A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka még ott volt Dévisznél mikor eljöttem. De remélem jelentkezik hamar.
Ági28

Sziasztok Lányok!
Jaj,Ági,EZ NAGYON JÓ HIR!!! Úgy drukkoltam,dehát biztos voltam hogy mára már megmutatja magát! :lol: :lol:
Apánk adott róla képet? Tudod,az a másik lány akivel beszélgettünk,na annak is sikerült!
A párod most már megnyugodott? :)
Csekának is mennek a drukkok ezerrel!
Albi!
Köszi a biztatást,legalább még Te tartod bennem a lelket,úgyis kicsit magam alatt voltam most ennél az utolsónál! Dehát gondolom Te is ugyanigy voltál vele!
Dévisz azt mondta amúgy hogy elkezdhettem volna most is,mert csak a TB miatt kell 3 hónapot várni,dehát a melóhelyemen sem örülnének,meg hát azért nem akarom ilyen sűrűn nyomkodni a hormonokat sem!
Nóczi! Neked is kitartás!
pandi36

Andi köszike!! Nem emlékszem, hogy kivel beszélgettünk! :-( Látod tiszta gyagya vagyok!

igen teljesen megnyugodott, annyira örül. Én is mikor jöttem be dolgozni, a buszon ott vigyorogtam, a mellettem ülő csaj meg csak lesett rám, mint egy hülyére! :-)
Ági28

Csak most tudok bejelentkezni, pocsékul indult a nap, de most már jobb, hogy olvastam a híreket!

Ági, azt el nem tudom mondani, mennyire örülök!
Kép

Remélem, most már minden rendben lesz!
február

Mi az február nem sikerűl elkapni a farkad? :-)
Ági28

ja és igen van fényképünk, otthon majd este be scanneljük,és holnap felrakom!! :-)
Ági28

Igen, teljesen megkergültem az örömtől. Én is vigyorgok itt a monitor előtt, mint egy mázasbögre, pedig egy órával ezelőtt még majdnem bőgtem. De ezt hagyjuk. Februárapu is örül nagyon nektek!
február

Február te ne bömböljél, készülj fel lelkileg a punkcióra, meg az egyéb dolgoka. Meg ne halljam,,, hogy depizel.

Ja és egy valamit nem meséltem, cseka reggel még fel is akart pofozni, képzeljétek el. Aztán a végén ott tartottunk,hogy kimegyünk verekedni. De nem mentünk ki! :-)
Ági28

Ági :)
nem bömbölök, és az incidens független volt a babatémától. Pesti tömegközlekedés... Nagyon ronda dolog volt, de tényleg nem akarom részletezni.

Édesek lehettetek Csekával! :lol:
Tényleg, ő hol van már?
február

Nem tudom, pedíg árom nagyon. Mondtam neki,hogy küldjön SMS-t, de még az sem jött. :-(

Nem baj Február, nyugodj meg mostmár itt vagy velünk!
Ági28

igen, megnyugodtam.
Kép

És Grillázs is eltűnt nagyon, róla nem tud valaki valamit?
február

Nem tudom mi lehet, vele sajnos.

Nem működött a babanet!! :-(
Ági28

ÁGI!! Bár már sms-ben kiörömködtem magam neked reggel, de azért itt is szeretnék neked örülni. lyen táncot lejtettem miko rmegtudtam reggel: Kép

Egyébként én már hétfőn mondtam a férjemnek, hogy mi a helyzet veled és hogy ma lesz tuti a dolog, de a te sms-d után 2 perccel már hívott is, hoyg tudok-e valamit. Ő is nagyon gratulál.

Csekának tovább drukkolok!
Mindenkinek puszi
cyprus

Cyprus örültem is a válasz SMS-d nek nagyon. Remélem 3 hét múlva a nehéz kezdet után te is így üzensz nekem!! :-) Puszilom a férjed!
Ági28

Reméljük, bár a lombikban jobban bízom, mint az inszemben.
De ugye itt maradsz a topikon? És mit mondott apánk? Örült mi?
cyprus

sziasztok lányok!

Nekem sajnos nem sikerült, azt mondta Dévisz, hogy el sem indult semmi és lecseszett, hogy nem tettük vissza mind a három embriót.

Azóta olyan rossz gondolatok vannak bennem, hogy el sem tudom mondani. Egyszerűen nem tudom most elképzelni, hogy honnan lesz erőm újra nekikezdeni, de majd talán holnap szebb szinben látom a világot...de most nem megy sajna...

