Sziasztok!
köszi mindenkinek a poci reakciókat. Aranyosak vagytok.
Tényleg csak a hasam nagy, máshová nem igazán ment, max még a combom körfogata talán..
Tegyetek már fel Ti is képeket!
Bringababa,
örülök, hogy jól megvagytok a dokiddal.
Angie,
puszta telket vettünk, amin még vmi markológéppel szőlőtőkéket is ki kellett forgatni

és vadiúj házat húzunk fel. Így pont olyan lesz, amilyet mi szeretnénk olyan anyagokból stb.
Én rohadtul nem vagyok ismerős Fóton

, de azt mondják ez a rózsadombja.

Szép kertes rész az tény, és magasabban van, mint a többi része.
Laura,
szép kis méretekkel bír a babócád!

Reméljük így is marad fejjel lefelé.

Én is nagyban elbíztam mondjuk magam, aztán hopp volt, mikor a popsiján csücsült 30 hetesen. De rá egy hétre megint visszaállt.

Remélem így is marad már nálam is a dolog.
Bár a dokim azt mondta 3. babánál jobban tud forogni, nagyobb a helye.
Márti,
szerintem se stresszeld magad ezen.
Valóban a kulcsszó az orvos
választása. És nem szégyen elmenni több dokihoz, hogy a neked megfelelőt megtaláld. Mindenki más szempontok alapján dönt, de
tényleg a nagyon sok az arcátlan, és azt nem nevezném hisztizésnek, ha ezen egy (jobbérzésű) kismama felháborodik vagy rosszul esik neki. Speciel ki tudnám fizetni a felmerült tarifát, de nehogymár ő mondja meg. Honnan tudja melyikünk hogy áll anyagilag.
És valóban mi, betegek rontottul el a dokikat, ez tény, mert egymást csak túllicitálják a kismamák (is), holott nem ez (kellene), hogy legyen a fokmérője az ellátás minőségének vagy a hálának.
Én ezért is tudatosan nem fogok vizitdíj tízszeresét adni meg hasonló elvadult dolgokat. És az is más, hogyha a szülés után mondod azt, hogy na igen, ez aztán megérdemli és ennyit rá is tudok szánni, mintsem az orvos közli veled az első találkozások egyikén,
hogy mennyi az ára a szülésnek. Na ne...

ilyen orvost nem választanék, az tuti. De kinek a pap, kinek a papné. És itt vissza is kanyarodtam a választás kulcsszavához.

Részemről ennyi a hálapénz dolog. Tényleg kiveséztük.
Na megyek, sül a kenyerem...meg fürdetés.. majd jövök este.
ja még vmi: gondolkodik valamelyikőtök testvérkocsin (már akinek aktuális lehet). Mert szerintem mi nem ússzuk meg, emrt Viki 2 hónap múlva tutira ül még babakocsiban, ehhez hozzá van szokva, és ugye a babát is kell tolni.. nézegettem ma a Brendonban és elég horror áruk van.. a Peg Perego (én arra esküszöm

) a legdurvább.. még a Graco, Bergon, Brevi elfogadható árú, csak a rugózásával vannak kétségeim.. Olyan rugalmatlanoknak tűnnek..