A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

ó, bocsi, arról lemaradtam.

Kép
zölddisznó

Ceni, küldök mélt! :wink:

Csikken, sajnálom, most visszamentek Rolival a dokihoz? Szegénykém, nem lehet, hogy később magától rendeződik a dolog?

Kata, sztem nem kellett volna megmutatnod, irgumbugum! :twisted: Legyen csak meglepi. Amikor párom engem meglátott, hát azt az arcot sosem fogom elfelejteni. Azt hittem, dob egy hátast. Becsukta a szemét és azt suttogta maga elé, hogy úristen, de gyönyörű. :lol: Én meg kétségbeestem, hogy mér csukja be a szemét, ennyire ronda nem lehetek??? :D Ja, és tessék ráugorni apára, mer különben miki meglátogat az esküvőn. :wink:

Kép
szilcsi

Csikken én vettem egy éve egy kisnadrágot és egy felsőt barátnőm babájának aztán annyira megtetszett, hogy megtartottam. Nos a múltkori mensim mikor megjött hugim átjött és összepakolta aztán elvitte, mondván ettől nem jön össze a baba! :lol:

Egyébként ebben a hónapban a rövidebb ciklusom van! És a bal oldalon lesz pé-m, amit soha nem éreztem eddig meg( mármint ezen az oldalon)!

Kép
kata05

Zöldi, semmi baj :)

Szilcsi, hát vissza kell menni sajna!!! nem valószinű hogy rendeződne :(

Engem látott férj esküvő előtt ruhában. de azért amikor az embernek meg van csinálva a haja, a sminkje stb stb... az más. Szóval igy is dobott egy hátast :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

No, párom csak a hajam látta! Semmi mást!

Kép
kata05

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...belefulladok a melóba :evil:

Szilcsi, Bettike: basszus, nagyon sajnálom. Micsoda egy hülye rendszer. :x

rólam:
Véredermény rendben (vagyis remélem), dokit nem sikerült elérnem, majd később keresem.

E2: 39,70 ng/L (8,5-75)
FSH: 6,61 IU/L (2,5-12,5)
LH: 4,69 IU/L (2,2-12,6)
PRL: 9,15 ug/L (3,4-29,9)
sTSH: 1,870 mU/L (0,300-4,200)

A zárójelben a ref. tartomány van. Nem látok eltérést egyiknél sem. Véleményetek?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nekünk ilyen volt a meghívónk- :
Külsőleg piros bársony, benne akinek vacsis + egy kártya.

Kép:

Kép
Kép
Kép

Nagyon szép volt. :)

KépKép
Kép
csikken

csikken: tényleg nagyon szép volt :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csikken ez tényleg szép!!

Kép
kata05

Hello Csajok!
Csak egy gyors bekukkantás a munkahelyemről…

Szilcsi, Bettike: nem szívesen írom le, de üdv a klubban!!! Basszus, ez egyre durvább…Egy vérvétel ekkora tortúra!?!??! :evil:

Aki tud, tényleg menjen meddőségibe!!! A meddőségi szakrendelés sem jó, mert az is állami intézményben van, és ugyanott van az ember, ahol a part szakad.
Ha Szombathelyen lenne meddőségi, én már mennék is, de sajnos a legközelebbi központ Tapolca...

Babaimi: mennyi lett a progid?

Szilbee: ferty szerint 11-16 nap között normális a luteális fázis. De ha valakinek rendszeresen 11 nap, és nem jön össze a baba, akkor érdemes a dokinak megemlíteni.

Szilva: tök jók az eredményeid, még a prolaktinod is, pedig itt magas prolaktin járvány van!!! :-D

Most csak ennyi, majd este még jövök!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hello Csajok!
Csak egy gyors bekukkantás a munkahelyemről…

Szilcsi, Bettike: nem szívesen írom le, de üdv a klubban!!! Basszus, ez egyre durvább…Egy vérvétel ekkora tortúra!?!??! :evil:

Aki tud, tényleg menjen meddőségibe!!! A meddőségi szakrendelés sem jó, mert az is állami intézményben van, és ugyanott van az ember, ahol a part szakad.
Ha Szombathelyen lenne meddőségi, én már mennék is, de sajnos a legközelebbi központ Tapolca...

Babaimi: mennyi lett a progid?

Szilbee: ferty szerint 11-16 nap között normális a luteális fázis. De ha valakinek rendszeresen 11 nap, és nem jön össze a baba, akkor érdemes a dokinak megemlíteni.