Annak viszont nagyon örülök, hogy Áginak sikerült! Ezer puszi Ági még egyszer! Nagyon büszkék vagyunk Rád és az erős, szivós kisbabádra!

:lol:

Kép
cseka

ági,
yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :D :D :D :D na most már én is itt vigyorgok mint a tejbetök :lol: :lol: :lol: :lol:

februáranyu :mrgreen: ,
miért is indult rosszul a reggeled,azt hiszed ennyivel megúszod :wink: :roll: ?tessék szépen elmondondani ezeknek a jófej lányoknak,hátha jobb kedvre derülsz tőle :D

pandi,
alaki rendellenességek,éretlen alakok:normál arányban,< mint 20%
ennek mi a jelentősége :oops: ?hogy rákérdeztél......kérném szépen kifejteni mire gondolsz :wink:
Vendég

cseka,
annyira nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: és hidd el hogy több erő van benned mint azt valaha is gondolnád és mi is itt vagyunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Cseka SMS-ben is mondtam már nagyon sajnálom. De mi itt vagyunk veled!! Kitartás, az élet csak jobbat hozhat. A következőnél jönnek az ikrek!! :-)

Cyprus persze, hogy itt maradok. Nem hagynálak el titeket soha. Különben hogy rugnám seggbe azokat aki megérdemli!!

Nagyon örült apánk kaptam csomó puszit tőle! Megkérdezte, hogy maradok e nála, én mondtam, hogy pár hónapig biztos. :-)
Ági28

Cseka, én is sajnálom nagyon! :( Azért nem szép a dokinktól, hogy még le is cseszi az embert ilyen helyzetben... Ejnye-bejnye! Neked is azt mondom, mint mindenkinek: fel a fejjel!!!!
noczi

Drága cseka! Tiszta zívből sajnálom és a pár napja tartó mély depim után meg is értelek. DE!!!! Már én is új erőre kaptam és te is arra fogsz. Hogy honnan merítesz majd erőt? HÁT TŐLÜNK!!!! Gondolj arra, hogy szép lassan mindenkinek sikerül és előbb-utóbb nekünk is fog. Remélem mihamarabb összeszeded magad és jöhetnek az ikrek. puszillak Kép
cyprus

ÁGI ezt még neked küldöm: Hiába, nem bírok magammal:)

Kép
cyprus

Nem baj Cyprus nagyin jól esik!! :-) Anyukámék még nem is tudják, este akarjuk elmondani, anővérem meg emilben érdeklődik,és kegyes hazugságként azt mondtam neki,hogy este megyek a dokihoz.! :-)
Ági28

Jaj csajocskák, olyan aranyosak vagytok! Köszönöm a vigasztaló szavakat! Majd összeszedem magam és nem rinyálok tovább. Most megyek, mert hazajött a férjecském, ki akar mozditani itthonról.

Mindenkit puszilok és köszönök mindent!

Pusssz

Kép
cseka

Cseka manjetek el,és egyetek agy husimentes hamit! :-)
Ági28

Hú, gondolom hogy várod már, hogy elmondhasd a családnak. Nagyon irigyellek ám:)) Hihetetlen erőt kaptam megint és ez neked is köszönhető. És ilyenkor most mi van, a melóhelyen már megmondtad, nem kérdezgetnek?
cyprus

Már tudják, mikor bejöttem már le is támadtak . De nagyon aranyos volt mindenki. A közvetlen főnököm kérdezte, hogy akkor most otthon maradok. De én mondtam,hogy nem. :-)
Igen már nagyon várom, főleg, hogy a párom anyukájának most lesz a szülinapja! :-)

Igen nekem is a sok pozítív hír adott mindíg erőt nekem. :-)

Aztán ha lesz időm csinálok én is vonalzót! :-)
Ági28

Oké ági, most, hogy neked már sikerült, ezúttal kinevezlek ügyeletes "seggberúgónak", ha el lennénk kenődve.
cyprus

Helyes Cyprus készíthetitek is a seggeteket!! :-)
Ági28

Cseka, én is nagyon sajnálom, és remélem, hamarosan minden rendben lesz, és követed (követjük) Ágit!
február

