnek.
Képzeljétek, szedtem ibolyát, jó illatosak, na, meg szépecskék.
Mindenkinek gratula mindenhez!!!
Főzök kávécskát, oszt hátha magamhoz térek, állandóan álmos csiga vagyok, ti nem?
No, menni kellene mosni :cry: , ha volna kedvem, de ugyi az nincs. :wink: .Találtam egy tök jó szülésfelkészítőt+torna is van hozzá.
10alkalom csak 4000Ft.
Hétfőn kezdődik, mondtam apának, oszt ő meg beírat :lol: (ma egy kicsit sokba kerülök, szerintem...)
Remélem Annee hamarosan jelentkezik, hogy tudjuk, mi van vele.

Kép
Kép
christine

Naggyon beégtem...Jövök ki, ott van két csaj, eléggé nagy darab mindegyik, szal nem tudtam, melyik terhes :oops: . Mondom az egyiknek, szia te vagy Esztora? Asszongya: he, kicsoda, mi van??? Mondom én: a fórumból ahová írogatunk. Nézett rám szerencsétlen nagy szemekkel, úgyhogy közénk még jött egy valaki, így nem találkoztunk...
Maszatka korának megfelelő paraméterekkel bír, elbújt az egyik "sarokba", teljesen össze volt kuporodva, de szerencsére az arcát engedte filmezni..Sztem nagyocska orra lesz, mint az apjának :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Jajj, egyem meg! :)

Kép
zsuzsi**

Szivvi!

Hatalmas nagy gratula. Úgy érzem, hogy marha nagy az öröm.
Oké, bal átlövő jóváhagyva, de a kapus az már foglalt. Max pótkapust fogadunk.
Gréti is aszongya, így neki megfelel.
Kisfütyisek: mérkőzünk? Fociban nyerhettek, de a kézilabda diadal a miénk.
:D :lol:

Kép
kissmanó

Én akkor hova kerülhetek vajh Kovács Pöttyel?

Kép
zsuzsi**

Fú csajok..Előttünk cigók voltak, de én majdnem kinyírtam őket..Idézem: Dokikám jól nézze meg, teljesen biztos benne, hogy fiú, mert ha nem, holnap megyünk és vetetjük el a francba! :twisted: :twisted: :twisted: Semmi másra nem voltak kiváncsiak, csak hogy teljesen biztos-e, hogy az ott egy kuki..

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?