Szilva: tök jók az eredményeid, még a prolaktinod is, pedig itt magas prolaktin járvány van!!! :-D

Most csak ennyi, majd este még jövök!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szarakodik a net :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csikken! Gyönyörű! Ez azért nem volt olcsó, gondolom :wink: Hány példány készült?

Egyébként mi is hasonló betűket és papírt használtunk, mert ez volt a vágyam, de a miénk sima összehajtós volt. (És már járt a kocsi motorja, indultunk vidékre meghívókihordó-körútra, amikor az utolsó is kijött a gépből - így van ez nálunk... a suszter cipője-szindróma. Merhogy az uram egyébként nyomtatással foglalkozik.)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A PRL lenne a prolaktin? Egyébként 21. napra is ki van írva a prolaktin és a progeszteron vizsgálat.

Szilvi

szilvaqueen

Győzelmet arattam a munka felett. Dincs kedvem és erőm sem dolgozni. Nádhás vagyok. :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Csikken ez tényleg szép!!

Kép
kata05

Köszi Szilva :)
Szerintem rendben vannak az értékek .
Cs.

KépKép
Kép
csikken

CSikken Tényleg nagyon szép a meghivótok.

KAta Mi az esküvőre poénből kaptunk egy cumisüveget, nővérem kidobatta velem, miután még mindig nem lettem babás. :lol: BABONA
Vendég

ja és azóta sem :cry: (ennek 4 hónapja)
Vendég

Köszi aranyosak vagytok :) :oops:

Egyébként nem volt drága :)
Mivel férjem Termelésirányító volt nyomdában, így a nyomtatás egy üveg italért volt, a papírt az unokatesomtól kaptuk (ő üzletvezető egy ilyen boltban) és a kötés se volt drága. Azt hiszem 10 000 Ft.
Meg annyi, hogy lementünk érte Debrecenbe mert ott kötötték be. De azt kirándulásnak tekintettük :)

Én nem vagyok ilyen szempontból babonás... Remélem :)

KépKép
Kép
csikken

Nálatok vannak ilyenkor már mezei poloskák? Ma felfedeztem őket a falon :(

KépKép
Kép
csikken

Nálunk szúnyogok vannak :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Remélem nincsenek, mert akkor sikítok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mivel a lakás előtt a Soroksári duna, szembe meg egy nagy szántó ezért itt ezer bogár van. A teraszunk is tök jó nagy, de egyszer próbáltam oda teríteni :( Nem bírom a bogikat...

KépKép
Kép
csikken

Óóó, valahogy kergesd el őket, hiszen olyan jó kint enni. Mi is a Dunánál vagyunk, meg majdnem erdőben, itt is sok a bogár mindig, de engem annyira nem zavarnak. Csak ha csípnek :wink:

Tegyetek ki valami bogárriasztót. Azt a kék lámpát, tudod. Vagy füstöljetek. Van ám annyi módszer, mi is mindig kísérletezünk :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csikken, na a bobókkal én se vagyok jóba. Frászt hozza rám még a légy is, olyan kis gusztustalan szőrös jószágok fúj. :roll: Meg a lepkék meg társaik... :?
Szép a meghívó, én is igértem képet, de lyukas a memóriám. :oops:
Szirom, szúnyog nálunk is van már.
Katica, köszi az infókat! :D
Szilva, legalább te sikerrel jártál hármunk közül. :)

Kép
szilcsi

szilcsi: én nem is értem ezt a rendszert.
Pl. Bettikének is be kell előre jelentkezni? Honnan a fenéből tudja az ember előre, hogy a 3. vagy 21. nap mikorra esik. Meg szabályozva van, hogy egy nap hány ember mehet? Miért fizetjük akkor azt a hülye tb járulékot???

Szilvi

szilvaqueen

Bocsi, de egy kicsit kifordultam magamból :(

Szilvi

szilvaqueen

Szilva! Ez jónak tűnik...

Zöldi és Szezso! AZt mondták jó a progim :57,4 lett. De az előbb egy netes oldalon azt láttam, hogy 55 körül már babásoknak van. Jajjjj..csak nehogy pont most legyek az...(tudjátok röntgenek, radioaktív anyagok)....
Most nagyon be vagyok rezelve :(
Azt hittem alacsony lesz, mert az a sintér doki, akihez előtte jártam azért tömött Utrogestannal, mert szerinte (vérvétel nélküli diagnózissal, úgy ránézésre (még jó, hogy nem ráolvasással) nekem nagyon alacsony).

Csikken! Szép a meghívótok!! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Lépek, megyek a szemészhez. Minden hétvégén begyullad a szemem, annak ellenére, hogy használom a műkönnyet. Majd este jövök!

