Néhány napig nem voltam, mert az apósom bekerült a kórházba, sajnos és elég nagy volt a forgalom.
Jól lemaradtam megint. Először is boldog szülinapot Orsinak!!!
Nagyon szupi tortája volt és nagyon édes a képen is.
Hajny,
mindig jegyzetelnem kell, nem tudok ennyi infót észben tartani. Remélem jobban vagy már te is és Annácska is.
Hol is az a sminkelős kép?
Cukker,
autósücsi, Vatera és tesz-vesz. Jókat lehet kifogni a környéken is és akkor meg is tudjátok nézni. Mi a Tescoban vettünk akciósan egyet. Igaz, nincs nagy neve, de egyelőre jó még.
Lina,
Krisztával én már rég találkoztam, még most is tartjátok a kapcsolatot. Most tervezünk oszt.talit szervezni, de még csak ötletként van meg.
jobbulást Lilinek. A barátnőm kislánya, aki szintén Lili
Bizti, megismerném Noémit, ha képen is látnám, mert a neve ismerős, csak arcot nem tudok hozzákapcsolni most.
Donoé,
szép "kis" családod van. A nagylányod már igazi pótmama is, nem?
Balim,
jobbulást Eszternek.
Bea & Zsolti,
Sok boldogságot Nektek. ezek a képek is szuperek, attól, hogy "csak családi". Szépek voltatok, persze a kis királylány is ott középen. Pocaklakó élvezte a bulit?
Erszényes,
jobbulást Janának!
Dettus,
neked is jobbulást! Látom megint taroltak a betegségek.
Nana,
Botinak is mielőbbi jobbulást!
Atyaég, semmi mást nem írok, minthogy mindekni gyógyuljon meg és ne kelljen ebben a szép időben odabent lábadoznotok.
Roz,
Bízom benne, hogy már eljutottál dokihoz. Ha össze tudjuk hozni, elmegyünk veled a dokihoz és addig vigyázok kint a gyerkőcökre, amíg bent vagy.
Janka,
Üdv itt. Én is azokat tudom, amit a többiek leírtak.
mi jól vagyunk, Gergő épp a mamájával motorozik az udvaron, ezért vagyok gép előtt ebben az abszolút furcsa időpontban.
Timci,
mi délelőttönként sétálunk, ha van kedved találkozhatunk.