Drága CsekaNagyon drukkoltam, a következő sikefrlni fog. Kell egy kis feltöltődés és más színben látod majd a világot. Mi is voltunk így egyszer 3-ból kettőt mertünk beültetni, nem sikerült . Azóta bevállalunk mindent. Ne hogy elkezd magadat okolni, mert elfenekellek!
Gondolom, annyira akarta apánk is és kibuggyant belőle az a mondat.
A rossz gondolatokat ha nem űzöd el, oda megyek és Én kíűzöm :D
Puszillak, és ELŐRE!!!!

manoka
manoka71

Gigi, küldtem egy pü-T :)
február

kis t-vel :)
február

Na mi van mindenki lelépett? Én itt vagyok ám, csak közben lakást keresek.
cyprus

Én is itt vagyok!! Csak dolgozom ezerrel!! :-)

Milyen lakást keresel?
Ági28

én is vagyok, folyamatosan. hol keresel lakást? jó, gondolom, a neten, de merrefelé? csak érdekel, mi is mostanában költöztünk. jó móka, a férjemnek alig maradt haja a végére...
február

Cseka!

Nagyon sajnálom!!!! :( És nagyon drukkolok, hogy holnapra visszanyerd újra a lelki erődet! Már több jó tanácsot leírtam ebbe az üzenetbe, de a végén mégis kitöröltem. Úgyis Te érzed majd, hogy miként tudod összeszedni újra a most szertegurult energiáidat...Én azt kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!

Sztem Ági most majd jól biindítja a láncreakciót úgyhogy mindenki készüljön!!!!
szpandi

Igen a neten:)))

Hát a 11. kerben, vagy a 11. és 12. kerület határán. Megőrülök, hogy nem lehet igazán szűkíteni a keresést. A 11. ker rohadt nagy, de engem csak a Sashegy, Sasad rész érdekel belőle. A 12.ből pedig németvölgy, vagy az előbb említett területtel határos része.
Nem tudtok jó ingatlanos oldalakat?

jajj ági, téged nem akarlak feltartani a nagy munkában:)
cyprus

Hát igen, itt a tavasz, jönnek haza a Képk...
február

Gigi,

Az morfológiai elváltozás ugyan úgy a termékenyítőképességet befolyásolja. Ez lehet fej, nyak, vagy farok eltérés...Nálunk sajnos ez a gond a férjem részéről és csak ezért érdekelt ez is. Ráadásul ezzel sok helyen nem is igazán foglalkoznak...
szpandi

A XI. ker. nagyon jó, laktam ott albérletben, igaz, Kelenföldön, de az is kellemes volt. Szerettem nagyon.
Mi sokat böngésztük az ingatlan.com-ot, de szerintem ezt te is ismered, végül nem ott találtunk, mert rájöttünk, hogy nekünk jobban megéri egy újépítésű, itt meg főleg használtak vannak.
február

És ti merre vagytok végül? Még én sem igazán tudom, hogy mi lesz belőle, de mi most is itt lakunk és nem nagyon szeretnénk elmenni innen, de horror árak vannak:(
cyprus

Cyprus nézd meg a duna house- oldalát, vagy a real ingatlant. Attól függ, újat vagy használtat keresel.
Vagy www. marecort.hu, ezen használt és új is van.úgy emlékszem kerületenként tudsz keresni.

manoka
manoka71

Lányok, időnként meg-megszédülök, ez lehet az injekció mellékhatása? (merional + fostimon) Olyan hülyén érzem magam, hogy mindenki egy halom mellékhatásról szokott beszámolni, én meg nem érzek semmi különöset.
február

Manoka köszi a segítséget:) Megnézem. Még nem tudom, hogy használt vagy új lesz-e belőle.
cyprus

cyprus, mi végül a nyóckerben kötöttünk ki, itt nem a lakásár horror :)
február

Pedig mikor először sétáltunk azon a környéken, akkor nagyon határozottan kijelentettük, hogy na ide soha. De megszerettük, és nekünk nagyon jó helyen van.
február

Hát cyprus van az otthoncentrum, a Duna ház. De ha akeresőbe beírod, biztos sok oldalt kihoz. De ajánlom az aprónetet. Sőt az IWIW hirdetési között is biztos találsz valamit. Mármint ha IWIW-tag vagy!
Ági28

Február nem tudom, nekem se nagyon voltak mellékhatások! Úgyhogy nyugi.
Ági28

Elhiszem. Én laktam a 7.kerben és akkor azt is szerettem, de ez még egyedül volt. Hát tudod, valamit valamiért:)
Az a lényeg, hogy jól érzitek magatokat. Én is errre törekszem:)
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?