Pá!

Szilvi

szilvaqueen

Szilva Ne járj füstös lebujokba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babaimi,
a progeszteron szintje inkább összefügg ilyenkor még az érett tüszők számával, semmint a terhességgel. Persze a terhességhez is kell egy bizonyos progi szint, de ilyenkor még ha terhes vagy ha nem termel(nek) a sárgatest(ek) progit, ez nem függ még össze azzal, hogy majd a beágyazódás utáni HCG terlemés kivált progeszteronválaszt.
Vendég

Szia Áfi :lol:
Vendég

Szezso!
Kösz az infót!
Úg imádom, hogy itt mindig tud nekem valaki válaszolni a "kezdős" kérdéseimre!! :D :D
Örök hálám üldözzön benneteket...! :lol:

Én egyébként már nem is tudom mitől van hányingerem, a hirtelen jött melegtől vagy a nagy izgalomtól, hogy mikor derül már ki, hogy van / volt e beágyazódás vagy sem... :oops: :lol:
szilbee

Szia Boni!!! :)
Ha van MSNed megírom priviben a címem ha akarod... :wink:
Vendég

sziasztok!

hazaértem... visszaolvasok...

katica
katica30

Kép

Kép
bettike
Eger

Csikken! Nagyon szép meghívó!

Mfpan????????????????

Lili???????????????????

Monyo????????????????

Gaby?????????????????

Ancsa????????????????

Veramami????????????

Snufi????????????????

Klarissza????????????

Robcsi??????????????

Athiz???????????????

Zöldi! Jó volt a séta! Nálatok is olyan szép idő volt? Egyébként szétnéztem jobban a neten és találtam közelebb is mint Bp és Debrecen, mert van itt Miskolcon, Gyöngyösön is! :lol: De azért lefutom az itteni SZTK tisztelet kört! :lol:

Kép
bettike
Eger

Húú, lányok, most már olyan lassan megy a munka reggel óta :roll: Egyre többször nézek ide :oops: :wink: Már kedvem sincs meg erőm se nagyon, pedig még van néhány órányi...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Lejárt a munkaidőm, így elköszönök mára. Egyszer majd én is szerepelni fogok a a felsorolásokban, nem adom fel :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát! MIndenkinek köszi, aki nekem is írt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boniko!
Írj nekem valami határidőt, vagy legalább 24 órát ne jelenkezz és máris felsorolásban vagy, ha írsz privit és benne az adataidat, akkor pedig a nagy táblában is szerepelhetsz, ha akarsz! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Isteni idő volt, örültek is a Röfik.
Ahogy gondolod, nyomulj az SZTK-ban, ha lesz hozzá türelmed. Apacuccot nézték már?

Szirmi! Babszem nem akarja, hogy annyit dolgozzál! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Én ilyen esetben birka türelmes vagyok! :lol:
Pénteken ír a doki beutalót neki is!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike, olyan ari vagy! Nem tűntem el, olvasok folyamatosan, csak egyszerűen nem tudom, mihez is szóljak hozzá. Most valahogy ilyen hülye hangulatom van.
Köszönöm a táblázatbafoglalást!

Ma reggel megrendeltem Szilinek a tortáját, vonatos, és eperkrém lesz benne, mindezt az ő kívánságának megfelelően. Hát az áráról inkább nem is beszélek! Juj de drága! :evil:
Azonkívül töprengek az ajándékáról.
Valamiért nem érzem jól magamat, már éjszaka alig aludtam, mert hányingerem volt, aztán kiderült attól, hogy marja a sav a torkomat és gyomromat. Így végül nem bírtam tovább, és bevettem egy Rennie-t. Aztán el tudtam aludni. Ma megint folytatódott a kín, meg a derekam is fáj. Fáradt is vagyok erőteljesen, pedig azért túl sok mindent nem csináltam ma.

Ez a vérvételes előre bejelentkezős dolog mindenhol érvényes? Mert ugye a 26. héten kéne mennem cukorvizsire.
Aztán olyan feledékeny vagyok, mindent elfelejtek, pl. hogy mikor kellene telefonálnom a nődokimnak naplószám ügyben, meg azt, hogy a szülésznővel mit beszéltünk, hogy miért is kéne felhívnom a szülésznőszobát. Annyira hülye vagyok, mint egy 1000 éves banya, és mindez a terhesség miatt. Rémes!

Bocsi, kipanaszoltam magamat! :oops:

Hogyhogy ti ilyen sokáig dolgoztok? :shock:

Itt a meghívók láttán már én is elgondolkodtam rajta, hogy felteszem nektek a miénket. Ugyanis azt én írtam. :)
Igaz, nem ilyen szép bársonyborítású, meg ilyenek, de azért nagyon kedves számomra.

Mindenkinek nagy ölelést küldök, és a tesztelő Veramaminak nagy drukk, Elizának meg a dokizáshoz!
Vendég

sonjus: most nézem, hogy te német nyelvű görbekészítőt használsz, eddig fel sem tűnt :roll: melegszel...

boniko: mit dolgozol?

babszika: ijesztgesd tovább a hődet, úgy tűnik használ :D tiszteletbeli jégkirálynő még lehetsz :D

szilcsi: sikerült vmit intézni?

bettike: kétségbeejtő amit írtál a vérvételről. én lassan már mindenért magándokihoz járok, csak akkor minek fizetem a tbt. nem értem én ezt! :twisted:

kata: apára fel! nálunk esküvő előtt apa látta a frizumat, sőt a ruhámat is, de ez egyáltalán nem jelentett problémát. :D azt mondtam, hogy érte öltözök aznap, így olyat veszek fel,a mi neki is tetszik.

szilva: örülök, hogy oké az eredmény. gyógyulást neked!

csikken: szegény roli! nagyon szép volt a meghívótok.

áfi: hogy van a csodababó és anyukája?

liza: mi a baj?

robcsi, melcsi: hogy vagytok?

athiz: kitartást neked! minden nappal közelebb vagy a babó születéséhez.

lányok sok a hiányzó! úgy tűnik coca-tanárnéni elvan nagyon a kiscocákkal, így nekem kell névsorolvasást tartani! :wink:

rólam: holnap megyek dokihoz a köhögéssel. tudjátok kb. három hete holnapra kaptam időpontot. a poén az, hogy már alig köhögök, de azért egy röntgen-sugár nem árt. (úgyis november óta lógok az alkalmassági vizsgálattal ) ma sikerélményem volt, mert a délutáni gyakorlaton 2 ezred pontossággal kimértem, amit kellett. :D

katica
katica30

JA! és még folytatom a sort:

Ceniko???????????????????????

Vakond??????????????????????

Vhencsi?????????????????????

Babszika?????????????????????

Kép
bettike
Eger

Katica,
elmeséltem apának hogy 3 hét egy tüdőröntgen (és addigra okafogyott is lesz) meg elmeséltem Szilcsi kalandját is, meg Bettike telefonsztoriját, és hát totál ki van bukva (velem együtt!) :x Ha Magyarországon lehetne a férjem nem fizetné a TBt, inkább kifizetne mindent ha szüksége van rá, ritka egészséges fajta lévén, és ha eredményt akar az ember úgyis magánba megy... persze nem lehet. :evil:
Amúgy jól vagyunk, nincs velem semmi különös, azért írok ritkán mert nincs mit szerencsére. Az eseménytelen terhesség a jó terhesség. De azért olvasok és ha valakinek kell szívesen segítek.
Vendég

Katicacica, örülök, hogy már nem fulldokolsz annyira, meg hogy azért megnézeted magadat.
És gratu a gyakorlati sikeredhez!
Vendég

Ja! A munkahelyemen már szóltam is, hogy pénteken fogászatra kell mennem nem tudom mikor érek be dolgozni! 8)

Kép
bettike
Eger

Babaimi! Nagyon szép az a progeszteron! Asszem Snufinak még magasabb volt.

Áfi: 2x elolvastam, amit a progiról meg a terhességről írtál, de még nem vagyok benne biztos, hogy értem :roll: :-D

Katica: szegénykém, remélem meg tudnak most már gyógyítani...

Athiz: lehet, hogy melegfront van, az visel meg ennyire...

Bettike: hát akkor kitartás az SZTK-hoz, azért talán az alapvizsgálatokat ki tudod erőszakolni...különben nem tudom elképzelni, hogy nem veszik le a vért, ha így konkrét naphoz van kötve...dehát ugye láttuk, hogy most már minden megtörténhet...

Csikken: nagyon extra volt a meghívótok!! Nálunk hangyák vannak!
Apa múltkor szanaszét szórta a mogyorót a konyhában, aztán arra jöttem haza, hogy a hangyák épp egy mogyoródarabot próbálnak meg berángatni egy falrésbe :-D

Szilva: kontaktlencséd van? Vagy nem azért gyullad be a szemed?

Szirom: a munka nekem is lassan szokott menni :lol: és én is sokszor bekukkantok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?